2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Dikkat et kuzum gölge yerlerde dur yarın çok beter olcakmış
Tamamdir canim her fırsatta gölgeye gecerim sanirim bu hamilelikten sıcaklığı fazla hisseder olduk dun kardeşime oturmaya gittik evi de yüksekte yani esiyor normalde ama ben buhran gecirdim hepimiz sitenin cardagina gectik öyle rahat ettm

Kızlar jenny & Willy bez hakkında ne düşünüyorsunuz yenidoğan bir paket almış eşim ama pişik yaparmı acaba yeniden başka markamı alayım hastane çantasına koymaya
Çevremde çok kullanan var bim markası ama genelde 6 aydan sonra başlıyorlar kullanmaya
Beden degidimi yapabilirsiniz

Akdenizliyim ben alışkınım kuzu ama klimayla yaşıyorum , klimada yatmaman hata olmuş bizim burda her odada klima olur nerdeyse Mersin

Sonbahardagel Markayı bilmiyordum ama bim markası denmiş bencede ilk başta kullanmasan daha iyi nasıl gelir bebişin tenine bilinmiyor.
Molfix aldım bende 1 ve 2 numara. En kaliteli ve uygun ayrıca yerli malı diye.
Bizim burada şokta sleepy, a101de molfix gördüm ben. Ama mümkünse hepsiburada veya trendyolda hayat satıcısının indirimleriyle almanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…