2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar arkadaşımın doğum sürecinde çarşı pazar pijamasına uygun taç aramaya girişmiştik. Kına gecesi malzemeleri satan yerlere sorduk ve 100-150 liradan aşağı taç asla bulamadık. Ben de Derya Baykal mode on bunu da yaparım diyerek boş taç, boncuk ve ince tel alarak kendim yapıverdim. Maliyeti 20 lira. Fikir olsun :)

Sizin gibi güçlü kadınlara imreniyorum. Yazınız yoğun duygularınızı nasıl yönettiğinizi ve yaşadıklarınıza karşı gösterdiğiniz dik duruşu yansıtıyor. Tez vakitte sağlıklı bir gebelik süreci ve sağlıklı bebekler nasip etsin size rabbim.

Şuradan satın aldım diyeceksin sandım. Maşallah çok güzel yapmışsın.

Yok ben gittim nbb 90 b aldım 2 tane onları takıyorum , dolgusu yok içinde ama toparlayıcı ve kaplı olandan aldım gayet rahat , tabi öbürleri gibi rahat değil ama taka biliyorum en azından , sarkması gitti çok sarkmıştı

Çok güzel eline sağlık

Amin inşallah, çok teşekkür ederim
Sağlıklı doğumlar dilerim

Çok geçmiş olsun başın sağ olsun inşallah tez zamanda rabbim kucağını doldurur
Amin. Hepinizin

Çok teşekkür ederim. Hepimize nasip etsin

Size tüm kalbimle dua edeceğim. Yaşadıklarınız sizi daha güçlü biri yapmış. Bundan sonra öyle güzel şeyler yaşayın ki bugünler sadece tatsız bir anı olarak kalsın sadece

Arkadaşlar benim gibi kulak tıkanıklığı yaşayan var mı? Sol kulağım dünden beri tıkalı az duyuyorum
Benim de sağ tıkalı ama ben üşütmüşüm enfeksiyon vardı ona bağlı dedi eşim antibiyotik kullanıyorum bi de gliserin damlatıyorum günde 3 kez

Kızlar merhaba , Aranızda daha önce kan uyuşmazlığı iğnesi yaptıran var mı ? 28. Haftada yapılıyor sanırım .Özelde mi Devlette mi yapıldı ? Paylaşırsanız çok sevinirim

Ben yaptırdım canım geçen hafta
Araştırma hastanesine randevu aldım kan testi vs kapsamlı test bakıldı sonuca görede aynı gün oldum
7.haftadada lekelenme olduğundan özelde olmuştum boşa para vermiyim diye bu sefer devlete gttim kan sonucu ve beklemek dışında çok zor olmadı
Kızlar merhaba , Aranızda daha önce kan uyuşmazlığı iğnesi yaptıran var mı ? 28. Haftada yapılıyor sanırım .Özelde mi Devlette mi yapıldı ? Paylaşırsanız çok sevinirim

Çok teşekkür ederim canım benim Bende tarih yaklaştığında randevu alayım öyleyse

Ben kıyafetleri ve yatak takımlarını birlikte yıkadım. OMO bebek kullandım. herhangi bir koku sorunu olmadı. istersen yatak takımlarını bir kez daha yıka.

kolaylıklar diliyorum size. umarım lohusa psikolojisi ile ters bir durum olmaz bence haklısınız. bebeğe ben bakarım sen ev işlerini yaparsın demesi gerçekten şaşırtıcı olmuş

kesinlikle yanı fikirdeyim. açık sözlü olmak istekleri net dile getirmek lazım ama her kayınvalide aynı şekilde anlayışlı olamayabilir. Allah kolaylık versin zor kayınvalidesi olanlara :)

yeğenimin Stokke marka bebek arabası vardı. onu aldım ablamdan. puset olarak da besafe markası aldık. Sürüşü çok rahat ama açıp kapatması biraz zorluyor. Genelde Cybex 'in iyi olduğunu duyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…