2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yok kesinlikle vicks gibi bir şey değil. Böyle çam ormanı gibi bir kokusu var. Ben de doktor önerisi ile aldım çok da memnun kaldım. Kime önerdiysem de alan herkes hep olumlu dönüş yaptı

Bak canım yine farklı bir şey duyarsan milli eğitime tekrar söylerim. Tercih döneminde ben de çalışabiliyorum ama bilemiyorum. 5 haftamız gidiyor. 37 den sonra kalan 3 haftada artık doğum ne zaman olursa ondan kalan süre ekleniyormuş.

Çok şükür nst de bişey çıkmamış , benim de bazen adet sancısı gibi ağrılarım oluyor ama tabi böyle şiddetli değil inşallah bir daha yaşamazsınız

Kızlar habere bakın Türkiye'de
Abooo kız bu beee bende kadını merak ettim, Allah yardımcısı olsun ben doğum yapararken karşı odamda bir kadın vardı, bebek çok büyükmüş sancı çekiyordu doktorlar normal doguramazsin ısrar etme demişler ama dinlememiş. Baya sancı çekti sonra kadını sezeryana aldılar hastanede ayrılırken bebeği gördüm benim kızımın 3 4 katıydı ama kadında boylu poslu çok iri yapiliydı. Bende ilk defa orda çok şaşırmıştım.

Geçmis olsun canim, nasil oldun haberdar et bizi

Oh çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…