Bende yaptırmicam ne hediyelik nede çikolata , ben baklava alırım heralde gelenlere onu ikram ederimBen hediyelik hazırlamamaya karar verdim. Gelecek olan kimsenin çok duygulanıp benim kadar anlam yükleyeceğini düşünmüyorumçikolatada yaptırmayacağım. Bayramda satın alınıyor ya godivadan büyüükcene öle bişi alıp koyacağım. Şimdiye kadar ziyaretine gidip aldığım süslü püslü çikolataları yemeye çekindim hep acaba nerede üretildi kaliteli mi vs diye düşündüm kendim için
O an heyecandan insan unuta biliyorAyy kız o hiç aklıma gelmedi yaaa tüüh keşke yapsaydımmm
Çok güzel canım sağlıkla giydir magnetlerde çok güzelKızlar benim yastık ve battaniye de geldi. Nakış sepetinden yaptırmıştım . (Ben canlısını göremedim iş yerine telim edildi)
canım yavaş yavaş kendini yormadan yapsaydın keşkeBir hafta sonucunda badana bitti ve bugün temizliğe giriştik sabah yediden beri temizlik yapıyoruz heryerim ağrıyor ya hala bitmiş değil ve hava çok sıcak ne yazık ki klimam da yok yanıyorum ter içinde kaldım akşam artık buz gibi bir duşu hakettim diye düşünüyorum bu sıcaklarla başımız dertte
Canım kolay gelsin çok dikkat et kendine de sana dinlenme vermişti diye hatırlıyorum yorma kendiniBir hafta sonucunda badana bitti ve bugün temizliğe giriştik sabah yediden beri temizlik yapıyoruz heryerim ağrıyor ya hala bitmiş değil ve hava çok sıcak ne yazık ki klimam da yok yanıyorum ter içinde kaldım akşam artık buz gibi bir duşu hakettim diye düşünüyorum bu sıcaklarla başımız dertte
Niye kilo alman gerekiyorKızlar bugün kontrolüm vardı.suyum normale dönmüş.geçen aydan beri 500gram almışım acayip moralim bozuldu.doktor protein ağırlıklı beslen kilo almalısın dedi.bebek 1500 olmuş 35 cm.buda minyon olcak gibi.31+1 haftadayım
Bende aynı fikirdeyim bugüne dek aldığım magnetler bir süre sonra çöp oldu , anahtarlık kullanılabilir ona bir şey demem ama diğerleri gereksiz bir çikolata yeter bence deBende hediyelik yapmıyorum size katılıyorum bi çikolata alıcam oda gelene ikram olsun diye
Ben çok düşük kiloyla hamile kaldım hiç iştahımda olmadı.Niye kilo alman gerekiyorbende geçen dr gittim 400 gram zayıflamıştım niye zayıfladım onuda anlamadım tabi iştahım kesildi benim sıcaktan
Hmm o yüzden heralde , sıcaklarda insanda iştah mı kalıyorBen çok düşük kiloyla hamile kaldım hiç iştahımda olmadı.
Şuan evin içi 34 derece bursa.fenalık geçireceğim sıcaktan 2 çocuk kurstan geldi kalkıp yemek hazırlamam lazımHmm o yüzden heralde , sıcaklarda insanda iştah mı kalıyor
Bende bursadayım ofisten çıkmak istemiyorum, çıkınca yüzüme çarpan sıcak hava yüzünden bayılacak gibi oluyorumŞuan evin içi 34 derece bursa.fenalık geçireceğim sıcaktan 2 çocuk kurstan geldi kalkıp yemek hazırlamam lazım
Aynı şekil düşünüyorum bende öyle yapacağım.
Bende hiç kilo almıyorum bebeği bu ay çok merak ediyorum kilosu ne durumda diye pazartesi kontrolum var belli olucak zatenn havalar çok sıcak verilen diyet menüsü bile yenmiyor işkence gibi artık beslenmekKızlar bugün kontrolüm vardı.suyum normale dönmüş.geçen aydan beri 500gram almışım acayip moralim bozuldu.doktor protein ağırlıklı beslen kilo almalısın dedi.bebek 1500 olmuş 35 cm.buda minyon olcak gibi.31+1 haftadayım
Kolay gelsin , zor vallahi ben pratik yemekler yapmaya çalışıyorum hep , Kıbrıs 38 dereceŞuan evin içi 34 derece bursa.fenalık geçireceğim sıcaktan 2 çocuk kurstan geldi kalkıp yemek hazırlamam lazım
Bende gerkekten zorla yemek yiyorumBende hiç kilo almıyorum bebeği bu ay çok merak ediyorum kilosu ne durumda diye pazartesi kontrolum var belli olucak zatenn havalar çok sıcak verilen diyet menüsü bile yenmiyor işkence gibi artık beslenmek
Vallahi yay geçiyordu içimdenİkizler değil aslında ama tam bir ikizlerlik yaptımburcum yay ya ama beğendiğim pahalıydı o yüzden seçmem uzun sürdü hem onu almak istedim hemde para vermek istemedim derken xor seçtik
Ayyy çok guzeeelKızlarrrr ben hediyelik magnet siparişimi verdim. İsmimiz artık kesin "İLAY"
Modelide buraya ekliyorum ben çok beğendim sizce nasıl
Hahahah buna çok güldümdaha dün gece klima açan var şaşkınlardayımellerim ayaklarım zaten alev topu gibi. Yangınlardayım resmen. İş yerinde de en son üşüyen mont giysin deyip klimanın hakimiyetini elime geçireceğim az kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?