2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım e nabızda ne uredıgı yazmıyor ıdrar verdıgın hastanenın sıtesınden sonuçlara bakarsan orda gözükür bende de fıtıl kullandığım dönemde sureklı üreme oldu ama bısey onermedı doktorum cunku temas yoluyla bulaşan bı bakterı gerek yok antıbıyotıge dedı ınsAllqh senın de oyledır

Kızlar günaydın,, meme uçları koyulaşan var mı ya bunlar geçiyor mu acaba doğum sonrası? Benim bildiğiniz kapkara oldu. Bir de beyaz tenliyim yani
Benimde çok koyu senin gibi beyaz tenliyim bir de ilk 3 ay itibariyle oldu bedenimdeki değişimlere adapte olmak çok zorluyo hala bile
Ayrıca kız bebek

Kızlar bugün bebisimin hareketleri nedense daha az
Düne kadar çok hareketli idi bugün çok sakin
Normal mi bu durum
Sabah 7 gibi başlardı hareketlenmeye bugün 11 i buldu ama bu saat oldu çoğalmadi tek tük yani
Ben de çok dinlemeye gizlemeye başladım buaralar hareketleri sıcaktan mi ne? Şarkı söyle karnını sev sol tarafına yat hateketleniyor canin

Kızlar bugün bebisimin hareketleri nedense daha az
Düne kadar çok hareketli idi bugün çok sakin
Normal mi bu durum
Sabah 7 gibi başlardı hareketlenmeye bugün 11 i buldu ama bu saat oldu çoğalmadi tek tük yani
Tek tük hareket ediyorsa her saat içinde iyi. Benim minnoşta haftada 1 2 gün kendine dinlenme günü yapıyor herhalde. Yinede bakıyorum hareket ediyorsa tamam diyorum. Ama uzun saatler aralığında hareket hissetmiyorsan dr a gidip baktır canım.

Canım bizim tatile denk geliyor ya çalışabilir raporu mu almamız gerekiyor? Bir de 14 eylüle kadar okula gidecek misin? Son soru 37+0 da mı zorunlu izne geçiyoruz
Ozgus sen de öğretmen misin? Ne zaman görünüyor dogum? Benim ağustos sonu olcak insallah o yuzden önce olan iznin gitti mesela so rasindaki 1 hafta bile gidebilir.

Kızlar günaydın,, meme uçları koyulaşan var mı ya bunlar geçiyor mu acaba doğum sonrası? Benim bildiğiniz kapkara oldu. Bir de beyaz tenliyim yani
Benimkiler çok büyümedi de çok koyulasmis gibi gelmiyor da. Normalde de böyleymiş gibi hissediyorum. Esim de sey diyor senin zaten büyüktü belki o yüzden çok buyumemistir diyor ama kararmadi

hareket var. normaldir diye düşünüyorum. sende biraz uzan belki yavrucakta yorgun olabilir
Evt şükür hareket var .ama yoğun değil diğer günler gibi .
Sabah onunla uyanirdim bu sabah es geçti beni uyandirmayi .hatta derdim yavrucak açıktı her halde benim gibi diye .
Sağ sol da yattım ama pek uysal bugün

Canım bendede bazen oluyor ya , mesela dün gece ödüm koptu hareket etmiyordu ne kadar uyarmaya çalıştım tık yok , artık panik yapmaya başlamıştım ki bi iki tekme attı , uyuyorlar heralde bazen
Çok şükür hareket var sadece uysal takılıyor bugün
Her zamankinden farklı olunca insan endişe ediyor yinede

Çok şükür hareket var canım .oda oasaydi çoktan dokturu bulmuştum .
Sağlıkla vaktinde doğsunlar bebislerimiz çok amin

Ozgus sen de öğretmen misin? Ne zaman görünüyor dogum? Benim ağustos sonu olcak insallah o yuzden önce olan iznin gitti mesela so rasindaki 1 hafta bile gidebilir.
Evet öğretmenim canım. 40. Haftam ekimin ilk haftasına denk geliyor. Evet tatilleri aktaramıyormuşuz.
12 Eylülde 37+0 oluyorum. En azından seminer döneminde 1 haftalık doğum sonrasına aktarabilir miyim diye merak ettim

Bende bekliyorum sonucun e nabıza düşmesini Siteye girip bakmak aklıma bile gelmedi

İdrarda protein ve lökosit pozitif gözüküyor. Lökosit 16-18 yazılmış. İnternete baktım yine kötünün kötüsü. Endişelenmeli miyim hiç belirtimde yok enfeksiyonum mu varmış yani

Anladımm amiin inşallah öyledir, hemen bakayım çok teşekkür ederim

Tarih ileri olur o zaman senin bence kuanabilirsin

Canım lökosıtın çok yüksek degıl Benımde hep bu cıvarda çıkıyordu başlarda doktor önemsemiyordu bu degerlerı gebelıkte bır mıktar yukselıyor ıllakı bol su iç gerçekten fayda edıyor ama ıdrarda proteın pozıtıf yazıyorsa o onemsenmelı preeklemsı açısından odemın falan varmıydı yada tansıyon problemın

Ben devlette tahlil yaptırınca barkodu çekiyorum sonra hastanenin sitesinden bakıyorum bende yakın zamanda idrar vermiştim sonuç barkodla baknca baya detaylıydı ama e nabza üreme yok diye girilmş detay bakılmıyor barkod varmıydı elinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…