ya canım iştahın da kesilmişti senin bol protein ağırlıklı beslen bebeye kilo aldıran şeyler ye ölçümlere çok takılma birebir sonuç vermeyebiliyor, son zamanlarda alıyorlar kiloyu asılKılzar dr’tan şimdi geldim , rahim ağzını ölçtü 3 cm dedi , ama bebek çok aşağıda bundan çok aşağı inmemesi gerekiyor dedi , o yüzden mümkünse hep uzan dedi , nst sordum gerek yok dedi, bebek 43 cm ama kilo baya düşük göbek çevresi bi hafta geriden geliyor hala , 1690 gram , dr max doğacağı kilo 2700 olur büyük bebek bekleme dedi ama bol bol et yememi önerdi , bakalım nasıl olucak , bebek hareketlerine çok dikkat etmemi istedi , 2 saat hareketsizse mutlaka gel yada ara beni dedi , böyle işe
evet sakın bir şey yapma dinlen hep, benimki de hala makat geliş dönmemiş kerata hissediyorum hareketleri aynıGünaydın canım ne iyi yapmışsınoh rahatlamışsın , benim eşyalar da geliyor bu hafta , ama ben bişey yapmicam annem gelip yapacak , dr dinlenme verdi bebek çok aşağıda dedi bu kadar yer kafasını en dibe sokmuş
ahahhaha benimkinin de haberi yok doğum pozisyonundanVallahi doğmadan bile dertleri bitmiyor ya çok büyük olurlar ya çok küçük olurlar.. Benimki de o uzun bacaklarıyla akciğerlerime akciğerlerime bastırıyor nefes alamıyorum. Doğum pozisyonu diye bir şeyden de haberi yok benimkinin hala karnımın içinde kafasına göre takılıyor. Allah hepimize kolaylık versin her türlüsü çok zor artık. Ay biz bi doğuraydık yaaa
Aynen dr yiye bildiğin kadar et ye dedi , antrikot ye gerekirse her gün iki öğünya canım iştahın da kesilmişti senin bol protein ağırlıklı beslen bebeye kilo aldıran şeyler ye ölçümlere çok takılma birebir sonuç vermeyebiliyor, son zamanlarda alıyorlar kiloyu asıl
Benim ki de o kadar yer var kafa en dipteevet sakın bir şey yapma dinlen hep, benimki de hala makat geliş dönmemiş kerata hissediyorum hareketleri aynı
ayy ne iyi olur zor geldim bugün işeÇarşamba çok sıcak olacakmış ya hamilelere idari izin olsun nolurr
ohh ohh yarasınAynen dr yiye bildiğin kadar et ye dedi , antrikot ye gerekirse her gün iki öğün
Kılzar dr’tan şimdi geldim , rahim ağzını ölçtü 3 cm dedi , ama bebek çok aşağıda bundan çok aşağı inmemesi gerekiyor dedi , o yüzden mümkünse hep uzan dedi , nst sordum gerek yok dedi, bebek 43 cm ama kilo baya düşük göbek çevresi bi hafta geriden geliyor hala , 1690 gram , dr max doğacağı kilo 2700 olur büyük bebek bekleme dedi ama bol bol et yememi önerdi , bakalım nasıl olucak , bebek hareketlerine çok dikkat etmemi istedi , 2 saat hareketsizse mutlaka gel yada ara beni dedi , böyle işe
Öyle bir şeyin hayalini bile kurmuyorum ya artık güzel şeyler olmuyor çünkü hatta izin almak istesek kesin o gün çok yoğundur izin bile alamayız
Çarşamba sıcak olacağını gördüğümden beri beklentim bu mahvetti bizi bu sıcaklar ya
valla ben de akşam klima olmasına rağmen uyuyamadım neden bilmiyorum ya modum çok düşük bugün. şu çarşambayı bi atlatsakayy ne iyi olur zor geldim bugün işedün gece de çok sıcaktı
valla ben de akşam klima olmasına rağmen uyuyamadım neden bilmiyorum ya modum çok düşük bugün. şu çarşambayı bi atlatsak
kuzum kilo iyi bir şey değil zaten ya kız o kız fiziğine dikkat ediyor annesi hiç kafana takma. Arkadaşların söylediği şeyleri ye, avakado da işe yarıyor diye biliyorum gerisi Allah'tan. Doktor sana söyledi mi bilmiyorum ama bebk ço aşağıda olan bir arkadaşıma erken doğum riski olmasın diye yürüme demişti doktoru iş yapmayı vs yasaklamıştı bilgin olsun istersen doktoruna danış.Kılzar dr’tan şimdi geldim , rahim ağzını ölçtü 3 cm dedi , ama bebek çok aşağıda bundan çok aşağı inmemesi gerekiyor dedi , o yüzden mümkünse hep uzan dedi , nst sordum gerek yok dedi, bebek 43 cm ama kilo baya düşük göbek çevresi bi hafta geriden geliyor hala , 1690 gram , dr max doğacağı kilo 2700 olur büyük bebek bekleme dedi ama bol bol et yememi önerdi , bakalım nasıl olucak , bebek hareketlerine çok dikkat etmemi istedi , 2 saat hareketsizse mutlaka gel yada ara beni dedi , böyle işe
Sağol canım inşallahohh ohh yarasın
Ahaha daha 2700 ne olur o zamanBenim ilk findik 48 cm 3100 gr dogmustu. Minicikti, kucagima verdiklerinde nasil tutacagim bu cocuk kucuk demistim.
