2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Fiyata çok yüksek bence , ben uygun bişey alıcam mesela , tabi bütçeniz ne kadar bilemem herkes farklı , bide mama sandalyesi çok kullanılmaz diye düşünüyorum bilemiyorum tabi ilk çocuk olunca tabi

Üst kısmı neresi oluyor tam ? Endişelenme yorulmuşsun kasların çekilmiştir o yüzden dinlen geçer inşallah , heralde eğildin zorladın o yüzden

Allah yardımcımız olsun buralarda coştu
Fiyata çok yüksek bence , ben uygun bişey alıcam mesela , tabi bütçeniz ne kadar bilemem herkes farklı , bide mama sandalyesi çok kullanılmaz diye düşünüyorum bilemiyorum tabi ilk çocuk olunca tabi
Mutlaka almak gerekecek canım herkes öyle diyor. Bende ileride alacağım kotayıda zorladım zaten artık. Bana klasik mama sandalyeleri emniyetsiz kalitesiz geliyor. 500tl ye bile var yoksa ama bebeğim eğildi sandalyenin bacağı kırıldı felan yazılmış Allah korusun iyi inceleyip almak lazım.

Kolaylıklar diliyorum. Mutfağı sona bırakman mantıklı olmuş. Benim listemde ilk sıradaydı mecburen ve şimdi gitmeden bir tur daha yalandan temizlenecek.

Tamam dün yaptım azcık ama. Ya bugün çamaşır makinesine çamaşır attım, bir kere çamaşır mak.dan yukarı kurutmaya koydum... bir iki eşyayı da vakumlu poşede koydum oturduğum yerden.. bu kadar. 2 - 2.30 gibi de bitmişti işlerim sonra hep oturduğum yerden yaptım. 2 göğüsümün ortası izasında, midemle göbek deliği arasında gibi tarif edebilirim yerini. Şuan sandalyede oturuyorum ya mesela masadaki bardağa uzanmayq elini uzatsam sızlıyor orası

evcarshirak kibrisss sizi etiketlemeyi unutmuşum. Size cevap yazıyordum

bence çok fazla yine de siz bilirsiniz ama muadil isterseniz prego nun vardı mama sandalyesi ona bi bakın isterseniz

bende kendimi yorunca kasıklarım ağrıyor ama daha çok alt taraflar, kendimizi yormamamız lazım artık son dönemeçteyiz

yakınlarım hep merketlerden aldılar hiçbir şey de olmadı biraz da şans işi bu tarz eşyalar, tabiki güvenlik önemli ama anneyi çok rahat ettirmesine rağmen ben ev tipi elektrikli ana kucağını bile gereksiz buluyorum pahalı diye kısa süre kullanıyor çünkü

Aynen valla bende hep onu düşünüyorum, acaba eğilirse yada içinde hareket etmeye başlarsa düşer mi mama sandalyesi Allah korusun çok tehlikeli gerçekten

Kasların zorlanmış diye düşünüyorum canım , tehlikeli bişey olduğunu sanmıyorum , hatta miden de ola bilir , ağrısı oraya vuruyordur yada terlemişsindir sonra soğuk çarpmış , yani karnında sertleşme ağrı yoksa tehlikeli değil , yarın iş yapma dinlen

Bende , o yüzden almadım

Yarında devam edecek mi bak bakalım ona göre druna danışırsın canım korkutma kendini
Fikirlere bu yüzden ihtiyacımız var Rabbim esirgesin yavrularımızı. Ana kucağını bende tercih etmiycem bende gereksiz buluyorum. Trendyoldan baktım pregoya felan aşağı yukarı benzerler daha uygunlar dediğin gibi. Bakıcaz artık tontişkom bir doğsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…