2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Tansiyonum normal seyrediyor o gün dr ödemin var senin diyip istemişti ben o zaman yarın sabah hemen dr a gideyim

Benim lökosit 28 doktorum bugün tahlil sonucuna baktı fena değil dedi ama vajinal enfeksiyonum için fitil verdi o geçmiyor bi türlü. İdrar enfeksiyonunuz olsa belirtiniz olurdu diye düşünüyorum ama, inşallah yoktur

Evet evet var, gerçekten akıl akıldan üstündür diye boşuna dememişler bende üzülüyordum birdaha gitmek zorunda kalacağım diye hastane sitesine henüz yüklenmemiş ama sonuç barkodumda pazartesi 15:00 yazıyor muhtemelen geç yükleniyor, öyle umut ediyorum

Benimkiler çok büyümedi de çok koyulasmis gibi gelmiyor da. Normalde de böyleymiş gibi hissediyorum. Esim de sey diyor senin zaten büyüktü belki o yüzden çok buyumemistir diyor ama kararmadi
benim zaten büyüktü 2 katı oldu şu an , eskiden hep küçülteceğim derdim, şimdi eski haline dönsün tövbe küçültürsem diyorum hamile olduğumu öğrenir öğrenmez üstüne yatamadım mesela acayip hassaslaşmıştı

canım benimde bazen çok uysal oluyor bazen kudurgan , dün beni hoplatıyordu yerimden bugün durgun mesela her gün bir olmuyor

Benimde aynen senin gibi oldu canım büyüktü daha da büyüdü ve hassasiyet ilk üç ay çok fazlaydı canımı yakıyordu şimdi sanki bir iki gündür içinden gelen bir kıpırtı oluyor yine hassaslaşmaya başladı

ayy aynen bir ara düzeldi, şimdi gene hassaslaştı,giyinirken meme ucu bir yere çarpınca acıyor bi de , batmalar da başladı gene

Yeni mi oldu böyle ? Yani çok ayakta durunca bendede oluyor aşama doğru bi baskı
Dün akşam kızım taburcu oldu eve geldik biraz fazla ayakta kaldım galiba gecede çok ağrıdı gün içinde dinlendim çok olmadı akşam üstü yine başladı

Tansiyonum normal seyrediyor o gün dr ödemin var senin diyip istemişti ben o zaman yarın sabah hemen dr a gideyim
Gelinimizde gebe el ayak yüzde şişme olunca idrar istemişti idrarda protein pozitif yani kaçak görününce 24 saatlik idrar toplamasını istedi doktoru oda toplayıp tahlil edince düşük oran çıktı sonucu eğer yüksek çıksaydı Allah korusun preeklampsiden şüphelenecekti şimdi içi rahatladı sende üstünde dur kuzum bide tansiyonu genelde düşük çıkarken bu ara 14 lere kadar yükseliyor son zamanlarımız üstünde durmamızda fayda var

32+0 da mı aldın canım tam. raporu aldığımız günü mü 32. haftanın başlangıcı olarak hesaplıyorlar acaba? HAftaya Cuma benim de 32+0 olacak. hafta içi gideceğim doktorada
Sorma deli etti beni raporlama birimi.. 32+2 bugün ama illa 32+0 ne zamandı onu yazcam diyor. Bugünü yaz diyorum bugün 32+0 sayılsın yok olmaz boşuna 2 gün fazla çalışırsın. Yav sana ne ben 2 gün fazla çalışmak istiyorum zaten.. vermedi yani 2 günü 32+0 olduğum günü yazdı. Bende aman 2 gün için bunla uğraşamam dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…