2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Günaydın kızlar. Dün gece ağrıdan acıdan uyuyamadım acildeyim şuan nstye bağladılar sonra vajinal muayene edecekler. Umarım birşey yoktur bebeğim biraz daha bekler dua edin bana da
Ah canım bu bizim bebeklerin merakı nedir , inşallah bekler canım endişelenme içini ferah tut , bende gece hiç uyumadım sabah kalkıp parol içtim ağrım için

Günaydın kızlar. Dün gece ağrıdan acıdan uyuyamadım acildeyim şuan nstye bağladılar sonra vajinal muayene edecekler. Umarım birşey yoktur bebeğim biraz daha bekler dua edin bana da
Geçmiş olsun kuzum. Umarım herşey yolundadır. bizi haberdar et müsait oldukça

Canım nasılsın. Ağrıların nasıl, tahlillerini yaptırdın mı?
Evet sabah tahlili yaptım , ağrım geçmiyor çıldırıcam gece bi bıçak saplanır gibi ağrı girdi çok feci ama hemen geçti , o ağrı korkuttu beni dün gecede girmişti aynısı , bu gece daha uzun sürdü sanki , idrar sonucunu hemen göndericem dr’a bakiyim ne diyecek

İnşallah bi problem yoktur canım dualarımız seninle
Nasıl bir sancı oldu peki

Canım inşallah şu ağrıların geçer bian önce

Günaydın güzel anneler, bebişlerimizin herşeylerini yıkıyoruz bu valiz içi organizerleri de yıkayalim mı bilemedim
Günaydın yıkamalısın canım nerelere değdide poşetlediler bilmiyoruz
Günaydın geçmiş olsun inşallah sadece annesini yoklamıştır bebiş

Canım günlerdir ağrım var diyip duruyorsun bu drun niye ilgilenmiyor ben sinir oldum artık olmadı git hastaneye dayanamıyorum de yazık günah ya

Yani ilk gebeliğimde 2 kez sancı şikayeti ile doktora gitmiştim 26 hafta civarlarında daha doktor muayene etmeden hemen nst istemişti. Bence kesinlikle nst istemeli neden direniyor anlamadım bu arada sancıya su içmek de çok iyi geliyor. Bol bol su iç canım

Canım günlerdir ağrım var diyip duruyorsun bu drun niye ilgilenmiyor ben sinir oldum artık olmadı git hastaneye dayanamıyorum de yazık günah ya
Ay sorma bi gerginim en ufak bişeyde bağırıyorum , çünkü hep bi endişe içindeyim dr ta parol iç uzan diyor bi nst falan bağlamadı rahim ağzı uzunluğuna baktı sadece , işin kötüsü eşim yalan yapma diyor başka dr gidelim diyorum ara dr’u diyor , dr ta çok rahat bazen acaba benmi abartıyorum diyorum acaba normal mi

Aynen sürekli su içiyorum , valla bende niye bağlamıyorum anlamadım ki , sancım hiç geçmiyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…