2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bilemiyorum ki bu benim baktığımı hep doğum yapanlar önermiş seseryenden 5 yada 10 gün hatta bazıları hastanede kullanmaya başlamışlar ama bilemiyorum yinede

Evet bunada baktım , aslında bunu mutlaka giymek gerekiyor hatta uzun bir süre bence bu olmadan kesin alt karın kalır ama korse Extra alsam mı diye düşündüm , spor galiba yapmak şart olucak ya , aslında doğumdan sonra bodyshape gitmek istiyorum ama bakalım nasıl olucak

Kızlar bu bebek törpülerinden hangisi iyi 90 a da var 200 e de tipleri de hep aynı anlamadım gitti siz hangilerini aldınız
Canım ben bunu aldım ama kullanmadım yorumlara bakarak aldım

boş ver ya bende çok kilo aldım artık vericez ne yapalım

Valla doktor muayenesine çekinerek gidiyorum doktor çok kilo alıyorsun diyor her seferinde
Ayda bir gidiyorum 4 kilo ilerliyor haftada bir kilo
Ama bu ay biraz dikkat ettim 2 kilo aldım ayda bakalım cuma günü kontrol var
şöyle oluyor bende tartılıyorum 2 - 3 günde bir hep aynı kilodayım. Ohh Ohh iyi diyorum sonra 1 hafta geçiyor aradan 1,5 kilo almışım. hangi ara ya nasıl yani falan diye söyleniyorum sonra

bende bunu aldım ve bayıldım, iç hacmi geniş bebek arabasına asma aparatı var ve biberon gözleri termal özellikliymiş 2 ila 4 saate kadar , renkleri de var eşim bu rengi beğenmişti, tavsiye ederim
Bir arkadaş daha bu markadan aldı burada. İnceliyorum nunu aldım listeye teşekkür ederim

Serklaj olduğum için de olabildiğince yatmam gerekiyor( tam bir terslik durum oldu. Ilık su ve balı da deneyim inşallah diğerlerine dikkat etmeye çalışıyorum teşekkür ederim
Ah evet tezat bir durum olmuş tamda.. gaviscon iyi geliyor ama bir yerden sonra o da etkisini yitiriyor vücut alışıyor galiba

Kızlar bu bebek törpülerinden hangisi iyi 90 a da var 200 e de tipleri de hep aynı anlamadım gitti siz hangilerini aldınız
ya ben aldım denedim ama pek güvenilir bulmadım açıkçası, eşim bile denedi titreşimi çok fazla ve tırnağı ısıtıyor bildiğiniz, nasıl kullanmışlar yenidoğana anlamış değilim

Valla doktor muayenesine çekinerek gidiyorum doktor çok kilo alıyorsun diyor her seferinde
Ayda bir gidiyorum 4 kilo ilerliyor haftada bir kilo
Ama bu ay biraz dikkat ettim 2 kilo aldım ayda bakalım cuma günü kontrol var
bugün öğlen çok acıkmıştım iş yerinde de geç yedik öğlen yemeğini ama nasıl açım anlatamam, neyse yemek vakti geldi yiyoruz ama bende asla doygunluk hissi yok ki 1 kişinin gayet doyacağı yemeği yedim , üstüne 2 dilim küçük kek bile yedim ama gözüm hala yemekte , evde olsam bir o kadar daha yerdim, sanki hiçbir şey yememişim gibi zerre tokluk hissi yoktu tam 1 saat sonra geldi tokluk hissi yani utangaçlığım olmasa 2 3 kişilik yemek yemiş olacam her defasında, böyle böyle geldi kilolar

ya ben aldım denedim ama pek güvenilir bulmadım açıkçası, eşim bile denedi titreşimi çok fazla ve tırnağı ısıtıyor bildiğiniz, nasıl kullanmışlar yenidoğana anlamış değilim
Verdim bugün sipariş canım bakalım artık olmazsa da kendimiz kullanırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…