Kurutunca koku kalmadı gibi. Utuden sonra bakarım varsa tekrar yıkarım.Ben kıyafetleri ve yatak takımlarını birlikte yıkadım. OMO bebek kullandım. herhangi bir koku sorunu olmadı. istersen yatak takımlarını bir kez daha yıka.
Benim nerdeyse 1 aydır tıkalıArkadaşlar benim gibi kulak tıkanıklığı yaşayan var mı? Sol kulağım dünden beri tıkalı az duyuyorum
Resim yüklenmeden göndermişimHepimizin aynı şeylerle başımız derttetabii ki halimize bin şükür, sıcakta sütyen giymek gerçekten zulüm gibi dışarı çıkarken mecburum diye şunu aldım iki tane çıkıyor fiyatı gayet makul ve kullandım çok hafif, arayışta olanlara tavsiye ederim. Dolgulu değil
Ben 31+6 dayım. 12 kilo aldım. bakalım sonumuz nasıl olacak :)Acaba en çok kiloyu hangimiz aldı formdaben 12 kilo aldım 29+0
Yok ya 1 hafta ileri en başından beriAhahahah çok iyibebiş kilosu da fazla mı peki?
Benimki de böle dedi aynenBen alttan oldum , dr bana üstten gözükmez bebek büyüdü artık karnından göremem dedi
Bende bulutluya benzer yaptırıyorum şu an, modeli daha çok hoşuma gittiAnneler kapi susu icin fikirlerinizi alabilir miyim? Ben ilk baktığımdan beri hep şu buble olanlar var ya bulutlu top seklinde ayıcıklı olanlar onları beğenmiştim hatta siparis verecektim. Ama sonra bir karar değiştirdim. Yani o bulutlu olanlar biraz daha sık biraz daha büyükler için gibi geldi bugün birdenyani bebek odası için sonuçta bu o yuzden biraz daha tatlis sevimli olsa mi dedim oda yapmayı düşünmüyorum henüz yapmadık da zaten bizim odada yatağı falan. Sonra odasini yaparken ahsap füme krem renklerde bir şey istiyordum. Odasına da uysun diye düşünüyorum.ama çocuğu çok mu pinteres çocuğu yaptım şimdiden bilemedim ( çünkü yaptıracağım nevresim setleri falan da nakisli sade seyler) yani hem şık hem tatlı bir şey olsun istiyorum. Aklım bulutlu suslerden yana ama bu fotoda eklediğim diğer kapi susu de tam cocuk için çok tatlı geldi gözüme bilemedim
Onu bana da diyor eşim ama cidden penguen gibi paytak paytak oldumGünaydın canlar
Eşim bana dün her hamile gibi sende penguen gibi yürümeye başladın dedi
Ben o markaya içerledim almadım yaKızlar ben bebek şampuan incia aldım , ama kokuyor bi tuhaf , hiç hoş kokusu yok değişik bişey
Büyük valizim vardı kuzum hepsini sığdırdım birkaç eksiğim var onlarıda aldıkça içine koyucamEline emeğine sağlık canım. Tek valize sığdılar mı?
Bende haftaya valiz işini halledeceğim inşallah. Sen sezaryen mi olacaktın Ağustos sonu mu almıştın tarihi?Büyük valizim vardı kuzum hepsini sığdırdım birkaç eksiğim var onlarıda aldıkça içine koyucam
Dogal oldugu ıcın kokusu yokturKızlar ben bebek şampuan incia aldım , ama kokuyor bi tuhaf , hiç hoş kokusu yok değişik bişey
Nereye yaptırıyorsun?Bende bulutluya benzer yaptırıyorum şu an, modeli daha çok hoşuma gitti
Benim takip ettiğim programda 32. Haftadan sonra yalancı kasılmaların başlayabileceği yazıyordu. Kaslar ve rahim kendini hazırlıyormuş. 1 dakka filan sürermiş ilerki haftalarda 2 dakka. Bunları doğum kapılmasından ayıran düzensiz olmalıymış. Doğum kasılması belirli dakikada bir gibi olcakmış. Bildiklerim bu kadar32+0 ım iki gündür kasıklarım ağrıyor ya bugün daha bi başka sanki
Aynen bende aldım ama kullanmicam , kendim kullanırım artıkBen o markaya içerledim almadım ya85 tl ydi keşfettiğimde, bütün markalara bakıyordum en iyisi olsun diye. Aa bir baktım 3 gün sonra 200e fırladı. Bu nasıl bir fiyat artırma dedim almadım yani. Mustela set aldım kokusuda hoş çıktı.
Kuzum kendi beğendiğini yaptır. Çünkü bebiş zaten anlamayacak. Anlayacak yaşa geldiğinde de yine senin bu çocuksu dediğini değil de yok spiderman yok pepe yok başka çizgi film bilmiyorumAnneler kapi susu icin fikirlerinizi alabilir miyim? Ben ilk baktığımdan beri hep şu buble olanlar var ya bulutlu top seklinde ayıcıklı olanlar onları beğenmiştim hatta siparis verecektim. Ama sonra bir karar değiştirdim. Yani o bulutlu olanlar biraz daha sık biraz daha büyükler için gibi geldi bugün birdenyani bebek odası için sonuçta bu o yuzden biraz daha tatlis sevimli olsa mi dedim oda yapmayı düşünmüyorum henüz yapmadık da zaten bizim odada yatağı falan. Sonra odasini yaparken ahsap füme krem renklerde bir şey istiyordum. Odasına da uysun diye düşünüyorum.ama çocuğu çok mu pinteres çocuğu yaptım şimdiden bilemedim ( çünkü yaptıracağım nevresim setleri falan da nakisli sade seyler) yani hem şık hem tatlı bir şey olsun istiyorum. Aklım bulutlu suslerden yana ama bu fotoda eklediğim diğer kapi susu de tam cocuk için çok tatlı geldi gözüme bilemedim
Yok ya keşke kokusu olmasa tuhaf bi kokusu var bozuk gibi anlamadımDogal oldugu ıcın kokusu yokturben de ıva natura alacağım onun ıcerıgı de temız ecowell de guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?