Ahaha ben bazen kıdıklanıyorumKızlar bugün ilk defa bebeğimin hareketleri canımı yaktı resmen hoplattı beni yerimden normal bir şeydir herhalde dedim yırtacak karnımı çıkacak herhalde ama kısa sürdü şimdi normal tekmelerle devam ediyor bakalım
Günaydınn hamileler şişko değildir
Şimdi yediğimizi içtiğimizi sorun etmiyoruz ya doğum sonrası hesabımızı kendimiz keseriz
Ben geçen hafta denize gittim ya ayy nasıl rahattım, eskidrn olsa ay göbeğim çıkıyor ay kolum şişko derdim. Şimdi göbeğimi içime çekmeden gerile gerile yürüdümyediklerimden pişman değilim aklım hala yemediklerimde
Eşim bana diyor niye boş boş oda yapıyorsun bebek anlicak mı bunlarıKuzum kendi beğendiğini yaptır. Çünkü bebiş zaten anlamayacak. Anlayacak yaşa geldiğinde de yine senin bu çocuksu dediğini değil de yok spiderman yok pepe yok başka çizgi film bilmiyorumonları isteyecek yani. Şuan yaptıklarımız bizim için
Benimki de nazen bir tarafa ayağını uzatıyor herhalde canım acıyor. Bende gıdıklıyorum o bölgeyiKızlar bugün ilk defa bebeğimin hareketleri canımı yaktı resmen hoplattı beni yerimden normal bir şeydir herhalde dedim yırtacak karnımı çıkacak herhalde ama kısa sürdü şimdi normal tekmelerle devam ediyor bakalım
Heh işte kendimiz için yoksa çocuk puset örtüm neden fırfırlı değil anne mi diyecekEşim bana diyor niye boş boş oda yapıyorsun bebek anlicak mı bunlarıdedim kendim için yapıyorum
Yani gebeligin başından beri var gerçekten, inşallah dediğin gibidir kuzum. Yine bı soracagim bakalımMukustan kastı akıntı mı acaba? Eğer sümüksü dediği şey akıntıysa bende de var bayadır ama ne ağrı ne kaşıntı ne yanma hiçbişey yok çok şükür. Hamilelikte akıntı çok oluyor zaten bu enfeksiyon belirtisi ya da başka bi belirti değil bu aksine rahmi koruyormuş. Bununla ilgili video izlemiştim bulursam atacağım
Enfeksyon yok dedi kuzu bitmiş çok şükür, çok teşekkür ederim umarım değildirMantarsa -ki bu enfeksiyon diye geçer, ama enfeksiyon yok demiş- benim halâ başım mantar enfeksiyonuyla dertte, her ay kontrolümde geçmediğini akıntımın devam ettiğini söylüyorum ve fitil kullanıyorum bi hafta azalıyor tekrar diğer kontrole kadar artıyor kaşıntı vs yok çok şükür, sadece yoğun akıntı oluyor bende. Umarım mantar değildir, illet bişey çünkü Çok geçmiş olsun
Bende öyle biliyorum insan ister istemez korkuyor yaBenim takip ettiğim programda 32. Haftadan sonra yalancı kasılmaların başlayabileceği yazıyordu. Kaslar ve rahim kendini hazırlıyormuş. 1 dakka filan sürermiş ilerki haftalarda 2 dakka. Bunları doğum kapılmasından ayıran düzensiz olmalıymış. Doğum kasılması belirli dakikada bir gibi olcakmış. Bildiklerim bu kadar
Aynı bende öyle ya o kadar sıcak ki bayılıcam nerdeyse annem abimi Temmuz sonu doğurmuş diyor ki o zaman bende sıcaklarda çok zorlanmıştım diyor senin Ağustos sonu daha zor kızım diyor hep dua ediyor bana sağolsunÇevremdekiler hamileliğinin sonu yaza geliyor işin zor derdide aldırış etmezdim .
