Merhabalar, amiin rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahHerkese merhaba umarım sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınızaben de yeni hamileyim, gebelik takibi için İstanbul'da memnun kaldığınız bi doktor önerebilir misiniz bi de karşılaştığım Suda doğum yapmakla ilgili fikirleriniz nedir benim çok ilgimi çekti. Yardımcı olursanız sevinirim
Benim kurutucum var ama biberonum yok almadımşey bizim biberonumuz bile yok assfffghh
Ooo o kadar uzun süre li bişey hissetmedim daha benyok uzun sürüyor bayağı 5 dk falan hatta belki daha fazla, bilemedim ki her bebe hıçkırıyor mu
Ayy ben onu bebek ceyizlerinin başında almistim harika bişey . İlk aldiklarimdan biriKızlarr e bebekte indirimler başlamış h.sonu için. Göz atmayı unutmayın. Korbell çöp kovası ben hala almadım. Motek marka çöp kovası indirime girmiş. Kirli bebek bezleri için bebişin doğumunu bekleyeyim çok kokarsa alayım diyordum ama indirim görünce deliriyorum sanırım.
İnşallahHerşey tastamam gelir umarım canım
Onu bende bazen unutup yapıyorum ve kasığım ağrıyor ama hemen geçer önemli bişeyGünaydın, bugün sabah kahvaltı hazırlarken yukarı doğru uzanıverdim boş bulunup ondan beri sağ tarafımda bir ağrı var çok moralim bozuldubebişler artık büyüdü daha dikkatli ve yavaş hareket etmek lazım ama insan bazen boş bulunuyor işte
Ben bime geldi .almadım almadım her gitmede gözüme battıBu gerçekten gereklimi değilmi yaoahalı bir şey değil ama artık gereksiz bir şey almak istemiyorum ama biberon emzik nasıl kurutcaz
Bende heralde hepsini incia alıcam , ama doğana bi kaç gün kala , çünkü incianın kullanım tarihi 6 aymışpeg diye bir madde ve parfüm varmış. İçeriği temiz değil. Bende çok önce almıştım iade de edemiyorum. Fakat en azından yenidoğan döneminde kullanmayacağım. Siveno, İncia arasında kararsızım. İkisinin de içeriği temizmiş. Losyona karar verebilirsem hepsini bir alacağım.
Korbell mi almıştın canım yoksa motek mi?Ayy ben onu bebek ceyizlerinin başında almistim harika bişey . İlk aldiklarimdan biri
Korbel aldım canım indirimdenKorbell mi almıştın canım yoksa motek mi?
Lazım mı değil mi ben hala karar veremiyorum. 1000 küsür bebek bezi kapasiteliymiş bi tane çöp torbası ama 1000 tane olana kadar bekletecek miyiz yani bana biraz değişik geliyor açıkçası
amannn çok kısaymışBende heralde hepsini incia alıcam , ama doğana bi kaç gün kala , çünkü incianın kullanım tarihi 6 aymış
Yanında ekstra çöp poşeti ile 230 TL ye almıştım Şubat ayında .Korbell mi almıştın canım yoksa motek mi?
Lazım mı değil mi ben hala karar veremiyorum. 1000 küsür bebek bezi kapasiteliymiş bi tane çöp torbası ama 1000 tane olana kadar bekletecek miyiz yani bana biraz değişik geliyor açıkçası
Ben trendyoldan aldım sadece sabahligin kolunda dantel var .Hala pijama takımı gecelik alamadım ya baktıklarım çok dantelli daha sade birşey istiyorum kararda veremiyorum
Trendyolda likapa var onunkiler hoşuma gitmişti benim . Maskülen tarzda. Önden düğmeli.Hala pijama takımı gecelik alamadım ya baktıklarım çok dantelli daha sade birşey istiyorum kararda veremiyorum
Çok geçmiş olsun dr’unuza bildirin mutlakaKizlar, gebeligimin en kotu gunlerinden biri galiba.
Korkunc bir bas agrisi, bel agrisi ve bulantiyla uyandim sabah 6'da.
Gece uyuyamadim kasilmalardan.
Sonra 7 gibi tekrar bayilmisim. Simdi kalktim bas agrisi azalmis, bel agrisi cogalmis ve kunt olarak sirta ve bacaklara yayilmaya baslamis, bulanti gitmis gibi.
Sanirim su son zamanlarda yaygin olan enfeksiyondan geciriyorum bende.
Korbell mi almıştın canım yoksa motek mi?
Ben ne aldıysam yıkicam 3 aydan sonralarını ütüleyip burc içine koyucamBir de kızlar 9-12 aya kadar Alışveriş yaptım tabi diğer aylara göre daha az onlar da.
Şimdilik 0-6 ay aralığını yıkayayım diyorum onu nasıl yaptınız?
Bende o sayfadan iki tane aldım bi siyah bi mavili kalpli, gayet güzel geldi beğendim. Henüz almayanlar bence bi bakınTrendyolda likapa var onunkiler hoşuma gitmişti benim . Maskülen tarzda. Önden düğmeli.
Trendyolda likapa var onunkiler hoşuma gitmişti benim . Maskülen tarzda. Önden düğmeli.
Bende o sayfadan iki tane aldım bi siyah bi mavili kalpli, gayet güzel geldi beğendim. Henüz almayanlar bence bi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?