5. Haftada 76.5 idim şimdi 29+1 güncel kilom 82Acaba en çok kiloyu hangimiz aldı formdaben 12 kilo aldım 29+0
Alınan kilonuz 6kilo falan falan bence çok çok iyi5. Haftada 76.5 idim şimdi 29+1 güncel kilom 82ben uzun süreler 65 66 kilolardaydım 82 bana aşırı fazla geliyor
Anlık açlık krizi hepimizde oluyor sonu gelmez gerçekten . O an kendimizi durdurmamiz lazımbugün öğlen çok acıkmıştım iş yerinde de geç yedik öğlen yemeğini ama nasıl açım anlatamam, neyse yemek vakti geldi yiyoruz ama bende asla doygunluk hissi yok ki 1 kişinin gayet doyacağı yemeği yedim , üstüne 2 dilim küçük kek bile yedim ama gözüm hala yemekte , evde olsam bir o kadar daha yerdim, sanki hiçbir şey yememişim gibi zerre tokluk hissi yoktu tam 1 saat sonra geldi tokluk hissiyani utangaçlığım olmasa 2 3 kişilik yemek yemiş olacam her defasında, böyle böyle geldi kilolar
Ben de 11 kilo aldım daha çok alırım gibiAcaba en çok kiloyu hangimiz aldı formdaben 12 kilo aldım 29+0
Eski rutinime göre ben farklı, fazla birşey yemiyorum. Şekerden şüpheleniyordum. Şekerim de normal çıktı. Çikolata, tatlı abur cubur yiyen biri de değilim. Yine de kilo aldım. Hamilelik öncesi kahvaltı yapmazdım. Tek değişen şey kahvaltı yapıyor olmam. Kilo alınacaksa alıyor insan. Boğaz bir yere etkiliyorbugün öğlen çok acıkmıştım iş yerinde de geç yedik öğlen yemeğini ama nasıl açım anlatamam, neyse yemek vakti geldi yiyoruz ama bende asla doygunluk hissi yok ki 1 kişinin gayet doyacağı yemeği yedim , üstüne 2 dilim küçük kek bile yedim ama gözüm hala yemekte , evde olsam bir o kadar daha yerdim, sanki hiçbir şey yememişim gibi zerre tokluk hissi yoktu tam 1 saat sonra geldi tokluk hissiyani utangaçlığım olmasa 2 3 kişilik yemek yemiş olacam her defasında, böyle böyle geldi kilolar
bende başta aldım ve aynı sebeplerden, midem kazınıyordu yine sürekli açlık ve doymama hissiAnlık açlık krizi hepimizde oluyor sonu gelmez gerçekten . O an kendimizi durdurmamiz lazım
Bende alınan kilonun çoğunu hamilelik başında aldım maalesef . Mide bulantısı çoktu sulu yemeklerden tiksinti gelmişti ne yesem geri çıkıyordu kendimi hep pilav makarnaya verdim bir anda fırladı kilom .başka temkinli gitseydim keşke
bende abur cubursuz çikolatasız bu kiloyu aldım, onları da yesem halim nice olurduEski rutinime göre ben farklı, fazla birşey yemiyorum. Şekerden şüpheleniyordum. Şekerim de normal çıktı. Çikolata, tatlı abur cubur yiyen biri de değilim. Yine de kilo aldım. Hamilelik öncesi kahvaltı yapmazdım. Tek değişen şey kahvaltı yapıyor olmam. Kilo alınacaksa alıyor insan. Boğaz bir yere etkiliyor
İşte o zaman yanardıkbende abur cubursuz çikolatasız bu kiloyu aldım, onları da yesem halim nice olurdu
Evet haklısınız, doğumdan sonra hızlıca 65lere düşerim umarımAlınan kilonuz 6kilo falan falan bence çok çok iyi
Başlangıç kilonuz fazla olduğu için 82 ye odaklanmış siniz
Evde olduğunuz dönemlerde hava alması daha iyi düşünüyorum. Ama dışarı çıktığınız zaman kullanabilirsiniz. Benim ki sadece fikir bu aradaKızlar göğüslerimden az az çamaşırıma sıvı geçiyor ve çoğunlukla kuruyup kaldığını görüyorum kıyafette veya ucunda. Buradaki doktora danışamıyorum diğer doktorada 10 gün kadar sonra gidicem. Göğüs pedi vs takmam gerekir mi yada hava almaları mı iyidir? Tam olarak başta ne olduğunu anlayamamıştım ama göğüsler hazırlık yapıyor sanırım değil mi?
ikisini de almayalım diyorsunuz yaniKasikli biberonu almis ve kullanamamis annelerdenim. Mama icin o biberonlarin agiz delikleri cok buyuk kaliyor, cok akiskan.
Hastaneniz zaten siringa vb birseyle getirip mamayi nasil icireceginizi gosterecektir.
ikisini de almayalım diyorsunuz yani
Kızlar göğüslerimden az az çamaşırıma sıvı geçiyor ve çoğunlukla kuruyup kaldığını görüyorum kıyafette veya ucunda. Buradaki doktora danışamıyorum diğer doktorada 10 gün kadar sonra gidicem. Göğüs pedi vs takmam gerekir mi yada hava almaları mı iyidir? Tam olarak başta ne olduğunu anlayamamıştım ama göğüsler hazırlık yapıyor sanırım değil mi?
Canım bence hazırlık yapıyor göğüsler normal diye düşünüyorum ben , çok akıyorsa ped koyKızlar göğüslerimden az az çamaşırıma sıvı geçiyor ve çoğunlukla kuruyup kaldığını görüyorum kıyafette veya ucunda. Buradaki doktora danışamıyorum diğer doktorada 10 gün kadar sonra gidicem. Göğüs pedi vs takmam gerekir mi yada hava almaları mı iyidir? Tam olarak başta ne olduğunu anlayamamıştım ama göğüsler hazırlık yapıyor sanırım değil mi?
Duruma göre kullanmak için 1 paket alayım dursun en iyisi. Kreme henüz başlamadım hep son 1 ay kullanın diyorlar.Evde olduğunuz dönemlerde hava alması daha iyi düşünüyorum. Ama dışarı çıktığınız zaman kullanabilirsiniz. Benim ki sadece fikir bu aradagöğüs kremi de kullanmaya başladınız mı
Teşekkürler bilgi için.Gogus pedini en az saat basi degistirmelisiniz. Mantar yapabiliyor.
Galiba canım. Şuan gün içinde az az geliyor, çoğunlukla evdeyim pedi alacağım elimin altında dursun.Canım bence hazırlık yapıyor göğüsler normal diye düşünüyorum ben , çok akıyorsa ped koy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?