2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
yoo sorabilirsin bunlar hep bebeği kanala yönlendirme egzersizleri hatta ben pilates topuyla başladım bile , hurmaya da 34 ya da 35 ten sonra başlanabilir diye biliyorum , bende o zamanlar başlayacağım Hz Meryem gibi bize de şifa olur inşallah

Yürüyüş önerdi karbonhidrat beslenme dedi. Genetik de biraz bekleyip göreceğiz yapacak bir sey yok

Balık hapı kullanıyor musun canım ? O da bebeğe kilo aldırıyormuş.

ne istediğimi bilmiyorum ki bebek yerle temas etmesin yeter bana

Kızlar günaydınlar, hepinize sağlıklı haftalar diliyorum. Bakalım hangi bebişlerden güzel haberler gelecek bu hafta. Benim daha var kontrole maalesef :S
Hafta sonu arkadaşlarım bana süpriz Baby Shower yaptılar çok güzeldi ve heycanlandım gittikçe yaklaşıyorum bebişime

Bende 31 temmuzda gideceğim tam 32+0 oluyorum çalışabilir raporunuda alacağım, en son 3 temmuzda gitmiştim kontrole merak içindeyim ne kadar oldu boyu kilosu, kime benziyor

Günaydın canım ay ne güzel düşünmüşler

Günaydın;
Dün giremedim sayfalar sayfalar birikmiş
Bebeğimin kıyafetleri yıkandı ütülendi, dolabı temizlendi, beşiği kuruldu. Tam olarak hastane çantası yapmasam da götüreceklerimi ayırdım mini hurçlara yerleştirdim. Tabi daha eksiklerim var. Ama neyse ki zamanda var. Çantayı hazırlamaya başlayınca ne eksik görülüyor galiba.

Herkese iyi haftalar diliyorum. Bir an önce cuma olsun. Amin .

Kılzar dr’tan şimdi geldim , rahim ağzını ölçtü 3 cm dedi , ama bebek çok aşağıda bundan çok aşağı inmemesi gerekiyor dedi , o yüzden mümkünse hep uzan dedi , nst sordum gerek yok dedi , bebek 43 cm ama kilo baya düşük göbek çevresi bi hafta geriden geliyor hala , 1690 gram , dr max doğacağı kilo 2700 olur büyük bebek bekleme dedi ama bol bol et yememi önerdi , bakalım nasıl olucak , bebek hareketlerine çok dikkat etmemi istedi , 2 saat hareketsizse mutlaka gel yada ara beni dedi , böyle işe

Günaydın canım ne iyi yapmışsın oh rahatlamışsın , benim eşyalar da geliyor bu hafta , ama ben bişey yapmicam annem gelip yapacak , dr dinlenme verdi bebek çok aşağıda dedi bu kadar yer kafasını en dibe sokmuş

Vallahi doğmadan bile dertleri bitmiyor ya çok büyük olurlar ya çok küçük olurlar.. Benimki de o uzun bacaklarıyla akciğerlerime akciğerlerime bastırıyor nefes alamıyorum. Doğum pozisyonu diye bir şeyden de haberi yok benimkinin hala karnımın içinde kafasına göre takılıyor. Allah hepimize kolaylık versin her türlüsü çok zor artık. Ay biz bi doğuraydık yaaa

Dinlen kuzum. Hem yardımcı olacak birileri de varsa niye kendini yorasın ki. Senin minnoş meraklı meloş olacak biraz
Allahım sağlıkla zamanında kucağına almanı nasip etsin 2700 de hem az bir kilo değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…