Maalesefamannn çok kısaymış
Günaydın canım benim çok az ama bir şey değil o emzirmeden sonra düzeliyor herhaldeKızlar günaydın,, meme uçları koyulaşan var mı ya bunlar geçiyor mu acaba doğum sonrası? Benim bildiğiniz kapkara oldu. Bir de beyaz tenliyim yani
Daha demin onu söyledim ağır davranmaktan nefret ediyorum ve mecburum.
[/QUOTbenimde kapkara , hatta bitter çikolata gibi oldu diyorum benKızlar günaydın,, meme uçları koyulaşan var mı ya bunlar geçiyor mu acaba doğum sonrası? Benim bildiğiniz kapkara oldu. Bir de beyaz tenliyim yaniemzirme döneminde de böyle olacak sonrasında geçiyormuş sanırım, ve sadece meme uçları değil tüm vücudum kararmış durumda yüzüm bile ton değiştirmiş göbeğim bembeyazdı kararmış, linea nigra çizgisi de belirmiş hatta ufaktan, hepsi de normal
benimde kapkara , hatta bitter çikolata gibi oldu diyorum benKızlar günaydın,, meme uçları koyulaşan var mı ya bunlar geçiyor mu acaba doğum sonrası? Benim bildiğiniz kapkara oldu. Bir de beyaz tenliyim yani
Çok teşekkür ederim cevabınız içinMerhabalar, amiin rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahİstanbul’un neresi için doktor arayışı içerisindesiniz ona göre yazalım Suda doğum için açıkçası kolay ve rahat görünüyor ama maliyetli olduğunu düşünüyorum, başka da detaylı fikrim yok
Maliyeti ne kadar biliyor musunuz :)Merhabalar, amiin rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahİstanbul’un neresi için doktor arayışı içerisindesiniz ona göre yazalım Suda doğum için açıkçası kolay ve rahat görünüyor ama maliyetli olduğunu düşünüyorum, başka da detaylı fikrim yok
Dün bu konuyu 9 aylık bebeği olan arkadaşımla konuştuk, bebeklerin ilgisini çeksin diye koyulaşırmış rahat görsünler diye demişti çok etkilenmiştimKızlar günaydın,, meme uçları koyulaşan var mı ya bunlar geçiyor mu acaba doğum sonrası? Benim bildiğiniz kapkara oldu. Bir de beyaz tenliyim yani
Rica ederim ne demekÇok teşekkür ederim cevabınız içinisranbul Şişli bölgesindeyim. Acıbadem'de doktor tercih ederim ama hiçbirini tanımıyorum. Dışarıdan da olur tabi ama sigorta yaptırdım Acıbadem sigortadan. Tanıdığınız bildiğiniz doktor olursa duymak isterim
Aslında bilmiyorum ama, diğerlerine nazaran daha uğraştırıcı olduğundan muhtelemen 5-10 bin daha pahalıdır diye tahmin ediyorum. Benim gittiğim hastanede mesela normal doğum 8, sezeryan 12 demişlerdi (zam gelecekti) suda doğumu bilmiyorum o da 18 falandır benceMaliyeti ne kadar biliyor musunuz :)
Çok çok teşekkürlerDün bu konuyu 9 aylık bebeği olan arkadaşımla konuştuk, bebeklerin ilgisini çeksin diye koyulaşırmış rahat görsünler diye demişti çok etkilenmiştimSanırım emzirme süresi boyunca koyu renk kalır. Bilimsel açıklaması nedir bilmiyorum tabi
Rica ederim ne demekBen Beylikdüzü tarafındayım size çok uzak kalıyor o tarafta da benim bildiğim yok maalesef ama belki diğer arkadaşların bildiği vardır yardımcı olurlar. Ben doktor seçmeden önce tek tek doktorları aratıp yorum okurum, o şekilde yapıp liste hazırlayabilirsiniz. Sıradan gidersiniz içinize sinmedikçe değişirsiniz, kendiniz için iyi doktoru bulmak çok önemli özellikle içinizin sinmesi. İnşallah doktorunuzu tez vakitte bulursunuz
