2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
kızlar bi de ayrıca ben çok sıcağım yani tenim çok sıcak aşırı hareret var eşim dokunuyor kaçınıyor benden sizde böyle misiniz? ılık duşla soğutuyorum kendimi
Vallahi ben her gün soğuk suyla duş alıyorum adeta su tenime değince buhar çıkıyor. Menopozlu teyzeleri çok iyi anlıyorum.

kızlar bi de ayrıca ben çok sıcağım yani tenim çok sıcak aşırı hareret var eşim dokunuyor kaçınıyor benden sizde böyle misiniz? ılık duşla soğutuyorum kendimi
Aynen yangın Ayşe olarak geziyorum. Sürekli vücudumu yıkıyorum. Allah’ın gücüne gitmesin bir daha yaza gelicek şekilde bir doğum planlaması yapmayacağım yada ilk bir iki ay. En geç nisan Mayıs çalışmalara baslamak lazım ki perişan olmayalım

Ben de aynı şeyi düşündüm olur da ikinciyi düşünürsem bırak Nisanı Mayısı Ağustostan önce hiçbir çabam olmaz o kusmalar da yaza denk gelmesin hatta hiçbir şey yaza denk gelmesin artık

Kızzlar günaydın , çok sıcak günler geliyormuş kendimize bir iki gün dikkat edelimmmmm
Günaydın canım şuanda yanıyorum yüryüşe çıkmadım bugün napcam bilmiyorum benim için zor bi gün şuan balkonda gölgedeyim gölge bile sıcak üflüyor resmen yarın bugünden de sıcak olucakmış

Evin için sabah 9 gibi 29.5 dereceydi bakalım ilerleyen saatlerde kaç olacak.. İstanbul fena bugün.. yürüyüşü akşam yaparsın boşver çıkma

Evin için sabah 9 gibi 29.5 dereceydi bakalım ilerleyen saatlerde kaç olacak.. İstanbul fena bugün.. yürüyüşü akşam yaparsın boşver çıkma
Öyle yaptım kuuzm zaten zorlanıyorum bide bu sıcakta bayılır kalırım . Bu Afrika sıcakları kaç gün sürecek acaba

Bende öyleyim bursadayım ben öğlenleri 34 35 derece oluyor ama sanki ben arabistan çöllerindeyim. Ofiste klima açıyorlar 22 derecede onda bile kan ter içinde kalıyorum 2. Çocuğu düşünürsem son ayları yaz dönemine getirmemeye dikkat edicem kavruldum yeminle, Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor

Ay canıııım ne kadar güzel keşke kaydetseydin telefonunla

Biz de İzmir deyiz sıcak hamilelikte gerçekten başka hissediliyormuş aynısı bizde oldu dün akşam eşimde şaşırdı sakin ol klima açar yatarız diye bir de bu ara bana çok uyku vuruyor her gün en az 2 saat uyuyorum gündüz gece de uyuyamazsam diye panik halindeyim ama uyuyorum çok şükür

çok mantıklı

cidden öyle, normalde de hamile kaldığımda başıma bunların geleceğini biliyordum asla sevmiyorum yaz aylarını sıcaklarını, bizim tüp bebek olunca mevsim de seçemiyoruz bebiş ne zaman tutunursa

Kızlar jenny & Willy bez hakkında ne düşünüyorsunuz yenidoğan bir paket almış eşim ama pişik yaparmı acaba yeniden başka markamı alayım hastane çantasına koymaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…