merhaba, her gebelik haftasına göre farklı değerlendirilen bir durum bu.Arkadaşım merhaba durumunuz ne acaba ?
Çok üzüldüm banada sıklıkla aynı şeyleri söylüyor doktorlar aldır diyorlar
Toparlama olarak tabi ki normal sütyen performansı yok ama ben rahatlığına bakıyorum :) zaten sıcaklardan bunalmış durumdayım bir de sütyen rahatsız etse delirirdimOnun fiyatları iyiydi ama sutyen olarak toparlama ve beden olarak nasıl olur bilemediğim için almadım. Deneyemezsiniz dedi görevliye sormuştum.
Duygularınızı çok net ve güzel ifade etmişsiniz. Çok benzer bir süreci 2 yıl önce yaşamış benzer deneyimlerden geçmiş biri olarak nacizane ben de size hem başınız sağolsun hem geçmiş olsun diyorum. Şu an 32 haftalık hamileyim. Sizin yazdıklarınızı okurken gözlerim doldu. Acıyı içinden geldiği gibi yaşamak en insani hakkınız. Tüm iyi dileklerimi ve dualarımı gönderiyorum. Hayatınız istediğiniz çiçeklerle dolsun.merhaba, her gebelik haftasına göre farklı değerlendirilen bir durum bu.
benim 16.haftada görüldü. bebekte hiçbir problem yoktu haftası ile uyumlu gitti hatta. beyin gelişimi tam ilerlemesi güzel. evet sıvı birikimi vardı hatta en son 13mm e kadar çıktı ama kafa yapısı ile uyumlu büyüyüp beyinde bir sorun olmadığı için gözlemlemeye devam ettik.
ben 20. haftada fetal MR a girdim. beyin cerrahı memet özek ile yaptığımız görüşmede bir yerin tıkanık olduğu ve gebelik ilerledikçe beyine zarar vereceğini ifade ettiği için 21 haftalıkken sezaryen ile aldırmak zorunda kaldım ( plesenta rahiç ağzımı kapadığı için ) doğuma yakın bir süreçte bu sıvı birikimi olsaydı eğer şant ya da başka bir şeyle çözülebilirdi dediler ama maalesef başladığında çok erken haftaydı.
sizlerin durumunu bilmiyorum, eşlik eden anomali olup olmadığı gibi birçok parametre ile beraber değerlendirmek gerekiyor. bizim kadın doğum uzmanı / periontoloji uzmanı ve beyin cerrahına danışma ve gösterme şansımız oldu.
daha güzel , daha sağlıklı bir bedeni hakediyor ruhu... sadece zamanı değildi
umarım sizler içinde hayırlısı olur.
bebekten vazgeçmek zorunda kalırsanız lütfen bunun acısını istediğiniz kadar yaşayın fakat sağlık probleminiz olmadığı sürece her zaman şansımızın devam ettiğini hatırlayarak yapın. 32 yaşında meme kanseri teşhisi almış 37 yaşında bebeğini kaybetmiş ama hala nefes alıyorken yaşamaya devam etmeyi seçen biri olarak yazıyorum.
diğer tüm anne adaylarına da sağlıklı doğumlar dilerim.
umarım en kısa zamanda benimde hayatım çiçeklenir bir bebekle..
sevgiler.
Vallahi bende galiba bu ay 4bin liraya yakın harcama yaptım. Bezdi ıslak mendildi ıvır zıvırdı derkenEvet kızlar 2 sütyen aldım kaplı, kapsız vardı 2 tane zaten üstüne ıslak mendil aldım, süt artırıcı bir macun gördüm onu aldım 600₺ bıraktım e-bebekte bugünde çok şükürzaten yarından sonra eve yaklaşık 10 kargo gelecek bu hafta çok aldım yine kartın dönmesini fırsat bilerek
Ayy ben evde hıc takmıyorum dışarı çıkarken sadece o yüzden de sarktıBenimkide sarktı valla , sarkmasın diye gittim normal eskiden giydiğim desteklilerden aldım büyük beden , düzeldi sarkması
Hediyelik magnette yaptırdım hatta bugün kargoya verildi bu hafta ve geçen hafta zirve yaptım bende bakalım artık almayacağım sanırsamVallahi bende galiba bu ay 4bin liraya yakın harcama yaptım. Bezdi ıslak mendildi ıvır zıvırdı derkenbitmiyor anacım bitmiyor bitirebilen varsa helal olsun daha hediyelik kapı süsü lohusa takımı yok
Bildiğimiz klasik iğne şırıngası 5 ml olanlardan kullanabilirsiniz. İnternette parmak ile eds tekniği diye aratın nasıl kullanabileceğinize dair videolar bulabilirsinizBu
Bu şırınga nasıl birşey bi fotoğraf atabilir misiniz bildiğimiz iğne şırıngalarından mı anlamadım bizim almamız gerekiyor mu
Vallahi bende galiba bu ay 4bin liraya yakın harcama yaptım. Bezdi ıslak mendildi ıvır zıvırdı derkenbitmiyor anacım bitmiyor bitirebilen varsa helal olsun daha hediyelik kapı süsü lohusa takımı yok
Çok geçmiş olsun başın sağ olsun inşallah tez zamanda rabbim kucağını doldururmerhaba, her gebelik haftasına göre farklı değerlendirilen bir durum bu.
