2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben de enfeksiyondan korkuyorum umarım değildir
Yanı olsa bile ihmal etmemek gerekiyormuş ben hic hasta olmazdım ilaçsız hallederim dedim ama 5 gün boyunca kendime daha cok zarar verdim. Yarın gidin bence doktora ertelemeyin vücut hemen toparamiyor kendini. İlaçlarda da gebelik kategorileri var b Grup benim aldığım mesela bu da su demek gebe hayvan ve insanlarda test yapılmış sorun olmamis. Simdi daha iyiyim ve ilaç içmediğim günler icin kendime daha cok kizdim.

Kızzlar beni tebrik edin , sonunda bebek çantası ve Puset örtüsüne karar verip sipariş verdim gelince de beğenirim inşallah
He bir de hala muallaktasın gelirse beğenmeyedebilirsin İnşallah içine siner yoksa bana öyle geliyor ki 1 ay daha beğenmeye çalışırsın

Arkadaşlar adetim birgün gecikti geçen ay adetimden 6 gün sonra 3 gün boyunca kahverengi lekelenmem oldu şimdi gebelik testi yaptım hemen çıktı aslında burda pek belli değil ama ben bakıyorum net bır şekilde görüyorum

Evet fotoğraf net değil galiba göremedim. Gecikmenin 4. Günü yine test yap daha kesin oluyor diyorlar. Bende öyle öğrenmiştim. Veya direk yarın kan verebilirsin. İnşallah gebesindir.

Organik olan hiç birşeyin güzel kokusu yok. İçiniz rahat olsun. İncia hatta bildiğimiz şampuan yada sabunlar gibi köpürmüyor bile. Ben mustela aldım. Fakat ilk 1 2 ay kullanmak için incia da alıcam.
Valla bende onun için incia aldım tuhaf koktuğu için bi tedirgin oldum dedim kendim kullaniyim

Kızlar merhaba , Aranızda daha önce kan uyuşmazlığı iğnesi yaptıran var mı ? 28. Haftada yapılıyor sanırım .Özelde mi Devlette mi yapıldı ? Paylaşırsanız çok sevinirim
Ben özele gidiyorum doktorum reçeteyi yazdı eczaneden aldım başka bi yol üstü özel hastanede ilacımı götürdüm 15 tl ye vuruldum
Yok ya 1 hafta ileri en başından beri hepsi bana gidiyor
Olsun zayıflar daha çok kilo alıyor diyorlar hamilelikte:)

Serin havanın tadını çıkarın Aydın 43 derece
Dün gece sıcaktan bayilcam sandım. Esimi kaldırdım gece ağlıyorum uyuyamıyorum diye bana diyor ki sakin ol gel salona gidelim klimamız var yemin ederim kafam çalışmadı sonra uyumuşum.
Ben Mardin kiziltepeye yaşadım 2bucuk sene ama gebelikten heralde bu aydın beni mahvetti

Ahir ömrümün tamamında Diyarbakır ın 45⁰ sıcaklığında yaşamış biri olarak şu an Kırşehir in 30⁰ sıcaklığına katlanamıyorum ( ki şu an 22 gösteriyor gün içinde max 33 müş) bayılacak gibi oluyorum eyy hamişlikk ne hallere soktun bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…