2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bi bekle bakalım sisteme kesin düşer

Bende cuma geleyim dedim prş 32+0 oluyomuşum adete göre böyle dedi ama olmaz dedi bırakırkende işi perş bırakmam gerekcek saçma oldu yani

Tansiyon ödem ve protein 3ü 1 arada olsa delirirdim zaten şimdiye
Şuan kendimi iyi sonucada kötü sonucada hazırlar vaziyetteyim yarın sabahtan randevumu aldım gidip yine tahlil istiycem sonucu gösterip Allahın izniyle bunuda atlatırız kızımla inşallah

Allah'ım izniyle bişey olmaz

Benim doktor da 32+4 de rapor veriliyor diyor ben bu işten bişey anlamadım

Canım sonucunu Atar mısın buraya . Proteinin yanında kaç tane + işareti var

Renkli beyaz ayırmadan tek seferde 30 derece kısa programda yıkasak solmaz herhalde dimi. 2 posta yapmamayı düşünüyorum ama sizler nasıl yaptınız?
Renkleri çok koyu renk değilse olur cnm bende mavi, yeşil,sarı,beyaz çıt çıtlı badilerle birlikte 30derecede yıkadım,renk vereceğinden şüphelendiklerini ayır

Senin doktor da alem:) 32+ 4 nedense ya sıfırdır ya 6
Ayy ne bileyim yaa 32+0 da rapor almaya geleyim mi calismiycam dedim rapor 32+4 veriyoruz dedi bende 32+0 degilmi ben öyle biliyorum dedim hayır doğuma 56, gün kala verilir dedi sonrada cuma gel 32+2 de yazayım dedi .daha iki haftam var

Mevzuatta 56 gün yazmıyor ya, direk 32. Haftada diyor ama boşver daha iyi senin için geç versin daha çok bebekle vaktin olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…