2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Tesekkurler yorum için canin ahsap olunca dayanmıyor mu acaba agirliga

Önemli olan sağlıklı olsun kuzum, suclaniyoruz sorumlu hissediyoruz ama üzülme, benimde minnoş bir kızım olmuştu 2 250, daha vaktinde var üstelik illaki son haftalar alacak bebiş,

Toplaşın bugün saçımın önlerine sarı attırdım ve kestirdim çok güzel oldu beğendim doğum öncesi bakım dibe deydirmeden ve nerdeyse 0 kokuyla yaptılar çok memnun kaldım kızlar. Keyfim yerine geldi

sen kendine extra dikkat etmelisin ama ben dün bebek arabasıyla uğraştım diye çok kötü kasık ağrım oldu uzandım hemen, tehlikeli aylardayız Allah yardımcın olsun

Çok iyi yapmışsın ben keratin istiyorum ama internette emzirme döneminde bile yapmayın yazmış ama saçlarım havada uçuyor , bu hafta dr söylicem bakiyim ne diyecek

ayy bende doğumdan sonra yapıcam bunu, analıq demek sarı saç demek neticede

Kızlar hediyelik falan yaptırıyorsunuz ben doğuruyorum çocuğu millet bana hediye alsın ya ben milleti mi düşüncem bi de
Zaten ailemden uzaktayım sukur gelen giden olmasını da istemiyorum açıkcası ben iyi oldu ne oda süslemesi ne bir sey düşünmüyorum baklava alınır o da hastanedeki personele ikram edilir tamam iste bitti gitti ben de yerim süt olur

Valla bende aynı senin dediğin gibi yaparım

sen kendine extra dikkat etmelisin ama ben dün bebek arabasıyla uğraştım diye çok kötü kasık ağrım oldu uzandım hemen, tehlikeli aylardayız Allah yardımcın olsun
Sağol ne yapayım son zamanlara denk geldi bu badana işi anca yaptırabildik fiyatlar felan hep uçmuş ustaların boyaların felan anca elimiz müsait oldu canım inşallah hayırlısıyla telaşem biter daha bebek odası mobilyalarım gelecek bu hafta daha bide onunla uğraşacağım Allah ım yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…