2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende aynı kıvamdayım 22derece insanlar üşüyor ben şıpır şıpır terliyorum

Kızlarrrr ben hediyelik magnet siparişimi verdim. İsmimiz artık kesin "İLAY"
Modelide buraya ekliyorum ben çok beğendim sizce nasıl
Çok güzelmiş canım benimde bugün geldi magnetlerim

Eklentiler

• 36329A0F-3E06-46A8-B077-D31548EAD3E8.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 63
Teşekkür ederim bebeğim hemen bakıcam

Canım siz nasılsınız bebek nasıl? Haberler iyidir inşallah
Ben iyiyim canım tamamen normal hayatıma döndüm diyebilirim. Bebiş de şimdilik her şeyi normal bir sıkıntı olmadı gün gün büyümeye devam ediyor bakalım inşallah bu şekilde bir sağlık sorunu çıkmadan atlatırız bu dönemi

Şuanda ne kadarlık oldu kuzum 28 demi doğum yapmıştın

Ben hediyelik hazırlamamaya karar verdim. Gelecek olan kimsenin çok duygulanıp benim kadar anlam yükleyeceğini düşünmüyorum çikolatada yaptırmayacağım. Bayramda satın alınıyor ya godivadan büyüükcene öle bişi alıp koyacağım. Şimdiye kadar ziyaretine gidip aldığım süslü püslü çikolataları yemeye çekindim hep acaba nerede üretildi kaliteli mi vs diye düşündüm kendim için

aslında hediyelikler çok yakınlarımıza hatıra anı olsun diye yaptırdığımız ufak şeyler. yakınlarımız dışında kalan - ama ayıp olmasın diye de ziyarete gelenlere de bizde ayıp olmasın diye hediyeliklerden vermiş oluyoruz .

Aynı şekil düşünüyorum bende öyle yapacağım.

Kızlarrrr ben hediyelik magnet siparişimi verdim. İsmimiz artık kesin "İLAY"
Modelide buraya ekliyorum ben çok beğendim sizce nasıl
Bende sözlü yada dualı bir magnet almayı düşünüyorum .kapı süsünü siparişi verdim bı sayfadan bunlara bakmadım daha
Kapı ddün inşallah kaziklanmam normalde Instagram dan alışveriş yapmam ama kadere artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…