yoo sorabilirsin bunlar hep bebeği kanala yönlendirme egzersizleri hatta ben pilates topuyla başladım bile , hurmaya da 34 ya da 35 ten sonra başlanabilir diye biliyorum , bende o zamanlar başlayacağım Hz Meryem gibi bize de şifa olur inşallahBelki koca karı bilgisi olabilir busert şekilde merdiven inme var, yere dizlerden çökerek yürümeye çalışma var çok enteresan şeyler var doktora sölesem malum bilimciler tuhaf tuhaf bakıyolar utanıyorum soramıyorum
Yürüyüş önerdi karbonhidrat beslenme dedi. Genetik de biraz bekleyip göreceğiz yapacak bir sey yokBen midyeye bayılırdım tiksindim hamilelikte
Valla o kadar zaman yemedim ama bugün abarttım yemişken tam yedim
Gerçekten mi:) bebişin kilosu normal mi peki haftasıyla uyumlu mu? Ben de yarın gideceğim bakalım benm tosuncuk kaç kilo oldu. 2 hafta öndeydi
Ay napıcaz peki bebişin kilosunu nasıl normale getirebilirmişiz? Bana da öyle dedi doktorum muzu kestim onu kestim bunu kestim hala bebiş tosuncuk
Balık hapı kullanıyor musun canım ? O da bebeğe kilo aldırıyormuş.Beni doktor 26.haftada şekerin sınırda diye korkuttu, diyete başlattı. O zaman 1 hafta önden gidiyordu, bir ay diyet yaptım. 30.haftada gittim 2 hafta önden gitmeye başlamış. Bizim beslenmemiz tek etken değil galiba
Kullanıyorum, ondandır o zaman. Bir de diyetle şekeri, karbonhidratı kesince süt ürünleri çok tükettim belki o da etkiledi ama doktor çok önemsemedi 2 hafta önden gitmesini.Balık hapı kullanıyor musun canım ? O da bebeğe kilo aldırıyormuş.
Aaaa ama aklıma başka yöntemler geliyor anlatamıyorumTutamıyorum kiiçeriye giriyor
benim hastaneyi arkadaşa sordum o da klimadan oda soğuk oluyor dediKuzu kesin yedek al, 2 alt üst iç mamasiri vs durumlar hiç belli olmuyor. Benim hastane çok soğuktu mesela hastanede merkesi klimadan dolayı. O yüzden temkinli ol. Fazla fazla al sen
Ben bunu aldım ama hastaneye götürmemiz gerekiyor mu ki ? HAMUR Bebek Alt Açma Minderi Bakım Pedi Örtüsü Elephant Fiyatı, Yorumları - Trendyol
kuzu bunlardan var da tek kullanımlık daha iyi hastane için bence. Kullandığımızı atarız, hastane ortamı sonuçta atarız eve getirmeyiz.Aaa ped sormuşsunben daha almadım ya
ne istediğimi bilmiyorum kiAhhshshs benden de tasarrufluymus arkadasiniz. :)
NewMamaa e-bebek'in sanirim 60x60 olani pofuduk, 60x90 olaninda ben bi pofudukluk goremedim.
Ic dolgusu en yogun olan ama unibaby. (Sadece 60x60 var)
Bu ic dolgu yumusakligi cok onemsiz bir detay ama emin ol.
Illa pofuduk istiyorsan hasta alt bezi al, en yumusak onlar. Ciddiyim :)
Bende 31 temmuzda gideceğim tam 32+0 oluyorum çalışabilir raporunuda alacağım, en son 3 temmuzda gitmiştim kontrole merak içindeyim ne kadar oldu boyu kilosu, kime benziyorKızlar günaydınlar, hepinize sağlıklı haftalar diliyorum. Bakalım hangi bebişlerden güzel haberler gelecek bu hafta. Benim daha var kontrole maalesef :S
Hafta sonu arkadaşlarım bana süpriz Baby Shower yaptılar çok güzeldi ve heycanlandım gittikçe yaklaşıyorum bebişime
Benim de 3 ağustos. Biz bebişini haftaya görecek olan annelerizBende 31 temmuzda gideceğim tam 32+0 oluyorum çalışabilir raporunuda alacağım, en son 3 temmuzda gitmiştim kontrole merak içindeyim ne kadar oldu boyu kilosu, kime benziyor
Aynen canım daha almadım benkuzu bunlardan var da tek kullanımlık daha iyi hastane için bence. Kullandığımızı atarız, hastane ortamı sonuçta atarız eve getirmeyiz.
Günaydın canım ay ne güzel düşünmüşlerKızlar günaydınlar, hepinize sağlıklı haftalar diliyorum. Bakalım hangi bebişlerden güzel haberler gelecek bu hafta. Benim daha var kontrole maalesef :S
Hafta sonu arkadaşlarım bana süpriz Baby Shower yaptılar çok güzeldi ve heycanlandım gittikçe yaklaşıyorum bebişime
Günaydın canım ne iyi yapmışsınGünaydın;
Dün giremedim sayfalar sayfalar birikmiş
Bebeğimin kıyafetleri yıkandı ütülendi, dolabı temizlendi, beşiği kuruldu. Tam olarak hastane çantası yapmasam da götüreceklerimi ayırdım mini hurçlara yerleştirdim. Tabi daha eksiklerim var. Ama neyse ki zamanda var. Çantayı hazırlamaya başlayınca ne eksik görülüyor galiba.
Herkese iyi haftalar diliyorum. Bir an önce cuma olsun.Amin .
Vallahi doğmadan bile dertleri bitmiyor ya çok büyük olurlar ya çok küçük olurlar.. Benimki de o uzun bacaklarıyla akciğerlerime akciğerlerime bastırıyor nefes alamıyorum. Doğum pozisyonu diye bir şeyden de haberi yok benimkinin hala karnımın içinde kafasına göre takılıyor. Allah hepimize kolaylık versin her türlüsü çok zor artık. Ay biz bi doğuraydık yaaaKılzar dr’tan şimdi geldim , rahim ağzını ölçtü 3 cm dedi , ama bebek çok aşağıda bundan çok aşağı inmemesi gerekiyor dedi , o yüzden mümkünse hep uzan dedi , nst sordum gerek yok dedi, bebek 43 cm ama kilo baya düşük göbek çevresi bi hafta geriden geliyor hala , 1690 gram , dr max doğacağı kilo 2700 olur büyük bebek bekleme dedi ama bol bol et yememi önerdi , bakalım nasıl olucak , bebek hareketlerine çok dikkat etmemi istedi , 2 saat hareketsizse mutlaka gel yada ara beni dedi , böyle işe
Dinlen kuzum. Hem yardımcı olacak birileri de varsa niye kendini yorasın ki. Senin minnoş meraklı meloş olacak birazGünaydın canım ne iyi yapmışsınoh rahatlamışsın , benim eşyalar da geliyor bu hafta , ama ben bişey yapmicam annem gelip yapacak , dr dinlenme verdi bebek çok aşağıda dedi bu kadar yer kafasını en dibe sokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?