Benimde çok koyu senin gibi beyaz tenliyim bir de ilk 3 ay itibariyle oldu bedenimdeki değişimlere adapte olmak çok zorluyo hala bile
Ayrıca kız bebek
Tansiyonum normal seyrediyor o gün dr ödemin var senin diyip istemişti ben o zaman yarın sabah hemen dr a gideyimCanım lökosıtın çok yüksek degıl Benımde hep bu cıvarda çıkıyordu başlarda doktor önemsemiyordu bu degerlerı gebelıkte bır mıktar yukselıyor ıllakı bol su iç gerçekten fayda edıyor ama ıdrarda proteın pozıtıf yazıyorsa o onemsenmelı preeklemsı açısından odemın falan varmıydı yada tansıyon problemın
ben beyaz tenliyim bildiğin esmer ve çirkin olmuşum yaaaBenım her yerım kapkara oldubuğday tenlıyım zaten yüzüm vücudum gögüs ucum bıldıgın esmerleştim ınsAllah qcılır bıraz rengı ya
hayır direk 37 görünüyor, son 3 hafta içine girmiş oluyorsun 37+ olmayacak yanimesela benim 37+0 haftam 1 eylüle denk geliyor. Ben 32+3 te rapor alınca rapor üzerinde gözükecek tarih 4 eylül mü olacak.
sorma her aynaya baktığımda şok oluyorumBenimde çok koyu senin gibi beyaz tenliyim bir de ilk 3 ay itibariyle oldu bedenimdeki değişimlere adapte olmak çok zorluyo hala bile
Ayrıca kız bebek
Benim lökosit 28Bende bekliyorum sonucun e nabıza düşmesiniSiteye girip bakmak aklıma bile gelmedi
İdrarda protein ve lökosit pozitif gözüküyor. Lökosit 16-18 yazılmış. İnternete baktım yine kötünün kötüsü. Endişelenmeli miyim hiç belirtimde yok enfeksiyonum mu varmış yani
Evet evet var, gerçekten akıl akıldan üstündür diye boşuna dememişler bende üzülüyordum birdaha gitmek zorunda kalacağım diyeBen devlette tahlil yaptırınca barkodu çekiyorum sonra hastanenin sitesinden bakıyorum bende yakın zamanda idrar vermiştim sonuç barkodla baknca baya detaylıydı ama e nabza üreme yok diye girilmş detay bakılmıyor barkod varmıydı elinde
Bende oyle hıssedıyorum kendımı cırkınlestım resmenben beyaz tenliyim bildiğin esmer ve çirkin olmuşum yaaahani hamişler güzel oluyordu dha açılmasına da var
Aynn canım gıt önlemi alınır en azından erkendenTansiyonum normal seyrediyor o gün dr ödemin var senin diyip istemişti ben o zaman yarın sabah hemen dr a gideyim
benim zaten büyüktü 2 katı oldu şu an , eskiden hep küçülteceğim derdim, şimdi eski haline dönsün tövbe küçültürsem diyorumBenimkiler çok büyümedi de çok koyulasmis gibi gelmiyor da. Normalde de böyleymiş gibi hissediyorum. Esim de sey diyor senin zaten büyüktü belki o yüzden çok buyumemistir diyorama kararmadi
canım benimde bazen çok uysal oluyor bazen kudurgan , dün beni hoplatıyordu yerimden bugün durgun mesela her gün bir olmuyorEvt şükür hareket var .ama yoğun değil diğer günler gibi .
Sabah onunla uyanirdim bu sabah es geçti beni uyandirmayi .hatta derdim yavrucak açıktı her halde benim gibi diye .
Sağ sol da yattım ama pek uysal bugün
Benimde aynen senin gibi oldu canım büyüktü daha da büyüdü ve hassasiyet ilk üç ay çok fazlaydı canımı yakıyordu şimdi sanki bir iki gündür içinden gelen bir kıpırtı oluyor yine hassaslaşmaya başladıbenim zaten büyüktü 2 katı oldu şu an , eskiden hep küçülteceğim derdim, şimdi eski haline dönsün tövbe küçültürsem diyorumhamile olduğumu öğrenir öğrenmez üstüne yatamadım mesela acayip hassaslaşmıştı
ayy aynen bir ara düzeldi, şimdi gene hassaslaştı,giyinirken meme ucu bir yere çarpınca acıyor bi de , batmalar da başladı geneBenimde aynen senin gibi oldu canım büyüktü daha da büyüdü ve hassasiyet ilk üç ay çok fazlaydı canımı yakıyordu şimdi sanki bir iki gündür içinden gelen bir kıpırtı oluyor yine hassaslaşmaya başladı
Dün akşam kızım taburcu oldu eve geldik biraz fazla ayakta kaldım galiba gecede çok ağrıdı gün içinde dinlendim çok olmadı akşam üstü yine başladıYeni mi oldu böyle ? Yani çok ayakta durunca bendede oluyor aşama doğru bi baskı
Aaa iyi mi kızın? Çok şükür evdesiniz o zaman artıkDün akşam kızım taburcu oldu eve geldik biraz fazla ayakta kaldım galiba gecede çok ağrıdı gün içinde dinlendim çok olmadı akşam üstü yine başladı
169muş şuan kargo dahil yine iyi fiyat. Kullanırmıyım ya alsam mıHahahahay bileydim verirdim, kız sen çok kararsızsın anam hepsinden vermem.gerekirdi
Valla bebişlerle daha çok vakit geçirebilmek için direnmek zorundayız. #DirenHamileAyy darısı bana bende 31 temmuzda alacağım 4 eylülde iznim başlayacak. Bu sıcaklarda nasıl direneceğiz bilmem
Gelinimizde gebe el ayak yüzde şişme olunca idrar istemişti idrarda protein pozitif yani kaçak görününce 24 saatlik idrar toplamasını istedi doktoru oda toplayıp tahlil edince düşük oran çıktı sonucu eğer yüksek çıksaydı Allah korusun preeklampsiden şüphelenecekti şimdi içi rahatladı sende üstünde dur kuzum bide tansiyonu genelde düşük çıkarken bu ara 14 lere kadar yükseliyor son zamanlarımız üstünde durmamızda fayda varTansiyonum normal seyrediyor o gün dr ödemin var senin diyip istemişti ben o zaman yarın sabah hemen dr a gideyim
Sorma deli etti beni raporlama birimi.. 32+2 bugün ama illa 32+0 ne zamandı onu yazcam diyor. Bugünü yaz diyorum bugün 32+0 sayılsın yok olmaz boşuna 2 gün fazla çalışırsın. Yav sana ne ben 2 gün fazla çalışmak istiyorum zaten.. vermedi yani 2 günü 32+0 olduğum günü yazdı. Bende aman 2 gün için bunla uğraşamam dedim.32+0 da mı aldın canım tam. raporu aldığımız günü mü 32. haftanın başlangıcı olarak hesaplıyorlar acaba? HAftaya Cuma benim de 32+0 olacak. hafta içi gideceğim doktorada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?