Birazdan arkadaşa sorum peluş sabahlık iyi oluyormuş diye yazacaksın na şuraya yazıyorumYapma ya peluş sabahlıkla yanarım ben yaa şuan hayal bile edemedim:)
Kuzum kesin net ye gir inşallah herşey yolundadır. Kültür çıkmış mi ??Kızlar dr’umu aradım sancım geçmiyor dedim, 6 saate bir ağrı kesici al ve idrar kültür testi ver dedi banaidrar kültürün çıksın ona göre konuşalım dedi , benimde bel ağrım adet sancım geçmiyor anam napacam hiç bilmiyorum sanki dr çok rahat davranıyor gibime geliyor
Ayy yok şuan onu soracak vücut sıcaklığına sahip değilimBirazdan arkadaşa sorum peluş sabahlık iyi oluyormuş diye yazacaksın na şuraya yazıyorum
Evet şimdi tekrar sancım vardı parol içtim tekrar , valla bende anlamıyorum niye bakmıyor , en azından sancım falan başladıysa ciğer geliştirici yapar bu dönemde , ama söylediğim halde bana gerek yok diyor , nst niye çekiyorlar o zaman ne zaman çekiliyor anlamadım vallahiCanım sancıların 6 saatte 1 parol alacak kadar şiddetli mi gerçekten neden nst ile bakmıyor sana
Magnorm içiyorum bir tane , acaba artırsam mıCanım nerde yaşıyorsun ?
Belki başka bir doktorun fikrini alabilirsin. Tamam parol de kullanılabilir ama mutlaka baska bir çözümü ya da yolu vardır en azından bi nst bakılabilir. Ben magnezyumu arttırınca bir tık rahatladım.
Ben kıbrıstayım , canım buranın dr ları bi tuhaf çok rahatlar tr gibi değil hiç , benim kanamam vardı kimse bişey yapmadı tr olsa hastanede yatırırlardı en azından 2,3 gün , burası bi değişikCanım nerde yaşıyorsun ?
Belki başka bir doktorun fikrini alabilirsin. Tamam parol de kullanılabilir ama mutlaka baska bir çözümü ya da yolu vardır en azından bi nst bakılabilir. Ben magnezyumu arttırınca bir tık rahatladım.
Yok akşam kapalı oluyor laboratuvar yarın sabah vericem bakiyim ne çıkacak hemen göndericem , eğer nst çekmezse bu sefer devlette acile gidicem belki orda bakarlar bi ihtimalKuzum kesin net ye gir inşallah herşey yolundadır. Kültür çıkmış mi ??
Bende ilk 4 gün lansinoh çok kullandım canım ilk zamanda göğüs uçlarım çok acımıştı o yüzden çok iyi geldi. Şimdi de ara ara sıcak su torbası koyuyorum göğüslerime, ben sağım yaptığım için ara ara damar zorluyorum sanırım beze oluyor hemen sıcak su torbası koyuyorum yarım saate geçiyor rahatlatıyor size de şimdiden fikir olsunKızlar ağustos grubunda doğum yapan bir anne lansinoh sıcak soğuk kompres bunu çok kullanmış ben almadım :S
Git kuzu geçmezse bizi de haberdar et, Allahım yardımcın olsunYok akşam kapalı oluyor laboratuvar yarın sabah vericem bakiyim ne çıkacak hemen göndericem , eğer nst çekmezse bu sefer devlette acile gidicem belki orda bakarlar bi ihtimal
Kızlar ağustos grubunda doğum yapan bir anne lansinoh sıcak soğuk kompres bunu çok kullanmış ben almadım :S
Evet depend de kullanmış. Ama onun bebis kuvezde canim belki sagmasi gerekmistir o yuzdendir
Evet şimdi tekrar sancım vardı parol içtim tekrar , valla bende anlamıyorum niye bakmıyor , en azından sancım falan başladıysa ciğer geliştirici yapar bu dönemde , ama söylediğim halde bana gerek yok diyor , nst niye çekiyorlar o zaman ne zaman çekiliyor anlamadım vallahiçaresiz uzanıyorum , tuvalete kalksam sancım geliyor ya şaka gibi
Sağol canım benim hepimizinGit kuzu geçmezse bizi de haberdar et, Allahım yardımcın olsun
Meme de mastit olusumuna karsi sicak soguk kompres yapilmasi gerekebiliyor.
Bebek yanlis kaparsa memeyi ve yanlis emerse, tam bosaltamadigi icin olusan bir tur iltihaplanma mastit ve cok tehlikeli sonuclari olabiliyor.
Benim ilk gebeligimde cok sancili gecti ilk 3ay emzirme surecim, o zaman bu urun piyasada bulunamiyordu, normal buz akusu ve sicak su torbasi kullanmistim cok rahatlatiyordu.
Benim sancım var ama hep parol iç diyor
Sagmak mastite iyi gelen bir secenek, o arkadas sagdigi halde kullanıp ekstra onlem almis. Mastit bebegin yanlis emmesinden kaynaklaniyor.
TR'de doktor ekstra bir sorun gormezse genelde 36.haftada basliyor nst.
Günaydın canım bence yıka , sonuçta oda kirli tozlu yerden geliyor , dikilene kadar kaç kişi dokunmuş hangi ortamda dikilmiş bilemiyoruz kiGünaydın güzel anneler, bebişlerimizin herşeylerini yıkıyoruz bu valiz içi organizerleri de yıkayalim mı bilemedim
daha bekarken mastit olan benMeme de mastit olusumuna karsi sicak soguk kompres yapilmasi gerekebiliyor.
Bebek yanlis kaparsa memeyi ve yanlis emerse, tam bosaltamadigi icin olusan bir tur iltihaplanma mastit ve cok tehlikeli sonuclari olabiliyor.
Benim ilk gebeligimde cok sancili gecti ilk 3ay emzirme surecim, o zaman bu urun piyasada bulunamiyordu, normal buz akusu ve sicak su torbasi kullanmistim cok rahatlatiyordu.
Sagmak mastite iyi gelen bir secenek, o arkadas sagdigi halde kullanıp ekstra onlem almis. Mastit bebegin yanlis emmesinden kaynaklaniyor.
TR'de doktor ekstra bir sorun gormezse genelde 36.haftada basliyor nst.
1 numara molfix pure and soft aldım ben. İndirimde denk gelmişti. bende ilk kullanım için prima alsam mı almasam mı onu düşünüyorumBen kurutmaya attim üstünede ütüledim
Rossmanndan mi aldin canim, yarin ona göre ordan baktiracahim
İyi yapmissin canim, sleepy bio natural tamamda molfix ile pure soft arasinda fark var mi secenler molfixten hangisi secti acaba
Canım nasılsın. Ağrıların nasıl, tahlillerini yaptırdın mı?Günaydın canım bence yıka , sonuçta oda kirli tozlu yerden geliyor , dikilene kadar kaç kişi dokunmuş hangi ortamda dikilmiş bilemiyoruz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?