- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 33
Baykuscraft ta yaptırdım canım henüz gelmedi ama baya ilgilendiler bakalım nasıl bir şey gelecekGünaydın kizlar yeni haftamız güzel geçsin
Alacak sadece isimli kapı süsü isimli emzik ve doğum korsesi kaldı
Bunları alanlardan güvenilir sayfa önerisi rica ediyorum
ilk hastane çıkışı kullanılır ama sürekli kullanımda dikkat etmek gerekiyor sanırım. bir de biz sıcak memleketteyiz. biraz daha özenli davranmamız gerekebilirDesene boşuna para vermişiz
Dur Dur ben daha tam hazır değilimGünaydın kızlar. Ağustos annelerini de takıp Ediyorum .ilk Doğumun sezeryan çünkü. Erken olabilir.
Doğurmaya başladılar dün geceden beri4 kişi hastanede biri doğurdu. Ağustos annelerinden sonra sırada Eylül anneleri var dimi
Ayy böyle diyince heyecanlandım yaGünaydın kızlar. Ağustos annelerini de takıp Ediyorum .ilk Doğumun sezeryan çünkü. Erken olabilir.
Doğurmaya başladılar dün geceden beri4 kişi hastanede biri doğurdu. Ağustos annelerinden sonra sırada Eylül anneleri var dimi
Benim doğum 10 Eylül gösteriyor ama içimden bir ses benim de Ağustos'ta doğuracağımı söylüyor....Günaydın kızlar. Ağustos annelerini de takıp Ediyorum .ilk Doğumun sezeryan çünkü. Erken olabilir.
Ben şu 3 kademeli köşelerden almayı düşünüyorum yaBaykuscraft ta yaptırdım canım henüz gelmedi ama baya ilgilendiler bakalım nasıl bir şey gelecek
Korse almak lazım mı bilemedim nasıl bir şey almalı
Yarı zamanlı izin dediğiniz nedir ilk defa duydumDoğum izni Toplamda 16 Hafta
Öncesi sonrası hepsi birikte.
Sen 37. haftada izne çıktın 3 hafta sonra doğum yaptın 16-3=13 Hafta sonra doğum iznin bitiyor. İstersen ücretsiz ve yarı zamanlı izinleri devreye sokuyorsuun
Canım bu korse hakkında bişey duydun mu ? Almak istiyorum ama bilemedim , doğum sonrası içinmişBaykuscraft ta yaptırdım canım henüz gelmedi ama baya ilgilendiler bakalım nasıl bir şey gelecek
Korse almak lazım mı bilemedim nasıl bir şey almalı
Aynen canım yailk hastane çıkışı kullanılır ama sürekli kullanımda dikkat etmek gerekiyor sanırım. bir de biz sıcak memleketteyiz. biraz daha özenli davranmamız gerekebilir
iş yerinle anlaşıp part time çalışma olabiliyor. her iş yeri kabul eder mi bilmiyorumYarı zamanlı izin dediğiniz nedir ilk defa duydum
Bende bunu gördüm canım yorumlarıda baya iyi ama instagramdan takip ettiğim bazı anneler doktorlarının korse önermediğini söylemişti. Ben bu yüzden önce kendi doktoruma danışacağım, eğer evet kullanabilirsin derse bunu almayı düşünüyorum. Ama kullanmayacaksam boşuna buna para vermeyeyim diyorumCanım bu korse hakkında bişey duydun mu ? Almak istiyorum ama bilemedim , doğum sonrası içinmiş
müslin al canım eğer almadıysan. herşeyde kullanılıyor. çok amaçlı bir ürün resmenAynen canım yagaliba bizlere Müslin almak daha mantıklı olurdu
Valla benim 20 Eylül ama korkuyorum ağustos sonları gelecek , çünkü sürekli karnım ağrıyorGünaydın kızlar. Ağustos annelerini de takıp Ediyorum .ilk Doğumun sezeryan çünkü. Erken olabilir.
Aynen öyle , bilmedim bende vallahiBende bunu gördüm canım yorumlarıda baya iyi ama instagramdan takip ettiğim bazı anneler doktorlarının korse önermediğini söylemişti. Ben bu yüzden önce kendi doktoruma danışacağım, eğer evet kullanabilirsin derse bunu almayı düşünüyorum. Ama kullanmayacaksam boşuna buna para vermeyeyim diyorum
Maalesef aldımmüslin al canım eğer almadıysan. herşeyde kullanılıyor. çok amaçlı bir ürün resmen
Günaydın kızlar. Ağustos annelerini de takıp Ediyorum .ilk Doğumun sezeryan çünkü. Erken olabilir.
Günaydınn,Günaydın kızçeler. Güzel bir gün diliyorum herkese. Biraz önce instagramda denk geldim. Siz geldiniz aklıma. Paylaşmak istedim
Ben şokkk hemen gidip okuyayımGünaydın kızlar. Ağustos annelerini de takıp Ediyorum .ilk Doğumun sezeryan çünkü. Erken olabilir.
Günaydın kızlar. Ağustos annelerini de takıp Ediyorum .ilk Doğumun sezeryan çünkü. Erken olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?