Vallahi öyleVallahi doğmadan bile dertleri bitmiyor ya çok büyük olurlar ya çok küçük olurlar.. Benimki de o uzun bacaklarıyla akciğerlerime akciğerlerime bastırıyor nefes alamıyorum. Doğum pozisyonu diye bir şeyden de haberi yok benimkinin hala karnımın içinde kafasına göre takılıyor. Allah hepimize kolaylık versin her türlüsü çok zor artık. Ay biz bi doğuraydık yaaa
Şimdi 1690 haftasına göre düşük , doğunca max o kadar olur dediDinlen kuzum. Hem yardımcı olacak birileri de varsa niye kendini yorasın ki. Senin minnoş meraklı meloş olacak biraz
Allahım sağlıkla zamanında kucağına almanı nasip etsin2700 de hem az bir kilo değil
ben de bu hafta yapacağım inş. Dün yapacaktık annem geldi. Ama arkadaşlar süpriz yapınca tüm gün gitti. Hafta içi izin alabilirsem inş. yapacağız. Yıkama ütüleme dolap düzeni. Aynen senin gibi çantaya konulacakları hazırlama. Beşik konusunda emin değilim kursak mı ya şimdiden? Yatak odasına koyacağız biz park yatak onu koymak için de komadini kaldırcaz sığmıyorGünaydın;
Dün giremedim sayfalar sayfalar birikmiş
Bebeğimin kıyafetleri yıkandı ütülendi, dolabı temizlendi, beşiği kuruldu. Tam olarak hastane çantası yapmasam da götüreceklerimi ayırdım mini hurçlara yerleştirdim. Tabi daha eksiklerim var. Ama neyse ki zamanda var. Çantayı hazırlamaya başlayınca ne eksik görülüyor galiba.
Herkese iyi haftalar diliyorum. Bir an önce cuma olsun.Amin .
ahahah benimkini mi tarif ettin acabaVallahi doğmadan bile dertleri bitmiyor ya çok büyük olurlar ya çok küçük olurlar.. Benimki de o uzun bacaklarıyla akciğerlerime akciğerlerime bastırıyor nefes alamıyorum. Doğum pozisyonu diye bir şeyden de haberi yok benimkinin hala karnımın içinde kafasına göre takılıyor. Allah hepimize kolaylık versin her türlüsü çok zor artık. Ay biz bi doğuraydık yaaa
bizimki de park yatak. Aylar oldu alalı kırık dökük var mı bilemediğimizden kurdum. Sadece kurdum ama yerleştirmesini fln yapmadım. İçinin yatağını koymadım. Boş odada bekliyor. Son hafta kendi yanımıza getiririz diye düşündüm.ben de bu hafta yapacağım inş. Dün yapacaktık annem geldi. Ama arkadaşlar süpriz yapınca tüm gün gitti. Hafta içi izin alabilirsem inş. yapacağız. Yıkama ütüleme dolap düzeni. Aynen senin gibi çantaya konulacakları hazırlama. Beşik konusunda emin değilim kursak mı ya şimdiden? Yatak odasına koyacağız biz park yatak onu koymak için de komadini kaldırcaz sığmıyor
Öyle bir şeyin hayalini bile kurmuyorum ya artık güzel şeyler olmuyor çünkü hatta izin almak istesek kesin o gün çok yoğundur izin bile alamayızÇarşamba çok sıcak olacakmış ya hamilelere idari izin olsun nolurr
Günaydın canım amin güzel haberlerle gelelim inşallahGünaydın herkese,
Sağlıklı, kontrollerden güzel sonuçlarla geldiğimiz güzel bir hafta olsun kızlar.
Sabaha kadar rüyamda sinir krizleri geçirdim başrolde eşimdi. Uzun zamandır böyle olmuyordu.Elim uyuşmuş herhalde ondan gördüm bunca saçma şeyi.
Günaydın;
Bebeğimin kıyafetleri yıkandı ütülendi, dolabı temizlendi, beşiği kuruldu. Tam olarak hastane çantası yapmasam da götüreceklerimi ayırdım mini hurçlara yerleştirdim. Tabi daha eksiklerim var. Ama neyse ki zamanda var. Çantayı hazırlamaya başlayınca ne eksik görülüyor galiba.
