Vallahi ben her gün soğuk suyla duş alıyorum adeta su tenime değince buhar çıkıyor. Menopozlu teyzeleri çok iyi anlıyorum.kızlar bi de ayrıca ben çok sıcağımyani tenim çok sıcak aşırı hareret var eşim dokunuyor kaçınıyor benden sizde böyle misiniz? ılık duşla soğutuyorum kendimi
Benim vücut hararet yapınca kendini soğutmaya alıyorkızlar bi de ayrıca ben çok sıcağımyani tenim çok sıcak aşırı hareret var eşim dokunuyor kaçınıyor benden sizde böyle misiniz? ılık duşla soğutuyorum kendimi
Bende öyleyimkızlar bi de ayrıca ben çok sıcağımyani tenim çok sıcak aşırı hareret var eşim dokunuyor kaçınıyor benden sizde böyle misiniz? ılık duşla soğutuyorum kendimi
Aynen yangın Ayşe olarak geziyorum. Sürekli vücudumu yıkıyorum. Allah’ın gücüne gitmesin bir daha yaza gelicek şekilde bir doğum planlaması yapmayacağım yada ilk bir iki ay. En geç nisan Mayıs çalışmalara baslamak lazım ki perişan olmayalımkızlar bi de ayrıca ben çok sıcağımyani tenim çok sıcak aşırı hareret var eşim dokunuyor kaçınıyor benden sizde böyle misiniz? ılık duşla soğutuyorum kendimi
Aynen yangın Ayşe olarak geziyorum. Sürekli vücudumu yıkıyorum. Allah’ın gücüne gitmesin bir daha yaza gelicek şekilde bir doğum planlaması yapmayacağım yada ilk bir iki ay. En geç nisan Mayıs çalışmalara baslamak lazım ki perişan olmayalım
Ayy bilmiyorum kuzum uyarıp duruyorlar Afrika sıcağımıymış neymiş. Sokağa çıkmayın dikkat edin diyeGünaydın canım bundan daha mı sıcak
Günaydın canım şuanda yanıyorum yüryüşe çıkmadım bugün napcam bilmiyorum benim için zor bi gün şuan balkonda gölgedeyim gölge bile sıcak üflüyor resmen yarın bugünden de sıcak olucakmışKızzlar günaydın , çok sıcak günler geliyormuş kendimize bir iki gün dikkat edelimmmmm
Evin için sabah 9 gibi 29.5 dereceydi bakalım ilerleyen saatlerde kaç olacak.. İstanbul fena bugün.. yürüyüşü akşam yaparsın boşver çıkmaGünaydın canım şuanda yanıyorum yüryüşe çıkmadım bugün napcam bilmiyorum benim için zor bi gün şuan balkonda gölgedeyim gölge bile sıcak üflüyor resmen yarın bugünden de sıcak olucakmış
Öyle yaptım kuuzm zaten zorlanıyorum bide bu sıcakta bayılır kalırım . Bu Afrika sıcakları kaç gün sürecek acabaEvin için sabah 9 gibi 29.5 dereceydi bakalım ilerleyen saatlerde kaç olacak.. İstanbul fena bugün.. yürüyüşü akşam yaparsın boşver çıkma
Yarın en sıcakmışta sonrasını bilmiyom:s bende izinliyim allahtan işe gitmedim. Evdeyim.. klima açarızÖyle yaptım kuuzm zaten zorlanıyorum bide bu sıcakta bayılır kalırım . Bu Afrika sıcakları kaç gün sürecek acaba
Bende öyleyim bursadayım ben öğlenleri 34 35 derece oluyor ama sanki ben arabistan çöllerindeyim. Ofiste klima açıyorlar 22 derecede onda bile kan ter içinde kalıyorumAhir ömrümün tamamında Diyarbakır ın 45⁰ sıcaklığında yaşamış biri olarak şu an Kırşehir in 30⁰ sıcaklığına katlanamıyorum ( ki şu an 22 gösteriyor gün içinde max 33 müş) bayılacak gibi oluyorumeyy hamişlikk ne hallere soktun bizi
Ay canıııım ne kadar güzel keşke kaydetseydin telefonunlaKızlar ben gebe takibi için sağlık ocağına gittim sabah, kalp atışını dinlerken bebişimin hıçkırığı tuttu ayyy nasıl sesi duyuluyor çok duysusaldı bi yandan kalp atışı bir yandan hıçkırık
Biz de İzmir deyiz sıcak hamilelikte gerçekten başka hissediliyormuş aynısı bizde oldu dün akşam eşimde şaşırdı sakin ol klima açar yatarız diye bir de bu ara bana çok uyku vuruyor her gün en az 2 saat uyuyorum gündüz gece de uyuyamazsam diye panik halindeyim ama uyuyorum çok şükürDün gece sıcaktan bayilcam sandım. Esimi kaldırdım gece ağlıyorum uyuyamıyorum diye bana diyor ki sakin ol gel salona gidelim klimamız varyemin ederim kafam çalışmadı sonra uyumuşum.
Ben Mardin kiziltepeye yaşadım 2bucuk sene ama gebelikten heralde bu aydın beni mahvetti
ayy yok ben duş almadan soğuyamıyorumBenim vücut hararet yapınca kendini soğutmaya alıyor
eyvah eyvah Allah yardımcımız olsunBende öyleyimben normaldedeok sıcak olur tenim , şuan ikiye katlanmış
çok mantıklıAynen yangın Ayşe olarak geziyorum. Sürekli vücudumu yıkıyorum. Allah’ın gücüne gitmesin bir daha yaza gelicek şekilde bir doğum planlaması yapmayacağım yada ilk bir iki ay. En geç nisan Mayıs çalışmalara baslamak lazım ki perişan olmayalım
cidden öyle, normalde de hamile kaldığımda başıma bunların geleceğini biliyordumBende öyleyim bursadayım ben öğlenleri 34 35 derece oluyor ama sanki ben arabistan çöllerindeyim. Ofiste klima açıyorlar 22 derecede onda bile kan ter içinde kalıyorum2. Çocuğu düşünürsem son ayları yaz dönemine getirmemeye dikkat edicem kavruldum yeminle, Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?