2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Vallahi öyle gerçekten bi doğursaydık hayırlısıyla nefes alırdık , hamile kadınlara Allah kurtarsın diyorlardı ben diyordum ne alaka şimdi diyorum haklılarımış vallahi zor , eskidende böylemiymiş acaba nasıl 5,6 tane doğruyorlarmış , insanın ömründen ömür gidiyor
Vallahi

Dinlen kuzum. Hem yardımcı olacak birileri de varsa niye kendini yorasın ki. Senin minnoş meraklı meloş olacak biraz
Allahım sağlıkla zamanında kucağına almanı nasip etsin 2700 de hem az bir kilo değil
Şimdi 1690 haftasına göre düşük , doğunca max o kadar olur dedi , vallahi meraklı meloş kendimin de kaç gündür bel ağrısı çekiyorum , ama niye nst istemez dedi ki Kıbrıs farklı yarahatlar

ben de bu hafta yapacağım inş. Dün yapacaktık annem geldi. Ama arkadaşlar süpriz yapınca tüm gün gitti. Hafta içi izin alabilirsem inş. yapacağız. Yıkama ütüleme dolap düzeni. Aynen senin gibi çantaya konulacakları hazırlama. Beşik konusunda emin değilim kursak mı ya şimdiden? Yatak odasına koyacağız biz park yatak onu koymak için de komadini kaldırcaz sığmıyor

ahahah benimkini mi tarif ettin acaba Hala dönüp duruyor oraya buaya Neyse son haftaları keyfini sürsünler biraz daha kilo alıp büyüsün yer kalmaz pek oynayamazlar herhalde

bizimki de park yatak. Aylar oldu alalı kırık dökük var mı bilemediğimizden kurdum. Sadece kurdum ama yerleştirmesini fln yapmadım. İçinin yatağını koymadım. Boş odada bekliyor. Son hafta kendi yanımıza getiririz diye düşündüm.

Günaydın canım amin güzel haberlerle gelelim inşallah

Dün bende tüm günümü ütü ve çanta hazırlığına ayırdım. Sonradan eklenecekleride ayrıca liste yaptım. Hurç ve kilitli poşetler çok işe yaradı cidden. Tek kafa karışıklığını çay kaşığı mı? kaşık biberon mu? şırınga mı? konusunda yaşadım. Sonra dedim ki hepsini al götür.

Canım bebişin kilo alma durumu anne baba genetiğinede yatkınmış biliyorsun. Ceviz, fındık, kaşar, muz kilo aldıracak besinleri her gün tüketiyor musun? Hiç canını sıkma kilosu çok olanında derdi ayrı ki senin bebişinde normal kiloda olacakmış zaten.

Benimde cuma kontrolum var nst ye alcam dedi inşallah mutlu haberlerle döneriz

Günaydın tatlım ne güzel jest yapmış arkadaşların
Off zaman yaklaşıyor heyecanlanmamak elde değil

Merhaba kuzum sağlıkla dünyaya gelsinde Bırak 2700 olsun ne olucak çabucak büyür onlar annesi üzülme sen bol bol dinlen beslenmene bak az kaldı zaten güzel günler yakındır

Kızlar siz nst ye bu kadar takılmayın doğum zamanı lazım bize agriniz sancınız yoksa benim doktorum da 36 38 de bakıyoruz hastanın agrisi sancısı varsa durum değişir dedi siz oraya yormayin durumu yanı.
2500den sonra riskli olmuyor zaten insallah daha da buyur bebeginiz sağlıklı olsun da kilo alınır dinlenin bolca

Kaşar hariç hepsini yiyorum , göbek çeviresi geriden gelmeseydi sorun yoktu , gerçi dr 1 hafta
Geriden gelse bişey olmaz , inşallah arası açılmaz napalım fındık bebek olucak 1 nümara bez almıştım gidip 0 almam gerekecek heralde

Aynen dr 34 haftana kadar uzan dedi dinlen dedi , ciğerler 34 ye tamamlanıyor gelişimi , 34ü geçir ki içimiz rahat olsun dedi , 2 hafta yatış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…