Çok cici geldi
Canım ben de geçen hafta aynı ağrıdan yakındım. Cumartesi kontrolüm vardı doktora sordum hatta. Bebek iyice büyüdüğü için artık oralara baskı yapıyor, dik değilde eğilerek oturmak bile tarif ettiğin bölgeyi zorlayabiliyormuş. Hatta doktora göbekten o zaman dedim yok canım bebekten diye bi espri yaptı güldük falanTamam dün yaptım azcık ama. Ya bugün çamaşır makinesine çamaşır attım, bir kere çamaşır mak.dan yukarı kurutmaya koydum... bir iki eşyayı da vakumlu poşede koydum oturduğum yerden.. bu kadar. 2 - 2.30 gibi de bitmişti işlerim sonra hep oturduğum yerden yaptım. 2 göğüsümün ortası izasında, midemle göbek deliği arasında gibi tarif edebilirim yerini. Şuan sandalyede oturuyorum ya mesela masadaki bardağa uzanmayq elini uzatsam sızlıyor orası
Kasların zorlanmış diye düşünüyorum canım , tehlikeli bişey olduğunu sanmıyorum , hatta miden de ola bilir , ağrısı oraya vuruyordur yada terlemişsindir sonra soğuk çarpmış , yani karnında sertleşme ağrı yoksa tehlikeli değil , yarın iş yapma dinlen
Yarında devam edecek mi bak bakalım ona göre druna danışırsın canım korkutma kendini
Fikirlere bu yüzden ihtiyacımız varRabbim esirgesin yavrularımızı. Ana kucağını bende tercih etmiycem bende gereksiz buluyorum. Trendyoldan baktım pregoya felan aşağı yukarı benzerler daha uygunlar dediğin gibi. Bakıcaz artık tontişkom bir doğsunda
Ya valla stres yaptım. Bebek oynadı allahtan. Arada bakıyorum sert gibi geliyoe bir taraf arada ay kasığım ağrıyor gibi.. aklıma hemen kötü şeyler geliyor. Yarın 13te doktor randevum vardı orada soracağım inş. Daha çok küçükler yaa.. dn az 1 ay daha birşey olmasın böyle Allahım yaCanım ben de geçen hafta aynı ağrıdan yakındım. Cumartesi kontrolüm vardı doktora sordum hatta. Bebek iyice büyüdüğü için artık oralara baskı yapıyor, dik değilde eğilerek oturmak bile tarif ettiğin bölgeyi zorlayabiliyormuş. Hatta doktora göbekten o zaman dedim yok canım bebekten diye bi espri yaptı güldük falanama haftalarımız ilerledikçe endişeleniyoruz çok normal. Mesela bende de şimdi alt bölgede ağrı var. Kaşık değil de nasıl desem üst vajinada, kasığın alt kısmında yürürken oluyor. Ben de ondan endişeleniyorum açılma mı oluyor acaba diye
Yok canım bu ağrılara tedirgin olma , kasık ağrısı bacağa vuracak ve beline vuracak şekilde oda müdavim ve şiddetlenerek ağrı yada sertleşme falan insanı tedirgin ediyor ama dediğin bölge tehlikeli değil endişelenme , yani kasların çekildiği için midenden dolayı yada bebeğin belki tekmesinden dolayı bi organın içerde incinmiş ola bilir , içini ferah tut ama yinede dr’una yarın söyle daha da rahatlaman içinYa valla stres yaptım. Bebek oynadı allahtan. Arada bakıyorum sert gibi geliyoe bir taraf arada ay kasığım ağrıyor gibi.. aklıma hemen kötü şeyler geliyor. Yarın 13te doktor randevum vardı orada soracağım inş. Daha çok küçükler yaa.. dn az 1 ay daha birşey olmasın böyle Allahım ya
Benimde bikaç gün peş peşe misafir geldi sonrada bebişin kıyafetleri yıka ütüle valizleme yap derken kasıklarımda batma ağrı oldu aslında bu saatten sonra çok zorlamamak lazım ne olucağı belli olmazKızlar dün ve bugün biraz iş yaptım. Daha doğrusu kv yaptı ama bende illaki birşeyler yapıyorum akşam yemeğinden sonra karnımın üst kısmı acıyor. Eğilince hafif öne uzanınca gibi bazı hareketlerde sızlıyor resmen korkuyorum neden acaba ya
İyi maşallah büyümüştür bebeğimiz biraz dualarımız sizinleEvet kuzum şu an 30 haftalık oldu
Yok canım bu ağrılara tedirgin olma , kasık ağrısı bacağa vuracak ve beline vuracak şekilde oda müdavim ve şiddetlenerek ağrı yada sertleşme falan insanı tedirgin ediyor ama dediğin bölge tehlikeli değil endişelenme , yani kasların çekildiği için midenden dolayı yada bebeğin belki tekmesinden dolayı bi organın içerde incinmiş ola bilir , içini ferah tut ama yinede dr’una yarın söyle daha da rahatlaman için