Kavruluyorum kızlar ter banyosu yapıyorum bildiğiniz
Benim sezeryan olucak muhtemelen Ağustos 25 gibi olur net tarih belli değil ama 38 de alıyorlarBende haftaya valiz işini halledeceğim inşallah. Sen sezaryen mi olacaktın Ağustos sonu mu almıştın tarihi?
Canım siz nasılsınız bebek nasıl? Haberler iyidir inşallahAmin canım benim inşallah
Anladım canım bu aydan sonra heyecanlı bekleyişler başlayacak. Rabbim hepimize vakitlice sağlıklı doğumlar nasip etsin.Benim sezeryan olucak muhtemelen Ağustos 25 gibi olur net tarih belli değil ama 38 de alıyorlar
Organik olan hiç birşeyin güzel kokusu yok. İçiniz rahat olsun. İncia hatta bildiğimiz şampuan yada sabunlar gibi köpürmüyor bile. Ben mustela aldım. Fakat ilk 1 2 ay kullanmak için incia da alıcam.Kızlar ben bebek şampuan incia aldım , ama kokuyor bi tuhaf , hiç hoş kokusu yok değişik bişey
Musteladan daha temiz içeriği ama. Tabi yine de sen bilirsin. Önemli olan senin içine sinmesiAynen bende aldım ama kullanmicam , kendim kullanırım artıkbebeğe mustella alıcam valla
Çok teşekkür ederim canım benimBende tarih yaklaştığında randevu alayım öyleyse
Yani dün gece başladı ve bu akşam itibari ile kulak çınlaması da eşlik ediyorBenim nerdeyse 1 aydır tıkalı
İnat ettim doktora da gitmiyorum damla verseler gebelikte kullanamayacağım diye
Aynı şeyi yaşayanlar varsa ben de takipteyim
Ben de enfeksiyondan korkuyorum umarım değildirBenim de sağ tıkalı ama ben üşütmüşüm enfeksiyon vardı ona bağlı dedi eşim antibiyotik kullanıyorum bi de gliserin damlatıyorum günde 3 kez
KlimaÇevremdekiler hamileliğinin sonu yaza geliyor işin zor derdide aldırış etmezdim .
Kavruluyorum kızlar ter banyosu yapıyorum bildiğiniz
Günaydın canlar
Eşim bana dün her hamile gibi sende penguen gibi yürümeye başladın dedi
Kuzum bu ipliler pek sağlam olmuyor ben kızıma yaptırmıştım, bira adi oluyor ve çok çabuk kırılıyor harfleri vs. Bence bulutlu yaptır ben bulutlu yaptırıyorum cisemcicek_tasarım yapacak güvenilir bir sayfadır. Bugün sipariş verdim sayfaya bir bak ben bu renkleri beğendim.Anneler kapi susu icin fikirlerinizi alabilir miyim? Ben ilk baktığımdan beri hep şu buble olanlar var ya bulutlu top seklinde ayıcıklı olanlar onları beğenmiştim hatta siparis verecektim. Ama sonra bir karar değiştirdim. Yani o bulutlu olanlar biraz daha sık biraz daha büyükler için gibi geldi bugün birdenyani bebek odası için sonuçta bu o yuzden biraz daha tatlis sevimli olsa mi dedim oda yapmayı düşünmüyorum henüz yapmadık da zaten bizim odada yatağı falan. Sonra odasini yaparken ahsap füme krem renklerde bir şey istiyordum. Odasına da uysun diye düşünüyorum.ama çocuğu çok mu pinteres çocuğu yaptım şimdiden bilemedim ( çünkü yaptıracağım nevresim setleri falan da nakisli sade seyler) yani hem şık hem tatlı bir şey olsun istiyorum. Aklım bulutlu suslerden yana ama bu fotoda eklediğim diğer kapi susu de tam cocuk için çok tatlı geldi gözüme bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?