Ayy canım saatine mutlaka dikkat et öğlen sıcağında yaptırma bak çok sıcak havalarGunaydin kizlar ben yarın dış çekim yaptiriyorm insallah başıma güneş gecmez
Baba bı site tanesi 6 TL dedi arkasını kartli isterseniz 7 TL dedi dik durmasını sağlıyormuşKargo dahil 40 tanesi 290 ₺ ye geldi canım magnetin tanesi 6₺ kargo 52₺ kargolar uçmuş
Hakedenlere verin. Ayıp olmasın tipleri uzak olsun.aslında hediyelikler çok yakınlarımıza hatıra anı olsun diye yaptırdığımız ufak şeyler. yakınlarımız dışında kalan - ama ayıp olmasın diye de ziyarete gelenlere de bizde ayıp olmasın diye hediyeliklerden vermiş oluyoruz.
İkizler değil aslında ama tam bir ikizlerlik yaptımKız senin burcun ne Allah aşkınatebrik ederim
sağlıkla güzel günlerde kullanınKızlar benim yastık ve battaniye de geldi. Nakış sepetinden yaptırmıştım . (Ben canlısını göremedim iş yerine telim edildi)
Tanesi 6₺ canım yazmıştım burada bir arkadaş paylaşmıştı onuratasarlat diye bir Instagram mağazasıAdet fiyatını kaça yaptırdınız ve hangi site
Aynen kartlı 7₺ idi ama zaten duruyor yani herkes atacak kartı gerek yok dedim poşetli şekilde geldi ben memnunum istediğin gibi tasarlayıp atıyor whatsapptanBaba bı site tanesi 6 TL dedi arkasını kartli isterseniz 7 TL dedi dik durmasını sağlıyormuş
Bende hediyelik yapmıyorum size katılıyorum bi çikolata alıcam oda gelene ikram olsun diyeBen hediyelik hazırlamamaya karar verdim. Gelecek olan kimsenin çok duygulanıp benim kadar anlam yükleyeceğini düşünmüyorumçikolatada yaptırmayacağım. Bayramda satın alınıyor ya godivadan büyüükcene öle bişi alıp koyacağım. Şimdiye kadar ziyaretine gidip aldığım süslü püslü çikolataları yemeye çekindim hep acaba nerede üretildi kaliteli mi vs diye düşündüm kendim için
Kızlarrr ben yine bişey yaptımkapı süsü siparişimide verdim . Üstündeki peri beyaz kumral salık saçlı olandan olacak artık ay sonuna kadar soğan ekmek yerim herhalde
Ben kartlı mantığını anlamadım bende aldığın sayfaya sormuştum nazar duali modeli beğenmiştim ama daha sipariş geçmedim .çikolata kısmında kararsiz kalınca daha erken yaAynen kartlı 7₺ idi ama zaten duruyor yani herkes atacak kartı gerek yok dedim poşetli şekilde geldi ben memnunum istediğin gibi tasarlayıp atıyor whatsapptan
İnstagramda atolyesell sayfası, 640 tl canımÇok güzelmiş ne kadara ve hangi sayfadan sipariş verdin cnm
Ayy bayıldım şok şıkmışKızlarrr ben yine bişey yaptımkapı süsü siparişimide verdim . Üstündeki peri beyaz kumral salık saçlı olandan olacak artık ay sonuna kadar soğan ekmek yerim herhalde
İnstagramda atolyesell sayfası, 640 tl canım
Ben 1 ay önce sorduğumda 585ti zam gelmişFiyatlar böyle ya bende birkaç tane sordum 650 civarı hep
Ben isimli çikolata yaptırmayacağım kalitesi çok düşük oluyor birde sıcak erir dolaba koysan tası kalmaz doğuma yakın melodi çikolatadan falan söylerim hatta belki hastaneye sipariş ederim dedimBen kartlı mantığını anlamadım bende aldığın sayfaya sormuştum nazar duali modeli beğenmiştim ama daha sipariş geçmedim .çikolata kısmında kararsiz kalınca daha erken ya
Sen aldın mı çikolata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?