- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
Owli marka olarak çok kaliteli uyku tulumlarınıda ben çok beğendim bence alınabilirAynen öyle , bilmedim bende vallahiama göbeğimiz nasıl gidecek bu korse ayarlanabilir diye baya öven var ama kötüleyen de var , bence bunu korseli külotla takmak daha mantıklı olur alt karnında gitmesi için
o kışlık kundaklarımı yok mu. kış bebeği olsa kesin alırdımOwli marka olarak çok kaliteli uyku tulumlarınıda ben çok beğendim bence alınabilir
Evet ama acaba kullanır mıyım diye bilemedim kiOwli marka olarak çok kaliteli uyku tulumlarınıda ben çok beğendim bence alınabilir
Ben doğum sonrası alacaklarıma ekledim şimdilik bekletiyorum duruma göre dra danışarak alırızEvet ama acaba kullanır mıyım diye bilemedim kiama bu bel başka türlü nasıl incelecek
Evet ama ben kıbrıstayım ve burda bunlardan yok , mecbur şimdi alıcamBen doğum sonrası alacaklarıma ekledim şimdilik bekletiyorum duruma göre dra danışarak alırız
Evet ama ben kıbrıstayım ve burda bunlardan yok , mecbur şimdi alıcamaşkında en iyisi doğum sonrası almak
Şuan belim 106 ama bilemiyorum ki m alırım heraldeGüzel ayarla o zaman canım bedenini.
Ben bunun turuncusunu 650 ye aldım baya kullanışlı büyük.. renkleri arasında niye öyle fiyat farkı var bilmiyorum ama sevdim ben turuncu rengini seviyorumBu çantaya taktım kafayı aklımı alamıyorum ama 900 lira çok benzerleri 500 civarına var . Ama aklım bunda yada diğer renklerinde.. 300 400 lira fark az değil. Ama kendime anlatamıyorumaklım bunda olunca da başkasını alamadım bir türlü..
Aaa hemen iade ediyorum çok teşekkür ederimGünaydın kızçeler. Güzel bir gün diliyorum herkese. Biraz önce instagramda denk geldim. Siz geldiniz aklıma. Paylaşmak istedim
Aynen kapı süsünü yaptırdım. 3 kademeli ne demek anlamadım ama benimki şuna benziyor geldiğinde atarım fotosunu daBen şu 3 kademeli köşelerden almayı düşünüyorum ya
Kapı süsünü mu o sayfaya yaptırdın ne kadar verdin
Korseleri hiç araştırmadım henüz, doktora sorup öyle bakarım canımCanım bu korse hakkında bişey duydun mu ? Almak istiyorum ama bilemedim , doğum sonrası içinmiş
Benim daha çokkk eksiğim varrrGünaydın kızlar. Ağustos annelerini de takıp Ediyorum .ilk Doğumun sezeryan çünkü. Erken olabilir.
Doğurmaya başladılar dün geceden beri4 kişi hastanede biri doğurdu. Ağustos annelerinden sonra sırada Eylül anneleri var dimi
Ben resmi olarak burda ultrason ve doktor olarak ağustos annelerindeyimGünaydın kızlar. Ağustos annelerini de takıp Ediyorum .ilk Doğumun sezeryan çünkü. Erken olabilir.
Doğurmaya başladılar dün geceden beri4 kişi hastanede biri doğurdu. Ağustos annelerinden sonra sırada Eylül anneleri var dimi
36. Hafta ölçüsünden 8-12cm çıkarılarak bulunuyormuş. 36 yı beklesen yetişmez mi sanaŞuan belim 106 ama bilemiyorum ki m alırım heraldebütük gelirse para çöpe gidecek valla bilemiyorum
3 sıra kancası olan korseler varya inceldikce diğer sıraya geçiyorsun onlarAynen kapı süsünü yaptırdım. 3 kademeli ne demek anlamadım ama benimki şuna benziyor geldiğinde atarım fotosunu da
merhaba kızlarbıberon neyı tercıh ettınız antıkolık mı alalım dırek yoksa normal mı Cam mı plastık mı alalım kararsız kaldım Avent lansınoh dr. Brown,Nuk hangısını tercıh etmelıyız benım ıkız oldugu ıcın kesın ıhtıyac olacak gıbı
Bende bi dr’a sorayım madem bakiyim ne diyecek , ay kullanma derse ve ben alırsam artık eşim kafamı yerKorseleri hiç araştırmadım henüz, doktora sorup öyle bakarım canım
Yok yetişmez36. Hafta ölçüsünden 8-12cm çıkarılarak bulunuyormuş. 36 yı beklesen yetişmez mi sana
Öyle yapcam canım zaten kaşık bıberon alcam kesın sonrasında ama ıllakı bıberon şart olacakkardeşim avent aldı cam olanlardan bence sağlıklısı cam olanlar.
Fakat ilk etapta kaşık biberonlar var. Meme+mama birlikte gidecekseniz daha mantıklı olur. biberon emme reddi yapabiliyormuş.breezerose
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?