2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kuzum kesin net ye gir inşallah herşey yolundadır. Kültür çıkmış mi ??

Canım sancıların 6 saatte 1 parol alacak kadar şiddetli mi gerçekten neden nst ile bakmıyor sana
Evet şimdi tekrar sancım vardı parol içtim tekrar , valla bende anlamıyorum niye bakmıyor , en azından sancım falan başladıysa ciğer geliştirici yapar bu dönemde , ama söylediğim halde bana gerek yok diyor , nst niye çekiyorlar o zaman ne zaman çekiliyor anlamadım vallahi çaresiz uzanıyorum , tuvalete kalksam sancım geliyor ya şaka gibi

Magnorm içiyorum bir tane , acaba artırsam mı söylemedi ki bişey , bana sadece kültür testi ver dedi , yarın sabah idrar testi vericem hemen sonucu göndericem bakim ne dicek

Ben kıbrıstayım , canım buranın dr ları bi tuhaf çok rahatlar tr gibi değil hiç , benim kanamam vardı kimse bişey yapmadı tr olsa hastanede yatırırlardı en azından 2,3 gün , burası bi değişik

Kızlar ağustos grubunda doğum yapan bir anne lansinoh sıcak soğuk kompres bunu çok kullanmış ben almadım :S
Bende ilk 4 gün lansinoh çok kullandım canım ilk zamanda göğüs uçlarım çok acımıştı o yüzden çok iyi geldi. Şimdi de ara ara sıcak su torbası koyuyorum göğüslerime, ben sağım yaptığım için ara ara damar zorluyorum sanırım beze oluyor hemen sıcak su torbası koyuyorum yarım saate geçiyor rahatlatıyor size de şimdiden fikir olsun

Yok akşam kapalı oluyor laboratuvar yarın sabah vericem bakiyim ne çıkacak hemen göndericem , eğer nst çekmezse bu sefer devlette acile gidicem belki orda bakarlar bi ihtimal
Git kuzu geçmezse bizi de haberdar et, Allahım yardımcın olsun

Bebek bezi konusunda da biz prematüre bebek bezine sleepy bio naturel ile başladık bebişim onu sevdi hemşire de hep bu markadan alın bu güzel hem sızdırmıyo hem de poposu uyum sağladı dedi bilginiz olsun biz teni bebişimin hassas olmasına rağmen sleepy den memnun kaldık en başımdan beri onu alıyoruz

Kızlar ağustos grubunda doğum yapan bir anne lansinoh sıcak soğuk kompres bunu çok kullanmış ben almadım :S

Meme de mastit olusumuna karsi sicak soguk kompres yapilmasi gerekebiliyor.

Bebek yanlis kaparsa memeyi ve yanlis emerse, tam bosaltamadigi icin olusan bir tur iltihaplanma mastit ve cok tehlikeli sonuclari olabiliyor.

Benim ilk gebeligimde cok sancili gecti ilk 3ay emzirme surecim, o zaman bu urun piyasada bulunamiyordu, normal buz akusu ve sicak su torbasi kullanmistim cok rahatlatiyordu.

Evet depend de kullanmış. Ama onun bebis kuvezde canim belki sagmasi gerekmistir o yuzdendir

Sagmak mastite iyi gelen bir secenek, o arkadas sagdigi halde kullanıp ekstra onlem almis. Mastit bebegin yanlis emmesinden kaynaklaniyor.

TR'de doktor ekstra bir sorun gormezse genelde 36.haftada basliyor nst.

daha bekarken mastit olan ben korkunç bi ağrısı vardı hele de emzirme döneminde düşünemiyorum

Ben kurutmaya attim üstünede ütüledim
Rossmanndan mi aldin canim, yarin ona göre ordan baktiracahim

İyi yapmissin canim, sleepy bio natural tamamda molfix ile pure soft arasinda fark var mi secenler molfixten hangisi secti acaba
1 numara molfix pure and soft aldım ben. İndirimde denk gelmişti. bende ilk kullanım için prima alsam mı almasam mı onu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…