Aslında bilmiyorum ama, diğerlerine nazaran daha uğraştırıcı olduğundan muhtelemen 5-10 bin daha pahalıdır diye tahmin ediyorum. Benim gittiğim hastanede mesela normal doğum 8, sezeryan 12 demişlerdi (zam gelecekti) suda doğumu bilmiyorum o da 18 falandır bence
Canım erkek bebek mi bekliyorsun? Özellikle erkek bebek annelerinde çok fazla koyulaşma oluyor benim de öyle şu an. Doğumdan sonra da memelerde çok değişiklik oluyor ne sen sor ne ben söyleyimKızlar günaydın,, meme uçları koyulaşan var mı ya bunlar geçiyor mu acaba doğum sonrası? Benim bildiğiniz kapkara oldu. Bir de beyaz tenliyim yani
Kumaşı esnek güzel kuzu, wrap sling diye geçiyor tam link atamıyorum malesef beceremiyorum antrasit rengi aldım ben, siyah gri, pembe ve neon yeşil var zaten iletişim kurarken renkleri atıyor size, sayfa h.bsling Instagram'da, ben 99 a aldım kargo da 40 TL bı de yıkanmamış koyun yünü aldım kışın öksürüğe iyi geldiği için. Bı sayfaya bakarsınızEsnek mi kumasi? Kac liraya aldiniz bir de tam aldiginiz urunun linkini atabiliyor musunuz?
(Bu yasak mi bilmiyorum gerci)
Geçmiş olsun canım benimKizlar, gebeligimin en kotu gunlerinden biri galiba.
Korkunc bir bas agrisi, bel agrisi ve bulantiyla uyandim sabah 6'da.
Gece uyuyamadim kasilmalardan.
Sonra 7 gibi tekrar bayilmisim. Simdi kalktim bas agrisi azalmis, bel agrisi cogalmis ve kunt olarak sirta ve bacaklara yayilmaya baslamis, bulanti gitmis gibi.
Sanirim su son zamanlarda yaygin olan enfeksiyondan geciriyorum bende.
Kızlar günaydın,, meme uçları koyulaşan var mı ya bunlar geçiyor mu acaba doğum sonrası? Benim bildiğiniz kapkara oldu. Bir de beyaz tenliyim yani
yaa dur ben de bi bakayım o zamanNewMamaa kuzu az önce geldi kargo denedim oyuncak bir bebekle güzel büyük paralar vermeye gerek yok bence
canım bi doktoruna asorsan mı yada muay. olsan mı acaba?Kizlar, gebeligimin en kotu gunlerinden biri galiba.
Korkunc bir bas agrisi, bel agrisi ve bulantiyla uyandim sabah 6'da.
Gece uyuyamadim kasilmalardan.
Sonra 7 gibi tekrar bayilmisim. Simdi kalktim bas agrisi azalmis, bel agrisi cogalmis ve kunt olarak sirta ve bacaklara yayilmaya baslamis, bulanti gitmis gibi.
Sanirim su son zamanlarda yaygin olan enfeksiyondan geciriyorum bende.
ee ben bvaktım aa sanki 199 tl yazıyor canım 99udeğilKumaşı esnek güzel kuzu, wrap sling diye geçiyor tam link atamıyorum malesef beceremiyorum antrasit rengi aldım ben, siyah gri, pembe ve neon yeşil var zaten iletişim kurarken renkleri atıyor size, sayfa h.bsling Instagram'da, ben 99 a aldım kargo da 40 TL bı de yıkanmamış koyun yünü aldım kışın öksürüğe iyi geldiği için. Bı sayfaya bakarsınız
Erkek bebek canım. Evet arkadaşım da öyle demişti o kız bebek doğurdu onda olmamış mesela. Ne gibi değişiklik anlayamadımCanım erkek bebek mi bekliyorsun? Özellikle erkek bebek annelerinde çok fazla koyulaşma oluyor benim de öyle şu an. Doğumdan sonra da memelerde çok değişiklik oluyor ne sen sor ne ben söyleyim
Kampanya yapıyor bazen acele etme bekle kuzu o zaman 3 gün kampanya var diyordu çünkü. Düşer o yine yok unutmadım 99 a aldım gerçektenee ben bvaktım aa sanki 199 tl yazıyor canım 99udeğilSen 1 yazmayı unuttun mu Zam mı gelmiş 1 gündeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?