- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
Ultrason kağıdında en üstte beyaz sayfa var terimlerin yazdığınıBu değer yazmıyo bende canm
ben mecbur izinleri doğum sonrasına aktaracğımÇalışmayı istiyorsanız 32+0 da gidin çalışabilir raporu almaya siz . Valla son günlerimi evde geçirmek istiyorum haftam dolsada çıksam
bende ptesi gideceğim inşallah beni de 2 haftada 1 çağırırKızlar bugün baya görüş günü varmış ve maşallah çok güzel haberlerle geldiniz darısı bizlere olsun inşallahpazartesi de ben gidicem bakalım neler söyleyecek doktorumuz artık görüş günleri de kısaldı iki haftada bir bebişlerden haber vericez inşallah sonrada haftada bir, heyecan yükleniyor
Canım niye ağlıyorsunŞuan oturdum ağlıyorum kızıma bir tane çorap bile alamadım korkudan sinirlerim çok bozuk kaybetmekten korkuyorum
yapmayın böyle, tehlikeli haftaları geçirmişsiniz çok şükür bu saatten sonra doğsa bile sizinle olacaktır Allah'ın izniyle, hep iyiyi güzeli düşünün kızınıza güzel enerjinizi gönderin inanın onlar da etkileniyor siz iyi olmalısınız ki oda iyi olsun, en mutlu olduğunuz anları hayal edin onu kucağınıza aldığınızı hatta ileri yaşlarını kendinizi motive edin lütfenŞuan oturdum ağlıyorum kızıma bir tane çorap bile alamadım korkudan sinirlerim çok bozuk kaybetmekten korkuyorum
Offf nasıl fiyatlar bunlarbence çok fazla yine de siz bilirsiniz ama muadil isterseniz prego nun vardı mama sandalyesi ona bi bakın isterseniz
tamamdır bende o gün gideceğim inşallahBana 27 sinde gel dedi 32+0 oluyorsun muayene ederim bir sıkıntı yoksa çalışacaksan çalışablir raporu veririm dedi tam o gün
gidicem
en güzeli vallahi, bizimki anne tarafından ilk torun babadan 2.olacak, ben şu an almayacağım belki hediye bile gelebilirOfff nasıl fiyatlar bunlaryeğenimin yıllar önce alınmış sandalyesi duruyor ben onu kullanacağım:) bir masraftan daha kurtulduk :)
ben 32+3 te randevu aldım. umarım sorun olmaz o tarihte rapor alacak olmamKızlar işyerimin hekimliğine gittim. 32.haftada alınan raporda 32-37. haftalar arası çalışabilir diye tarih oluyormuş. 37.haftada tekrar rapor almıyormuşuz. Direkt izne ayrılıyormuşuz. Doğum yapınca sisteme düşüyor ve o arada geçen sürenin ücreti yatıyormuş. Tabi bu son 12 aylık brüt ücretinizin 3'te 2'si kadar. Covid döneminden sonra artık 12 ayın brüt ücretinden hesaplanıyor. Önceden 3 aydı. Bir de insan kaynakları departmanı soruyormuş aylık mı toplu mu almak istiyorsun diye. Toplu dersek işe başladığımız ilk gün hepsi yatıyormuş. Tabi bu da yine her işyeri için geçerli değildir muhtemelen. Bilginize
özel ve devlet farkediyor mu bu anlattıklarınızdan, ben devletteyim yani her ayın 15 i normal maaşı almayacak mıyımKızlar işyerimin hekimliğine gittim. 32.haftada alınan raporda 32-37. haftalar arası çalışabilir diye tarih oluyormuş. 37.haftada tekrar rapor almıyormuşuz. Direkt izne ayrılıyormuşuz. Doğum yapınca sisteme düşüyor ve o arada geçen sürenin ücreti yatıyormuş. Tabi bu son 12 aylık brüt ücretinizin 3'te 2'si kadar. Covid döneminden sonra artık 12 ayın brüt ücretinden hesaplanıyor. Önceden 3 aydı. Bir de insan kaynakları departmanı soruyormuş aylık mı toplu mu almak istiyorsun diye. Toplu dersek işe başladığımız ilk gün hepsi yatıyormuş. Tabi bu da yine her işyeri için geçerli değildir muhtemelen. Bilginize
Ben özel sektör çalışanıyım devleti bilmiyorum maalesefözel ve devlet farkediyor mu bu anlattıklarınızdan, ben devletteyim yani her ayın 15 i normal maaşı almayacak mıyım
Ben o gün gitmeyeceğim doktora kontrolüm yok. Ararsın ben raporu yazar fotoğrafını atarım dedi. Belki böyle bir şeyler yapabilirsiniz.ben 32+3 te randevu aldım. umarım sorun olmaz o tarihte rapor alacak olmam
Şöyle hesaplanıyormuş, 12 ay toplam brüt ücret/ toplam prim gün sayısından günlük brüt ücret çıkarılıyor.Bu arada güncelledim yazdığımı. Son 12 ayın maaş ortalaması imiş.
Moralini hiç bozma,Kizlar bende bugün devlet hastanesine gittim ilk kez takipli olduğum perinatoloji izne ayrılmış 2 hafta sonra gelcekti bana dedi ki bebek 1990 gram bu haftalarda 1200 falan bekleriz en fazla iri bebek falan dedi eşim de dedi ki çıkınca güvenme bunların aletleri İyi değil . Kendi doktrim hiç boy kilo söylemz di takipte kalacağız derdi hep sizce doğru olablr mı
Canım biraz yemek ye karnını kıdıkla sol tarafına uzan , sol tarafta kan akışı artıyormuş o yüzden daha fazla hareket ede biliyormuş bebek32+2 den selamlar geceden beri bebiş hiç hareket etmedi öğlen oldu hala tık yok merak etmeye başladım ya benim oğlan normalde hiç durmazdı fıldır fıldırdı bu haftadan itibaren bebeğin hareketlerinde azalma olabilir diyordu uygulamada ama ne bileyim bu kadar hareketsizlikte normal mi anlamadım
Ultrason kağıdında en üstte beyaz sayfa var terimlerin yazdığını
Belki her hastane vermiyordur
Geceleri sen uyurken hareketlidir canım o yüzden şimdi belki uyuyordur. Benim bebiş de öyle içini rahat tut32+2 den selamlar geceden beri bebiş hiç hareket etmedi öğlen oldu hala tık yok merak etmeye başladım ya benim oğlan normalde hiç durmazdı fıldır fıldırdı bu haftadan itibaren bebeğin hareketlerinde azalma olabilir diyordu uygulamada ama ne bileyim bu kadar hareketsizlikte normal mi anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?