2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Takıntı durumundan bahsedişini okumadan evvel ben tek bebek hazırlığında bile paranoyaklık ederken acaba sen ne yaptın diye düşündüm ve peşinede bahsetmişsin. Anormal bir durumda olduğunu düşünmüyorum. Çevrenin sana ekstra hassas ve yardımcı olması gerek. Annen yardımcı olmaya çalışırken senin içine sinmiyorsa güzel bir dille anlatıp orta yolda buluşmak lazım. Bebeklerinle ilgili her konuda en iyisini istemen en doğal hakkın. Canını sıkma farkındalığın sayesinde davranışlarını güzelce yönetirsin.

Bende klimayla yatmama rağmen gece çok uyanıyorum biraz sıcakların normale dönmesi lazım ya enerjim çok düştü
Bende öyleyim modum o kadar düşükki inan hiçbişey keyif vermiyor bugün az serin de gözümü açtım şimdi Çarşambayı düşünüyorum 40 drrece olcak napıcaz

Benimde öyle oldu cnm endokrin ve kadın doğum takipli gidiyoruz ciğer geliştirici iğneyi tüp Bebek doktorum yaptır dedi bu
hafta buradaki doktoruma söyleyeceğim bende böyle ağrılar devam ederse snrm erken alınacak galiba

Sık dişini kuzum az kaldı inşallah

Daya

Amin canım inşallah vakti zamanında gelirler benimde 3 gündür belim bazen çok feci ağrı giriyor kasıklarıma ama hemen geçiyor , çok aşağı inmiş meğerse o yüzden , bizim bebişler merakl açılın geliyorum diyorlar

Bende öyleyim modum o kadar düşükki inan hiçbişey keyif vermiyor bugün az serin de gözümü açtım şimdi Çarşambayı düşünüyorum 40 drrece olcak napıcaz
Bende bugün öyle eksi moddayım ki neden oldu anladım. Şu hafta güzel geçsin sıcaklarda sorun olmadan atlatalım inş.

Benim bütün hazırlıkları annem artık gelip yapacak ne yapiyim , yada 35 haftada kalkıp yaparım , en azından 35,36 da doğan bebekler genelde girmiyor küveze

3 gündür filan akşam hiç yemek yiyemiyorum kızlar midem bulanıyor gibi. Zorla yemeye çalışıyorum o zamanda öğürüyorum ilk trimester gibi. Sıcaklardan diye yorumluyorum inş öyledir
Canım bende yemek yiyemiyoruz ki pek bişey , dün yemek yedim az bişey , 1 saat sonra bi nektari yedim ölüyordum kaburgam midem başladı ağrımaya , patlicak gibi his ediyordum

Kızlar şöyle bir hesaplama yöntemi yok mu acaba bebek 32. Haftada şu kg şu boyda diye girsek, 38. Haftada tahmini kaç kg kqç cm doğar, 39. Haftada tahmini kaç kg kaç cm doğar gibi aradım bulamadım
Boyunu bilmem ama benim bebek haftada 150 gr cıvarı alıyor hesapladım eğer 38 de doğarsa ortalama dr dediği gibi 2700-2850 arasında doğar

Aslinda tüm mesele hamilelikten dolayi normal zaman ki gibi istedigin gibi temizlik yapamamak yada düzeni sağlayamamak..
Bu aşamada da çocuklarim iyi olsun gerisi hallolur fikrini tekrar ediyorum beynimde
Haklisin canim.. eşimde ki anlayisi diger aile üyelerinden beklememeliyim, çünkü onlara hepsi aşiri geliyor.. ben kiyafetlerini malzemelerini doğal kokusun deterjanlarla mis gibi yikayip ütülerken bana biz üç parça kiyafetle haci şakirle büyüttük diyiveriyorlar
E imkan varken, bilinç varken bizde mi öyle yapalim
Hayirli olsun canim.. ben annem geldi artik serbestlerden hic degilse gönlümce yerim derken son düzlükte cğer gelistirici mevzu olunca yemeye içmeye extra dikkat eder oldum.. hic degilse kendim stabil tutayim şekerimi, igneye gerek kalirsa daha sıkı takiple doz ayarlamasiyla diyabeti kontrolde tutariz. Zamaninda saglikla gelsin evlatlarimiz

Kızlar ben özel sektörde çalışıyorum, şirket yan hakkı olarak haftada 1 gün evden çalışma hakkımız var ama ben çok ekstrem bir durum olmadıkça bu hakkımı kullanmadım. Haftaya pazartesi çalışabilir raporu alacağım, sonraki haftadan itibarende eğer müdürüm izin verirse 37+0 a kadar full evden çalışmaya geçmek istiyorum. Daha önceden buradaki bir çalışan tamamen keyfi bir sebepten 3 ay evden çalışma almıştı. Hatta ingiltereye ablasının yanına gidip oradan çalışmıştı. Sizce banada 1 ay evden çalışma verirlermi? Bu havalarda artık ağlayasım geliyor sıcaktan. Çok aşırı bunaldım buhrana girdim. Birde ofise geldikçe klimalar çarpıyor hasta oluyorum 2 aydır tam anlamıyla düzelemedim moralim çok bozuk daha önceki çalışana keyfi bir sebepten ötürü 3 ay verdilerse, banada haydi haydi vermeleri lazım diye düşünüyorum. Sizce verirler mi

Kızlar şöyle bir hesaplama yöntemi yok mu acaba bebek 32. Haftada şu kg şu boyda diye girsek, 38. Haftada tahmini kaç kg kqç cm doğar, 39. Haftada tahmini kaç kg kaç cm doğar gibi aradım bulamadım
Canım onu bilmiyorum ama ben en son perşembe gittim 550gr almıştı yaklaşık bana çok geldi doktor normal artık haftada 250gr alır demişti tabi 3 aşağı 5 yukarı

Aynen dr 34 haftana kadar uzan dedi dinlen dedi , ciğerler 34 ye tamamlanıyor gelişimi , 34ü geçir ki içimiz rahat olsun
ya canım iştahın da kesilmişti senin bol protein ağırlıklı beslen bebeye kilo aldıran şeyler ye ölçümlere çok takılma birebir sonuç vermeyebiliyor, son zamanlarda alıyorlar kiloyu asıl

Bebeğe kesinlikle en çok kilo aldıran şey kaşar peyniri :)

Bizim de kilomuz hep düşük seyrediyordu göbek çevresi filan,

Bana da bir arkadaşım önermişti ne kaybederim deniyim dedim sabah kahvaltıda, akşam da karpuzun yanında çok olmayacak şekilde tükettim ve 4 hafta sonra kilosu üst sınıra yakın cıktı.

Su an 32+3 bugün gittik hatta hastaneye 2100 gram 44 cm çıktı

Bence deneyebilirsin :)

Benim beslenmeme kattığım tek şey o olmuştu

Canım iste sende konuş dediğin gibi keyfi bir şeye verdilerse sana da vermeleri gerekir diye düşünüyorum inşallah alırsın evden çalışmak daha rahat olur kesinlikle

Ben hiç kaşar yemiyorum ya yarından itibaren başlıyorum hatta bu geceden , inşallah benim bebeğimede iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…