2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar bugün bebisimin hareketleri nedense daha az
Düne kadar çok hareketli idi bugün çok sakin
Normal mi bu durum
Sabah 7 gibi başlardı hareketlenmeye bugün 11 i buldu ama bu saat oldu çoğalmadi tek tük yani

ben 32 haftalık çalışabilir raporu aldım kızlar bu arada. 18 temmuzdan 21 ağustosa kadar çalışabilir. 22 ağustosta izin başlıyor.
Hayırlı olsun canım bende 10 ağustosat 32 oluyorum çalışabilir alacağım inşallah, sonra 14 Eylül de de benim doğum iznim başlıyor.

Kızlar günaydın,, meme uçları koyulaşan var mı ya bunlar geçiyor mu acaba doğum sonrası? Benim bildiğiniz kapkara oldu. Bir de beyaz tenliyim yani
Benim de pembe uclarimgitti yerine kahverengi geniş hareli uçlar geldi umarım geçer
Normalde insanların dudak renkleriyle göğüs uclari aynı renktir ek bilgi

Erkek bebek canım. Evet arkadaşım da öyle demişti o kız bebek doğurdu onda olmamış mesela. Ne gibi değişiklik anlayamadım
Yani şu an ve bebek emerken göğüsler çok dolgun oluyor. Ama bebiş emmeyi bırakınca bir de o süreçte zayıflarsan memeler fıslayıp sönüyor biraz kötü bir görüntü oluyor ben kendi göğüslerimin görüntüsünden hoşnut değildim mesela

Hayırlı olsun canım bende 10 ağustosat 32 oluyorum çalışabilir alacağım inşallah, sonra 14 Eylül de de benim doğum iznim başlıyor.
Canım bizim tatile denk geliyor ya çalışabilir raporu mu almamız gerekiyor? Bir de 14 eylüle kadar okula gidecek misin? Son soru 37+0 da mı zorunlu izne geçiyoruz

Selam kızlar bugün kontrolümüz vardı, 2250gr 46 cm olmuş kızım, nst de de sorun çıkmadı çok şükür, her şey iyi dedi doktorum pozda vermedi hep elleri ağzında yakalayamadı doktor bir türlü yerinde durmuyor zaten doktor bundan sonra daha da hissedersin hareketlerini güçlendi büyüdü dedi 2 hafta sonra tekrar gideceğim

ben 32 haftalık çalışabilir raporu aldım kızlar bu arada. 18 temmuzdan 21 ağustosa kadar çalışabilir. 22 ağustosta izin başlıyor.
32+0 da mı aldın canım tam. raporu aldığımız günü mü 32. haftanın başlangıcı olarak hesaplıyorlar acaba? HAftaya Cuma benim de 32+0 olacak. hafta içi gideceğim doktorada

Normal mi bu durum
Sabah 7 gibi başlardı hareketlenmeye bugün 11 i buldu ama bu saat oldu çoğalmadi tek tük yani
hareket var. normaldir diye düşünüyorum. sende biraz uzan belki yavrucakta yorgun olabilir

32+0 da mı aldın canım tam. raporu aldığımız günü mü 32. haftanın başlangıcı olarak hesaplıyorlar acaba? HAftaya Cuma benim de 32+0 olacak. hafta içi gideceğim doktorada
Bende 32+5e randevu buldum o zaman alacağım raporu sıkıntı olmuyor

Normal mi bu durum
Canım bendede bazen oluyor ya , mesela dün gece ödüm koptu hareket etmiyordu ne kadar uyarmaya çalıştım tık yok , artık panik yapmaya başlamıştım ki bi iki tekme attı , uyuyorlar heralde bazen

Maşallah canım sağlıkla gelsin

Benimde bugün kontrolüm vardı, çok şükür her şey yolunda. Ben bi gün öncesinde devlete gidip kan, idrar tahlili ve idrar kültürü yaptırmıştım. Enfeksiyonla başım dertte diye, bugün kontrolüm esnasında e nabızda kültür çıkmamıştı. Eve geldiğimde sonuç çıktı ve doktorumu aradım. Asistanı sonucu hastaneden almamı söyledi, yani ne ürediğini yazması lazım dedi. Daha önce hiç böyle olmamıştı, ürediyse ne ürediği yazardı. Sağlıkçı arkadaşlar ya da bilgisi olan var mı acaba? İlla devlet hastanesine tekrar gitmem mi gerekiyor

Eklentiler

• 37AAC16E-3BEC-45B4-AAE3-4BE4029092BA.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 62
Benım her yerım kapkara oldu buğday tenlıyım zaten yüzüm vücudum gögüs ucum bıldıgın esmerleştim ınsAllah qcılır bıraz rengı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…