Geçmiş olsun iç çamaşırını da sürekli değiş ütüle giymeden belki idrar yolu enfeksiyonudurKızlar ya bide bugün başlayan birşey oldu çok su içmeme rağmen felaket bir şekilde idrarım yanıyor ve şeyim de yanıyor duramıyorum daha önce doktorumun verdiği ürocare diye bi ilaç vardı tek doz ondan buldum evde ama gece için yazıyor ama çok kötü de yanıyor ya ağlıcam o kadar su içmeme rağmen nasıl oldu anlamadım
Senin dinlenmen gerekiyor paso yatman gerekiyor eğilmemen uzanmaman iş yapmaman gerekiyor bak yanmamda var demişsin diğer mesajındaBir hafta sonucunda badana bitti ve bugün temizliğe giriştik sabah yediden beri temizlik yapıyoruz heryerim ağrıyor ya hala bitmiş değil ve hava çok sıcak ne yazık ki klimam da yok yanıyorum ter içinde kaldım akşam artık buz gibi bir duşu hakettim diye düşünüyorum bu sıcaklarla başımız dertte
Mantıklı ama sevip yenir mi herkesçe onuda düşünçikolata yerine ben de akide şekeri gibi birşey mi yaptırsam diyorum. Antalya sıcağında çikolata fln dayanmayacak çünkü. buzdolabına koysak rengi tadı değişiyor.
İşte beklediğim atakkkk bende istiyorum bendeeeToplaşın bugün saçımın önlerine sarı attırdım ve kestirdimçok güzel oldu beğendim doğum öncesi bakım dibe deydirmeden ve nerdeyse 0 kokuyla yaptılar çok memnun kaldım kızlar. Keyfim yerine geldi
Kız sizin orada pahalı olmayan ne var nasıl yaşıyonuz bacım sizBurda çikolatayla baklava aynı fiyat hatta çikolata daha pahalı
bende aynını düşünüyorum, memleketten uzakta doğuracağım için ne çikolata ne hediyelik hiçbir şey yaptırmadımKızlar hediyelik falan yaptırıyorsunuz ben doğuruyorum çocuğu millet bana hediye alsın ya ben milleti mi düşüncem bi de
Zaten ailemden uzaktayım sukur gelen giden olmasını da istemiyorum açıkcası ben iyi oldu ne oda süslemesi ne bir sey düşünmüyorumbaklava alınır o da hastanedeki personele ikram edilir tamam iste bitti gitti ben de yerim süt olur
dikkat et ve bende dr una söyle hemen, antibiyotik başlatabilir, çünkü enfeksiyon erken doğum sebebi Allah korusunKızlar ya bide bugün başlayan birşey oldu çok su içmeme rağmen felaket bir şekilde idrarım yanıyor ve şeyim de yanıyor duramıyorum daha önce doktorumun verdiği ürocare diye bi ilaç vardı tek doz ondan buldum evde ama gece için yazıyor ama çok kötü de yanıyor ya ağlıcam o kadar su içmeme rağmen nasıl oldu anlamadım
Gece icin deme sebebi hemen tuvalete çıkmamanız enfeksiyonu içeride temizlemesi icin bol su icin gece son bi tuvalete gidip o tozu icin bir sey olmaz insallah. Camasirinizi temiz tuttugunuzdan emin Olun ve özel bolgenizi ıslak bırakmayın.Kızlar ya bide bugün başlayan birşey oldu çok su içmeme rağmen felaket bir şekilde idrarım yanıyor ve şeyim de yanıyor duramıyorum daha önce doktorumun verdiği ürocare diye bi ilaç vardı tek doz ondan buldum evde ama gece için yazıyor ama çok kötü de yanıyor ya ağlıcam o kadar su içmeme rağmen nasıl oldu anlamadım
Ama sizin yatmaniz gerekmiyor muydu? Lütfen yormayın kendinizi. Gerekirse bebiş doğduktan sonra yapılırBir hafta sonucunda badana bitti ve bugün temizliğe giriştik sabah yediden beri temizlik yapıyoruz heryerim ağrıyor ya hala bitmiş değil ve hava çok sıcak ne yazık ki klimam da yok yanıyorum ter içinde kaldım akşam artık buz gibi bir duşu hakettim diye düşünüyorum bu sıcaklarla başımız dertte
Daha önce de bir kere söylemiştim ürocare diye ilaç vermişti tek doz bakalım evde bir paket daha var bugün içeceğim geçmezse doktorumu arayacağım mecburendikkat et ve bende dr una söyle hemen, antibiyotik başlatabilir, çünkü enfeksiyon erken doğum sebebi Allah korusun
Öyle yapacağım sağolun inşallah geçer bakalımGece icin deme sebebi hemen tuvalete çıkmamanız enfeksiyonu içeride temizlemesi icin bol su icin gece son bi tuvalete gidip o tozu icin bir sey olmaz insallah. Camasirinizi temiz tuttugunuzdan emin Olun ve özel bolgenizi ıslak bırakmayın.
