Ah canım bu bizim bebeklerin merakı nedir , inşallah bekler canım endişelenme içini ferah tut , bende gece hiç uyumadım sabah kalkıp parol içtim ağrım içinGünaydın kızlar. Dün gece ağrıdan acıdan uyuyamadım acildeyim şuan nstye bağladılar sonra vajinal muayene edecekler. Umarım birşey yoktur bebeğim biraz daha bekler dua edin bana da
Geçmiş olsun kuzum. Umarım herşey yolundadır. bizi haberdar et müsait oldukçaGünaydın kızlar. Dün gece ağrıdan acıdan uyuyamadım acildeyim şuan nstye bağladılar sonra vajinal muayene edecekler. Umarım birşey yoktur bebeğim biraz daha bekler dua edin bana da
Günaydın canım ben yıkadım kısa proğramdaGünaydın güzel anneler, bebişlerimizin herşeylerini yıkıyoruz bu valiz içi organizerleri de yıkayalim mı bilemedim
Evet sabah tahlili yaptım , ağrım geçmiyor çıldırıcamCanım nasılsın. Ağrıların nasıl, tahlillerini yaptırdın mı?
İnşallah bi problem yoktur canım dualarımız seninleGünaydın kızlar. Dün gece ağrıdan acıdan uyuyamadım acildeyim şuan nstye bağladılar sonra vajinal muayene edecekler. Umarım birşey yoktur bebeğim biraz daha bekler dua edin bana da
Canım inşallah şu ağrıların geçer bian önceEvet sabah tahlili yaptım , ağrım geçmiyor çıldırıcamgece bi bıçak saplanır gibi ağrı girdi çok feci ama hemen geçti , o ağrı korkuttu beni dün gecede girmişti aynısı , bu gece daha uzun sürdü sanki , idrar sonucunu hemen göndericem dr’a bakiyim ne diyecek
İnşallah önemli birşey yoktur canım, dualarımız seninleGünaydın kızlar. Dün gece ağrıdan acıdan uyuyamadım acildeyim şuan nstye bağladılar sonra vajinal muayene edecekler. Umarım birşey yoktur bebeğim biraz daha bekler dua edin bana da
Adet sancısı gibiydi belim de çok ağrıdı. Hastane çalıyorum zaten gözükeyim dedim geçmeyinceİnşallah bi problem yoktur canım dualarımız seninle
Nasıl bir sancı oldu peki
Sağol canım amin inşallahCanım inşallah şu ağrıların geçer bian önce
Günaydın canım , a çok iymiş kabak çekirdeği aliyim bariKızlar günaydın böyle bir post buldum, daha önce bebek kilosuyla ilgili konuşulmuştu, faydalı olur diye paylaşıyorum
Günaydın güzel anneler, bebişlerimizin herşeylerini yıkıyoruz bu valiz içi organizerleri de yıkayalim mı bilemedim
Umarım her şey yolundadırGünaydın kızlar. Dün gece ağrıdan acıdan uyuyamadım acildeyim şuan nstye bağladılar sonra vajinal muayene edecekler. Umarım birşey yoktur bebeğim biraz daha bekler dua edin bana da
Günaydın yıkamalısın canım nerelere değdide poşetlediler bilmiyoruzGünaydın güzel anneler, bebişlerimizin herşeylerini yıkıyoruz bu valiz içi organizerleri de yıkayalim mı bilemedim
Günaydın geçmiş olsun inşallah sadece annesini yoklamıştır bebişGünaydın kızlar. Dün gece ağrıdan acıdan uyuyamadım acildeyim şuan nstye bağladılar sonra vajinal muayene edecekler. Umarım birşey yoktur bebeğim biraz daha bekler dua edin bana da
Canım günlerdir ağrım var diyip duruyorsun bu drun niye ilgilenmiyor ben sinir oldum artık olmadı git hastaneye dayanamıyorum de yazık günah yaEvet sabah tahlili yaptım , ağrım geçmiyor çıldırıcamgece bi bıçak saplanır gibi ağrı girdi çok feci ama hemen geçti , o ağrı korkuttu beni dün gecede girmişti aynısı , bu gece daha uzun sürdü sanki , idrar sonucunu hemen göndericem dr’a bakiyim ne diyecek
Yani ilk gebeliğimde 2 kez sancı şikayeti ile doktora gitmiştim 26 hafta civarlarında daha doktor muayene etmeden hemen nst istemişti. Bence kesinlikle nst istemeli neden direniyor anlamadımEvet şimdi tekrar sancım vardı parol içtim tekrar , valla bende anlamıyorum niye bakmıyor , en azından sancım falan başladıysa ciğer geliştirici yapar bu dönemde , ama söylediğim halde bana gerek yok diyor , nst niye çekiyorlar o zaman ne zaman çekiliyor anlamadım vallahiçaresiz uzanıyorum , tuvalete kalksam sancım geliyor ya şaka gibi
Ben yıkadım ama kiyafet kundak tarzı şeylerden ayrı. Mesela hurclari, organize,puset örtüsünü beraber attim. Direkt cildine temas etmeyecek şeylerle.Günaydın güzel anneler, bebişlerimizin herşeylerini yıkıyoruz bu valiz içi organizerleri de yıkayalim mı bilemedim
Ay sorma bi gerginimCanım günlerdir ağrım var diyip duruyorsun bu drun niye ilgilenmiyor ben sinir oldum artık olmadı git hastaneye dayanamıyorum de yazık günah ya
Aynen sürekli su içiyorum , valla bende niye bağlamıyorum anlamadım ki , sancım hiç geçmiyor maalesefYani ilk gebeliğimde 2 kez sancı şikayeti ile doktora gitmiştim 26 hafta civarlarında daha doktor muayene etmeden hemen nst istemişti. Bence kesinlikle nst istemeli neden direniyor anlamadımbu arada sancıya su içmek de çok iyi geliyor. Bol bol su iç canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?