2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende yaptırmicam ne hediyelik nede çikolata , ben baklava alırım heralde gelenlere onu ikram ederim onu bile almaya bilirim bilmiyorum

Bir hafta sonucunda badana bitti ve bugün temizliğe giriştik sabah yediden beri temizlik yapıyoruz heryerim ağrıyor ya hala bitmiş değil ve hava çok sıcak ne yazık ki klimam da yok yanıyorum ter içinde kaldım akşam artık buz gibi bir duşu hakettim diye düşünüyorum bu sıcaklarla başımız dertte

canım yavaş yavaş kendini yormadan yapsaydın keşke

Canım kolay gelsin çok dikkat et kendine de sana dinlenme vermişti diye hatırlıyorum yorma kendini

Niye kilo alman gerekiyor bende geçen dr gittim 400 gram zayıflamıştım niye zayıfladım onuda anlamadım tabi iştahım kesildi benim sıcaktan

Bende hediyelik yapmıyorum size katılıyorum bi çikolata alıcam oda gelene ikram olsun diye
Bende aynı fikirdeyim bugüne dek aldığım magnetler bir süre sonra çöp oldu , anahtarlık kullanılabilir ona bir şey demem ama diğerleri gereksiz bir çikolata yeter bence de

Aynı şekil düşünüyorum bende öyle yapacağım.

Bende hiç kilo almıyorum bebeği bu ay çok merak ediyorum kilosu ne durumda diye pazartesi kontrolum var belli olucak zatenn havalar çok sıcak verilen diyet menüsü bile yenmiyor işkence gibi artık beslenmek

İkizler değil aslında ama tam bir ikizlerlik yaptım burcum yay ya ama beğendiğim pahalıydı o yüzden seçmem uzun sürdü hem onu almak istedim hemde para vermek istemedim derken xor seçtik
Vallahi yay geçiyordu içimden dedim ki kesin yay, çok kararsız olurlar ben ikna oldum burcunun özellikleri yapacak birşey yok

Hahahah buna çok güldüm üşüyen mont giysin güzel slogan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…