2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Güle güle kullanın.
Puset dışında, bebek arabasının kendisi çift yön kullanılabiliyor mu ? Yani bebeğinizi size dönük kullanabilecek misiniz ?
teşekkür ederim işte maalesef bu arabanın tek kötü yanı çift yönlü olmaması ama tentesinde açılır filesi var ordan da çok rahat şekilde bebek gözlemlenebilir

Sağlıkla güle güle kullan canım

Canım çok güzel ikiside ben ayıcıklıdan yaptım ama yaptığın odanın konseptine bak

Öyle yapıyorum canım bu haftalar yine de çok zor geçecek gibi bide hava acayip derecede sıcak çok bunalıyorum sizin de öyle mi

İkisi de çok güzel ama benim oyum balonlu olandan yana; biraz daha farklı. Diğeri bayağıdır var bilindik model (çok güzel o ayrı). Balonlu çok şekermiş

Kaplı olanlardan mı aldın canım kapsız olanlardan mı ayy benım göguslerım çok büyüdü ve sarktı sımdıden of
Benim eşimde göğüslerin sarkmış biri bi yana biri bi yana dedi sinirlerim bozuldu acıdığı için sporcu sütyeni atleti giyiyorum o da öyle yapıyor ne yapabilirim yani bende dedim ki ben anneyim artık süt var bebişim için onlarda ona feda olsun dedim

Kızlar ebebekte babymom emzirme sütyenleri %40 indirimde ben 4 tane aldım artık onları kullanıyorum 2 aydır aşırı rahat bilginize.
Onun fiyatları iyiydi ama sutyen olarak toparlama ve beden olarak nasıl olur bilemediğim için almadım. Deneyemezsiniz dedi görevliye sormuştum.

Ya canım iyi söylemişsin tabikide öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…