2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
BuDunyaninMukafatiOlmali @ozguss G GogolunPaltosu
Kızlar buralarda mısınız iyi misiniz? Gözümden kaçmadıysa eğer bayadır yazmadınız herşey yolunda mı?
Sevgili evcarshirak çok şükür iyiyiz, dikkatin hem mutlu etti hem duygulandirdi
Ahhh hormonlar ahh

Yoğun geçti günlerin, yazdiklarinizi hep geç okudum, ben yazayim diyene kadar gündem değisti

Yarin 30+3 oluyoruz oğullarla doktor kontrolümüz var. Annem babamda bizimle gelecek, ilk kez şahit olacaklar heyecanliyiz. Ben birazda stresliyim. Güzel haberler almak nasip olsun

Çok şükür iyi olunda yoğunluk olduğunu bilmek içimi rahatlattı. Annen ve baban gördüklerinde kim bilir nasıl hissedecekler gerçekten çok heyecanlı. Ara ara yine haberdar et. Rabbim sağlıkla yakışıklılarını kucağına almayı nasip etsin.
Genel olarak iyiyiz artık bu haftalarda ağırlaşmalar, kasılmalar normalmiş. Sağlıkla tamamlayacağız inşallah süreçlerimizi. Hepimizde ayrı heyecanlar ve stresler var. Böyle uzun süre habersiz bırakınca noldu diye düşünüyor hemen insan arayı açmayın.

Kızlar birde doktor ensesi kalınlaşmış dedi bu ne demek bilen yazabilir mi
Yani kötü bı durum olsa söylerdi her halde
Bir ay önce OFD (CD) ölçümü 8.32 cm imiş simdi 10.03 cm yazıyor kağıtta

Günaydın kızlar bende kontrolden geliyorum
Haftalardır yüzünü göremiyorduk bugün direk yüzü açıktı ya
30+0 bugün ama karın çevresi 1 hafta geri gibi çıktı ilk defa ama genel gelişimi geçen sefere göre ilerlemiş 2 hafta sonra yine gidicem problem yoktur dedi doktorda ama biraz yememe dikkat edeyim bakalım bu ara sıcaklardan biraz yemekleri geçiştiriyorum sanki
1425 gr olmuş

Canım seninle aynı haftada gibiyiz ultrason kağıdında OFD(CD) kaç yaziyor ense çevresi yani

Maşallah canım güzel haberler duymak çok güzel

Dr kötü bişey söylemediyse demekki kötü değildir , benimde kafası önde gidiyor hep ama kötü bişey
Demedi

Canım banada karın çevresi 3 gün geride kalmış dedi , o yüzden sık takip edecekmiş dr , inşallah haftaya normal olur ikimizinde

Bu kadar ileri haftada ense kalinligi dikkate alinmaz, o sebeple doktor onemsiz demiştir.

Ikili testte (11-13.hafta arasi yapilan) normalse zaten sorun yoktur. Saglikla buyutun

Mama sandalyesi konusunda bildiğim bazı önemli şeyleri paylaşmak isterim. Hatta instagramda takip ettiğim ve bebek/çocuk gelişimi konusunda uzman bir fizyoterapist var onu takip etmenizi öneririm adı yonca görgül. Bu fizyoterapist mama sandalyalerinde ayak desteği olmasının vazgeçilmez olduğunu söylüyor. Bir de bazı videolar gördüm bebek sarkıyor annesi arkası dönükken düşüyor vs bunu engellemek için muhakkak boyutları büyüyen kemeri olan bir sandalye seçmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…