Maşallah canımBiz doktordan ciktik35+2 haftalik olmuşuz. 2600 g, 48 cm boyu sezeryan olcak olursa 38 de alırız dedi net tarih vermedi. Bu ailemin yanındaki doktor. Ilk kez nst ye girdim buarada
Balla iyi yapmışsın bende pembe ve beyaz aldım sadece inşallah yeter ve kan çıkmazYeni doğum yapan 2 arkadaşım bana bol bol gecelik pijama götür leş gibi terliyorsun doğumdan sonra emzirirken falan ben çok değiştim dedi. O yüzden bende siyah beyaz renkli, elbise şeklinde önden düğmeli falan her çeşit aldım. En kötü evde giyerim zaten. Hepsini pusuya yatıp indirim bekleyip satın aldımgenellikle suwen den
Ben babynest reflü yatağı aldım canım , valla inşallah işe yararKızlar babynest aldınız mı veya reflü yatağı hem çok gereklı hem çok gereksız gıbı gelıyorama alırsam sevı bebenin reflü yatağı babynestı var ondan almayı düşünüyorum ama annemlerın evınde olacaz evlerı çok genıs degıl o yüzden de kararsızım
Ayy az kalmış sizin. Net belli olmada da tarih konuşuyor olmak bile çok güzelBiz doktordan ciktik35+2 haftalik olmuşuz. 2600 g, 48 cm boyu sezeryan olcak olursa 38 de alırız dedi net tarih vermedi. Bu ailemin yanındaki doktor. Ilk kez nst ye girdim buarada
Reflü yatağı aldım. Yattığı yerin sert olmasını öneriyorlar. Babynestler yumuşak oluyor. Ama kısa süreli yatırmalarda sorun olmaz diye düşünüyorum.Kızlar babynest aldınız mı veya reflü yatağı hem çok gereklı hem çok gereksız gıbı gelıyorama alırsam sevı bebenin reflü yatağı babynestı var ondan almayı düşünüyorum ama annemlerın evınde olacaz evlerı çok genıs degıl o yüzden de kararsızım
bende almayı düşünüyorum aynı dediğinden, aslında bence gerekli ya reflü olmasını beklemeden ilk 6 ay falan kullanabilirimKızlar babynest aldınız mı veya reflü yatağı hem çok gereklı hem çok gereksız gıbı gelıyorama alırsam sevı bebenin reflü yatağı babynestı var ondan almayı düşünüyorum ama annemlerın evınde olacaz evlerı çok genıs degıl o yüzden de kararsızım
ablanın dediği de mantıklı aslında amaç mide içeriğinin gelmesini önlemek o nedenle yükseltilebir , hiçte aklına kötü şeyler getirme korkma da onların refleksleri güçlüdür 9 ay suyun içinde yüzüyor minnoşlarYa bu reflü yatağı konusunda bende kararsızım ablam battaniye ile yükseltirsin dedi normal yatağını ama bilemedim kusarsa falan daha garanti gibi olmazsa alacağım ben sanırım önümüzdeki ay evde yerde kalmadı ama en korktuğum şey uyurken kusarsa riske girmek istemiyorum
Demir ilacı nasıl kestiniz ya benim doktorum illa kullanacaksın doğumdan sonrada kullanacaksın dedi hiç sevmiyorum bende onu3.trimestr ile birlikte mide ağrılarım gelmişte haberim yokmuşben demir ilacına bağladım ama bayağıdır kullanmıyorum baktım yok ondan değil demekki, haftaiçi gaviscon yazdıracağım , evde rennie var kullanıyorum ama kısa süreli geçiyor sonra gene başlıyor, ve asla aç kalmamam gerekiyor
benim sınırdaydı açıkçası Multivitamin de kullanıyordum, dr uma da söylemedim kestiğimiDemir ilacı nasıl kestiniz ya benim doktorum illa kullanacaksın doğumdan sonrada kullanacaksın dedi hiç sevmiyorum bende onu
Ben günde 2 tane içiyorumbenim sınırdaydı açıkçası Multivitamin de kullanıyordum, dr uma da söylemedim kestiğimişöyle ki bir kaç gün arayla bir tane içtim, ama tekrar başlayacağım, kesmemin sebebi daha öncede kullandığımda feci mide ağrısı yapmıştı o zaman bırakmıştım, bu seferde ona bağladım ama değilmiş kesmeme rağmen devam etti , bir de siyah kuru üzüm aldım bol yeşillik kuruyemiş falan tüketiyorum ne bileyim bu şekilde kapatmaya çalıştım
Ben e bebekten aldım pofuduk olandan 2 paket şimdilikKızlar alt açma pedi ne aldınız ya bir kaç eksiğimden biri o, bir bakayım dedim bir sürü çeşidi varhastaneye de götürcem de alayım
Kendı evımde olsam belkı dırek alırdım bende sanırım duruma göre hareket edecegım gerek olursa alırım ben bıde 2 tane almam lazımYa bu reflü yatağı konusunda bende kararsızım ablam battaniye ile yükseltirsin dedi normal yatağını ama bilemedim kusarsa falan daha garanti gibi olmazsa alacağım ben sanırım önümüzdeki ay evde yerde kalmadı ama en korktuğum şey uyurken kusarsa riske girmek istemiyorum
Kızlar babynest aldınız mı veya reflü yatağı hem çok gereklı hem çok gereksız gıbı gelıyorama alırsam sevı bebenin reflü yatağı babynestı var ondan almayı düşünüyorum ama annemlerın evınde olacaz evlerı çok genıs degıl o yüzden de kararsızım
Kızlar alt açma pedi ne aldınız ya bir kaç eksiğimden biri o, bir bakayım dedim bir sürü çeşidi varhastaneye de götürcem de alayım
60a 90 olsun tamamdır, bir de pofuduk mu ince mi :) hangisi iyi? Tecrübesizlik ne zorBu konuda yikanabilir alt acma bezi olayini sihhi bulmadiigmdan kullan at olanlari seviyorum. Onlarinda hepsi birbirinin ayni her markayi kullandim.
60x90 boyutunda olanlardan alin. Bu boyutta sadece e-bebek ve sok market'te var. (Bebeland, sok'un kendi markasi)
Ee bebekte 60a 90 olanlar süper ince diyor yeterli olur mu sizceBu konuda yikanabilir alt acma bezi olayini sihhi bulmadiigmdan kullan at olanlari seviyorum. Onlarinda hepsi birbirinin ayni her markayi kullandim.
60x90 boyutunda olanlardan alin. Bu boyutta sadece e-bebek ve sok market'te var. (Bebeland, sok'un kendi markasi)
Boyutları iyi mi acaba , bir kaç boyur var da :)Ben e bebekten aldım pofuduk olandan 2 paket şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?