teşekkür ederimGüle güle kullanın.
Puset dışında, bebek arabasının kendisi çift yön kullanılabiliyor mu ? Yani bebeğinizi size dönük kullanabilecek misiniz ?
Sağlıkla güle güle kullan canımkızlar benim bebekler geldi, puset çok hafif hoşuma gitti araba 7 kg ama bu kadarı da normal gibi, böylece kabin boy bebek arabasından travel sistem oluşturmuş oldum, ayrıca puset araba gövdesine tam oturdu hiç sallanmıyor ben extra adaptör alacaktım ama gerek yok gibi, tekerlek manevraları falan da harika inşallah uzun süre kullanmak lazım olur sağlıkla
Canım çok güzel ikiside ben ayıcıklıdan yaptım ama yaptığın odanın konseptine bakAnneler kapi susu icin fikirlerinizi alabilir miyim? Ben ilk baktığımdan beri hep şu buble olanlar var ya bulutlu top seklinde ayıcıklı olanlar onları beğenmiştim hatta siparis verecektim. Ama sonra bir karar değiştirdim. Yani o bulutlu olanlar biraz daha sık biraz daha büyükler için gibi geldi bugün birdenyani bebek odası için sonuçta bu o yuzden biraz daha tatlis sevimli olsa mi dedim oda yapmayı düşünmüyorum henüz yapmadık da zaten bizim odada yatağı falan. Sonra odasini yaparken ahsap füme krem renklerde bir şey istiyordum. Odasına da uysun diye düşünüyorum.ama çocuğu çok mu pinteres çocuğu yaptım şimdiden bilemedim ( çünkü yaptıracağım nevresim setleri falan da nakisli sade seyler) yani hem şık hem tatlı bir şey olsun istiyorum. Aklım bulutlu suslerden yana ama bu fotoda eklediğim diğer kapi susu de tam cocuk için çok tatlı geldi gözüme bilemedim
Evet onları söylüyor ama bana da bebek büyüdüğü için rahim ağzını göremem dedi bende şaşırdım valla dediğiniz gibi cihazdan ola bilirBenim hep karından bakıyor cihazla alakalı olabilir canım yada bebeğin pozisyonundan her seferinde söylüyor o normal bu normal diye
Demek benim dr cihazıyla alakalı bişeyBenim doktorum da üstten bakıyor hatta bana da gösteriyor.. kullandıkları cihazla alakalıdır belki
Kaplı olanlardan mı aldın canım kapsız olanlardan mı ayy benım göguslerım çok büyüdü ve sarktı sımdıden ofKızlar ebebekte babymom emzirme sütyenleri %40 indirimde ben 4 tane aldım artık onları kullanıyorum 2 aydır aşırı rahat bilginize.
Öyle yapıyorum canım bu haftalar yine de çok zor geçecek gibi bide hava acayip derecede sıcak çok bunalıyorum sizin de öyle miDinlen canım uzan güzelce ayaklarını biraz yukarıya koy ayağının altına yastık koy dinlen bol su iç , o gün okuyordum su içmek kasılmaları azaltırmış diye , inşallah zamanında gelecek bebişlerimiz
İkisi de çok güzel ama benim oyum balonlu olandan yana; biraz daha farklı. Diğeri bayağıdır var bilindik model (çok güzel o ayrı). Balonlu çok şekermişAnneler kapi susu icin fikirlerinizi alabilir miyim? Ben ilk baktığımdan beri hep şu buble olanlar var ya bulutlu top seklinde ayıcıklı olanlar onları beğenmiştim hatta siparis verecektim. Ama sonra bir karar değiştirdim. Yani o bulutlu olanlar biraz daha sık biraz daha büyükler için gibi geldi bugün birdenyani bebek odası için sonuçta bu o yuzden biraz daha tatlis sevimli olsa mi dedim oda yapmayı düşünmüyorum henüz yapmadık da zaten bizim odada yatağı falan. Sonra odasini yaparken ahsap füme krem renklerde bir şey istiyordum. Odasına da uysun diye düşünüyorum.ama çocuğu çok mu pinteres çocuğu yaptım şimdiden bilemedim ( çünkü yaptıracağım nevresim setleri falan da nakisli sade seyler) yani hem şık hem tatlı bir şey olsun istiyorum. Aklım bulutlu suslerden yana ama bu fotoda eklediğim diğer kapi susu de tam cocuk için çok tatlı geldi gözüme bilemedim
her ikisinden de aldım işyerinde kaplı olanları kullanıyorum. Normal bedenimden bir beden büyük almıştım çok rahat tavsiye ederim.Kaplı olanlardan mı aldın canım kapsız olanlardan mı ayy benım göguslerım çok büyüdü ve sarktı sımdıden of
Kaplı ve kapsız arasındakı fark ne hıc bılmıyorum ılk gebelık oluncaher ikisinden de aldım işyerinde kaplı olanları kullanıyorum. Normal bedenimden bir beden büyük almıştım çok rahat tavsiye ederim.
Benim eşimde göğüslerin sarkmış biri bi yana biri bi yana dedi sinirlerim bozulduKaplı olanlardan mı aldın canım kapsız olanlardan mı ayy benım göguslerım çok büyüdü ve sarktı sımdıden of
Aynen ben de görünce öyle dedim. sevimli geldi. Diğeri dediğin gibi hep var şık da duruyor diğeri de sevimli duruyor.İkisi de çok güzel ama benim oyum balonlu olandan yana; biraz daha farklı. Diğeri bayağıdır var bilindik model (çok güzel o ayrı). Balonlu çok şekermiş
Kaplı olan bizim kendi sutyenlerimiz gibi göğüs ucunu belli etmiyor. Kapsiz olan penye kumaş gibi düşün. Onda benim göğüs ucum belli oluyor mesela.Kaplı ve kapsız arasındakı fark ne hıc bılmıyorum ılk gebelık oluncabende her ıkısınden alayım o zaman
Onun fiyatları iyiydi ama sutyen olarak toparlama ve beden olarak nasıl olur bilemediğim için almadım. Deneyemezsiniz dedi görevliye sormuştum.Kızlar ebebekte babymom emzirme sütyenleri %40 indirimde ben 4 tane aldım artık onları kullanıyorum 2 aydır aşırı rahat bilginize.
Canım teşekkür ederim bende sipariş verdim 2 taneKızlar ebebekte babymom emzirme sütyenleri %40 indirimde ben 4 tane aldım artık onları kullanıyorum 2 aydır aşırı rahat bilginize.
hangi modelinden aldın canımKızlar ebebekte babymom emzirme sütyenleri %40 indirimde ben 4 tane aldım artık onları kullanıyorum 2 aydır aşırı rahat bilginize.
Benimkide sarktı valla , sarkmasın diye gittim normal eskiden giydiğim desteklilerden aldım büyük beden , düzeldi sarkmasıKaplı olanlardan mı aldın canım kapsız olanlardan mı ayy benım göguslerım çok büyüdü ve sarktı sımdıden of
Ben klimasız oturamıyorum midem bulanıyorum çok kötü oluyorum , hele yemekten sonra çok sıcak basıyorÖyle yapıyorum canım bu haftalar yine de çok zor geçecek gibi bide hava acayip derecede sıcak çok bunalıyorum sizin de öyle mi
Ya canım iyi söylemişsin tabikide öyleBenim eşimde göğüslerin sarkmış biri bi yana biri bi yana dedi sinirlerim bozulduacıdığı için sporcu sütyeni atleti giyiyorum o da öyle yapıyor ne yapabilirim yani bende dedim ki ben anneyim artık süt var bebişim için onlarda ona feda olsun dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?