2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Merhabalar, amiin rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah İstanbul’un neresi için doktor arayışı içerisindesiniz ona göre yazalım Suda doğum için açıkçası kolay ve rahat görünüyor ama maliyetli olduğunu düşünüyorum, başka da detaylı fikrim yok

Ayy ben onu bebek ceyizlerinin başında almistim harika bişey . İlk aldiklarimdan biri

Onu bende bazen unutup yapıyorum ve kasığım ağrıyor ama hemen geçer önemli bişey
Değil moralini bozma biraz dinlen hemencecik geçer inşallah

Bu gerçekten gereklimi değilmi ya oahalı bir şey değil ama artık gereksiz bir şey almak istemiyorum ama biberon emzik nasıl kurutcaz
Ben bime geldi .almadım almadım her gitmede gözüme battı
Alayım da vicdanım rahatlasin dedim aldım

Son düzenleme:
Bende heralde hepsini incia alıcam , ama doğana bi kaç gün kala , çünkü incianın kullanım tarihi 6 aymış

Ayy ben onu bebek ceyizlerinin başında almistim harika bişey . İlk aldiklarimdan biri
Korbell mi almıştın canım yoksa motek mi?
Lazım mı değil mi ben hala karar veremiyorum. 1000 küsür bebek bezi kapasiteliymiş bi tane çöp torbası ama 1000 tane olana kadar bekletecek miyiz yani bana biraz değişik geliyor açıkçası

Korbel aldım canım indirimden
Tabiki de dolana kadar bekletmekantikli değil ama kullanışlı poşet haznesi içinde .pratik ve koku yaymiyor .görüntüsü de güzel .ben çok beğendim nedense

Yanında ekstra çöp poşeti ile 230 TL ye almıştım Şubat ayında .

Eklentiler

• Screenshot_2023-07-20-11-30-44-289_com.solidict.ebebek.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 39
Çok geçmiş olsun dr’unuza bildirin mutlaka

Korbell kova var ama daha çöp poşetini almadım. bu poşetlerin tamamı 1000 adet kapasiteli olmuyor mu. Kutunun kapasitesi dolunca bıçak kısmından kesip bir düğüm atıp dolu tarafı çıkarmış yeni poşeti uzatarak geçirmiş oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…