2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

Kızlar günaydın,, meme uçları koyulaşan var mı ya bunlar geçiyor mu acaba doğum sonrası? Benim bildiğiniz kapkara oldu. Bir de beyaz tenliyim yani
benimde kapkara , hatta bitter çikolata gibi oldu diyorum ben emzirme döneminde de böyle olacak sonrasında geçiyormuş sanırım, ve sadece meme uçları değil tüm vücudum kararmış durumda yüzüm bile ton değiştirmiş göbeğim bembeyazdı kararmış, linea nigra çizgisi de belirmiş hatta ufaktan, hepsi de normal

Çok teşekkür ederim cevabınız için isranbul Şişli bölgesindeyim. Acıbadem'de doktor tercih ederim ama hiçbirini tanımıyorum. Dışarıdan da olur tabi ama sigorta yaptırdım Acıbadem sigortadan. Tanıdığınız bildiğiniz doktor olursa duymak isterim

Maliyeti ne kadar biliyor musunuz :)

Kızlar günaydın,, meme uçları koyulaşan var mı ya bunlar geçiyor mu acaba doğum sonrası? Benim bildiğiniz kapkara oldu. Bir de beyaz tenliyim yani
Dün bu konuyu 9 aylık bebeği olan arkadaşımla konuştuk, bebeklerin ilgisini çeksin diye koyulaşırmış rahat görsünler diye demişti çok etkilenmiştim Sanırım emzirme süresi boyunca koyu renk kalır. Bilimsel açıklaması nedir bilmiyorum tabi
Rica ederim ne demek Ben Beylikdüzü tarafındayım size çok uzak kalıyor o tarafta da benim bildiğim yok maalesef ama belki diğer arkadaşların bildiği vardır yardımcı olurlar. Ben doktor seçmeden önce tek tek doktorları aratıp yorum okurum, o şekilde yapıp liste hazırlayabilirsiniz. Sıradan gidersiniz içinize sinmedikçe değişirsiniz, kendiniz için iyi doktoru bulmak çok önemli özellikle içinizin sinmesi. İnşallah doktorunuzu tez vakitte bulursunuz
Maliyeti ne kadar biliyor musunuz :)
Aslında bilmiyorum ama, diğerlerine nazaran daha uğraştırıcı olduğundan muhtelemen 5-10 bin daha pahalıdır diye tahmin ediyorum. Benim gittiğim hastanede mesela normal doğum 8, sezeryan 12 demişlerdi (zam gelecekti) suda doğumu bilmiyorum o da 18 falandır bence

Çok çok teşekkürler

Canım erkek bebek mi bekliyorsun? Özellikle erkek bebek annelerinde çok fazla koyulaşma oluyor benim de öyle şu an. Doğumdan sonra da memelerde çok değişiklik oluyor ne sen sor ne ben söyleyim

Esnek mi kumasi? Kac liraya aldiniz bir de tam aldiginiz urunun linkini atabiliyor musunuz?

(Bu yasak mi bilmiyorum gerci)
Kumaşı esnek güzel kuzu, wrap sling diye geçiyor tam link atamıyorum malesef beceremiyorum antrasit rengi aldım ben, siyah gri, pembe ve neon yeşil var zaten iletişim kurarken renkleri atıyor size, sayfa h.bsling Instagram'da, ben 99 a aldım kargo da 40 TL bı de yıkanmamış koyun yünü aldım kışın öksürüğe iyi geldiği için. Bı sayfaya bakarsınız

Geçmiş olsun canım benim

canım bi doktoruna asorsan mı yada muay. olsan mı acaba?

ee ben bvaktım aa sanki 199 tl yazıyor canım 99udeğil Sen 1 yazmayı unuttun mu Zam mı gelmiş 1 gündeee

Son düzenleme:
Canım erkek bebek mi bekliyorsun? Özellikle erkek bebek annelerinde çok fazla koyulaşma oluyor benim de öyle şu an. Doğumdan sonra da memelerde çok değişiklik oluyor ne sen sor ne ben söyleyim
Erkek bebek canım. Evet arkadaşım da öyle demişti o kız bebek doğurdu onda olmamış mesela. Ne gibi değişiklik anlayamadım

ee ben bvaktım aa sanki 199 tl yazıyor canım 99udeğil Sen 1 yazmayı unuttun mu Zam mı gelmiş 1 gündeee
Kampanya yapıyor bazen acele etme bekle kuzu o zaman 3 gün kampanya var diyordu çünkü. Düşer o yine yok unutmadım 99 a aldım gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…