İdari izin bizi kesmez ama (özel sektör)Çarşamba çok sıcak olacakmış ya hamilelere idari izin olsun nolurr
Canım bebişin kilo alma durumu anne baba genetiğinede yatkınmış biliyorsun. Ceviz, fındık, kaşar, muz kilo aldıracak besinleri her gün tüketiyor musun? Hiç canını sıkma kilosu çok olanında derdi ayrı ki senin bebişinde normal kiloda olacakmış zaten.Kılzar dr’tan şimdi geldim , rahim ağzını ölçtü 3 cm dedi , ama bebek çok aşağıda bundan çok aşağı inmemesi gerekiyor dedi , o yüzden mümkünse hep uzan dedi , nst sordum gerek yok dedi, bebek 43 cm ama kilo baya düşük göbek çevresi bi hafta geriden geliyor hala , 1690 gram , dr max doğacağı kilo 2700 olur büyük bebek bekleme dedi ama bol bol et yememi önerdi , bakalım nasıl olucak , bebek hareketlerine çok dikkat etmemi istedi , 2 saat hareketsizse mutlaka gel yada ara beni dedi , böyle işe
Benimde cuma kontrolum var nst ye alcam dedi inşallah mutlu haberlerle dönerizGünaydın;
Günaydın tatlım ne güzel jest yapmış arkadaşlarınKızlar günaydınlar, hepinize sağlıklı haftalar diliyorum. Bakalım hangi bebişlerden güzel haberler gelecek bu hafta. Benim daha var kontrole maalesef :S
Hafta sonu arkadaşlarım bana süpriz Baby Shower yaptılar çok güzeldi ve heycanlandım gittikçe yaklaşıyorum bebişime
Merhaba kuzum sağlıkla dünyaya gelsinde Bırak 2700 olsun ne olucak çabucak büyür onlar annesi üzülme sen bol bol dinlen beslenmene bak az kaldı zaten güzel günler yakındırKılzar dr’tan şimdi geldim , rahim ağzını ölçtü 3 cm dedi , ama bebek çok aşağıda bundan çok aşağı inmemesi gerekiyor dedi , o yüzden mümkünse hep uzan dedi , nst sordum gerek yok dedi, bebek 43 cm ama kilo baya düşük göbek çevresi bi hafta geriden geliyor hala , 1690 gram , dr max doğacağı kilo 2700 olur büyük bebek bekleme dedi ama bol bol et yememi önerdi , bakalım nasıl olucak , bebek hareketlerine çok dikkat etmemi istedi , 2 saat hareketsizse mutlaka gel yada ara beni dedi , böyle işe
Çarşamba çok sıcak olacakmış ya hamilelere idari izin olsun nolurr
Kızlar siz nst ye bu kadar takılmayın doğum zamanı lazım bize agriniz sancınız yoksa benim doktorum da 36 38 de bakıyoruz hastanın agrisi sancısı varsa durum değişir dedi siz oraya yormayin durumu yanı.Kılzar dr’tan şimdi geldim , rahim ağzını ölçtü 3 cm dedi , ama bebek çok aşağıda bundan çok aşağı inmemesi gerekiyor dedi , o yüzden mümkünse hep uzan dedi , nst sordum gerek yok dedi, bebek 43 cm ama kilo baya düşük göbek çevresi bi hafta geriden geliyor hala , 1690 gram , dr max doğacağı kilo 2700 olur büyük bebek bekleme dedi ama bol bol et yememi önerdi , bakalım nasıl olucak , bebek hareketlerine çok dikkat etmemi istedi , 2 saat hareketsizse mutlaka gel yada ara beni dedi , böyle işe
ayy bende haftaya gidecem çok sabırsızlanıyorum ayy az kaldı kızlarBenim de 3 ağustos. Biz bebişini haftaya görecek olan annelerizbu hafta hızlıca geçsinn
Kaşar hariç hepsini yiyorumCanım bebişin kilo alma durumu anne baba genetiğinede yatkınmış biliyorsun. Ceviz, fındık, kaşar, muz kilo aldıracak besinleri her gün tüketiyor musun? Hiç canını sıkma kilosu çok olanında derdi ayrı ki senin bebişinde normal kiloda olacakmış zaten.
Aynen canım napalım sağlıklı olsun da ufak tefek olsunMerhaba kuzum sağlıkla dünyaya gelsinde Bırak 2700 olsun ne olucak çabucak büyür onlar annesi üzülme sen bol bol dinlen beslenmene bak az kaldı zaten güzel günler yakındır
Aynen dr 34 haftana kadar uzan dedi dinlen dedi , ciğerler 34 ye tamamlanıyor gelişimi , 34ü geçir ki içimiz rahat olsun dedi , 2 hafta yatışKızlar siz nst ye bu kadar takılmayın doğum zamanı lazım bize agriniz sancınız yoksa benim doktorum da 36 38 de bakıyoruz hastanın agrisi sancısı varsa durum değişir dedi siz oraya yormayin durumu yanı.
2500den sonra riskli olmuyor zaten insallah daha da buyur bebeginiz sağlıklı olsun da kilo alınırdinlenin bolca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?