Tesekkurler yorum için caninKuzum bu ipliler pek sağlam olmuyor ben kızıma yaptırmıştım, bira adi oluyor ve çok çabuk kırılıyor harfleri vs. Bence bulutlu yaptır ben bulutlu yaptırıyorum cisemcicek_tasarım yapacak güvenilir bir sayfadır. Bugün sipariş verdim sayfaya bir bak ben bu renkleri beğendim.
Site güvenilir miKızlar jokerde aventin ürünlerinde %25 indirim var biberon suluk fln aldım bende baya uyguna geldi
Önemli olan sağlıklı olsun kuzum, suclaniyoruz sorumlu hissediyoruz ama üzülme, benimde minnoş bir kızım olmuştu 2 250, daha vaktinde var üstelik illaki son haftalar alacak bebiş,Kızlar bugün kontrolüm vardı.suyum normale dönmüş.geçen aydan beri 500gram almışım acayip moralim bozuldu.doktor protein ağırlıklı beslen kilo almalısın dedi.bebek 1500 olmuş 35 cm.buda minyon olcak gibi.31+1 haftadayım
Ahşap ama sunta gibi çok adi kuzu bana gelen öyleydi, hafif ve kırılgandı. Rica ederimTesekkurler yorum için caninahsap olunca dayanmıyor mu acaba agirliga
sen kendine extra dikkat etmelisin ama ben dün bebek arabasıyla uğraştım diye çok kötü kasık ağrım oldu uzandım hemen, tehlikeli aylardayız Allah yardımcın olsunBir hafta sonucunda badana bitti ve bugün temizliğe giriştik sabah yediden beri temizlik yapıyoruz heryerim ağrıyor ya hala bitmiş değil ve hava çok sıcak ne yazık ki klimam da yok yanıyorum ter içinde kaldım akşam artık buz gibi bir duşu hakettim diye düşünüyorum bu sıcaklarla başımız dertte
Çok iyi yapmışsın ben keratin istiyorumToplaşın bugün saçımın önlerine sarı attırdım ve kestirdimçok güzel oldu beğendim doğum öncesi bakım dibe deydirmeden ve nerdeyse 0 kokuyla yaptılar çok memnun kaldım kızlar. Keyfim yerine geldi
ayy bende doğumdan sonra yapıcam bunu, analıq demek sarı saç demek neticedeToplaşın bugün saçımın önlerine sarı attırdım ve kestirdimçok güzel oldu beğendim doğum öncesi bakım dibe deydirmeden ve nerdeyse 0 kokuyla yaptılar çok memnun kaldım kızlar. Keyfim yerine geldi
Ooo baklava mı bende geleyim nerde doğuruyosunBende yaptırmicam ne hediyelik nede çikolata , ben baklava alırım heralde gelenlere onu ikram ederimonu bile almaya bilirim bilmiyorum
Ohhh çok iyi yapmışsın. Güle güle kullanToplaşın bugün saçımın önlerine sarı attırdım ve kestirdimçok güzel oldu beğendim doğum öncesi bakım dibe deydirmeden ve nerdeyse 0 kokuyla yaptılar çok memnun kaldım kızlar. Keyfim yerine geldi
Site güvenilir mi
İnşallah bu ay alırız biraz .çocuklara bile zor yemek yapıyorum ergenler açlar sürekliBende gerkekten zorla yemek yiyorum
İnşallah bakalım zorlayacağım bu ay yemek içinÖnemli olan sağlıklı olsun kuzum, suclaniyoruz sorumlu hissediyoruz ama üzülme, benimde minnoş bir kızım olmuştu 2 250, daha vaktinde var üstelik illaki son haftalar alacak bebiş,
Burda çikolatayla baklava aynı fiyat hatta çikolata daha pahalıOoo baklava mı bende geleyim nerde doğuruyosun
Maşallah Allah bağışlasınİnşallah bu ay alırız biraz .çocuklara bile zor yemek yapıyorum ergenler açlar sürekli
Valla bende aynı senin dediğin gibi yaparımKızlar hediyelik falan yaptırıyorsunuz ben doğuruyorum çocuğu millet bana hediye alsın ya ben milleti mi düşüncem bi de
Zaten ailemden uzaktayım sukur gelen giden olmasını da istemiyorum açıkcası ben iyi oldu ne oda süslemesi ne bir sey düşünmüyorumbaklava alınır o da hastanedeki personele ikram edilir tamam iste bitti gitti ben de yerim süt olur
Ne kadar dikkat etsem de illa insan yoruluyor bebişlerlecanım yavaş yavaş kendini yormadan yapsaydın keşke
İşte dinlene dinlene yapmaya çalıştım ablam annem babam hepimiz bir koldan uğraşıyoruzCanım kolay gelsin çok dikkat et kendine de sana dinlenme vermişti diye hatırlıyorum yorma kendini
Sağol ne yapayım son zamanlara denk geldi bu badana işi anca yaptırabildik fiyatlar felan hep uçmuş ustaların boyaların felan anca elimiz müsait oldu canım inşallah hayırlısıyla telaşem biter daha bebek odası mobilyalarım gelecek bu hafta daha bide onunla uğraşacağım Allah ım yardım etsinsen kendine extra dikkat etmelisin ama ben dün bebek arabasıyla uğraştım diye çok kötü kasık ağrım oldu uzandım hemen, tehlikeli aylardayız Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?