insan 2 adet sipariş verirKampanya yapıyor bazen acele etme bekle kuzu o zaman 3 gün kampanya var diyordu çünkü. Düşer o yine yok unutmadım 99 a aldım gerçekten
Hayırlı olsun canımben 32 haftalık çalışabilir raporu aldım kızlar bu arada. 18 temmuzdan 21 ağustosa kadar çalışabilir. 22 ağustosta izin başlıyor.
Hahahahinsan 2 adet sipariş verirbirini de arkadaşlara veririm diye
Ayy darısı bana bende 31 temmuzda alacağım 4 eylülde iznim başlayacak. Bu sıcaklarda nasıl direneceğiz bilmemben 32 haftalık çalışabilir raporu aldım kızlar bu arada. 18 temmuzdan 21 ağustosa kadar çalışabilir. 22 ağustosta izin başlıyor.
Benim de pembe uclarimgitti yerine kahverengi geniş hareli uçlar geldi umarım geçerKızlar günaydın,, meme uçları koyulaşan var mı ya bunlar geçiyor mu acaba doğum sonrası? Benim bildiğiniz kapkara oldu. Bir de beyaz tenliyim yani
Aaa bilmiyordummm bilgi dağarcığıma bir yenisni daha ekledimBenim de pembe uclarimgitti yerine kahverengi geniş hareli uçlar geldi umarım geçer
Normalde insanların dudak renkleriyle göğüs uclari aynı renktir ek bilgi
Yani şu an ve bebek emerken göğüsler çok dolgun oluyor. Ama bebiş emmeyi bırakınca bir de o süreçte zayıflarsan memeler fıslayıp sönüyor biraz kötü bir görüntü oluyor ben kendi göğüslerimin görüntüsünden hoşnut değildim meselaErkek bebek canım. Evet arkadaşım da öyle demişti o kız bebek doğurdu onda olmamış mesela. Ne gibi değişiklik anlayamadım
Hayırlı olsun. Sağlıkla bu süreci tamamlayın inşallahben 32 haftalık çalışabilir raporu aldım kızlar bu arada. 18 temmuzdan 21 ağustosa kadar çalışabilir. 22 ağustosta izin başlıyor.
Canım bizim tatile denk geliyor ya çalışabilir raporu mu almamız gerekiyor? Bir de 14 eylüle kadar okula gidecek misin? Son soru 37+0 da mı zorunlu izne geçiyoruzHayırlı olsun canımbende 10 ağustosat 32 oluyorum çalışabilir alacağım inşallah, sonra 14 Eylül de de benim doğum iznim başlıyor.
32+0 da mı aldın canım tam. raporu aldığımız günü mü 32. haftanın başlangıcı olarak hesaplıyorlar acaba? HAftaya Cuma benim de 32+0 olacak. hafta içi gideceğim doktoradaben 32 haftalık çalışabilir raporu aldım kızlar bu arada. 18 temmuzdan 21 ağustosa kadar çalışabilir. 22 ağustosta izin başlıyor.
hareket var. normaldir diye düşünüyorum. sende biraz uzan belki yavrucakta yorgun olabilirKızlar bugün bebisimin hareketleri nedense daha az
Düne kadar çok hareketli idi bugün çok sakin
Normal mi bu durum
Sabah 7 gibi başlardı hareketlenmeye bugün 11 i buldu ama bu saat oldu çoğalmadi tek tük yani
Bende 32+5e randevu buldum o zaman alacağım raporu sıkıntı olmuyor32+0 da mı aldın canım tam. raporu aldığımız günü mü 32. haftanın başlangıcı olarak hesaplıyorlar acaba? HAftaya Cuma benim de 32+0 olacak. hafta içi gideceğim doktorada
Ben aynı sayfadan kargo dahil 169 tl aldım siyah renginiinsan 2 adet sipariş verirbirini de arkadaşlara veririm diye
Canım bendede bazen oluyor ya , mesela dün gece ödüm koptu hareket etmiyordu ne kadar uyarmaya çalıştım tık yok , artık panik yapmaya başlamıştım ki bi iki tekme attı , uyuyorlar heralde bazenKızlar bugün bebisimin hareketleri nedense daha az
Düne kadar çok hareketli idi bugün çok sakin
Normal mi bu durum
Sabah 7 gibi başlardı hareketlenmeye bugün 11 i buldu ama bu saat oldu çoğalmadi tek tük yani
Maşallah canım sağlıkla gelsinSelam kızlar bugün kontrolümüz vardı, 2250gr 46 cm olmuş kızım, nst de de sorun çıkmadı çok şükür, her şey iyi dedi doktorum pozda vermedi hep elleri ağzında yakalayamadı doktor bir türlü yerinde durmuyor zaten doktor bundan sonra daha da hissedersin hareketlerini güçlendi büyüdü dedi 2 hafta sonra tekrar gideceğim
Benım her yerım kapkara oldubenimde kapkara , hatta bitter çikolata gibi oldu diyorum benemzirme döneminde de böyle olacak sonrasında geçiyormuş sanırım, ve sadece meme uçları değil tüm vücudum kararmış durumda yüzüm bile ton değiştirmiş göbeğim bembeyazdı kararmış, linea nigra çizgisi de belirmiş hatta ufaktan, hepsi de normal
mesela benim 37+0 haftam 1 eylüle denk geliyor. Ben 32+3 te rapor alınca rapor üzerinde gözükecek tarih 4 eylül mü olacak.Bende 32+5e randevu buldum o zaman alacağım raporu sıkıntı olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?