2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar birde doktor ensesi kalınlaşmış dedi bu ne demek bilen yazabilir mi
Yani kötü bı durum olsa söylerdi her halde
Bir ay önce OFD (CD) ölçümü 8.32 cm imiş simdi 10.03 cm yazıyor kağıtta
Canım bu haftalarda ense kalınlığı herhangi bir şeye işaret etmez artık. Yani olumsuz şeyler düşünme, doktorlarında dilinin kemiği yok gerçekten. Yani ya bunu söylüyorsan sonra açıklama yap ya da hiç söyleme annenin içine niye şüphe düşürüyorsunki sen

İlk defa böyle ölçtü benimde hep birkaç gün önde oluyo 27 sinde yine gidicem düzelir inş
Biraz yemeklere ağırlık vereyim bende bu ara boşladım az ama onunda etksi varmı bilemedim
Canım banada karın çevresi 3 gün geride kalmış dedi , o yüzden sık takip edecekmiş dr , inşallah haftaya normal olur ikimizinde

Günaydınnnn kızlar..
30+0 olduk biz bugün. Hamileliğin başından beri 30. haftayı hep level atlama gibi görüyordum. Hani sanki 18 yaşına gelmiş gibi . Aynı şeyi birde 37. hafta için hissediyorum. Allahım sağlıkla 37 ye de kavuştursun inşallah hepimizi

Zaten herşey den nem kapiyoruz
Arada kurduğu bı cümle bize soru işareti oluyor

peki raporu hangi güne kadar veriyorlar 37+4 gibi mi oluyor?
36+4 olur canım büyük ihtimal çünkü bir ay daha istersen çalışırsın
Ben calsimaya dusunmuyorum bu sıcaklarda. O yüzden sonrasını sormadım .ne kadar masa başı işte olsa dört gözle çıkmayı bekliyorum .doktor 32+2 de gel raporunu vereyim dedi .araya haftasonu giriyor .

Zorunlu izne 37+0 da çıkılmıyor mu ? ben yanlış hesapladım şimdiye kadar sanırım

Bilgiler için teşekkür ederim, bakacağım. Bu modelde olması gerekiyor dediklerin mevcut. Zamanı gelince alternatifler dahilinde değerlendirip emniyeti düzgün sağlam bir sandalye almış olurum inşallah.

İlk defa böyle ölçtü benimde hep birkaç gün önde oluyo 27 sinde yine gidicem düzelir inş
Biraz yemeklere ağırlık vereyim bende bu ara boşladım az ama onunda etksi varmı bilemedim
Ya bende sürekli onu düşünüyorum çünkü 400 gr ben kendim kilo vermiştim 1 haftada ama bence ondan olamaz ya, bendede ilk defa böyle çıktı ama bende bebeğin eşi kalın gelişim geriliği yaşana bilir demişti dr onun için sıkı takip ediyor

Tabi içini ferah tut kuzenim dr ona sordum 10 gün geride olsa bile bişey olmaz dedi , ulturasonda son haftalar böyle ola bilir dedi

Bir de Salı günü uçakla yolculuğum var. İstanbulda ki tahlil fiyatlarından çok çok daha uyguna yaptırıyorum burada. Kan ve idrar tahlili istiyorum desem ekstra ekletmem gereken bir şey var mı?

ilk muayenemde acile gitmiştim lekelenmem var diye , 5+3 tüm o zaman, dr baktı kese var bebek yok dedi pervasızca, benim ödüm koptu tabi adam akıllı açıklama yapmıyor, ben anlatıyorum betam şu kadardı falan diye, asistan bakıyor bişey var ama kese mi belli değil diyor, hay dilinizi eşek arası soksun yani , kalp atışını duyana kadar içim içimi yemişti böyleleri umarım aynı muameleye maruz kalırlar da empati yeteneği kazanırlar belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…