Bende sleepy bionatural aldım canım inşallah iyi gelirSizler neler aldınız peki başlangıç için yenidoğan oğlumda Molfix kullanmıştım
Bende aynı kıvamdayım 22derece insanlar üşüyor ben şıpır şıpır terliyorumdaha dün gece klima açan var şaşkınlardayımellerim ayaklarım zaten alev topu gibi. Yangınlardayım resmen. İş yerinde de en son üşüyen mont giysin deyip klimanın hakimiyetini elime geçireceğim az kaldı.
Çok güzelmiş canım benimde bugün geldi magnetlerimKızlarrrr ben hediyelik magnet siparişimi verdim. İsmimiz artık kesin "İLAY"
Modelide buraya ekliyorum ben çok beğendim sizce nasıl
Kızlarrrr ben hediyelik magnet siparişimi verdim. İsmimiz artık kesin "İLAY"
ikisi de çok güzelÇok güzelmiş canım benimde bugün geldi magnetlerim
Kargo dahil 40 tanesi 290 ₺ ye geldi canım magnetin tanesi 6₺ kargo 52₺ kargolar uçmuşikisi de çok güzel
Ne kadara yaptırdınız.
yine de uygun gibi. ben henüz araştırma faslına girişemedim.Kargo dahil 40 tanesi 290 ₺ ye geldi canım magnetin tanesi 6₺ kargo 52₺ kargolar uçmuş
Teşekkür ederim bebeğim hemen bakıcamSonbahardagel Markayı bilmiyordum ama bim markası denmiş bencede ilk başta kullanmasan daha iyi nasıl gelir bebişin tenine bilinmiyor.
Molfix aldım bende 1 ve 2 numara. En kaliteli ve uygun ayrıca yerli malı diye.
Bizim burada şokta sleepy, a101de molfix gördüm ben. Ama mümkünse hepsiburada veya trendyolda hayat satıcısının indirimleriyle almanı tavsiye ederim.
Ben hiç söylemeyeyimikisi de çok güzel
Ne kadara yaptırdınız.
Ben iyiyim canım tamamen normal hayatıma döndüm diyebilirim. Bebiş de şimdilik her şeyi normal bir sıkıntı olmadı gün gün büyümeye devam ediyor bakalım inşallah bu şekilde bir sağlık sorunu çıkmadan atlatırız bu dönemiCanım siz nasılsınız bebek nasıl? Haberler iyidir inşallah
Önemli olan içinize sinmesi benceBen hiç söylemeyeyimtanesi 18 tl 30 tane yaptırdım
Çok içime sindi bide az sayıda yaptırdığım için kıydım parayaÖnemli olan içinize sinmesi bence
Çok tatlılarKızlarrrr ben hediyelik magnet siparişimi verdim. İsmimiz artık kesin "İLAY"
Şuanda ne kadarlık oldu kuzum 28 demi doğum yapmıştınBen iyiyim canım tamamen normal hayatıma döndüm diyebilirim. Bebiş de şimdilik her şeyi normal bir sıkıntı olmadı gün gün büyümeye devam ediyor bakalım inşallah bu şekilde bir sağlık sorunu çıkmadan atlatırız bu dönemi
aslında hediyelikler çok yakınlarımıza hatıra anı olsun diye yaptırdığımız ufak şeyler. yakınlarımız dışında kalan - ama ayıp olmasın diye de ziyarete gelenlere de bizde ayıp olmasın diye hediyeliklerden vermiş oluyoruzBen hediyelik hazırlamamaya karar verdim. Gelecek olan kimsenin çok duygulanıp benim kadar anlam yükleyeceğini düşünmüyorumçikolatada yaptırmayacağım. Bayramda satın alınıyor ya godivadan büyüükcene öle bişi alıp koyacağım. Şimdiye kadar ziyaretine gidip aldığım süslü püslü çikolataları yemeye çekindim hep acaba nerede üretildi kaliteli mi vs diye düşündüm kendim için
Aynı şekil düşünüyorum bende öyle yapacağım.Ben hediyelik hazırlamamaya karar verdim. Gelecek olan kimsenin çok duygulanıp benim kadar anlam yükleyeceğini düşünmüyorumçikolatada yaptırmayacağım. Bayramda satın alınıyor ya godivadan büyüükcene öle bişi alıp koyacağım. Şimdiye kadar ziyaretine gidip aldığım süslü püslü çikolataları yemeye çekindim hep acaba nerede üretildi kaliteli mi vs diye düşündüm kendim için
Ayy kız o hiç aklıma gelmedi yaaa tüüh keşke yapsaydımmmAy canıııım ne kadar güzel keşke kaydetseydin telefonunla
Bende sözlü yada dualı bir magnet almayı düşünüyorum .kapı süsünü siparişi verdim bı sayfadan bunlara bakmadım dahaKızlarrrr ben hediyelik magnet siparişimi verdim. İsmimiz artık kesin "İLAY"
Adet fiyatını kaça yaptırdınız ve hangi siteÇok güzelmiş canım benimde bugün geldi magnetlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?