Yaa onu gördüm de o siteden hiç alışveriş yapmadım
Güvenilir mi ?
Ilık suya bal katıp içince biraz iyi geliyordu bana. Yediklerinde baharat olmamasına dikkat et yemeklerden sonra uzanma canım. Bazı şeyler tetikliyor da olabilir onları tespit etmeye çalış. Mesela bende çikolata yedikten sonra yanma oluyor o yüzden azalttım.Kızlar 30 haftayim bugün ve aşırı derecede reflüm var 3 gündür sürekli yanıyor, gaviscon içiyorum maalesef çok kısa etki ediyor. Bu haftalarda yaşayan oldu mu ne önerirsiniz ne zaman geçti
Keşke l alsaydın kuzum bende l mi xl mi alsam karar veremedim 68 kiloyum şuan daha ne kadar alırım bilmiyorum son aya kadar kafam beden konusunda karışık alamıyorum o yüzdenKızlar Deepend bugün elime sağ salim ulaştı. İnceledim hatta bı tane denedim. Şuan bile dar geldi gibi58 kiloyum M ideal diye düşündüm. Tam geliyor şuan. Biraz daha kilo alsam sıkacak gibi.
Kilomuz çok yakın.Kızlar Deepend bugün elime sağ salim ulaştı. İnceledim hatta bı tane denedim. Şuan bile dar geldi gibi58 kiloyum M ideal diye düşündüm. Tam geliyor şuan. Biraz daha kilo alsam sıkacak gibi.
kuzum eds sistemi özellikle sütü gelmeyenler az gelenler için kullanılıyor. benim de aklımda bu eğer süt gelmezse bebek ememezse bu sistemi yapmayı düşünüyorum.Yok farklı
Bundan aldım inşallah işe yaraBıçakçılar (5adet) Emzirme Destekleyici Sistem (eds) 4 Numara Beslenme Sondası Kırmızı - Fiyatı, Yorumları
Bıçakçılar (5adet) Emzirme Destekleyici Sistem (eds) 4 Numara Beslenme Sondası Kırmızı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kızlar 30 haftayim bugün ve aşırı derecede reflüm var 3 gündür sürekli yanıyor, gaviscon içiyorum maalesef çok kısa etki ediyor. Bu haftalarda yaşayan oldu mu ne önerirsiniz ne zaman geçti
Biberon alanlar ne aldınız yada alacaksınız
Aklımda kararlastirayim da kenarda dursun
Ben avent aldim suan hepsiburadafa indirim var hatta bir bak istersen. Sut sağla lansinoh almistim o da biberonla geldi. Suanlik 2 adet olmuş oldu. İkisi de cam değil diğerinden.Biberon alanlar ne aldınız yada alacaksınız
Cam olan daha sağlıklı değil mi kiBen avent aldim suan hepsiburadafa indirim var hatta bir bak istersen. Sut sağla lansinoh almistim o da biberonla geldi. Suanlik 2 adet olmuş oldu. İkisi de cam değil diğerinden.
Oyle diyorlar ama çok çok sıcak bir şey koymayacagimiz için ve uzun süre bekletmeden icirecegimiz için açıkçası ben ille de cam olsun demedim. Uygun geldi onu aldım.Cam olan daha sağlıklı değil mi ki
Serklaj olduğum için de olabildiğince yatmam gerekiyorIlık suya bal katıp içince biraz iyi geliyordu bana. Yediklerinde baharat olmamasına dikkat et yemeklerden sonra uzanma canım. Bazı şeyler tetikliyor da olabilir onları tespit etmeye çalış. Mesela bende çikolata yedikten sonra yanma oluyor o yüzden azalttım.
Lansinoh aldım ben hem ablam hem iş arkadaşım memnun kalmışlarBiberon alanlar ne aldınız yada alacaksınız
Çok geçmiş olsun, mide yanmalarım olduğunda ben süt içiyorum ılık süt daha iyi gelir diyorlar ama normal dışardan küçük süt içtiğimde geçiyor. Birde arkadaşın söylediği gibi yemekten hemen sonra uzanmamaya dikkat edin, inşallah geçerKızlar 30 haftayim bugün ve aşırı derecede reflüm var 3 gündür sürekli yanıyor, gaviscon içiyorum maalesef çok kısa etki ediyor. Bu haftalarda yaşayan oldu mu ne önerirsiniz ne zaman geçti
Yaa bende yorumlara bakarak özellikle şöyle bi yoruma aldanarak; “73 kgyum L beden almıştım M de rahat olurmuş” M beden almıştım şuan 65 kg yum doğuma kadar 5 kg daha alsam, püü olmaz mı acabaKızlar Deepend bugün elime sağ salim ulaştı. İnceledim hatta bı tane denedim. Şuan bile dar geldi gibi58 kiloyum M ideal diye düşündüm. Tam geliyor şuan. Biraz daha kilo alsam sıkacak gibi.
Cam tabi ki daha sağlıklı ama çoğu kişi camı düşürüp kırmış çabucak bana öyle söylediler ben de philips avent aldım bu arada bir tane de kaşık biberon aşacağım ilk 3 ay kısmetse biberon vermem diye düşünüyorum ama bebeğim ne yapacak bakalımCam olan daha sağlıklı değil mi ki
Arkadaşın biri eday kaşık biberon önerdi ebe demişti ona baktım trendyolda indirimde şuan 94 TL ama henüz almadımCam tabi ki daha sağlıklı ama çoğu kişi camı düşürüp kırmış çabucak bana öyle söylediler ben de philips avent aldım bu arada bir tane de kaşık biberon aşacağım ilk 3 ay kısmetse biberon vermem diye düşünüyorum ama bebeğim ne yapacak bakalım
ben zaten 10 lu takım yaptırdım, hem tulumu var hem alt üst takımı, ayrıca 5 li hastane çıkışı da var bilemedim hangisini vereyimİlk giydirdigimiz ıslanmıştı, bebek üşümesin hemen değiştirin dediler biz bebişi alınca yeni takım giydirdik kızıma, ilk klasik hastane çıkısı, sonra süslü takım giydirdik kuzu, resim için ilk o özel olsun diyorsan tabi yine senin bileceğim şey tabi
Aynen bende onu düşünerek aldım inşallah hepimizin sütü bol olurkuzum eds sistemi özellikle sütü gelmeyenler az gelenler için kullanılıyor. benim de aklımda bu eğer süt gelmezse bebek ememezse bu sistemi yapmayı düşünüyorum.
Evt varBu kasik biberon ebebekte var mi?
Tabı bıberon meme reddi yapabılır ama benım ıkız oldugu ıcın zaten ıhtıyac olacaktır o yüzden sordumnormal biberon meme reddi yapabiliyormuş o yüzden ama sonrasında illaki kullanılır dursun kenarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?