2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Su an içimi rahatlattın kuzum cok tesekkurler ben de külot bez aldim bi paket o zaman sıkıntı olmaz diye düşünüyorum cok saol bebisin nasıl son durumu tez zamanda kavuşun ınsallah
İnşallah güzel güzel geceliklerinle sorunsuz gezersin kuzum bebişim gün gün büyüyor artık kanguru dediğimiz ten tene temas etmeye başladık her gün gittiğimde göğsüme yatırıyorum onu birbirimizin kokusunu doya doya çekiyoruz içimize Bana çok iyi geliyor bu inşallah bebeğime de çok iyi geliyordur şimdilik bir sağlık sorunumuz olmadı şükür canım benim

Okurken gozlerim doldu o ten tene temas aniniz beni benden aldı tabiki iyi geliyordur annesinin kokusunu alıyor güvende hissediyordur masallah hiç bir sorun da olmasın

Maşallah canım benim koyun koyuna yattığınız günlerde yakın inşallah çok şükür

Ahh ne güzel evinize gittiğiniz günü yazmanızı da iple çekiyorum

Ay o zaman bende öyle olucam

Ayy o koku sanki burnuma geldi. Rabbim sana bağışlasın güzel yavrunu sağlıkla büyüsün kavuşun bir an önce.

Çok şükür canım inşallah kısa zamanda evinize bebeğine göğüsüne alırsın

Gunaydin kizlar bundan siparis verdim umarım güzel gelir yorumlar iyiydi
İnşallah gelincede içine siner güle güle giymek nasip olsun
Geçmiş olsunn çok şükür iyisiniz
Bende bugünü kışlık yaprak sarma yaparak geçireceğim. İlk defa yapıyorum. İnşallah olur ya
Eline sağlık kolay gelsin şimdiye bitirmişsindir belkide bende anca fırsat buldum yazıyorum
Sanci cekerken ustunuzde hastane onlugu oluyor.
Sanci sonrasindaki surec cok kanli :)

Hastane islerim icin ayarladigim herseyim siyah ve dantelsiz benim :) ilk dogumumda lohusa pijamam bembeyazdi, cok pisman olmustum beyaz aldigima...
Ben bu şekilde hiç düşünmemiştim ama pembe ve lacivert aldım gecelikleri ayrıca dependde rahat ederim diye düşündüm kendimce. İnşallah hepimiz sıkıntısız atlatırız.

Yeni doğum yapan 2 arkadaşım bana bol bol gecelik pijama götür leş gibi terliyorsun doğumdan sonra emzirirken falan ben çok değiştim dedi. O yüzden bende siyah beyaz renkli, elbise şeklinde önden düğmeli falan her çeşit aldım. En kötü evde giyerim zaten. Hepsini pusuya yatıp indirim bekleyip satın aldım genellikle suwen den

Kızlar babynest aldınız mı veya reflü yatağı hem çok gereklı hem çok gereksız gıbı gelıyor ama alırsam sevı bebenin reflü yatağı babynestı var ondan almayı düşünüyorum ama annemlerın evınde olacaz evlerı çok genıs degıl o yüzden de kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…