- 9 Aralık 2021
- 1.302
- 2.496
- 83
SevgiliBuDunyaninMukafatiOlmali @ozguss G GogolunPaltosu
Kızlar buralarda mısınız iyi misiniz?Gözümden kaçmadıysa eğer bayadır yazmadınız herşey yolunda mı?
Bakamadım gruba son zamanlarda.. iyiyim, ama son hafta zorlanmaya başladım ben, karnımda çok fazla kasılma oluyor. Siz nasılsınız? İlk fırsatta okuyamadıklarımı okuyacağımBuDunyaninMukafatiOlmali @ozguss G GogolunPaltosu
Kızlar buralarda mısınız iyi misiniz?Gözümden kaçmadıysa eğer bayadır yazmadınız herşey yolunda mı?
Çok şükür iyi olunda yoğunluk olduğunu bilmek içimi rahatlattı. Annen ve baban gördüklerinde kim bilir nasıl hissedecekler gerçekten çok heyecanlı.Sevgilievcarshirak çok şükür iyiyiz, dikkatin hem mutlu etti hem duygulandirdi
Ahhh hormonlar ahh
Yoğun geçti günlerin, yazdiklarinizi hep geç okudum, ben yazayim diyene kadar gündem değisti
Yarin 30+3 oluyoruz oğullarla doktor kontrolümüz var. Annem babamda bizimle gelecek, ilk kez şahit olacaklar heyecanliyiz. Ben birazda stresliyim. Güzel haberler almak nasip olsun
Bakamadım gruba son zamanlarda.. iyiyim, ama son hafta zorlanmaya başladım ben, karnımda çok fazla kasılma oluyor. Siz nasılsınız? İlk fırsatta okuyamadıklarımı okuyacağımçok çok teşekkürler inceliginiz için
Evet canım gün geçtikçe büyüyor maşallah, inşallah taburcu olacağımız günü 4 gözle bekliyorumİyi maşallah büyümüştür bebeğimiz biraz dualarımız sizinlebian önce taburcu olur evinize birlikte dönersiniz inşallah
Canım ben de bu tarz yaptırmayı düşünüyorum ama boyut büyüklüğü nasıl çok büyük olsun istemiyorum. Hangi siteden yaptırmıştınÇok güzelmiş canım benimde bugün geldi magnetlerim
Onuratasarlat instagramdan canım bence boyu idealCanım ben de bu tarz yaptırmayı düşünüyorum ama boyut büyüklüğü nasıl çok büyük olsun istemiyorum. Hangi siteden yaptırmıştın
Günaydın canım evetGünaydın güzel anneler
Bugün dünden daha sıcak olacakmışşş
Canım seninle aynı haftada gibiyiz ultrason kağıdında OFD(CD) kaç yaziyor ense çevresi yaniGünaydın kızlar bende kontrolden geliyorum
Haftalardır yüzünü göremiyorduk bugün direk yüzü açıktı ya
30+0 bugün ama karın çevresi 1 hafta geri gibi çıktı ilk defa ama genel gelişimi geçen sefere göre ilerlemiş 2 hafta sonra yine gidicem problem yoktur dedi doktorda ama biraz yememe dikkat edeyim bakalım bu ara sıcaklardan biraz yemekleri geçiştiriyorum sanki
1425 gr olmuş
Maşallah canımGünaydın kızlar aylık kontrolünden çıktım şimdi
Bebiş hamilelik başından ber hep bir hafta önden gidiyor
Herşey yolunda çok şükür .yine kafası aşağıda ayaklar yukarıdabir ay öncede öyle idi
29+2 deyim 1550 Gr. 40 cm şuan
Dr kötü bişey söylemediyse demekki kötü değildir , benimde kafası önde gidiyor hep ama kötü bişeyKızlar birde doktor ensesi kalınlaşmış dedi bu ne demek bilen yazabilir mi
Yani kötü bı durum olsa söylerdi her halde
Bir ay önce OFD (CD) ölçümü 8.32 cm imiş simdi 10.03 cm yazıyor kağıtta
Canım banada karın çevresi 3 gün geride kalmış dedi , o yüzden sık takip edecekmiş dr , inşallah haftaya normal olur ikimizindeGünaydın kızlar bende kontrolden geliyorum
Haftalardır yüzünü göremiyorduk bugün direk yüzü açıktı ya
30+0 bugün ama karın çevresi 1 hafta geri gibi çıktı ilk defa ama genel gelişimi geçen sefere göre ilerlemiş 2 hafta sonra yine gidicem problem yoktur dedi doktorda ama biraz yememe dikkat edeyim bakalım bu ara sıcaklardan biraz yemekleri geçiştiriyorum sanki
1425 gr olmuş
Kızlar birde doktor ensesi kalınlaşmış dedi bu ne demek bilen yazabilir mi
Yani kötü bı durum olsa söylerdi her halde
Bir ay önce OFD (CD) ölçümü 8.32 cm imiş simdi 10.03 cm yazıyor kağıtta
Mama sandalyesi konusunda bildiğim bazı önemli şeyleri paylaşmak isterim. Hatta instagramda takip ettiğim ve bebek/çocuk gelişimi konusunda uzman bir fizyoterapist var onu takip etmenizi öneririm adı yonca görgül. Bu fizyoterapist mama sandalyalerinde ayak desteği olmasının vazgeçilmez olduğunu söylüyor. Bir de bazı videolar gördüm bebek sarkıyor annesi arkası dönükken düşüyor vs bunu engellemek için muhakkak boyutları büyüyen kemeri olan bir sandalye seçmek lazımKızlar bu linkteki mama sandalyesi çok hoşuma gitti ama fiyatı biraz yüksek bu kadar fonksiyonlu gereksiz mi olur? Fikirlerinizi merak ediyorum.
Joie Multiply 6in1 Mama Sandalyesi - ebebek
Joie Multiply 6in1 Mama Sandalyesi uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?