Günaydın canımGünaydınnnn kızlar..
30+0 olduk biz bugün. Hamileliğin başından beri 30. haftayı hep level atlama gibi görüyordum. Hani sanki 18 yaşına gelmiş gibi. Aynı şeyi birde 37. hafta için hissediyorum. Allahım sağlıkla 37 ye de kavuştursun inşallah hepimizi
çalışabilir raporunu da 32+0 da alıyoruz de mi, bana okulum böyle bilgi verdiKızlar merak eden çalışan anneler için çalışamaz heyet raporu 32+4 de aliniyormus bilginiz olsun
MaşallahKızlar bende muayeneden çıktım şimdi 30+0ız bugün 1550 gram 40 cm olmuşuz. Hayırlısıyla son aylarımız güzel geçsin inşaallah sıcaklar beni mahvediyor
Çalışmayı istiyorsanız 32+0 da gidin çalışabilir raporu almaya siz . Valla son günlerimi evde geçirmek istiyorum haftam dolsada çıksamçalışabilir raporunu da 32+0 da alıyoruz de mi, bana okulum böyle bilgi verdi
Yani bir parça anne-baba yerine koyup kendilerini öyle konuşmaları lazım diye düşünüyorum. Ama o kadar bu konularda hissiz hale gelmişlerki… Halbuki yaptıkları iş dünyanın en mucizevi olaylarından birine tanık etmek, her bebek, her gebelik yaşamın yeniden başlangıcı buna eilik etmekten ve bunun değerini anlamaktan yoksun olmaları onlar adına kayıp zaten canımilk muayenemde acile gitmiştim lekelenmem var diye , 5+3 tüm o zaman, dr baktı kese var bebek yok dedi pervasızca, benim ödüm koptu tabi adam akıllı açıklama yapmıyor, ben anlatıyorum betam şu kadardı falan diye, asistan bakıyor bişey var ama kese mi belli değil diyor, hay dilinizi eşek arası soksun yani , kalp atışını duyana kadar içim içimi yemişti böyleleri umarım aynı muameleye maruz kalırlar da empati yeteneği kazanırlar belki
Ne kadarlık gebeliğin?Kizlar bende bugün devlet hastanesine gittim ilk kez takipli olduğum perinatoloji izne ayrılmış 2 hafta sonra gelcekti bana dedi ki bebek 1990 gram bu haftalarda 1200 falan bekleriz en fazla iri bebek falan dedi eşim de dedi ki çıkınca güvenme bunların aletleri İyi değil . Kendi doktrim hiç boy kilo söylemz di takipte kalacağız derdi hep sizce doğru olablr mı
29 hafta için 1990 çok fazla ama tek doktorun görüşüne bakmayın imkanınız varsa başka bi doktara gidin . Şimdiye kadar sizin kendi doktorunuz neden gelişimi hakkında bilgi vermedi her ultrason zamanı söylenir ve kağıdında yazar zatenKizlar bende bugün devlet hastanesine gittim ilk kez takipli olduğum perinatoloji izne ayrılmış 2 hafta sonra gelcekti bana dedi ki bebek 1990 gram bu haftalarda 1200 falan bekleriz en fazla iri bebek falan dedi eşim de dedi ki çıkınca güvenme bunların aletleri İyi değil . Kendi doktrim hiç boy kilo söylemz di takipte kalacağız derdi hep sizce doğru olablr mı
Bilmiyorum burda kağıt bile vermiyorlar. Su bittiğinden sebep perinatolog takipliydim. Haftada bir gidyrdum hatta gelişme geriliği olabilir suyu olmadığı için dendi boy kilo sorduğumda ben ölçmem haftasıyla uyumlu ilerler mı ona bakarım derdi29 hafta için 1990 çok fazla ama tek doktorun görüşüne bakmayın imkanınız varsa başka bi doktara gidin . Şimdiye kadar sizin kendi doktorunuz neden gelişimi hakkında bilgi vermedi her ultrason zamanı söylenir ve kağıdında yazar zaten
29.
Ne kadarlık gebeliğin?
Boyu bilmiyorum ama kilonun anlamlı olduğunu duyuyorum genelde.
Bizim gelinimizde İstanbul Zeynep kamile gidiyor perinatolog her muaynesinde boyunu söylemez ama kilosunu söylüyor onunda karın çevresi üç hafta geriden geliyor buna sebep haftada bir kontrole gidiyor şuan 35 haftalık oda. Peki sizin su seviyesi ne kadar şuanda bunun için bişey yapıyormusunuz ilaç gibi sizde evde armut ve havucu bol bol tüketin inşallah suyu normale dönerBilmiyorum burda kağıt bile vermiyorlar. Su bittiğinden sebep perinatolog takipliydim. Haftada bir gidyrdum hatta gelişme geriliği olabilir suyu olmadığı için dendi boy kilo sorduğumda ben ölçmem haftasıyla uyumlu ilerler mı ona bakarım derdi
Amniyoinfuzyon uygulandı şuan sınırda az takipteyiz o yüzdenBizim gelinimizde İstanbul Zeynep kamile gidiyor perinatolog her muaynesinde boyunu söylemez ama kilosunu söylüyor onunda karın çevresi üç hafta geriden geliyor buna sebep haftada bir kontrole gidiyor şuan 35 haftalık oda. Peki sizin su seviyesi ne kadar şuanda bunun için bişey yapıyormusunuz ilaç gibi sizde evde armut ve havucu bol bol tüketin inşallah suyu normale döner
Ne zamandan sonra 2 haftada bir çağırıyorlar acaba ?Kızlar bugün baya görüş günü varmış ve maşallah çok güzel haberlerle geldiniz darısı bizlere olsun inşallahpazartesi de ben gidicem bakalım neler söyleyecek doktorumuz artık görüş günleri de kısaldı iki haftada bir bebişlerden haber vericez inşallah sonrada haftada bir, heyecan yükleniyor
Devlet hastanesindeki cihazlar eski oluyor boşuna canınızı sıkmayın derim kendi doktorunuza gittiğinizde paylaşırsınız durumu. Kendi doktorunuzun hiç boy kilo söylememesi de ilginç yalnız.
Ben gebeliğimin başından beri 2 haftada bir gidiyorum ancak her doktorda böyle işlemiyor tabi özel hastanelerde de ayda bir veya 3 haftada bir olduğunu duydum. Doktorum bana 35.haftadan sonra haftada 1 geleceksin dedi.Ne zamandan sonra 2 haftada bir çağırıyorlar acaba ?
Canım kaç haftadasın ? Bencede eşiniz haklı cihazlardan dolayı yanlış çıka biliyorKizlar bende bugün devlet hastanesine gittim ilk kez takipli olduğum perinatoloji izne ayrılmış 2 hafta sonra gelcekti bana dedi ki bebek 1990 gram bu haftalarda 1200 falan bekleriz en fazla iri bebek falan dedi eşim de dedi ki çıkınca güvenme bunların aletleri İyi değil . Kendi doktrim hiç boy kilo söylemz di takipte kalacağız derdi hep sizce doğru olablr mı
32 den sonraNe zamandan sonra 2 haftada bir çağırıyorlar acaba ?
Bende p.tesi gidicem inşallah geriye yolundadırKızlar bugün baya görüş günü varmış ve maşallah çok güzel haberlerle geldiniz darısı bizlere olsun inşallahpazartesi de ben gidicem bakalım neler söyleyecek doktorumuz artık görüş günleri de kısaldı iki haftada bir bebişlerden haber vericez inşallah sonrada haftada bir, heyecan yükleniyor
29 haftada 1990 olması fazla , ama yanlış ölçmüştür kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?