- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Amin bebeğim inşallah hayırlısı ile vakitlice gelsinler de sıkıntı yaşamayalım inşallahAnladım canım bu aydan sonra heyecanlı bekleyişler başlayacak. Rabbim hepimize vakitlice sağlıklı doğumlar nasip etsin.
Yanı olsa bile ihmal etmemek gerekiyormuş ben hic hasta olmazdım ilaçsız hallederim dedim ama 5 gün boyunca kendime daha cok zarar verdim. Yarın gidin bence doktora ertelemeyin vücut hemen toparamiyor kendini. İlaçlarda da gebelik kategorileri var b Grup benim aldığım mesela bu da su demek gebe hayvan ve insanlarda test yapılmış sorun olmamis. Simdi daha iyiyim ve ilaç içmediğim günler icin kendime daha cok kizdim.Ben de enfeksiyondan korkuyorum umarım değildir
Tamam kuzu doktora sorim bı beklim o zmanCanım istersen şimdiden alma o zamanın durumuna göre alırsın , ben Kıbrıstayım ve burda olmadığı için mecbur karar vermem gerekiyor
Ben de öyleyim.sıcaktan eriyeceğim artık normalde de yazı sevmezdim.iyice nefret eder oldumÇevremdekiler hamileliğinin sonu yaza geliyor işin zor derdide aldırış etmezdim .
Kavruluyorum kızlar ter banyosu yapıyorum bildiğiniz
He bir de hala muallaktasın gelirse beğenmeyedebilirsinKızzlar beni tebrik edin , sonunda bebek çantası ve Puset örtüsüne karar verip sipariş verdimgelince de beğenirim inşallah
Çocuğum da çantasız doğarHe bir de hala muallaktasın gelirse beğenmeyedebilirsinİnşallah içine siner yoksa bana öyle geliyor ki 1 ay daha beğenmeye çalışırsın
Evet fotoğraf net değil galiba göremedim. Gecikmenin 4. Günü yine test yap daha kesin oluyor diyorlar. Bende öyle öğrenmiştim. Veya direk yarın kan verebilirsin. İnşallah gebesindir.Arkadaşlar adetim birgün gecikti geçen ay adetimden 6 gün sonra 3 gün boyunca kahverengi lekelenmem oldu şimdi gebelik testi yaptım hemen çıktı aslında burda pek belli değil ama ben bakıyorum net bır şekilde görüyorum
Eki Görüntüle 3271509
Valla bende onun için incia aldım tuhaf koktuğu için bi tedirgin oldum dedim kendim kullaniyimOrganik olan hiç birşeyin güzel kokusu yok. İçiniz rahat olsun. İncia hatta bildiğimiz şampuan yada sabunlar gibi köpürmüyor bile. Ben mustela aldım. Fakat ilk 1 2 ay kullanmak için incia da alıcam.
Gidip başka yerlerde koklicam benim aldığım bozuk mu diye , eğer hepsi aynı kokuyorsa kullanırımMusteladan daha temiz içeriği ama. Tabi yine de sen bilirsin. Önemli olan senin içine sinmesi
Ben özele gidiyorum doktorum reçeteyi yazdı eczaneden aldım başka bi yol üstü özel hastanede ilacımı götürdüm 15 tl ye vuruldumKızlar merhaba , Aranızda daha önce kan uyuşmazlığı iğnesi yaptıran var mı ? 28. Haftada yapılıyor sanırım .Özelde mi Devlette mi yapıldı ? Paylaşırsanız çok sevinirim
Olsun zayıflar daha çok kilo alıyor diyorlar hamilelikte:)Yok ya 1 hafta ileri en başından berihepsi bana gidiyor
Günaydın canım bundan daha mı sıcakKızzlar günaydın , çok sıcak günler geliyormuş kendimize bir iki gün dikkat edelimmmmm
Evet özellikle yarın çok sıcak diyorlarKızzlar günaydın , çok sıcak günler geliyormuş kendimize bir iki gün dikkat edelimmmmm
Serin havanın tadını çıkarın Aydın 43 dereceAfrika sıcakları bugün başladı. Bende bugün 34 yarın 36 diyor istanbulödüm kopuyor
Dün gece sıcaktan bayilcam sandım. Esimi kaldırdım gece ağlıyorum uyuyamıyorum diye bana diyor ki sakin ol gel salona gidelim klimamız varSerin havanın tadını çıkarın Aydın 43 derece
Ahir ömrümün tamamında Diyarbakır ın 45⁰ sıcaklığında yaşamış biri olarak şu an Kırşehir in 30⁰ sıcaklığına katlanamıyorum ( ki şu an 22 gösteriyor gün içinde max 33 müş) bayılacak gibi oluyorumDün gece sıcaktan bayilcam sandım. Esimi kaldırdım gece ağlıyorum uyuyamıyorum diye bana diyor ki sakin ol gel salona gidelim klimamız varyemin ederim kafam çalışmadı sonra uyumuşum.
Ben Mardin kiziltepeye yaşadım 2bucuk sene ama gebelikten heralde bu aydın beni mahvetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?