- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Yolun çoğunu aştık inşallah sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızı içini ferah tut kuzum takiplerini yaptır başka doktor görüşüde al Allahın izniyle bugünlerde geçecek kucağımıza aldığımız an yerini huzur alıcakAmniyoinfuzyon uygulandı şuan sınırda az takipteyiz o yüzden
Hadi güzel haberlerle gelelim inşallahBende p.tesi gidicem inşallah geriye yolundadır
Sağol canım haklısın hemen kötüye gidiyor maalesef. Bugün doktora geldim bakalım normal randevu günümdüDirek kötüye gitmiş aklınAllah korusun canım benim bak bende az bi süre oynamasın ağlama moduna giriyorum niye oynamıyor diye dikkat edeceğiz ama fıttırarak değil, kendimizi telkin etmek zorundayız. Zor dönemlerden geçtin ama bebeğin maşallah güçlü annesi biliyorsun bunu.
Benimkini 34 e kadar getirip almak istiyolar 34 koca bı hayaldi başta . Şimdi umud ediyorm agustus annelerinde biri aniden suyu geldi dgum yaptı 34 +1 hiç kuveze girmdu bebeğini aldı evine geldi diğeri de 35+5 de yaptı kuveze girdi gerçekten belli olmuyorYolun çoğunu aştık inşallah sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızı içini ferah tut kuzum takiplerini yaptır başka doktor görüşüde al Allahın izniyle bugünlerde geçecek kucağımıza aldığımız an yerini huzur alıcak
Ay evet kuzum hayırlısıyla 36 bi olsak biraz daha rahatlarız diyeceğim de o zaman da kesin başka korkular gelir aklımıza bu hamilelik hep korkularla geçiyormulKötü düşünme Allah'ın izniyle bişey yoktur. Benide en çok erken doğum korkusu sarıyor nedenini bilmiyorum çevreden gördüklerimizden mi etkileniyorum acaba hayırlısı ile en az 36 olsak en azından ciğer gelişimi tamamlanmış olurdu miniğin inşallah zamanın da gelecek miniklerimiz
Bizde joie mimzy var, ayak destekli, kemerli, yatak olabiliyor, tepsisi genis, yerden yuksekligi ayarlanabiliyor, katlanip kaldirabiliyorsunuz. Bu tip modeller arasindaki en uygun fiyatli olan modeldi zamaninda alirken.Bilgiler için teşekkür ederim, bakacağım. Bu modelde olması gerekiyor dediklerin mevcut. Zamanı gelince alternatifler dahilinde değerlendirip emniyeti düzgün sağlam bir sandalye almış olurum inşallah.
Ne zamandan sonra 2 haftada bir çağırıyorlar acaba ?
Şuan oturdum ağlıyorum kızıma bir tane çorap bile alamadım korkudan sinirlerim çok bozuk kaybetmekten korkuyorum
Tabi içini ferah tut kuzenim dr ona sordum 10 gün geride olsa bile bişey olmaz dedi , ulturasonda son haftalar böyle ola bilir dedi
Ben böyle bir yastık yaptırdım. Arkadında asma yeri var. Fiyatı da çok uygundu 275tl. İnstagram dan buldum. Uzun ömürlü olur diye düşündüm.Kuzum bu ipliler pek sağlam olmuyor ben kızıma yaptırmıştım, bira adi oluyor ve çok çabuk kırılıyor harfleri vs. Bence bulutlu yaptır ben bulutlu yaptırıyorum cisemcicek_tasarım yapacak güvenilir bir sayfadır. Bugün sipariş verdim sayfaya bir bak ben bu renkleri beğendim.
adıyla yaşasınBen böyle bir yastık yaptırdım. Arkadında asma yeri var. Fiyatı da çok uygundu 275tl. İnstagram dan buldum. Uzun ömürlü olur diye düşündüm.NewMamaa isim belli oldu bu arada :))) listeye ekleyebiliriz ” Parla “
Ben çıktım dün akşam yürüyüşe, eve nasıl döndüğümü bilemedim. İnanılmaz bir sıcak vardıEvin için sabah 9 gibi 29.5 dereceydi bakalım ilerleyen saatlerde kaç olacak.. İstanbul fena bugün.. yürüyüşü akşam yaparsın boşver çıkma
Ben goon , molfix , prima aldım. Deneye yanıla hangisi uygun bakacağız bebiş doğunca:)Sizler neler aldınız peki başlangıç için yenidoğan oğlumda Molfix kullanmıştım
çalışabilir raporunu da 32+0 da alıyoruz de mi, bana okulum böyle bilgi verdi
Ben de ilay ile parla arasında gittim geldim:) parlayı seçtik. Adıyla yaşasınKızlarrrr ben hediyelik magnet siparişimi verdim. İsmimiz artık kesin "İLAY"
Modelide buraya ekliyorum ben çok beğendim sizce nasıl
Canım seninle aynı haftada gibiyiz ultrason kağıdında OFD(CD) kaç yaziyor ense çevresi yani
Yapma lütfen yavrunda hisseder bak inan bende üzüldüm ağlayışına kıyamam sana canım benim tüm iyi dileklerim ve dualarım seninle olsunŞuan oturdum ağlıyorum kızıma bir tane çorap bile alamadım korkudan sinirlerim çok bozuk kaybetmekten korkuyorum
İlk çocuğunuz mu pekiŞuan oturdum ağlıyorum kızıma bir tane çorap bile alamadım korkudan sinirlerim çok bozuk kaybetmekten korkuyorum
Bende Molfix e karar kıldım bakalım ne yapcazBen goon , molfix , prima aldım. Deneye yanıla hangisi uygun bakacağız bebiş doğunca:)
Çok güzelmişşKızlarrr ben yine bişey yaptımkapı süsü siparişimide verdim . Üstündeki peri beyaz kumral salık saçlı olandan olacak artık ay sonuna kadar soğan ekmek yerim herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?