Şuan yattım zaten gerisini annemler hallediyor benden bu kadar. Badana oldu ya canım heryer heryerde şuan temizlenmesi şartAma sizin yatmaniz gerekmiyor muydu? Lütfen yormayın kendinizi. Gerekirse bebiş doğduktan sonra yapılır
Bence mümkünse antibiyotige başlamadan kültür vermek daha doğru. Çünkü antibiyotik altında üreme olmayabilir. İdrar yolu enfeksiyonu da erken doğuma ve kasılmalara sebep olabilir. Gebede mutlaka tedavi edilmelidirKızlar ya bide bugün başlayan birşey oldu çok su içmeme rağmen felaket bir şekilde idrarım yanıyor ve şeyim de yanıyor duramıyorum daha önce doktorumun verdiği ürocare diye bi ilaç vardı tek doz ondan buldum evde ama gece için yazıyor ama çok kötü de yanıyor ya ağlıcam o kadar su içmeme rağmen nasıl oldu anlamadım
Bebiş için içeride 1 hafta bile fazla kalması çok şey değiştirir artık yatın bence. Oda falan doğduktan sonra olur ne olacak sanki. Beşiği kurmanız yeterli ilk başta.Şuan yattım zaten gerisini annemler hallediyor benden bu kadar. Badana oldu ya canım heryer heryerde şuan temizlenmesi şart
Canım ben joie markasının mimmzy xl mama sandalyesini e bebekte indirimden almıştım 1900tlye. Ama alalı 2 ay oldu. İstersen onada bak fonksiyonlar birbirine benziyor gibi geldi banaKızlar bu linkteki mama sandalyesi çok hoşuma gitti ama fiyatı biraz yüksek bu kadar fonksiyonlu gereksiz mi olur? Fikirlerinizi merak ediyorum.
Joie Multiply 6in1 Mama Sandalyesi - ebebek
Joie Multiply 6in1 Mama Sandalyesi uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Kim demiş hiçte olmayız, acaba olur muyuz ya bilemedimVallahi yay geçiyordu içimdendedim ki kesin yay, çok kararsız olurlar ben ikna oldum burcunun özellikleri yapacak birşey yok
Teşekkür ederiz teyzesi inş. O günleri bekliyoruzzÇok güzel canım sağlıkla giydir magnetlerde çok güzel
Baktım canım videosunuda izledim çok şık geldi gözüme. Benim attığım linkte koltuğuda çıkıyor oturak gibide oluyor bir de masa sandalye oluyor o yönleri cezbetti. Favoriledim dursun. İleride ihtiyaca göre tercih edeceğim artık. Omuzdan kemerli olması çok önemliymiş senin aldığında da mevcut. Bir de 700tl zam gelmiş iyi ki almışsın.Canım ben joie markasının mimmzy xl mama sandalyesini e bebekte indirimden almıştım 1900tlye. Ama alalı 2 ay oldu. İstersen onada bak fonksiyonlar birbirine benziyor gibi geldi bana
Evet kuzum şu an 30 haftalık olduŞuanda ne kadarlık oldu kuzum 28 demi doğum yapmıştın
Gerçekten burası çok pahalı canım , bebek oda avizesi tr’de 250-300 lira burda 1350 oda indirimle , bebek eşyası kıyafeti pahalı ve kalitesiz , kaliteli olanlar çok pahalı , ve şuan maaş konusunda tr’le bir farkı yok ev kiraları dövizle , çok kötü oldu KıbrısSenin dinlenmen gerekiyor paso yatman gerekiyor eğilmemen uzanmaman iş yapmaman gerekiyor bak yanmamda var demişsin diğer mesajındaKendine dikkat eder misin lütfen
Mantıklı ama sevip yenir mi herkesçe onuda düşün
İşte beklediğim atakkkk bende istiyorum bendeee
Kız sizin orada pahalı olmayan ne var nasıl yaşıyonuz bacım siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?