- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
Renkli beyaz ayırmadan tek seferde 30 derece kısa programda yıkasak solmaz herhalde dimi. 2 posta yapmamayı düşünüyorum ama sizler nasıl yaptınız?
Renkli beyaz ayırmadan tek seferde 30 derece kısa programda yıkasak solmaz herhalde dimi. 2 posta yapmamayı düşünüyorum ama sizler nasıl yaptınız?
Kuzucum ilk etapta yani 4-5 ay kullanmam. Dikkat ederim. Fakat sonrası nasıl olur ne kadar yetişirim bilemiyorum.Tabipannem e baktım şimdi içerikleride işaretleyerek sunmuş.Temiz içerik listesine alıp link bırakanlar neyin kafasında peki o kadar insan takibe almış bu kişileri.
Cosdna dan baktığımda mustela yenidoğana turuncu sayı ile belirtilmiş olanlar köpürtücü, parfüm ve kalınlaştırıcı madde diyor. Şimdi bebeğimize bunların zararı ne kadar dokunuyor? %93 Doğal ibareli bir ürün bu.
Ay bu benim listemde de vardı ablamın elediği ilk şey oldu ahahha
Evet çok titizlenip abartmayı doğru bulmuyorum ama en azından yenidoğan dönemde ne kadar uzak tutabilirsem o kadar iyi benceya valla her şeyi abartıyorlar ya kimyasal içermeyen ürün mü var, onu yapma bunu yapma memede uyutma üstünü örtme kafayı yedirtecekler insanaşey var ya dr ları darlayan çok bilmiş anneler hepimizi öyle yapacaklar illa biz nasıl büyüdük yani şimdi ödüm kopuyor çocuğu yan uyutsam ne olcak diye valla başta takip ediyordım bu sayfları şimdi hepsini çıkardım , her kafadan bi ses
Ya fenomenler falan hep temiz içerikli diye paylaşım yapıyor bir de bunları araştırmak lazım demek kiOnuda temiz içerikli diye belirtmiş
peg diye bir madde ve parfüm varmış. İçeriği temiz değil. Bende çok önce almıştım iade de edemiyorum. Fakat en azından yenidoğan döneminde kullanmayacağım. Siveno, İncia arasında kararsızım. İkisinin de içeriği temizmiş. Losyona karar verebilirsem hepsini bir alacağım.
Teşekkür ederim bu bilgileri paylaştığınız için 2’li set almıştım bir de. Hem mustela hem ecowellden. Skt’si geçer mi diye düşünmek de hiç aklıma gelmediEcowelli dün bende gördüm araştırdım içinde sodyum benzoat varmış. Zararlıymış. Vazgeçtim almaktan. yalnız bu araştırma olayı da insana kafayı yedirir. ucu bucağı yok bunun
Kiyafetleriniz lcw, defacto, h&m ise bu dediginizi gonul rahatligiyla yapin. E-bebek'in markasinda cok cart renkler var ise solma yapiyor, civil'de keza solma yapiyor ama dedigim gibi cok cart renkler soluyor.
Ben yanlarina bir tane temiz mikrofiber bez atiyorum. Sorun cikmiyor.
dalınca çıkamıyoruz aman dikkatbambamcat
Şu sitede cosdna ya benziyor. Daha iyi anladım burada. Aaa bugün kafayı kırdıracak bir mesela buldum ne güzel.
Ecomercek
Kozmetik, cilt bakımı, kişisel hijyen ve ev bakım ürünleri ile içeriklerini sizler için değerlendirip, puanlandırıyoruz. Web sitemizde uzman ekibimiz ve üniversite iş birliği kapsamında öğretim görevlilerimiz tarafından incelenmiş ve puanlandırılmış 30.000+ içerik incelemesi ile bu içeriklere...ecomercek.com
H&M, kitikate ve ebebek ağırlıklı çok koyu canlı renk yok açıkçası. Pudra pembeleri falan beyazlarla atsam bir şey olmaz sanırım.Kiyafetleriniz lcw, defacto, h&m ise bu dediginizi gonul rahatligiyla yapin. E-bebek'in markasinda cok cart renkler var ise solma yapiyor, civil'de keza solma yapiyor ama dedigim gibi cok cart renkler soluyor.