benim 16.haftada görüldü. bebekte hiçbir problem yoktu haftası ile uyumlu gitti hatta. beyin gelişimi tam ilerlemesi güzel. evet sıvı birikimi vardı hatta en son 13mm e kadar çıktı ama kafa yapısı ile uyumlu büyüyüp beyinde bir sorun olmadığı için gözlemlemeye devam ettik.
ben 20. haftada fetal MR a girdim. beyin cerrahı memet özek ile yaptığımız görüşmede bir yerin tıkanık olduğu ve gebelik ilerledikçe beyine zarar vereceğini ifade ettiği için 21 haftalıkken sezaryen ile aldırmak zorunda kaldım ( plesenta rahiç ağzımı kapadığı için ) doğuma yakın bir süreçte bu sıvı birikimi olsaydı eğer şant ya da başka bir şeyle çözülebilirdi dediler ama maalesef başladığında çok erken haftaydı.
sizlerin durumunu bilmiyorum, eşlik eden anomali olup olmadığı gibi birçok parametre ile beraber değerlendirmek gerekiyor. bizim kadın doğum uzmanı / periontoloji uzmanı ve beyin cerrahına danışma ve gösterme şansımız oldu.
daha güzel , daha sağlıklı bir bedeni hakediyor ruhu... sadece zamanı değildi
umarım sizler içinde hayırlısı olur.
bebekten vazgeçmek zorunda kalırsanız lütfen bunun acısını istediğiniz kadar yaşayın fakat sağlık probleminiz olmadığı sürece her zaman şansımızın devam ettiğini hatırlayarak yapın. 32 yaşında meme kanseri teşhisi almış 37 yaşında bebeğini kaybetmiş ama hala nefes alıyorken yaşamaya devam etmeyi seçen biri olarak yazıyorum.
diğer tüm anne adaylarına da sağlıklı doğumlar dilerim.
umarım en kısa zamanda benimde hayatım çiçeklenir bir bebekle..
sevgiler.
Benimde eziyet ediyor ama direniyorum ve takıyorum sarkmasın diyeAyy ben evde hıc takmıyorum dışarı çıkarken sadece o yüzden de sarktı
Ben tam diyorum bitti yine alınacak bişeyVallahi bende galiba bu ay 4bin liraya yakın harcama yaptım. Bezdi ıslak mendildi ıvır zıvırdı derkenbitmiyor anacım bitmiyor bitirebilen varsa helal olsun daha hediyelik kapı süsü lohusa takımı yok
Anneler kapi susu icin fikirlerinizi alabilir miyim? Ben ilk baktığımdan beri hep şu buble olanlar var ya bulutlu top seklinde ayıcıklı olanlar onları beğenmiştim hatta siparis verecektim. Ama sonra bir karar değiştirdim. Yani o bulutlu olanlar biraz daha sık biraz daha büyükler için gibi geldi bugün birdenyani bebek odası için sonuçta bu o yuzden biraz daha tatlis sevimli olsa mi dedim oda yapmayı düşünmüyorum henüz yapmadık da zaten bizim odada yatağı falan. Sonra odasini yaparken ahsap füme krem renklerde bir şey istiyordum. Odasına da uysun diye düşünüyorum.ama çocuğu çok mu pinteres çocuğu yaptım şimdiden bilemedim ( çünkü yaptıracağım nevresim setleri falan da nakisli sade seyler) yani hem şık hem tatlı bir şey olsun istiyorum. Aklım bulutlu suslerden yana ama bu fotoda eklediğim diğer kapi susu de tam cocuk için çok tatlı geldi gözüme bilemedim
Benim eşimde göğüslerin sarkmış biri bi yana biri bi yana dedi sinirlerim bozulduacıdığı için sporcu sütyeni atleti giyiyorum o da öyle yapıyor ne yapabilirim yani bende dedim ki ben anneyim artık süt var bebişim için onlarda ona feda olsun dedim
Dolgulu sutyen göğüslerini sızlatmıyor mu? Gün boyu mu takıyorsun? Günlük sutyende bile sıcaklayınca, terleyince ve göğüslerimin altı kesiliyor sanki benim. Ölçtüm 95b çıktı penti tablosuna göre. 80c ile başlamıştım.. Çok dertliyim. Eğer önerirsen alacağım.Benimde eziyet ediyor ama direniyorum ve takıyorum sarkmasın diye
Geçmiş olsun. Benim anca su kaçırırsam oluyor şimdiye dek hiç olmadı. Çözemezsen kbb ye gidersin sinir bozucudur şimdi az duymak.Arkadaşlar benim gibi kulak tıkanıklığı yaşayan var mı? Sol kulağım dünden beri tıkalı az duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?