2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Arkadaşlar benim gibi kulak tıkanıklığı yaşayan var mı? Sol kulağım dünden beri tıkalı az duyuyorum
Benim nerdeyse 1 aydır tıkalı
İnat ettim doktora da gitmiyorum damla verseler gebelikte kullanamayacağım diye
Aynı şeyi yaşayanlar varsa ben de takipteyim

Hepimizin aynı şeylerle başımız dertte tabii ki halimize bin şükür, sıcakta sütyen giymek gerçekten zulüm gibi dışarı çıkarken mecburum diye şunu aldım iki tane çıkıyor fiyatı gayet makul ve kullandım çok hafif, arayışta olanlara tavsiye ederim. Dolgulu değil

Resim yüklenmeden göndermişim

Eklentiler

• 7A533254-33C7-42F5-ACF2-CBC6FC9E64F9.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 50
Bende bulutluya benzer yaptırıyorum şu an, modeli daha çok hoşuma gitti

Kızlar ben bebek şampuan incia aldım , ama kokuyor bi tuhaf , hiç hoş kokusu yok değişik bişey
Ben o markaya içerledim almadım ya 85 tl ydi keşfettiğimde, bütün markalara bakıyordum en iyisi olsun diye. Aa bir baktım 3 gün sonra 200e fırladı. Bu nasıl bir fiyat artırma dedim almadım yani. Mustela set aldım kokusuda hoş çıktı.

32+0 ım iki gündür kasıklarım ağrıyor ya bugün daha bi başka sanki
Benim takip ettiğim programda 32. Haftadan sonra yalancı kasılmaların başlayabileceği yazıyordu. Kaslar ve rahim kendini hazırlıyormuş. 1 dakka filan sürermiş ilerki haftalarda 2 dakka. Bunları doğum kapılmasından ayıran düzensiz olmalıymış. Doğum kasılması belirli dakikada bir gibi olcakmış. Bildiklerim bu kadar

Aynen bende aldım ama kullanmicam , kendim kullanırım artık bebeğe mustella alıcam valla

Kuzum kendi beğendiğini yaptır. Çünkü bebiş zaten anlamayacak. Anlayacak yaşa geldiğinde de yine senin bu çocuksu dediğini değil de yok spiderman yok pepe yok başka çizgi film bilmiyorum onları isteyecek yani. Şuan yaptıklarımız bizim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…