Ben alt üst takim da aldim onun sabahligini almadim simdi bu elbiseyi sancı çekerken hastane de yürü diyorlarmis üstüme sabahligi geçiririm öyle yürürüm diye aldim yoksa evde hiç kullanmadığım biseyBen de dün bundan aldım ama sabahlığını almadım. Bebek için de fistolu çıkış almıştım.
Ayyy kolay gelsin canım ben bi gun gece 10 da canim istedi annemden aldim yaprağı gece 1 buçuğa kadar sardım eksi eksi nasi istemişti canimBende bugünü kışlık yaprak sarma yaparak geçireceğim. İlk defa yapıyorum. İnşallah olur ya
Ellerine sağlık. Minnoşa yarasınAyyy kolay gelsin canım ben bi gun gece 10 da canim istedi annemden aldim yaprağı gece 1 buçuğa kadar sardım eksi eksi nasi istemişti canim(normalde usenirim)
Ben alt üst takim da aldim onun sabahligini almadim simdi bu elbiseyi sancı çekerken hastane de yürü diyorlarmis üstüme sabahligi geçiririm öyle yürürüm diye aldim yoksa evde hiç kullanmadığım bisey
Sanci cekerken ustunuzde hastane onlugu oluyor.
Sanci sonrasindaki surec cok kanli :)
Hastane islerim icin ayarladigim herseyim siyah ve dantelsiz benim :) ilk dogumumda lohusa oijamam bembeyazdi, cok pisman olmustum beyaz aldigima...
Güzel canımGunaydin kizlar bundan siparis verdim umarım güzel gelir yorumlar iyiydi
Ben de öyle hiçbir gecelik içime sinmedi. Hele penye gibi olanlar falan ama bunun duruşu tok duruyor. Olacaksa bu olsun dedim artıkBen alt üst takim da aldim onun sabahligini almadim simdi bu elbiseyi sancı çekerken hastane de yürü diyorlarmis üstüme sabahligi geçiririm öyle yürürüm diye aldim yoksa evde hiç kullanmadığım bisey
Niye pişman oldunuz ki genelde herkes beyaz aldıSanci cekerken ustunuzde hastane onlugu oluyor.
Hastane islerim icin ayarladigim herseyim siyah ve dantelsiz benim :) ilk dogumumda lohusa pijamam bembeyazdi, cok pisman olmustum beyaz aldigima...
Ben bilmiyordum acemilikten aldim herseyi bembeyaz umarım gecmez kan
Aklıma geldi. Hatta en sona bu işi bıraktım. Alsam mı almasam mı diye de almasam eksik olacakmışım gibi geldi. Pentiden siyah gömlek pijama falan da aldım. Bir tane de kırmızı var. Artık bakalım duruma göre ama başa gelecek belliSanci cekerken ustunuzde hastane onlugu oluyor.
Hastane islerim icin ayarladigim herseyim siyah ve dantelsiz benim :) ilk dogumumda lohusa pijamam bembeyazdi, cok pisman olmustum beyaz aldigima...
Simsiyah da yas tutar gibi olmaz miAklıma geldi. Hatta en sona bu işi bıraktım. Alsam mı almasam mı diye de almasam eksik olacakmışım gibi geldi. Pentiden siyah gömlek pijama falan da aldım. Bir tane de kırmızı var. Artık bakalım duruma göre ama başa gelecek belli
bende beyaz almayı çok istedim ama çevremdekiler hep bu yorumları yaptıkları için vazgeçtimSanci cekerken ustunuzde hastane onlugu oluyor.