Benimde bikaç gün peş peşe misafir geldi sonrada bebişin kıyafetleri yıka ütüle valizleme yap derken kasıklarımda batma ağrı oldu aslında bu saatten sonra çok zorlamamak lazım ne olucağı belli olmaz
Direk kötüye gitmiş aklınBir tanıdığın 28 haftalıkken plasentası anneden kopmuştu çok nadir görülen bir şeymiş , oyara birşey geldi aklıma.. ama değil inş uzandım şuan oynuyor bebiş çok şükür sıkıntımolsa oynamaz herhalde.. sağolun kızlar burayı ve sizleri seviyorum. Paylaşınca içim rahatlıyor
Keratin i de sordum da önermedi canım kuaförde zaten çok kimyasal dedi. SabredecegizÇok iyi yapmışsın ben keratin istiyorumama internette emzirme döneminde bile yapmayın yazmış ama saçlarım havada uçuyor , bu hafta dr söylicem bakiyim ne diyecek
Güvenilir bir yere git yaptır canım birşey yok iyiyizSenin dinlenmen gerekiyor paso yatman gerekiyor eğilmemen uzanmaman iş yapmaman gerekiyor bak yanmamda var demişsin diğer mesajındaKendine dikkat eder misin lütfen
Mantıklı ama sevip yenir mi herkesçe onuda düşün
İşte beklediğim atakkkk bende istiyorum bendeee
Kız sizin orada pahalı olmayan ne var nasıl yaşıyonuz bacım siz
Kötü düşünme Allah'ın izniyle bişey yoktur. Benide en çok erken doğum korkusu sarıyor nedenini bilmiyorum çevreden gördüklerimizden mi etkileniyorum acaba hayırlısı ile en az 36 olsak en azından ciğer gelişimi tamamlanmış olurdu miniğin inşallah zamanın da gelecek miniklerimizBir tanıdığın 28 haftalıkken plasentası anneden kopmuştu çok nadir görülen bir şeymiş , oyara birşey geldi aklıma.. ama değil inş uzandım şuan oynuyor bebiş çok şükür sıkıntımolsa oynamaz herhalde.. sağolun kızlar burayı ve sizleri seviyorum. Paylaşınca içim rahatlıyor
Ben bugün bayılıyordum az daha. Çarşıya inmistim tam gidilmeyecek saatlerde. Tansiyonum düştü. Oturdum kaldım. Esimi aradim geldi aldı. Doktorum uyarmıştı ben çok dikkate almamıştım ama bugün 1.elden yasadim çok dikkat edin.Kızzlar günaydın , çok sıcak günler geliyormuş kendimize bir iki gün dikkat edelimmmmm
Bunlar kız bebislere çok yakışıyor. Çok guzellerKızlarrr ben yine bişey yaptımkapı süsü siparişimide verdim . Üstündeki peri beyaz kumral salık saçlı olandan olacak artık ay sonuna kadar soğan ekmek yerim herhalde
Gecmis olsun. Bazen ne yaparsan yap illa oluyor. İlacı içinde geçer inşallah.Kızlar ya bide bugün başlayan birşey oldu çok su içmeme rağmen felaket bir şekilde idrarım yanıyor ve şeyim de yanıyor duramıyorum daha önce doktorumun verdiği ürocare diye bi ilaç vardı tek doz ondan buldum evde ama gece için yazıyor ama çok kötü de yanıyor ya ağlıcam o kadar su içmeme rağmen nasıl oldu anlamadım
Guzel görünüyor. Ama bütçe meselesi . Mama sandalyesi için o kadar ayirdiysan kullanabilirsin.Kızlar bu linkteki mama sandalyesi çok hoşuma gitti ama fiyatı biraz yüksek bu kadar fonksiyonlu gereksiz mi olur? Fikirlerinizi merak ediyorum.
Joie Multiply 6in1 Mama Sandalyesi - ebebek
Joie Multiply 6in1 Mama Sandalyesi uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
O çok nadir olan bişey ve bildiğim kadarıyla kanaması falan olur böyle şeyler düşünme boşunaBir tanıdığın 28 haftalıkken plasentası anneden kopmuştu çok nadir görülen bir şeymiş , oyara birşey geldi aklıma.. ama değil inş uzandım şuan oynuyor bebiş çok şükür sıkıntımolsa oynamaz herhalde.. sağolun kızlar burayı ve sizleri seviyorum. Paylaşınca içim rahatlıyor
Aynen ya emzirme döneminde bile yapılmasın yazmışKeratin i de sordum da önermedi canım kuaförde zaten çok kimyasal dedi. Sabredecegiz
Geçmiş olsun artık daha dikkatli olmalıyızBen bugün bayılıyordum az daha. Çarşıya inmistim tam gidilmeyecek saatlerde. Tansiyonum düştü. Oturdum kaldım. Esimi aradim geldi aldı. Doktorum uyarmıştı ben çok dikkate almamıştım ama bugün 1.elden yasadim çok dikkat edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?