2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynen öyle , bilmedim bende vallahi ama göbeğimiz nasıl gidecek bu korse ayarlanabilir diye baya öven var ama kötüleyen de var , bence bunu korseli külotla takmak daha mantıklı olur alt karnında gitmesi için
Owli marka olarak çok kaliteli uyku tulumlarınıda ben çok beğendim bence alınabilir

Ben bunun turuncusunu 650 ye aldım baya kullanışlı büyük.. renkleri arasında niye öyle fiyat farkı var bilmiyorum ama sevdim ben turuncu rengini seviyorum

Ben şu 3 kademeli köşelerden almayı düşünüyorum ya

Kapı süsünü mu o sayfaya yaptırdın ne kadar verdin
Aynen kapı süsünü yaptırdım. 3 kademeli ne demek anlamadım ama benimki şuna benziyor geldiğinde atarım fotosunu da

Eklentiler

• A0A0AE19-59E6-43AA-82F3-5813A8F49C3A.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 38
Benim daha çokkk eksiğim varrr

Ben resmi olarak burda ultrason ve doktor olarak ağustos annelerindeyim bakalim hayirlisiyla gelsinler de saglikla

kardeşim avent aldı cam olanlardan bence sağlıklısı cam olanlar.
Fakat ilk etapta kaşık biberonlar var. Meme+mama birlikte gidecekseniz daha mantıklı olur. biberon emme reddi yapabiliyormuş. breezerose

kardeşim avent aldı cam olanlardan bence sağlıklısı cam olanlar.
Fakat ilk etapta kaşık biberonlar var. Meme+mama birlikte gidecekseniz daha mantıklı olur. biberon emme reddi yapabiliyormuş. breezerose
Öyle yapcam canım zaten kaşık bıberon alcam kesın sonrasında ama ıllakı bıberon şart olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…