2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Balla iyi yapmışsın bende pembe ve beyaz aldım sadece inşallah yeter ve kan çıkmaz

Ben babynest reflü yatağı aldım canım , valla inşallah işe yarar

Eklentiler

• IMG_2310.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 39
Biz doktordan ciktik 35+2 haftalik olmuşuz. 2600 g, 48 cm boyu sezeryan olcak olursa 38 de alırız dedi net tarih vermedi. Bu ailemin yanındaki doktor. Ilk kez nst ye girdim buarada
Ayy az kalmış sizin. Net belli olmada da tarih konuşuyor olmak bile çok güzel
Reflü yatağı aldım. Yattığı yerin sert olmasını öneriyorlar. Babynestler yumuşak oluyor. Ama kısa süreli yatırmalarda sorun olmaz diye düşünüyorum.

bende almayı düşünüyorum aynı dediğinden, aslında bence gerekli ya reflü olmasını beklemeden ilk 6 ay falan kullanabilirim

Ya bu reflü yatağı konusunda bende kararsızım ablam battaniye ile yükseltirsin dedi normal yatağını ama bilemedim kusarsa falan daha garanti gibi olmazsa alacağım ben sanırım önümüzdeki ay evde yerde kalmadı ama en korktuğum şey uyurken kusarsa riske girmek istemiyorum

3.trimestr ile birlikte mide ağrılarım gelmişte haberim yokmuş ben demir ilacına bağladım ama bayağıdır kullanmıyorum baktım yok ondan değil demekki, haftaiçi gaviscon yazdıracağım , evde rennie var kullanıyorum ama kısa süreli geçiyor sonra gene başlıyor, ve asla aç kalmamam gerekiyor

ablanın dediği de mantıklı aslında amaç mide içeriğinin gelmesini önlemek o nedenle yükseltilebir , hiçte aklına kötü şeyler getirme korkma da onların refleksleri güçlüdür 9 ay suyun içinde yüzüyor minnoşlar

Demir ilacı nasıl kestiniz ya benim doktorum illa kullanacaksın doğumdan sonrada kullanacaksın dedi hiç sevmiyorum bende onu

Demir ilacı nasıl kestiniz ya benim doktorum illa kullanacaksın doğumdan sonrada kullanacaksın dedi hiç sevmiyorum bende onu
benim sınırdaydı açıkçası Multivitamin de kullanıyordum, dr uma da söylemedim kestiğimi şöyle ki bir kaç gün arayla bir tane içtim, ama tekrar başlayacağım, kesmemin sebebi daha öncede kullandığımda feci mide ağrısı yapmıştı o zaman bırakmıştım, bu seferde ona bağladım ama değilmiş kesmeme rağmen devam etti , bir de siyah kuru üzüm aldım bol yeşillik kuruyemiş falan tüketiyorum ne bileyim bu şekilde kapatmaya çalıştım

Ben günde 2 tane içiyorum mutlaka için kesmeyin hele bir de sezeryan filan olmanız gerekirse demir eksikliği olmamalı.

1 tane suwen pembe ip askılı gecelik,
1 tane suwen beyaz kısa kollu pijama takımı aldım.
1 tane çekim için elbise aldım..

1 gecelik yada pijama daha almalıyım. Genelde gecelikle daha rahat edilmiş. Artı hava sıcak o yüzden pijama almayacağım galiba yada şortlu mu alsam nolur nolmaz.

Ama gönlüm fistolarda (

Kendı evımde olsam belkı dırek alırdım bende sanırım duruma göre hareket edecegım gerek olursa alırım ben bıde 2 tane almam lazım

Babynest bize hediye geldi, cok isimizi gordu, hışırı cikti, oyle ise yaradi yani. Yenisini alcaz mecburen

Reflü yatagini da ben almistim, hic kullanmadik kizim sevmedi. Ama ise yaramaz diyemem, benim kizim huysuz davranmis olabilir.

Kızlar alt açma pedi ne aldınız ya bir kaç eksiğimden biri o, bir bakayım dedim bir sürü çeşidi var hastaneye de götürcem de alayım

Bu konuda yikanabilir alt acma bezi olayini sihhi bulmadiigmdan kullan at olanlari seviyorum. Onlarinda hepsi birbirinin ayni her markayi kullandim.

60x90 boyutunda olanlardan alin. Bu boyutta sadece e-bebek ve sok market'te var. (Bebeland, sok'un kendi markasi)

60a 90 olsun tamamdır, bir de pofuduk mu ince mi :) hangisi iyi? Tecrübesizlik ne zor

Ee bebekte 60a 90 olanlar süper ince diyor yeterli olur mu sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…