2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Amniyoinfuzyon uygulandı şuan sınırda az takipteyiz o yüzden
Yolun çoğunu aştık inşallah sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızı içini ferah tut kuzum takiplerini yaptır başka doktor görüşüde al Allahın izniyle bugünlerde geçecek kucağımıza aldığımız an yerini huzur alıcak

Sağol canım haklısın hemen kötüye gidiyor maalesef. Bugün doktora geldim bakalım normal randevu günümdü

Benimkini 34 e kadar getirip almak istiyolar 34 koca bı hayaldi başta . Şimdi umud ediyorm agustus annelerinde biri aniden suyu geldi dgum yaptı 34 +1 hiç kuveze girmdu bebeğini aldı evine geldi diğeri de 35+5 de yaptı kuveze girdi gerçekten belli olmuyor

Ay evet kuzum hayırlısıyla 36 bi olsak biraz daha rahatlarız diyeceğim de o zaman da kesin başka korkular gelir aklımıza bu hamilelik hep korkularla geçiyormul

Bilgiler için teşekkür ederim, bakacağım. Bu modelde olması gerekiyor dediklerin mevcut. Zamanı gelince alternatifler dahilinde değerlendirip emniyeti düzgün sağlam bir sandalye almış olurum inşallah.
Bizde joie mimzy var, ayak destekli, kemerli, yatak olabiliyor, tepsisi genis, yerden yuksekligi ayarlanabiliyor, katlanip kaldirabiliyorsunuz. Bu tip modeller arasindaki en uygun fiyatli olan modeldi zamaninda alirken.
Tek sikintimiz, urun hantal, kucuk evler icin uygun degil.
Ne zamandan sonra 2 haftada bir çağırıyorlar acaba ?

35-36 haftadan sonra 38de cagiriyorlar.

38den sonra gun asiri, 39 itibariyle hergun muayene oluyor.

40.haftada halen dogurmadiysaniz ve sezaryen ile dogurcaksaniz, 40+ gunlerde aliniyor bebeginiz.

Normal dogumsa bebek mekonyumu cikarmadan sanciniz da gelmediyse sunni sanciyla aliniyor bebeginiz.

Tabi bu bahsettigim cok genel bir duzen, bebeginiz belirleyecek ne zaman gelir, size merhaba der :)

Şuan oturdum ağlıyorum kızıma bir tane çorap bile alamadım korkudan sinirlerim çok bozuk kaybetmekten korkuyorum

Aa lütfen yıpratmayın kendinizi olumsuz bir durum yokmuş ki benim bebeğim de 30.haftada 1920 gramdı doktor her şeyi iyi yolunda dedi. Bu haftadan sonra hiçbi şey olmaz kızınıza boşuna stres yapmayın lütfen. Hatta çıkın üst baş alın beybiye modunuz değişsin hem.

Ben böyle bir yastık yaptırdım. Arkadında asma yeri var. Fiyatı da çok uygundu 275tl. İnstagram dan buldum. Uzun ömürlü olur diye düşündüm. NewMamaa isim belli oldu bu arada :))) listeye ekleyebiliriz ” Parla “

Eklentiler

• IMG_6452.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 55
Şuan oturdum ağlıyorum kızıma bir tane çorap bile alamadım korkudan sinirlerim çok bozuk kaybetmekten korkuyorum
Yapma lütfen yavrunda hisseder bak inan bende üzüldüm ağlayışına kıyamam sana canım benim tüm iyi dileklerim ve dualarım seninle olsun

Kızlarrr ben yine bişey yaptım kapı süsü siparişimide verdim. Üstündeki peri beyaz kumral salık saçlı olandan olacak artık ay sonuna kadar soğan ekmek yerim herhalde
Çok güzelmişş benim kapı süsüm iki tane oldu gibi :) bi tane yastık sipariş ettim arkasında kapıya asma aparatı var. Bir tane de ablam yapıyor mozaikten. Henüz bitmedi ama şablonu paylaşayım bakalım beğenecek misiniz :)
Yastık için @renklimasalatölyesi
Mozaikler için @lapisdomos

Eklentiler

• e40699f4-14dd-409f-b687-bcc4c6482156.webp
    52,3 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_6452.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…