2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Günaydın kizlar yeni haftamız güzel geçsin
Alacak sadece isimli kapı süsü isimli emzik ve doğum korsesi kaldı
Bunları alanlardan güvenilir sayfa önerisi rica ediyorum
Baykuscraft ta yaptırdım canım henüz gelmedi ama baya ilgilendiler bakalım nasıl bir şey gelecek
Korse almak lazım mı bilemedim nasıl bir şey almalı

Dur Dur ben daha tam hazır değilim

Ayy böyle diyince heyecanlandım ya

Benim doğum 10 Eylül gösteriyor ama içimden bir ses benim de Ağustos'ta doğuracağımı söylüyor....

Baykuscraft ta yaptırdım canım henüz gelmedi ama baya ilgilendiler bakalım nasıl bir şey gelecek
Ben şu 3 kademeli köşelerden almayı düşünüyorum ya

Kapı süsünü mu o sayfaya yaptırdın ne kadar verdin

Canım bu korse hakkında bişey duydun mu ? Almak istiyorum ama bilemedim , doğum sonrası içinmiş

Eklentiler

• IMG_2022.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 41
Canım bu korse hakkında bişey duydun mu ? Almak istiyorum ama bilemedim , doğum sonrası içinmiş
Bende bunu gördüm canım yorumlarıda baya iyi ama instagramdan takip ettiğim bazı anneler doktorlarının korse önermediğini söylemişti. Ben bu yüzden önce kendi doktoruma danışacağım, eğer evet kullanabilirsin derse bunu almayı düşünüyorum. Ama kullanmayacaksam boşuna buna para vermeyeyim diyorum

Valla benim 20 Eylül ama korkuyorum ağustos sonları gelecek , çünkü sürekli karnım ağrıyor

Aynen öyle , bilmedim bende vallahi ama göbeğimiz nasıl gidecek bu korse ayarlanabilir diye baya öven var ama kötüleyen de var , bence bunu korseli külotla takmak daha mantıklı olur alt karnında gitmesi için

Eylül'ler - Ağustos
Ekim'ler - Eylül olacak çoğunlukla.

Bazı bebeler o kadar da beklemiyor.
Ekim grubunda amniyon sıvısı gelen arkadaşımız var. Eylül grubunda da vardı diye hatırlıyorum.

Ben şokkk hemen gidip okuyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…