2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Günaydın canım bende hep 28 öyle görüyordum amin canım

Yani bir parça anne-baba yerine koyup kendilerini öyle konuşmaları lazım diye düşünüyorum. Ama o kadar bu konularda hissiz hale gelmişlerki… Halbuki yaptıkları iş dünyanın en mucizevi olaylarından birine tanık etmek, her bebek, her gebelik yaşamın yeniden başlangıcı buna eilik etmekten ve bunun değerini anlamaktan yoksun olmaları onlar adına kayıp zaten canım

Kizlar bende bugün devlet hastanesine gittim ilk kez takipli olduğum perinatoloji izne ayrılmış 2 hafta sonra gelcekti bana dedi ki bebek 1990 gram bu haftalarda 1200 falan bekleriz en fazla iri bebek falan dedi eşim de dedi ki çıkınca güvenme bunların aletleri İyi değil . Kendi doktrim hiç boy kilo söylemz di takipte kalacağız derdi hep sizce doğru olablr mı

.
Ne kadarlık gebeliğin?
Boyu bilmiyorum ama kilonun anlamlı olduğunu duyuyorum genelde.

29 hafta için 1990 çok fazla ama tek doktorun görüşüne bakmayın imkanınız varsa başka bi doktara gidin . Şimdiye kadar sizin kendi doktorunuz neden gelişimi hakkında bilgi vermedi her ultrason zamanı söylenir ve kağıdında yazar zaten

Kızlar bugün baya görüş günü varmış ve maşallah çok güzel haberlerle geldiniz darısı bizlere olsun inşallah pazartesi de ben gidicem bakalım neler söyleyecek doktorumuz artık görüş günleri de kısaldı iki haftada bir bebişlerden haber vericez inşallah sonrada haftada bir, heyecan yükleniyor

Bilmiyorum burda kağıt bile vermiyorlar. Su bittiğinden sebep perinatolog takipliydim. Haftada bir gidyrdum hatta gelişme geriliği olabilir suyu olmadığı için dendi boy kilo sorduğumda ben ölçmem haftasıyla uyumlu ilerler mı ona bakarım derdi

Bizim gelinimizde İstanbul Zeynep kamile gidiyor perinatolog her muaynesinde boyunu söylemez ama kilosunu söylüyor onunda karın çevresi üç hafta geriden geliyor buna sebep haftada bir kontrole gidiyor şuan 35 haftalık oda. Peki sizin su seviyesi ne kadar şuanda bunun için bişey yapıyormusunuz ilaç gibi sizde evde armut ve havucu bol bol tüketin inşallah suyu normale döner

Amniyoinfuzyon uygulandı şuan sınırda az takipteyiz o yüzden

Ne zamandan sonra 2 haftada bir çağırıyorlar acaba ?

Ne zamandan sonra 2 haftada bir çağırıyorlar acaba ?
Ben gebeliğimin başından beri 2 haftada bir gidiyorum ancak her doktorda böyle işlemiyor tabi özel hastanelerde de ayda bir veya 3 haftada bir olduğunu duydum. Doktorum bana 35.haftadan sonra haftada 1 geleceksin dedi.

Son düzenleme:
Canım kaç haftadasın ? Bencede eşiniz haklı cihazlardan dolayı yanlış çıka biliyor

Bende p.tesi gidicem inşallah geriye yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…