2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yaa onu gördüm de o siteden hiç alışveriş yapmadım
Güvenilir mi ?

Kızlar Deepend bugün elime sağ salim ulaştı. İnceledim hatta bı tane denedim. Şuan bile dar geldi gibi 58 kiloyum M ideal diye düşündüm. Tam geliyor şuan. Biraz daha kilo alsam sıkacak gibi.

Kızlar 30 haftayim bugün ve aşırı derecede reflüm var 3 gündür sürekli yanıyor, gaviscon içiyorum maalesef çok kısa etki ediyor. Bu haftalarda yaşayan oldu mu ne önerirsiniz ne zaman geçti
Ilık suya bal katıp içince biraz iyi geliyordu bana. Yediklerinde baharat olmamasına dikkat et yemeklerden sonra uzanma canım. Bazı şeyler tetikliyor da olabilir onları tespit etmeye çalış. Mesela bende çikolata yedikten sonra yanma oluyor o yüzden azalttım.

Kızlar Deepend bugün elime sağ salim ulaştı. İnceledim hatta bı tane denedim. Şuan bile dar geldi gibi 58 kiloyum M ideal diye düşündüm. Tam geliyor şuan. Biraz daha kilo alsam sıkacak gibi.
Keşke l alsaydın kuzum bende l mi xl mi alsam karar veremedim 68 kiloyum şuan daha ne kadar alırım bilmiyorum son aya kadar kafam beden konusunda karışık alamıyorum o yüzden

Kilomuz çok yakın.

Genel olarak sıkı olduğunu okumuştum ben. O yüzden L aldım. Açıp denemedim ama L bile sıkar mı emin değilim.

Ben zayıf hamile kaldım bir de. Kilolu olanlar L bile düşünmesin bence.

kuzum eds sistemi özellikle sütü gelmeyenler az gelenler için kullanılıyor. benim de aklımda bu eğer süt gelmezse bebek ememezse bu sistemi yapmayı düşünüyorum.

Kızlar 30 haftayim bugün ve aşırı derecede reflüm var 3 gündür sürekli yanıyor, gaviscon içiyorum maalesef çok kısa etki ediyor. Bu haftalarda yaşayan oldu mu ne önerirsiniz ne zaman geçti

Ballı sıcak süt bende direk etki ediyor her seferinde.

Biberon alanlar ne aldınız yada alacaksınız
Aklımda kararlastirayim da kenarda dursun

Philips avent +1 ay plastik biberonu kenarda dursun mantığıyla aldım. Süt sorunumuz olursa +0 cam biberonunu alacağım.

Serklaj olduğum için de olabildiğince yatmam gerekiyor( tam bir terslik durum oldu. Ilık su ve balı da deneyim inşallah diğerlerine dikkat etmeye çalışıyorum teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun, mide yanmalarım olduğunda ben süt içiyorum ılık süt daha iyi gelir diyorlar ama normal dışardan küçük süt içtiğimde geçiyor. Birde arkadaşın söylediği gibi yemekten hemen sonra uzanmamaya dikkat edin, inşallah geçer
Yaa bende yorumlara bakarak özellikle şöyle bi yoruma aldanarak; “73 kgyum L beden almıştım M de rahat olurmuş” M beden almıştım şuan 65 kg yum doğuma kadar 5 kg daha alsam, püü olmaz mı acaba

Cam olan daha sağlıklı değil mi ki
Cam tabi ki daha sağlıklı ama çoğu kişi camı düşürüp kırmış çabucak bana öyle söylediler ben de philips avent aldım bu arada bir tane de kaşık biberon aşacağım ilk 3 ay kısmetse biberon vermem diye düşünüyorum ama bebeğim ne yapacak bakalım

Arkadaşın biri eday kaşık biberon önerdi ebe demişti ona baktım trendyolda indirimde şuan 94 TL ama henüz almadım

ben zaten 10 lu takım yaptırdım, hem tulumu var hem alt üst takımı, ayrıca 5 li hastane çıkışı da var bilemedim hangisini vereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…