2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Günaydınn hamileler şişko değildir
Şimdi yediğimizi içtiğimizi sorun etmiyoruz ya doğum sonrası hesabımızı kendimiz keseriz

yediklerimden pişman değilim aklım hala yemediklerimde
Ben geçen hafta denize gittim ya ayy nasıl rahattım, eskidrn olsa ay göbeğim çıkıyor ay kolum şişko derdim. Şimdi göbeğimi içime çekmeden gerile gerile yürüdüm

Eşim bana diyor niye boş boş oda yapıyorsun bebek anlicak mı bunları dedim kendim için yapıyorum

Benimki de nazen bir tarafa ayağını uzatıyor herhalde canım acıyor. Bende gıdıklıyorum o bölgeyi bir de yine okuduğum programda yazana göre 31. Haftada el tırnakları parmakla aynı seviyeye geliyormuş. Yani bundan sonra tırnakları parmağıngeçecek ve bizi çizeceek

l
Eşim bana diyor niye boş boş oda yapıyorsun bebek anlicak mı bunları dedim kendim için yapıyorum
Heh işte kendimiz için yoksa çocuk puset örtüm neden fırfırlı değil anne mi diyecek Yoo en fazla ıngaa der herhalde (hala karar veremedim de)

Yani gebeligin başından beri var gerçekten, inşallah dediğin gibidir kuzum. Yine bı soracagim bakalım

Enfeksyon yok dedi kuzu bitmiş çok şükür, çok teşekkür ederim umarım değildir sseninki de geçer inşallah kuzum hepimize geçmiş olsun

Bende öyle biliyorum insan ister istemez korkuyor ya

Çevremdekiler hamileliğinin sonu yaza geliyor işin zor derdide aldırış etmezdim .
Kavruluyorum kızlar ter banyosu yapıyorum bildiğiniz
Aynı bende öyle ya o kadar sıcak ki bayılıcam nerdeyse annem abimi Temmuz sonu doğurmuş diyor ki o zaman bende sıcaklarda çok zorlanmıştım diyor senin Ağustos sonu daha zor kızım diyor hep dua ediyor bana sağolsun

Kızlar ben bebek şampuan incia aldım , ama kokuyor bi tuhaf , hiç hoş kokusu yok değişik bişey
Organik olan hiç birşeyin güzel kokusu yok. İçiniz rahat olsun. İncia hatta bildiğimiz şampuan yada sabunlar gibi köpürmüyor bile. Ben mustela aldım. Fakat ilk 1 2 ay kullanmak için incia da alıcam.

Benim nerdeyse 1 aydır tıkalı
İnat ettim doktora da gitmiyorum damla verseler gebelikte kullanamayacağım diye
Aynı şeyi yaşayanlar varsa ben de takipteyim
Yani dün gece başladı ve bu akşam itibari ile kulak çınlaması da eşlik ediyor iyice sinir bozucu oldu. Bekliyorum bakalım yarın da devam ederse cuma doktora gideceğim

Kuzum bu ipliler pek sağlam olmuyor ben kızıma yaptırmıştım, bira adi oluyor ve çok çabuk kırılıyor harfleri vs. Bence bulutlu yaptır ben bulutlu yaptırıyorum cisemcicek_tasarım yapacak güvenilir bir sayfadır. Bugün sipariş verdim sayfaya bir bak ben bu renkleri beğendim.

Eklentiler

• Screenshot_20230712_212223.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…