- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
Yok kesinlikle vicks gibi bir şey değil. Böyle çam ormanı gibi bir kokusu var. Ben de doktor önerisi ile aldım çok da memnun kaldım. Kime önerdiysem de alan herkes hep olumlu dönüş yaptıInatci konağın beterini buyuk kizimda yasadim, bize de cildiye doktorumuz baska bir balsam onermisti dustan once surelim diye bence ise yaramadi. 5 aylikken hala konak devam edince traş ettik ve konak sikayetimiz sonlandi.
2.bebekte konak ciktigi gibi tras ederim, cocuga da anneye de eziyet.
Not: muslera'nin konak sampuanina ragmen cikmisti bizdeki.
Su muslera'nin gogus balsamini yeni duyuyorum onu da bulup almali diye dusundum ama gogse ayaklara birseyler surmek tehlikeli diye biliyorum. Agir bir kokusu yok degil mi? Vicks mesela yasaklandi biliyosunuz...
Ne yiyip ne içmiş anne acabaKızlar habere bakınTürkiye'de
Yok kesinlikle vicks gibi bir şey değil. Böyle çam ormanı gibi bir kokusu var. Ben de doktor önerisi ile aldım çok da memnun kaldım. Kime önerdiysem de alan herkes hep olumlu dönüş yaptı
ayy gördüm bunu maşallah diyelimKızlar habere bakınTürkiye'de
Bak canım yine farklı bir şey duyarsan milli eğitime tekrar söylerim. Tercih döneminde ben de çalışabiliyorum ama bilemiyorum. 5 haftamız gidiyor. 37 den sonra kalan 3 haftada artık doğum ne zaman olursa ondan kalan süre ekleniyormuş.Yönetmelige bakacağim kuzum yine de ama benim bildiğim hep böyle, e biz tercih döneminde vs de görev alıyoruz onları izinden mi sayacak o zaman çok tutarsiz olur. Aktarması ve kesinlikle sayması lazım.bence yorumlama farkı var.
Çok şükür nst de bişey çıkmamış , benim de bazen adet sancısı gibi ağrılarım oluyor ama tabi böyle şiddetli değil inşallah bir daha yaşamazsınızTeşekkürler kızlar fena değil hafif ağrım devam ediyor ntsde sorun çıkmadı ama bebiş sinirlere baskı yapıyormuş bu yaşanacakmis ama bu gece sanki doğuracak gibiydimdaha çok erken aslında regli ağrısından beter bir ağrıydi şu an parol içtim inş geçer
Bu nasıl ola bilirKızlar habere bakınTürkiye'de
Kızlar habere bakınTürkiye'de
AboooKızlar habere bakınTürkiye'de
Geçmis olsun canim, nasil oldun haberdar et biziGünaydın güzel anneler,bizde oğluşumla kötü bir gece geçirdik bütün gece uyumadı ve şiddetli kasık ağrısı birde bacağa indi sabah 6da hastanedeyiz nts ye bağlandık kontroller oldu halen kan sonuçlarını bekliyoruz sağ kasıkta ağrı çok kötüydü
İnş cnm ya çok zor birde öyle sıcakta ağrı çekmek ayrı bir işkenceymişÇok şükür nst de bişey çıkmamış , benim de bazen adet sancısı gibi ağrılarım oluyor ama tabi böyle şiddetli değil inşallah bir daha yaşamazsınız
Ahım doğru , biraz yaramazlık yapmış annesiİnş cnm ya çok zor birde öyle sıcakta ağrı çekmek ayrı bir işkenceymiş
Oh çok şükürTeşekkürler kızlar fena değil hafif ağrım devam ediyor ntsde sorun çıkmadı ama bebiş sinirlere baskı yapıyormuş bu yaşanacakmis ama bu gece sanki doğuracak gibiydimdaha çok erken aslında regli ağrısından beter bir ağrıydi şu an parol içtim inş geçer
Sağol cnm iyiyim çok şükür hafifledi inş çok şiddetli olmaz bir dahaGeçmis olsun canim, nasil oldun haberdar et bizi
Sağlıkla giy canımGunaydin kizlar bundan siparis verdim umarım güzel gelir yorumlar iyiydi
Ben de dün bundan aldım ama sabahlığını almadım. Bebek için de fistolu çıkış almıştım.Gunaydin kizlar bundan siparis verdim umarım güzel gelir yorumlar iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?