Ben hamileyken ilk bebise, bi Allah'in kulu yoktu cevremde gebelikle ilgili fikir verecek... en son dogum yapanın bebesi 8 yasindaydi. Kimse beni durdurmamisti :)Aklıma geldi. Hatta en sona bu işi bıraktım. Alsam mı almasam mı diye de almasam eksik olacakmışım gibi geldi. Pentiden siyah gömlek pijama falan da aldım. Bir tane de kırmızı var. Artık bakalım duruma göre ama başa gelecek belli
bende beyaz almayı çok istedim ama çevremdekiler hep bu yorumları yaptıkları için vazgeçtimlacivert renkli bi takım aldım
Bende bu tarz fistolu almak istiyorum çok güzelmiş güle güle kullanGunaydin kizlar bundan siparis verdim umarım güzel gelir yorumlar iyiydi
Tesekkurler kuzum sabahlik+gecelik 745 tl ye aldimBende bu tarz fistolu almak istiyorum çok güzelmiş güle güle kullanne kadar aldın canım
Canım benimde beyazdı, ben sezeryan ile doğum yaptım biliyorsundur belki. Daha önce de grupta dependin lahusa külot bezlerinden önermiştim. Ben gece doğum yaptım sabaha kadar ameliyat önlüğü vardı üzerimde sabah odaya geldiğimde ailem beyaz gecelik elbisemi giydirdi altına da depend külot bizlerden giydim. Öğlene doğru yürümemi söylediler yavaş yavaş ayaklandım geceliğin sabahlığını da üzerime geçirerek koridorda yürüdüm. Geceliğine de bir damla bile kan bulaşmadı ilk gün 3 kere külot bezi değiştirdik daha sonraki gün hafifledi zaten kanama da. Yani ben beyaz aldım geceliği ama hiçbir sorun yaşamadım o yüzden hevesiniz kırılmasın herkesin aynı olmaz ben külot bez sayesinde çok rahat ettim açıkçası tavsiye ederimBen bilmiyordum acemilikten aldim herseyi bembeyaz umarım gecmez kan
Sence kilot bez mi yoksa yandan cırtlı olan hasta bezleri mi daha kullanışlı. Sezaryenden sonra giymek zor oldu mu kilot beziCanım benimde beyazdı, ben sezeryan ile doğum yaptım biliyorsundur belki. Daha önce de grupta dependin lahusa külot bezlerinden önermiştim. Ben gece doğum yaptım sabaha kadar ameliyat önlüğü vardı üzerimde sabah odaya geldiğimde ailem beyaz gecelik elbisemi giydirdi altına da depend külot bizlerden giydim. Öğlene doğru yürümemi söylediler yavaş yavaş ayaklandım geceliğin sabahlığını da üzerime geçirerek koridorda yürüdüm. Geceliğine de bir damla bile kan bulaşmadı ilk gün 3 kere külot bezi değiştirdik daha sonraki gün hafifledi zaten kanama da. Yani ben beyaz aldım geceliği ama hiçbir sorun yaşamadım o yüzden hevesiniz kırılmasın herkesin aynı olmaz ben külot bez sayesinde çok rahat ettim açıkçası tavsiye ederim
Bana ablam giydirdi hiç zorlanmadım zaten kesik yeriniz kalın bir sargı bezi ile kapalı oluyor, külot bez de beli çok esnek lastikli o yüzden hiç sıkmıyor sorun olmuyor. Zaten sezeryan sonrası kalkmanızı istedikleri için çok fazla yatarak vakit geçmiyor ara ara kalkmanız gerekiyor o yüzden de giyme konusunda da sorun yaşamadım ben adım atar gibi minicik ayağınızı kaldırmanın yeterli oluyorSence kilot bez mi yoksa yandan cırtlı olan hasta bezleri mi daha kullanışlı. Sezaryenden sonra giymek zor oldu mu kilot bezi
Su an içimi rahatlattın kuzum cok tesekkurlerCanım benimde beyazdı, ben sezeryan ile doğum yaptım biliyorsundur belki. Daha önce de grupta dependin lahusa külot bezlerinden önermiştim. Ben gece doğum yaptım sabaha kadar ameliyat önlüğü vardı üzerimde sabah odaya geldiğimde ailem beyaz gecelik elbisemi giydirdi altına da depend külot bizlerden giydim. Öğlene doğru yürümemi söylediler yavaş yavaş ayaklandım geceliğin sabahlığını da üzerime geçirerek koridorda yürüdüm. Geceliğine de bir damla bile kan bulaşmadı ilk gün 3 kere külot bezi değiştirdik daha sonraki gün hafifledi zaten kanama da. Yani ben beyaz aldım geceliği ama hiçbir sorun yaşamadım o yüzden hevesiniz kırılmasın herkesin aynı olmaz ben külot bez sayesinde çok rahat ettim açıkçası tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?