- 27 Aralık 2022
- 429
- 1.156
- 33
- 29
İnşallah güzel güzel geceliklerinle sorunsuz gezersin kuzumSu an içimi rahatlattın kuzum cok tesekkurlerben de külot bez aldim bi paket o zaman sıkıntı olmaz diye düşünüyorum cok saol bebisin nasıl son durumu tez zamanda kavuşun ınsallah
Okurken gozlerim dolduİnşallah güzel güzel geceliklerinle sorunsuz gezersin kuzumbebişim gün gün büyüyor artık kanguru dediğimiz ten tene temas etmeye başladık her gün gittiğimde göğsüme yatırıyorum onu birbirimizin kokusunu doya doya çekiyoruz içimize Bana çok iyi geliyor bu inşallah bebeğime de çok iyi geliyordur şimdilik bir sağlık sorunumuz olmadı şükür canım benim
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim güzel dualarınız içinOkurken gozlerim dolduo ten tene temas aniniz beni benden aldı tabiki iyi geliyordur annesinin kokusunu alıyor güvende hissediyordur masallah hiç bir sorun da olmasın
Maşallah canım benim koyun koyuna yattığınız günlerde yakın inşallahİnşallah güzel güzel geceliklerinle sorunsuz gezersin kuzumbebişim gün gün büyüyor artık kanguru dediğimiz ten tene temas etmeye başladık her gün gittiğimde göğsüme yatırıyorum onu birbirimizin kokusunu doya doya çekiyoruz içimize Bana çok iyi geliyor bu inşallah bebeğime de çok iyi geliyordur şimdilik bir sağlık sorunumuz olmadı şükür canım benim
İnşallah canım benim inşallah o günler de gelecekMaşallah canım benim koyun koyuna yattığınız günlerde yakın inşallahçok şükür
Ahh ne güzelİnşallah güzel güzel geceliklerinle sorunsuz gezersin kuzumbebişim gün gün büyüyor artık kanguru dediğimiz ten tene temas etmeye başladık her gün gittiğimde göğsüme yatırıyorum onu birbirimizin kokusunu doya doya çekiyoruz içimize Bana çok iyi geliyor bu inşallah bebeğime de çok iyi geliyordur şimdilik bir sağlık sorunumuz olmadı şükür canım benim
İnşallah canım benim, biliyorum yolumuz uzun ama ben inanıyorum her şey çok güzel olacakAhh ne güzelevinize gittiğiniz günü yazmanızı da iple çekiyorum
Sağol cnm evet öyle oldu çocuğu dürttüm durdum şimdi o beni dürtüyorcanım çok geçmiş olsun, benimde bebe çok hareketli olunca sonrasında sancım oluyor tabi seninki kadar şiddetli değil bam teline vurmuş anlaşılan
Ay o zaman bende öyle olucamYa bir de insan beyaza ozeniyor, ben de ilk dogumda bu tuzaga dustum. Ama noldu? Hastanede taytla dolasmak zorunda kaldim
Siz yaniniza yine de kotu bi siyah esofman alti koyun ya da tayt gibi şort gibi biseyler... en olmadi bunun altina giyersiniz.
kibrisss giyemedim ki hastanede cicili bicili beyaz beyaz dolasacaktim olmadi, kotu bi taytla gecirdim geceyi...
Ay o zaman bende öyle olucam
Ayy o koku sanki burnuma geldi.İnşallah güzel güzel geceliklerinle sorunsuz gezersin kuzumbebişim gün gün büyüyor artık kanguru dediğimiz ten tene temas etmeye başladık her gün gittiğimde göğsüme yatırıyorum onu birbirimizin kokusunu doya doya çekiyoruz içimize Bana çok iyi geliyor bu inşallah bebeğime de çok iyi geliyordur şimdilik bir sağlık sorunumuz olmadı şükür canım benim
Çok şükür canımİnşallah güzel güzel geceliklerinle sorunsuz gezersin kuzumbebişim gün gün büyüyor artık kanguru dediğimiz ten tene temas etmeye başladık her gün gittiğimde göğsüme yatırıyorum onu birbirimizin kokusunu doya doya çekiyoruz içimize Bana çok iyi geliyor bu inşallah bebeğime de çok iyi geliyordur şimdilik bir sağlık sorunumuz olmadı şükür canım benim
Aynen bende öyle aldımYok belki benim kadar kanamazsiniz, bak bi uye yazmis depend beni korudu kiyafetlerimi giyebildim diye...
İnşallah gelincede içine siner güle güle giymek nasip olsunGunaydin kizlar bundan siparis verdim umarım güzel gelir yorumlar iyiydi
Geçmiş olsunn çok şükür iyisinizGünaydın güzel anneler,bizde oğluşumla kötü bir gece geçirdik bütün gece uyumadı ve şiddetli kasık ağrısı birde bacağa indi sabah 6da hastanedeyiz nts ye bağlandık kontroller oldu halen kan sonuçlarını bekliyoruz sağ kasıkta ağrı çok kötüydü
Eline sağlık kolay gelsin şimdiye bitirmişsindir belkide bende anca fırsat buldum yazıyorumBende bugünü kışlık yaprak sarma yaparak geçireceğim. İlk defa yapıyorum. İnşallah olur ya
Ben bu şekilde hiç düşünmemiştim ama pembe ve lacivert aldım gecelikleri ayrıca dependde rahat ederim diye düşündüm kendimce. İnşallah hepimiz sıkıntısız atlatırız.Sanci cekerken ustunuzde hastane onlugu oluyor.
Sanci sonrasindaki surec cok kanli :)
Hastane islerim icin ayarladigim herseyim siyah ve dantelsiz benim :) ilk dogumumda lohusa pijamam bembeyazdi, cok pisman olmustum beyaz aldigima...
Maşallah miniğine annesi sağlıkla gelsin inşallahBiz doktordan ciktik35+2 haftalik olmuşuz. 2600 g, 48 cm boyu sezeryan olcak olursa 38 de alırız dedi net tarih vermedi. Bu ailemin yanındaki doktor. Ilk kez nst ye girdim buarada
Insallah hepimizinkjMaşallah miniğine annesi sağlıkla gelsin inşallah
Bende açık renkler alacaktım anlamlar koyu renk al dedi diye lacivert aldımbende beyaz almayı çok istedim ama çevremdekiler hep bu yorumları yaptıkları için vazgeçtimlacivert renkli bi takım aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?