2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
bende bunu aldım ve bayıldım, iç hacmi geniş bebek arabasına asma aparatı var ve biberon gözleri termal özellikliymiş 2 ila 4 saate kadar , renkleri de var eşim bu rengi beğenmişti, tavsiye ederim

Eklentiler

• IMG_20230711_151706.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 85
Maalesef aldım neyse hastaneden çıkarken kullanırız 2 dk lık
he gördüm canım, ya bende aldım ama ince müslin aldım , minderi de kemer takılması için kesilen yerler ama sanırım onu kullanmayacağım,evde değerlendiririm bi şekilde ilerde bebek arabasına da konabilir sırt desteği olabilir vs

Ben de cam avent aldım ama pişman oldum..materni kaşık biberon alacağım, ilk etapta süt gelene kadar şırınga ya da kaşık biberonla beslemek gerekiyormuş
bende almayı düşünüyorum avent biberon, şimdi kalsın mı diyorsunuz

bu bebeler de ne fena ve rahatına düşkün

Normal şartlarda kalsa da olur. Bugün aldığımız herşeyden de kardayız. Biliyorum ki 3 ay sonra çok daha fazlasını ödeyeceğiz
doğru valla, normal market alışverişinde bile stok yapar oldum ,ş*k marketlerde 25 tl üzerine f*iry bulaşık tabletleri 80 e düşüyor bilginize üstelik 29 lu

ben zaten 10 lu takım yaptırdım, hem tulumu var hem alt üst takımı, ayrıca 5 li hastane çıkışı da var bilemedim hangisini vereyim
5li yi de verebilirsin, 10 luda tulum varsa alt üst verip, sonra 10 lunun tulumunu da giydirebilirsin.

Siz baktınız mı ben çok kararsız kaldım ya , bana korse önerin lütfennn doğumdan sonra kıbrısta bulamam
ben çoook önceden bakmıştım ama bu tarz değildi tabi, dr unuza sorun onay verirse baktıklarımdan söyliyim sana canım, şöyle ki biz dümdüz karın için korse istiyoruz ama ben cerrahi de çalıştım çok büyük karın ameliyatlarından sonra bizim dr lar hep korse aldırıyordu hasta da fıtık oluşmasın diye ve ameliyattan çıkar çıkmaz hasta ayaklandığında kullandırıyorduk , sezaryende de aynı mantık olur mu bilemiyorum, sonuçta rahim kanlı bir organ değil uygun olur diye düşünüyorum

E ne öneriyor peki ? Alt katnı nasıl gidericez ? O zaman spora gitmemiz gerekiyor , benim annemde alt karın kaldı sezeryenden sonra maalesef
Emzirdikçe rahim küçülecek zaten bir de spor tabi dedi daha sonrasında bakalım artık sağlıklı olsunlarda ama kullanan var yani sonuçta o da işe yarar belki bak ben baştan araştırmıştım şu mantıklı gelmişti

Paylaştığınız ürünün yorumlarına şöyle bir bakayım dedim de çok kilo aldıysanız okumayın insanın siniri bozuluyor herkes doğum sonrası 55-60 kg. S bedenler M bedenler havada uçuşmuş moralim bozuldu vallahi.

Kızlar bu bebek törpülerinden hangisi iyi 90 a da var 200 e de tipleri de hep aynı anlamadım gitti siz hangilerini aldınız
Ben bunu almıştım canım kendimde yetişkin olanı denedim güzeldi .

Eklentiler

• Screenshot_2023-07-11-17-08-42-509_trendyol.com.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…