2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Anlık açlık krizi hepimizde oluyor sonu gelmez gerçekten . O an kendimizi durdurmamiz lazım
Bende alınan kilonun çoğunu hamilelik başında aldım maalesef . Mide bulantısı çoktu sulu yemeklerden tiksinti gelmişti ne yesem geri çıkıyordu kendimi hep pilav makarnaya verdim bir anda fırladı kilom .başka temkinli gitseydim keşke

Ben 7 kilo aldım.sadece göbeğimde bir top var gibikorkmayın bu kadar benim 3. Gebelik kilo kalmıyor çoğu kişide doğumdan kısa bir süre sonra.iştahlı biri değilim zaten normal zamandaki gibi yedim.perşembe kontrolüm var.haftaya çarşamba doğum iznine ayrılacağım inşallah.en erken doğuranlardan biri olabilirim ağustos sonu sezeryan

Eski rutinime göre ben farklı, fazla birşey yemiyorum. Şekerden şüpheleniyordum. Şekerim de normal çıktı. Çikolata, tatlı abur cubur yiyen biri de değilim. Yine de kilo aldım. Hamilelik öncesi kahvaltı yapmazdım. Tek değişen şey kahvaltı yapıyor olmam. Kilo alınacaksa alıyor insan. Boğaz bir yere etkiliyor

bende başta aldım ve aynı sebeplerden, midem kazınıyordu yine sürekli açlık ve doymama hissi boğa burcu özelliklerim hamilelikte de sahnede

bende abur cubursuz çikolatasız bu kiloyu aldım, onları da yesem halim nice olurdu

Kızlar göğüslerimden az az çamaşırıma sıvı geçiyor ve çoğunlukla kuruyup kaldığını görüyorum kıyafette veya ucunda. Buradaki doktora danışamıyorum diğer doktorada 10 gün kadar sonra gidicem. Göğüs pedi vs takmam gerekir mi yada hava almaları mı iyidir? Tam olarak başta ne olduğunu anlayamamıştım ama göğüsler hazırlık yapıyor sanırım değil mi?

Kasikli biberonu almis ve kullanamamis annelerdenim. Mama icin o biberonlarin agiz delikleri cok buyuk kaliyor, cok akiskan.

Hastaneniz zaten siringa vb birseyle getirip mamayi nasil icireceginizi gosterecektir.

Evde olduğunuz dönemlerde hava alması daha iyi düşünüyorum. Ama dışarı çıktığınız zaman kullanabilirsiniz. Benim ki sadece fikir bu arada göğüs kremi de kullanmaya başladınız mı

Kasikli biberonu almis ve kullanamamis annelerdenim. Mama icin o biberonlarin agiz delikleri cok buyuk kaliyor, cok akiskan.

Hastaneniz zaten siringa vb birseyle getirip mamayi nasil icireceginizi gosterecektir.
ikisini de almayalım diyorsunuz yani

Gogus pedini en az saat basi degistirmelisiniz. Mantar yapabiliyor.

Canım bence hazırlık yapıyor göğüsler normal diye düşünüyorum ben , çok akıyorsa ped koy

Evde olduğunuz dönemlerde hava alması daha iyi düşünüyorum. Ama dışarı çıktığınız zaman kullanabilirsiniz. Benim ki sadece fikir bu arada göğüs kremi de kullanmaya başladınız mı
Duruma göre kullanmak için 1 paket alayım dursun en iyisi. Kreme henüz başlamadım hep son 1 ay kullanın diyorlar.
Gogus pedini en az saat basi degistirmelisiniz. Mantar yapabiliyor.
Teşekkürler bilgi için.
Canım bence hazırlık yapıyor göğüsler normal diye düşünüyorum ben , çok akıyorsa ped koy
Galiba canım. Şuan gün içinde az az geliyor, çoğunlukla evdeyim pedi alacağım elimin altında dursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…