Ana baba olarak da ufak tefek tipleriz bizde, bebegimiz ne olsun diyorduk, simdi akranlarinin arasinda normal boyda bir cocuk oldu. Uzulmeyin yani Kibris'cim kendini toparlar o, sen su 34.haftayi atlatmaya bak. Koru meraklıyi...
Kizlar, cuma gunu randevum var. Cok heyecanliyiz :)tam 34+1 olacagiz cuma gunu
Canım banada yatış verdi , iş yapmicaksın dinlene bildiğin kadar dinlen dedi , çünkü bundan aşası doğum kanalına girer dedi , bunun olmaması gerekiyor , şuna rahim ağzın kapalı ama aşağı inerse tehlike , bol bol dinlen 34 haftayı atlatalım dedi , benim kız çok meraklı gelmek için galiba acelecikuzum kilo iyi bir şey değil zaten ya kız o kız fiziğine dikkat ediyor annesi hiç kafana takma. Arkadaşların söylediği şeyleri ye, avakado da işe yarıyor diye biliyorum gerisi Allah'tan. Doktor sana söyledi mi bilmiyorum ama bebk ço aşağıda olan bir arkadaşıma erken doğum riski olmasın diye yürüme demişti doktoru iş yapmayı vs yasaklamıştı bilgin olsun istersen doktoruna danış.
Sen artık yat kuzum avakado ceviz kaşar et peynir gibi şeyler ye yattığın yerden de tamam bu iş :)Canım banada yatış verdi , iş yapmicaksın dinlene bildiğin kadar dinlen dedi , çünkü bundan aşası doğum kanalına girer dedi , bunun olmaması gerekiyor , şuna rahim ağzın kapalı ama aşağı inerse tehlike , bol bol dinlen 34 haftayı atlatalım dedi , benim kız çok meraklı gelmek için galiba aceleci
Valla benim hamilelik hep yatmayla geçti yaSen artık yat kuzum avakado ceviz kaşar et peynir gibi şeyler ye yattığın yerden de tamam bu iş :)
Kolay gelsin canım çok iyi yapmışsın yorma ama kendini , evet takıntıyı bırakmak gerekiyor ya bazen , bende normalde öyleyim ama 7 aydır mecburen bıraktım takıntıyı , bende temizlik takıntım var mesela annem benim gibi değil , ben tez canlıyım annem değil , ama napalım bazen göz ardı etmek gerekiyorHayırlı haftalar anneler
Bizim kontroller haftada bire düştü,yarin kontrol var.. bu hafta endokrin takibim var olasi durumda ciğer gelistirici vurulacak icinde ki kortizon sekeri yükseltebiliyormus.. bizde h.sonu oğullarin kiyafetlerini yikadik bi kismi ütülendi bi kismi kurumada, bayagi büyük iş var. Ben tekstil ve giyimleri yikayip hurclayip odalarinda hazirda bekletecegim, hastane cantasina konacaklari ayarlayacagim haftaya da dolabi organizerleri temizlenip yerlestiririz. 33+larda hazir olmus olucak herseyi..
Ben biraz takintili hazirlik yapiyorum, eşim dilimden anliyor yardimci oluyor ama annem anlamiyor onu yönlendirirken çok zorlaniyorum.. doğumdan sonra Allah bana yardim etsin biraz makul olmam lazim, tek bebekle ilgilenmek zorken ben iki oğlumla ilgilenecegim, yine takintili ve olmazsa olmaz tavirlarinda olursam hayat önce bana sonra yanimdakilere epey zorlaşır gibi
Benimki de öyle cnm erkenden dönmüş ve durmadan aşağıya baskı yapıyorBenim ki de o kadar yer var kafa en diptemerak etme döner bazı bebişler 38 de bile dönüyor
Cuma günü gidecek olan bikaç kişiyiz sanırım mutlu olarak dönelim inşallahBenim ilk findik 48 cm 3100 gr dogmustu. Minicikti, kucagima verdiklerinde nasil tutacagim bu cocuk kucuk demistim.
Ana baba olarak da ufak tefek tipleriz bizde, bebegimiz ne olsun diyorduk, simdi akranlarinin arasinda normal boyda bir cocuk oldu. Uzulmeyin yani Kibris'cim kendini toparlar o, sen su 34.haftayi atlatmaya bak. Koru meraklıyi...
Kizlar, cuma gunu randevum var. Cok heyecanliyiz :)tam 34+1 olacagiz cuma gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?