2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben de dün bundan aldım ama sabahlığını almadım. Bebek için de fistolu çıkış almıştım.
Ben alt üst takim da aldim onun sabahligini almadim simdi bu elbiseyi sancı çekerken hastane de yürü diyorlarmis üstüme sabahligi geçiririm öyle yürürüm diye aldim yoksa evde hiç kullanmadığım bisey

Ben alt üst takim da aldim onun sabahligini almadim simdi bu elbiseyi sancı çekerken hastane de yürü diyorlarmis üstüme sabahligi geçiririm öyle yürürüm diye aldim yoksa evde hiç kullanmadığım bisey

Sanci cekerken ustunuzde hastane onlugu oluyor.
Sanci sonrasindaki surec cok kanli :)

Hastane islerim icin ayarladigim herseyim siyah ve dantelsiz benim :) ilk dogumumda lohusa pijamam bembeyazdi, cok pisman olmustum beyaz aldigima...

Hastane islerim icin ayarladigim herseyim siyah ve dantelsiz benim :) ilk dogumumda lohusa oijamam bembeyazdi, cok pisman olmustum beyaz aldigima...
Ben bilmiyordum acemilikten aldim herseyi bembeyaz umarım gecmez kan

Ben de öyle hiçbir gecelik içime sinmedi. Hele penye gibi olanlar falan ama bunun duruşu tok duruyor. Olacaksa bu olsun dedim artık

Hastane islerim icin ayarladigim herseyim siyah ve dantelsiz benim :) ilk dogumumda lohusa pijamam bembeyazdi, cok pisman olmustum beyaz aldigima...
Niye pişman oldunuz ki genelde herkes beyaz aldı

Ya bir de insan beyaza ozeniyor, ben de ilk dogumda bu tuzaga dustum. Ama noldu? Hastanede taytla dolasmak zorunda kaldim

Siz yaniniza yine de kotu bi siyah esofman alti koyun ya da tayt gibi şort gibi biseyler... en olmadi bunun altina giyersiniz.

kibrisss giyemedim ki hastanede cicili bicili beyaz beyaz dolasacaktim olmadi, kotu bi taytla gecirdim geceyi...

Aklıma geldi. Hatta en sona bu işi bıraktım. Alsam mı almasam mı diye de almasam eksik olacakmışım gibi geldi. Pentiden siyah gömlek pijama falan da aldım. Bir tane de kırmızı var. Artık bakalım duruma göre ama başa gelecek belli

Simsiyah da yas tutar gibi olmaz mi

bende beyaz almayı çok istedim ama çevremdekiler hep bu yorumları yaptıkları için vazgeçtim lacivert renkli bi takım aldım

Ben hamileyken ilk bebise, bi Allah'in kulu yoktu cevremde gebelikle ilgili fikir verecek... en son dogum yapanın bebesi 8 yasindaydi. Kimse beni durdurmamisti :)

bende beyaz almayı çok istedim ama çevremdekiler hep bu yorumları yaptıkları için vazgeçtim lacivert renkli bi takım aldım

Ya benimde cok icimde kaldi beyazlar icinde olmak. Pijamam da cok guzeldi, hatta ayni pijamadan kizima da yaptirmistim, hastaneden anne - kiz kombiniyle cikicaktik. Puset ortumuzde beyaz dantelliydi...

Bir tek kızım ve puseti danteller icinde cikabildi hastaneden.

Bense tepemde doladigim 5 kg sac, gelirken son dk cantama attigim ev taytim, ustumde asiri bol sweat, ayagimda sipidik terliklerimle cikmistim hastaneden. Rezaletti ahhahahah :)

Canım benimde beyazdı, ben sezeryan ile doğum yaptım biliyorsundur belki. Daha önce de grupta dependin lahusa külot bezlerinden önermiştim. Ben gece doğum yaptım sabaha kadar ameliyat önlüğü vardı üzerimde sabah odaya geldiğimde ailem beyaz gecelik elbisemi giydirdi altına da depend külot bizlerden giydim. Öğlene doğru yürümemi söylediler yavaş yavaş ayaklandım geceliğin sabahlığını da üzerime geçirerek koridorda yürüdüm. Geceliğine de bir damla bile kan bulaşmadı ilk gün 3 kere külot bezi değiştirdik daha sonraki gün hafifledi zaten kanama da. Yani ben beyaz aldım geceliği ama hiçbir sorun yaşamadım o yüzden hevesiniz kırılmasın herkesin aynı olmaz ben külot bez sayesinde çok rahat ettim açıkçası tavsiye ederim

Sence kilot bez mi yoksa yandan cırtlı olan hasta bezleri mi daha kullanışlı. Sezaryenden sonra giymek zor oldu mu kilot bezi

Bana ablam giydirdi hiç zorlanmadım zaten kesik yeriniz kalın bir sargı bezi ile kapalı oluyor, külot bez de beli çok esnek lastikli o yüzden hiç sıkmıyor sorun olmuyor. Zaten sezeryan sonrası kalkmanızı istedikleri için çok fazla yatarak vakit geçmiyor ara ara kalkmanız gerekiyor o yüzden de giyme konusunda da sorun yaşamadım ben adım atar gibi minicik ayağınızı kaldırmanın yeterli oluyor

Sence kilot bez mi yoksa yandan cırtlı olan hasta bezleri mi daha kullanışlı. Sezaryenden sonra giymek zor oldu mu kilot bezi
Bana ablam giydirdi hiç zorlanmadım zaten kesik yeriniz kalın bir sargı bezi ile kapalı oluyor, külot bez de beli çok esnek lastikli o yüzden hiç sıkmıyor sorun olmuyor. Zaten sezeryan sonrası kalkmanızı istedikleri için çok fazla yatarak vakit geçmiyor ara ara kalkmanız gerekiyor o yüzden de giyme konusunda da sorun yaşamadım ben adım atar gibi minicik ayağınızı kaldırmanın yeterli oluyor

Su an içimi rahatlattın kuzum cok tesekkurler ben de külot bez aldim bi paket o zaman sıkıntı olmaz diye düşünüyorum cok saol bebisin nasıl son durumu tez zamanda kavuşun ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…