2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Arkadaşım merhaba durumunuz ne acaba ?

Çok üzüldüm banada sıklıkla aynı şeyleri söylüyor doktorlar aldır diyorlar
merhaba, her gebelik haftasına göre farklı değerlendirilen bir durum bu.
benim 16.haftada görüldü. bebekte hiçbir problem yoktu haftası ile uyumlu gitti hatta. beyin gelişimi tam ilerlemesi güzel. evet sıvı birikimi vardı hatta en son 13mm e kadar çıktı ama kafa yapısı ile uyumlu büyüyüp beyinde bir sorun olmadığı için gözlemlemeye devam ettik.

ben 20. haftada fetal MR a girdim. beyin cerrahı memet özek ile yaptığımız görüşmede bir yerin tıkanık olduğu ve gebelik ilerledikçe beyine zarar vereceğini ifade ettiği için 21 haftalıkken sezaryen ile aldırmak zorunda kaldım ( plesenta rahiç ağzımı kapadığı için ) doğuma yakın bir süreçte bu sıvı birikimi olsaydı eğer şant ya da başka bir şeyle çözülebilirdi dediler ama maalesef başladığında çok erken haftaydı.

sizlerin durumunu bilmiyorum, eşlik eden anomali olup olmadığı gibi birçok parametre ile beraber değerlendirmek gerekiyor. bizim kadın doğum uzmanı / periontoloji uzmanı ve beyin cerrahına danışma ve gösterme şansımız oldu.
daha güzel , daha sağlıklı bir bedeni hakediyor ruhu... sadece zamanı değildi

umarım sizler içinde hayırlısı olur.
bebekten vazgeçmek zorunda kalırsanız lütfen bunun acısını istediğiniz kadar yaşayın fakat sağlık probleminiz olmadığı sürece her zaman şansımızın devam ettiğini hatırlayarak yapın. 32 yaşında meme kanseri teşhisi almış 37 yaşında bebeğini kaybetmiş ama hala nefes alıyorken yaşamaya devam etmeyi seçen biri olarak yazıyorum.

diğer tüm anne adaylarına da sağlıklı doğumlar dilerim.
umarım en kısa zamanda benimde hayatım çiçeklenir bir bebekle..
sevgiler.

Anneler alacak olanlara fikir olur belki. Gerçi denemeden bilemeyiz ama depend almistim l beden. Suan 65 kiloyum. Üzerinde 95-130 cm yaziyor l bedenin. Gorsellierini atıyorum. Ici bebek bezi gibi. Ust kismi dar görünüyor ama bence giyince genişler elimle bile genişlettim. Ayrica yüksek bel.

Eklentiler

• 20230712_144738.webp
    106,3 KB · Görüntüleme: 69
  • 20230712_144800.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 68
Onun fiyatları iyiydi ama sutyen olarak toparlama ve beden olarak nasıl olur bilemediğim için almadım. Deneyemezsiniz dedi görevliye sormuştum.
Toparlama olarak tabi ki normal sütyen performansı yok ama ben rahatlığına bakıyorum :) zaten sıcaklardan bunalmış durumdayım bir de sütyen rahatsız etse delirirdim

Duygularınızı çok net ve güzel ifade etmişsiniz. Çok benzer bir süreci 2 yıl önce yaşamış benzer deneyimlerden geçmiş biri olarak nacizane ben de size hem başınız sağolsun hem geçmiş olsun diyorum. Şu an 32 haftalık hamileyim. Sizin yazdıklarınızı okurken gözlerim doldu. Acıyı içinden geldiği gibi yaşamak en insani hakkınız. Tüm iyi dileklerimi ve dualarımı gönderiyorum. Hayatınız istediğiniz çiçeklerle dolsun.

Evet kızlar 2 sütyen aldım kaplı, kapsız vardı 2 tane zaten üstüne ıslak mendil aldım, süt artırıcı bir macun gördüm onu aldım 600₺ bıraktım e-bebekte bugünde çok şükür zaten yarından sonra eve yaklaşık 10 kargo gelecek bu hafta çok aldım yine kartın dönmesini fırsat bilerek

Vallahi bende galiba bu ay 4bin liraya yakın harcama yaptım. Bezdi ıslak mendildi ıvır zıvırdı derken bitmiyor anacım bitmiyor bitirebilen varsa helal olsun daha hediyelik kapı süsü lohusa takımı yok

Vallahi bende galiba bu ay 4bin liraya yakın harcama yaptım. Bezdi ıslak mendildi ıvır zıvırdı derken bitmiyor anacım bitmiyor bitirebilen varsa helal olsun daha hediyelik kapı süsü lohusa takımı yok
Hediyelik magnette yaptırdım hatta bugün kargoya verildi bu hafta ve geçen hafta zirve yaptım bende bakalım artık almayacağım sanırsam

Bu
Bu şırınga nasıl birşey bi fotoğraf atabilir misiniz bildiğimiz iğne şırıngalarından mı anlamadım bizim almamız gerekiyor mu
Bildiğimiz klasik iğne şırıngası 5 ml olanlardan kullanabilirsiniz. İnternette parmak ile eds tekniği diye aratın nasıl kullanabileceğinize dair videolar bulabilirsiniz

Daha benimde kapı süsü taç pijama takımı gbi bir sürü alınacaklar kargoda gelecekler var bitmiyor bitmiyor gerçekten kredi kartı hesap kesim günü geldiği gbi yükleniyorum

Çok geçmiş olsun başın sağ olsun inşallah tez zamanda rabbim kucağını doldurur

Ben tam diyorum bitti yine alınacak bişey
Çıkıyor ya , en son bitti dedim , eşime max 2 bin dedim oda taşlar çatlasa , 4500 oldu daha bitmediiiii

Bebişinin odasına hayal ettiğin şekilde kapı süsünüde almalısın bence. Sağdaki diyorum ben.

Ben hassasiyetten onu bile giyemiyorum. Çok iyi cevap vermişsin.

Benimde eziyet ediyor ama direniyorum ve takıyorum sarkmasın diye
Dolgulu sutyen göğüslerini sızlatmıyor mu? Gün boyu mu takıyorsun? Günlük sutyende bile sıcaklayınca, terleyince ve göğüslerimin altı kesiliyor sanki benim. Ölçtüm 95b çıktı penti tablosuna göre. 80c ile başlamıştım.. Çok dertliyim. Eğer önerirsen alacağım.

Arkadaşlar benim gibi kulak tıkanıklığı yaşayan var mı? Sol kulağım dünden beri tıkalı az duyuyorum
Geçmiş olsun. Benim anca su kaçırırsam oluyor şimdiye dek hiç olmadı. Çözemezsen kbb ye gidersin sinir bozucudur şimdi az duymak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…