2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
bambamcat
Şu sitede cosdna ya benziyor. Daha iyi anladım burada. Aaa bugün kafayı kırdıracak bir mesela buldum ne güzel.

Renkli beyaz ayırmadan tek seferde 30 derece kısa programda yıkasak solmaz herhalde dimi. 2 posta yapmamayı düşünüyorum ama sizler nasıl yaptınız?

Kiyafetleriniz lcw, defacto, h&m ise bu dediginizi gonul rahatligiyla yapin. E-bebek'in markasinda cok cart renkler var ise solma yapiyor, civil'de keza solma yapiyor ama dedigim gibi cok cart renkler soluyor.

Ben yanlarina bir tane temiz mikrofiber bez atiyorum. Sorun cikmiyor.

Ben ayırmadım ya bunların hepsi bir makinede yıkandı 30 da yıkadım problem olmadı sıkmayıda düşük tuttum devirini çekmede olmadı bence ayırmaya gerek yok
Renkli beyaz ayırmadan tek seferde 30 derece kısa programda yıkasak solmaz herhalde dimi. 2 posta yapmamayı düşünüyorum ama sizler nasıl yaptınız?

Kuzucum ilk etapta yani 4-5 ay kullanmam. Dikkat ederim. Fakat sonrası nasıl olur ne kadar yetişirim bilemiyorum.

Evet çok titizlenip abartmayı doğru bulmuyorum ama en azından yenidoğan dönemde ne kadar uzak tutabilirsem o kadar iyi bence
Onuda temiz içerikli diye belirtmiş
Ya fenomenler falan hep temiz içerikli diye paylaşım yapıyor bir de bunları araştırmak lazım demek ki
Ecowelli dün bende gördüm araştırdım içinde sodyum benzoat varmış. Zararlıymış. Vazgeçtim almaktan. yalnız bu araştırma olayı da insana kafayı yedirir. ucu bucağı yok bunun
Teşekkür ederim bu bilgileri paylaştığınız için 2’li set almıştım bir de. Hem mustela hem ecowellden. Skt’si geçer mi diye düşünmek de hiç aklıma gelmedi Yenidoğan dönemde kullanmayayım en iyisi

Kizlar, gebeligimin en kotu gunlerinden biri galiba.
Korkunc bir bas agrisi, bel agrisi ve bulantiyla uyandim sabah 6'da.
Gece uyuyamadim kasilmalardan.
Sonra 7 gibi tekrar bayilmisim. Simdi kalktim bas agrisi azalmis, bel agrisi cogalmis ve kunt olarak sirta ve bacaklara yayilmaya baslamis, bulanti gitmis gibi.

Sanirim su son zamanlarda yaygin olan enfeksiyondan geciriyorum bende.

Bende e bebekten bir takım vardı gerisi dediğiniz gbi lcw hm gbi markalardı geneldede açık renkler tabi

dalınca çıkamıyoruz aman dikkat
siteyi bende beğendim teşekkür ederim kuzum

H&M, kitikate ve ebebek ağırlıklı çok koyu canlı renk yok açıkçası. Pudra pembeleri falan beyazlarla atsam bir şey olmaz sanırım.
Mikrofiber aklımda olsun teşekkür ederim

Bu gerçekten bir enfeksiyon sanırım pzt oldum bende aşırı mide bulantısı yaşadım bir şey yiyemedim bol su kefir vs salı az toplamştım 2 gün sürdü resmen iştahım fln gitti

Ben ayırmadım ya bunların hepsi bir makinede yıkandı 30 da yıkadım problem olmadı sıkmayıda düşük tuttum devirini çekmede olmadı bence ayırmaya gerek yok
Teşekkürler canım güle güle giysin inşallah
Bu gerçekten gereklimi değilmi ya oahalı bir şey değil ama artık gereksiz bir şey almak istemiyorum ama biberon emzik nasıl kurutcaz
Benim kurutmalığım yok tezgah üstünde. İKEA’nın kurutma matını kullanıyorum işim bitince kaldırıyorum. Onun üstüne temas etmesini istemediğim için almayı düşünmüştüm. E bebekte göremedim görsem alcaktım. Biberon kullanacağı da belli değil şimdilik kalsın lazım olunca arınır dedim bıraktım en son

biberon emzik türevleri için bence kesinlikle olmalı. benimde mat şeklinde sizinle aynı düşünüyorum. sepet şeklinde olanlardan da olsa yine de temas etmesini istemem

Bir de kızlar 9-12 aya kadar Alışveriş yaptım tabi diğer aylara göre daha az onlar da.
Şimdilik 0-6 ay aralığını yıkayayım diyorum onu nasıl yaptınız?

Geçmiş olsun canım benimde eşim grip oldu bendede boğaz ağrısı başladı napcam bilmiyorum

Bu gerçekten bir enfeksiyon sanırım pzt oldum bende aşırı mide bulantısı yaşadım bir şey yiyemedim bol su kefir vs salı az toplamştım 2 gün sürdü resmen iştahım fln gitti

Tesekkurler kefir iceyim bol bol bari. Olmadi doktor yolu. Agri olmasa gerisini dert etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…