169muş evet o da iyi fiyat. Gaza getiriyorsunuz beni de ya sıcaktan kullanmam gibi geliyor ama alcam galibaBen aynı sayfadan kargo dahil 169 tl aldım siyah rengini
Evet evet var, gerçekten akıl akıldan üstündür diye boşuna dememişler bende üzülüyordum birdaha gitmek zorunda kalacağım diyehastane sitesine henüz yüklenmemiş ama sonuç barkodumda pazartesi 15:00 yazıyor muhtemelen geç yükleniyor, öyle umut ediyorum
Sorma deli etti beni raporlama birimi.. 32+2 bugün ama illa 32+0 ne zamandı onu yazcam diyor. Bugünü yaz diyorum bugün 32+0 sayılsın yok olmaz boşuna 2 gün fazla çalışırsın. Yav sana ne ben 2 gün fazla çalışmak istiyorum zaten.. vermedi yani 2 günü 32+0 olduğum günü yazdı. Bende aman 2 gün için bunla uğraşamam dedim.
Tansiyon ödem ve protein 3ü 1 arada olsa delirirdim zaten şimdiyeGelinimizde gebe el ayak yüzde şişme olunca idrar istemişti idrarda protein pozitif yani kaçak görününce 24 saatlik idrar toplamasını istedi doktoru oda toplayıp tahlil edince düşük oran çıktı sonucu eğer yüksek çıksaydı Allah korusun preeklampsiden şüphelenecekti şimdi içi rahatladı sende üstünde dur kuzum bide tansiyonu genelde düşük çıkarken bu ara 14 lere kadar yükseliyor son zamanlarımız üstünde durmamızda fayda var
Allah'ım izniyle bişey olmazTansiyon ödem ve protein 3ü 1 arada olsa delirirdim zaten şimdiye
Şuan kendimi iyi sonucada kötü sonucada hazırlar vaziyetteyim yarın sabahtan randevumu aldım gidip yine tahlil istiycem sonucu gösterip Allahın izniyle bunuda atlatırız kızımla inşallah
canım benimde bazen çok uysal oluyor bazen kudurgan , dün beni hoplatıyordu yerimden bugün durgun mesela her gün bir olmuyor
şimdi baktım evet öyle almışım gayet iyi boyutu benceKızlar müslın örtülerin boyutunu daha çok 80*90 mı aldınız
Seninde mi 1 günü kabul etmediBende cuma geleyim dedim prş 32+0 oluyomuşum adete göre böyle dedi ama olmaz dedi bırakırkende işi perş bırakmam gerekcek saçma oldu yani
Benim doktor da 32+4 de rapor veriliyor diyor ben bu işten bişey anlamadımSorma deli etti beni raporlama birimi.. 32+2 bugün ama illa 32+0 ne zamandı onu yazcam diyor. Bugünü yaz diyorum bugün 32+0 sayılsın yok olmaz boşuna 2 gün fazla çalışırsın. Yav sana ne ben 2 gün fazla çalışmak istiyorum zaten.. vermedi yani 2 günü 32+0 olduğum günü yazdı. Bende aman 2 gün için bunla uğraşamam dedim.
Canım sonucunu Atar mısın buraya . Proteinin yanında kaç tane + işareti varBende bekliyorum sonucun e nabıza düşmesiniSiteye girip bakmak aklıma bile gelmedi
İdrarda protein ve lökosit pozitif gözüküyor. Lökosit 16-18 yazılmış. İnternete baktım yine kötünün kötüsü. Endişelenmeli miyim hiç belirtimde yok enfeksiyonum mu varmış yani
Seninde mi 1 günü kabul etmedi
Daha büyük boyutlarda almak gerekır mı acaba sonrasında gerekır belkıde neyse onu o zaman düşünürüzşimdi baktım evet öyle almışım gayet iyi boyutu bence
Renkleri çok koyu renk değilse olur cnm bende mavi, yeşil,sarı,beyaz çıt çıtlı badilerle birlikte 30derecede yıkadım,renk vereceğinden şüphelendiklerini ayırRenkli beyaz ayırmadan tek seferde 30 derece kısa programda yıkasak solmaz herhalde dimi. 2 posta yapmamayı düşünüyorum ama sizler nasıl yaptınız?
Senin doktor da alem:) 32+ 4 nedenseBenim doktor da 32+4 de rapor veriliyor diyor ben bu işten bişey anlamadım
Neyse napalım 1 günden 2 günden ne fark edecek ;(Evet cuma geleyim dedim adete göre perşembe gelcn dedi
hiç bilemiyorum ya deneyip görecezDaha büyük boyutlarda almak gerekır mı acaba sonrasında gerekır belkıde neyse onu o zaman düşünürüz
1 tane gözüküyor ekledimCanım sonucunu Atar mısın buraya . Proteinin yanında kaç tane + işareti var
Ayy ne bileyim yaa 32+0 da rapor almaya geleyim mi calismiycam dedim rapor 32+4 veriyoruz dedi bende 32+0 degilmi ben öyle biliyorum dedim hayır doğuma 56, gün kala verilir dediSenin doktor da alem:) 32+ 4 nedenseya sıfırdır ya 6
Mevzuatta 56 gün yazmıyor ya, direk 32. Haftada diyor ama boşver daha iyi senin için geç versin daha çok bebekle vaktin olur:)Ayy ne bileyim yaa 32+0 da rapor almaya geleyim mi calismiycam dedim rapor 32+4 veriyoruz dedi bende 32+0 degilmi ben öyle biliyorum dedim hayır doğuma 56, gün kala verilir dedisonrada cuma gel 32+2 de yazayım dedi .daha iki haftam var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?