Gunaydin kizlar ben yarın dış çekim yaptiriyorm insallah başıma güneş gecmezKızzlar günaydın , çok sıcak günler geliyormuş kendimize bir iki gün dikkat edelimmmmm
Dikkat et kuzum gölge yerlerde dur yarın çok beter olcakmışGunaydin kizlar ben yarın dış çekim yaptiriyorm insallah başıma güneş gecmez
Tamamdir canim her fırsatta gölgeye gecerim sanirim bu hamilelikten sıcaklığı fazla hisseder olduk dun kardeşime oturmaya gittik evi de yüksekte yani esiyor normalde ama ben buhran gecirdim hepimiz sitenin cardagina gectik öyle rahat ettmDikkat et kuzum gölge yerlerde dur yarın çok beter olcakmış
Çevremde çok kullanan var bim markası ama genelde 6 aydan sonra başlıyorlar kullanmayaKızlar jenny & Willy bez hakkında ne düşünüyorsunuz yenidoğan bir paket almış eşim ama pişik yaparmı acaba yeniden başka markamı alayım hastane çantasına koymaya
Sizler neler aldınız peki başlangıç için yenidoğan oğlumda Molfix kullanmıştımÇevremde çok kullanan var bim markası ama genelde 6 aydan sonra başlıyorlar kullanmaya
Beden degidimi yapabilirsiniz
Bende molfix yenidogan 1 no ve 2 no stok yaptm yorumlar çok iyiSizler neler aldınız peki başlangıç için yenidoğan oğlumda Molfix kullanmıştım
İlk defa duydum bu markayı , trend yolda baktım yorum yok , bilemedim canımKızlar jenny & Willy bez hakkında ne düşünüyorsunuz yenidoğan bir paket almış eşim ama pişik yaparmı acaba yeniden başka markamı alayım hastane çantasına koymaya
Molfix aldım 2 numaraSizler neler aldınız peki başlangıç için yenidoğan oğlumda Molfix kullanmıştım
Kız senin burcun ne Allah aşkınaKızzlar beni tebrik edin , sonunda bebek çantası ve Puset örtüsüne karar verip sipariş verdimgelince de beğenirim inşallah
Akdenizliyim ben alışkınım kuzu ama klimayla yaşıyorum , klimada yatmaman hata olmuşDün gece sıcaktan bayilcam sandım. Esimi kaldırdım gece ağlıyorum uyuyamıyorum diye bana diyor ki sakin ol gel salona gidelim klimamız varyemin ederim kafam çalışmadı sonra uyumuşum.
Ben Mardin kiziltepeye yaşadım 2bucuk sene ama gebelikten heralde bu aydın beni mahvetti
Sanırım bende Molfix alıcamMolfix aldım 2 numara
gece klimasız uyumak mı? nasıl yani? Not: AntalyaAkdenizliyim ben alışkınım kuzu ama klimayla yaşıyorum , klimada yatmaman hata olmuşbizim burda her odada klima olur nerdeyse Mersin
Aynen bende kıbrıstayım ve her odad klima olması önemlidirAkdenizliyim ben alışkınım kuzu ama klimayla yaşıyorum , klimada yatmaman hata olmuşbizim burda her odada klima olur nerdeyse Mersin
Dün gece güzeldi hava esiyordu camı açtım dedim klima açmiyim bi uyandım kan ter içindeyim , başımdan boynumdan resmen su akıyorgece klimasız uyumak mı? nasıl yani? Not: Antalya
ben prima aldım ama yenidoğan için 1 aylık stok yaptım daha sonra molfix e geçeceğim, bu 2 markayı önerdilerSizler neler aldınız peki başlangıç için yenidoğan oğlumda Molfix kullanmıştım
Aynı benkibrisss klimada karşısında yatarken bile terliyorum ben. Eşim pike örtüyor kafasına kadar. Ben de bu klima bozuk mu diye uyanıyorum
Ben bez olarak Molfix aldım ıslak mendil olarak sleppy bio natural aldımSizler neler aldınız peki başlangıç için yenidoğan oğlumda Molfix kullanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?