Ben yanlarina bir tane temiz mikrofiber bez atiyorum. Sorun cikmiyor.
Kizlar, gebeligimin en kotu gunlerinden biri galiba.
Korkunc bir bas agrisi, bel agrisi ve bulantiyla uyandim sabah 6'da.
Gece uyuyamadim kasilmalardan.
Sonra 7 gibi tekrar bayilmisim. Simdi kalktim bas agrisi azalmis, bel agrisi cogalmis ve kunt olarak sirta ve bacaklara yayilmaya baslamis, bulanti gitmis gibi.
Sanirim su son zamanlarda yaygin olan enfeksiyondan geciriyorum bende.
H&M, kitikate ve ebebek ağırlıklı çok koyu canlı renk yok açıkçası. Pudra pembeleri falan beyazlarla atsam bir şey olmaz sanırım.
Mikrofiber aklımda olsun teşekkür ederim
Teşekkürler canım güle güle giysin inşallahBen ayırmadım ya bunların hepsi bir makinede yıkandı 30 da yıkadım problem olmadı sıkmayıda düşük tuttum devirini çekmede olmadı bence ayırmaya gerek yok
Benim kurutmalığım yok tezgah üstünde. İKEA’nın kurutma matını kullanıyorum işim bitince kaldırıyorum. Onun üstüne temas etmesini istemediğim için almayı düşünmüştüm. E bebekte göremedim görsem alcaktım. Biberon kullanacağı da belli değil şimdilik kalsın lazım olunca arınır dedim bıraktım en sonBu gerçekten gereklimi değilmi yaoahalı bir şey değil ama artık gereksiz bir şey almak istemiyorum ama biberon emzik nasıl kurutcaz
biberon emzik türevleri için bence kesinlikle olmalı. benimde mat şeklinde sizinle aynı düşünüyorum. sepet şeklinde olanlardan da olsa yine de temas etmesini istememTeşekkürler canım güle güle giysin inşallah
Benim kurutmalığım yok tezgah üstünde. İKEA’nın kurutma matını kullanıyorum işim bitince kaldırıyorum. Onun üstüne temas etmesini istemediğim için almayı düşünmüştüm. E bebekte göremedim görsem alcaktım. Biberon kullanacağı da belli değil şimdilik kalsın lazım olunca arınır dedim bıraktım en son
Günaydın bebeğimmm çokkkm sıcakkkkkk şimdiden yanıyorumGünaydın kızlar, bu şarkı benden uyuyamayan tüm hamişlere gelsin :)
Uykular haram oldu,
Gençliğim bak talan da oldu ( burası uymuyor çaktırmayın)
çok sevdim yalan oldu
Zalım geceeler..
Geçmiş olsun canım benimde eşim grip oldu bendede boğaz ağrısı başladı napcam bilmiyorumKizlar, gebeligimin en kotu gunlerinden biri galiba.
Korkunc bir bas agrisi, bel agrisi ve bulantiyla uyandim sabah 6'da.
Gece uyuyamadim kasilmalardan.
Sonra 7 gibi tekrar bayilmisim. Simdi kalktim bas agrisi azalmis, bel agrisi cogalmis ve kunt olarak sirta ve bacaklara yayilmaya baslamis, bulanti gitmis gibi.
Sanirim su son zamanlarda yaygin olan enfeksiyondan geciriyorum bende.
Bu gerçekten bir enfeksiyon sanırım pzt oldum bende aşırı mide bulantısı yaşadım bir şey yiyemedim bol su kefir vs salı az toplamştım 2 gün sürdü resmen iştahım fln gitti
Esnek mi kumasi? Kac liraya aldiniz bir de tam aldiginiz urunun linkini atabiliyor musunuz?NewMamaa kuzu az önce geldi kargo denedim oyuncak bir bebekle güzel büyük paralar vermeye gerek yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?