2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
ya canım iştahın da kesilmişti senin bol protein ağırlıklı beslen bebeye kilo aldıran şeyler ye ölçümlere çok takılma birebir sonuç vermeyebiliyor, son zamanlarda alıyorlar kiloyu asıl

evet sakın bir şey yapma dinlen hep, benimki de hala makat geliş dönmemiş kerata hissediyorum hareketleri aynı

ahahhaha benimkinin de haberi yok doğum pozisyonundan paso kafasını sağa sola götürüyor o kadar, bak şimdi gene mesanemde tepiniuor çişimi tutar gibi tutuyorum kendimi

ya canım iştahın da kesilmişti senin bol protein ağırlıklı beslen bebeye kilo aldıran şeyler ye ölçümlere çok takılma birebir sonuç vermeyebiliyor, son zamanlarda alıyorlar kiloyu asıl
Aynen dr yiye bildiğin kadar et ye dedi , antrikot ye gerekirse her gün iki öğün

Benim ilk findik 48 cm 3100 gr dogmustu. Minicikti, kucagima verdiklerinde nasil tutacagim bu cocuk kucuk demistim.

Ana baba olarak da ufak tefek tipleriz bizde, bebegimiz ne olsun diyorduk, simdi akranlarinin arasinda normal boyda bir cocuk oldu. Uzulmeyin yani Kibris'cim kendini toparlar o, sen su 34.haftayi atlatmaya bak. Koru meraklıyi...

Kizlar, cuma gunu randevum var. Cok heyecanliyiz :) tam 34+1 olacagiz cuma gunu

Öyle bir şeyin hayalini bile kurmuyorum ya artık güzel şeyler olmuyor çünkü hatta izin almak istesek kesin o gün çok yoğundur izin bile alamayız

Çarşamba sıcak olacağını gördüğümden beri beklentim bu mahvetti bizi bu sıcaklar ya

ayy ne iyi olur zor geldim bugün işe dün gece de çok sıcaktı
valla ben de akşam klima olmasına rağmen uyuyamadım neden bilmiyorum ya modum çok düşük bugün. şu çarşambayı bi atlatsak

kuzum kilo iyi bir şey değil zaten ya kız o kız fiziğine dikkat ediyor annesi hiç kafana takma. Arkadaşların söylediği şeyleri ye, avakado da işe yarıyor diye biliyorum gerisi Allah'tan. Doktor sana söyledi mi bilmiyorum ama bebk ço aşağıda olan bir arkadaşıma erken doğum riski olmasın diye yürüme demişti doktoru iş yapmayı vs yasaklamıştı bilgin olsun istersen doktoruna danış.

Ahaha daha 2700 ne olur o zaman neyse sağlıklı olsun da dediğiniz gibi bişey olmaz uzanıyorum valla inşallah 37-38 yetişirim , inşallah çok güzel heberlerle bekliyoruz

Canım banada yatış verdi , iş yapmicaksın dinlene bildiğin kadar dinlen dedi , çünkü bundan aşası doğum kanalına girer dedi , bunun olmaması gerekiyor , şuna rahim ağzın kapalı ama aşağı inerse tehlike , bol bol dinlen 34 haftayı atlatalım dedi , benim kız çok meraklı gelmek için galiba aceleci

Sen artık yat kuzum avakado ceviz kaşar et peynir gibi şeyler ye yattığın yerden de tamam bu iş :)

Hayırlı haftalar anneler
Bizim kontroller haftada bire düştü,yarin kontrol var.. bu hafta endokrin takibim var olasi durumda ciğer gelistirici vurulacak icinde ki kortizon sekeri yükseltebiliyormus.. bizde h.sonu oğullarin kiyafetlerini yikadik bi kismi ütülendi bi kismi kurumada, bayagi büyük iş var. Ben tekstil ve giyimleri yikayip hurclayip odalarinda hazirda bekletecegim, hastane cantasina konacaklari ayarlayacagim haftaya da dolabi organizerleri temizlenip yerlestiririz. 33+larda hazir olmus olucak herseyi..
Ben biraz takintili hazirlik yapiyorum, eşim dilimden anliyor yardimci oluyor ama annem anlamiyor onu yönlendirirken çok zorlaniyorum.. doğumdan sonra Allah bana yardim etsin biraz makul olmam lazim, tek bebekle ilgilenmek zorken ben iki oğlumla ilgilenecegim, yine takintili ve olmazsa olmaz tavirlarinda olursam hayat önce bana sonra yanimdakilere epey zorlaşır gibi

Kolay gelsin canım çok iyi yapmışsın yorma ama kendini , evet takıntıyı bırakmak gerekiyor ya bazen , bende normalde öyleyim ama 7 aydır mecburen bıraktım takıntıyı , bende temizlik takıntım var mesela annem benim gibi değil , ben tez canlıyım annem değil , ama napalım bazen göz ardı etmek gerekiyor

Benim ki de o kadar yer var kafa en dipte merak etme döner bazı bebişler 38 de bile dönüyor
Benimki de öyle cnm erkenden dönmüş ve durmadan aşağıya baskı yapıyor korkunç bir ağrı belim bacağım ve kasıkta ilaç almadan geçmiyor da annem geldi benimde öyle yatıyorum işlerde yarım bakalım yinede sağlıkla gelsinler de başka birşey düşünmek istemiyorum

Cuma günü gidecek olan bikaç kişiyiz sanırım mutlu olarak dönelim inşallah şaka maka bu hafta 34 ü deviricez ayyy bişey kalmadı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…