Kesinlikle molfix :)Marka olarak sleeppy den mi gitsem molfix ya da prima çesitlerinden mi alsam. İva natura hic duymadim arastiracağim
Ben 1.5 kilo vermişim kendim bu 2 haftada.Benim de 2 haftada o civarlarda almış çıktı. Neden acaba ?2 hafta önce mı yanlış ölçüm yapıldı bu hafta mı? Yoksa bebekler o kadar mı kilo aldı. Kafamda deli sorular
1 numara mi almaliyim.Ke
Kesinlikle molfix :)
Haklisin canim cok pahali.. eşim bi arkadasindan duymus, prima çesitlerinde 1 bedenin fiyatini digerlerine göre uygun tutuyorlar alisilsin kullanilmaya devam edilsin diye.. dedim piyasanin bundan haberi var mi ben hic uygun prima görmedimBence prima çok pahalı ancak bebeğim diğer bezlerde sorun yaşarsa alırım, sleepy yi alacağıma çok emindim ama onunda ebatı diğerlerine göre küçükmüş vazgeçtim, molfix i fiyat olarak uygun, kaliteli ve yerli malı diye tercih ettim. Molfixte sorun yaşarsam baby turco markasıda aklımda.
hakkaten yaa aynı fiyat 2 numaraylaHaklisin canim cok pahali.. eşim bi arkadasindan duymus, prima çesitlerinde 1 bedenin fiyatini digerlerine göre uygun tutuyorlar alisilsin kullanilmaya devam edilsin diye.. dedim piyasanin bundan haberi var mi ben hic uygun prima görmedim
Marka zaten tutuluyor böyle bir dertleri yok bencehakkaten yaa aynı fiyat 2 numaraylagerçi şöyle 1 numara 70 li ile 2 numara 60 lı aynı fiyat böyle bir fark var
Ben normalde kullanıyorum canım, işe yarıyor bence. Ama bebiş eşyalarında 2 makine beyazlı yıkadım bugün koymayı unutmuşum ama döken yok şükürArkadaslar bi sey daha danisacagim, hem çamaşır makinesinde hemde kurutma makinesinde renkler birbirine karismasin diye bezler vardi sanirim rossmannda, bilgisi olan var mi
Ben prima premium care aldım. En pahalısı o ama ilk doğduğunda riske atmak istemedim sleepy de aldım ama ilk premium care kullancam.. ağustosta bşr arkadaşın bebeğine sleepy pişik yapmış primayq geçmiş. Bebeğe bağlı herşey yaniMarka olarak sleeppy den mi gitsem molfix ya da prima çesitlerinden mi alsam. İva natura hic duymadim arastiracağim
Ben kurutmaya attim üstünede ütüledimBen normalde kullanıyorum canım, işe yarıyor bence. Ama bebiş eşyalarında 2 makine beyazlı yıkadım bugün koymayı unutmuşum ama döken yok şüküryarın renklilere koycam sayende hatırladım.. ama kurutmaya atmadım bebek eşyalarını güneş enerjisiyle kurut yazıyorlar internette hep
İyi yapmissin canim, sleepy bio natural tamamda molfix ile pure soft arasinda fark var mi secenler molfixten hangisi secti acabaBen prima premium care aldım. En pahalısı o ama ilk doğduğunda riske atmak istemedim sleepy de aldım ama ilk premium care kullancam.. ağustosta bşr arkadaşın bebeğine sleepy pişik yapmış primayq geçmiş. Bebeğe bağlı herşey yani
Bende ondan aldım canım zaten en iyi ilk 10 sling markası arasında egg babyAyrıca geçenlerde konuştuğunuz sling markasından değilde egg baby esnek wrap sling aldım. Oyuncak panda ile denedim.Göbeğim mi varmış göbeğimin üstünde panda mı varmış hiç anlamadım çok rahat geldi. İlla bu marka olsun veya alında demiyorum ama düşünün bence. Eşim çok heveslenince zaten bende düşünüyordum aldım gitti.
Bende 2 paket 64lü 1 numara, 4 paket 68li 2 numara sleepy bionatural aldım inşallah pişik yapmaz, ucuza buldum stokladım resmenBen prima premium care aldım. En pahalısı o ama ilk doğduğunda riske atmak istemedim sleepy de aldım ama ilk premium care kullancam.. ağustosta bşr arkadaşın bebeğine sleepy pişik yapmış primayq geçmiş. Bebeğe bağlı herşey yani
Bende molfix aldım 2 paket 1 nümara 3 paket 2 nümara inşallah elimde patlamazValla ben bi paket prima bi paket sleepy aldım. Poposu karar versin dedimstok yapmayı çok önermiyorlar iyi gelmezse elimizde patlamasın diyee
Molfixin bedeni daha büyük diye biliyorum bence sen molfix ve sleepy arasında kaldıysan sleepy tercih et çünkü ikizler minnak oluyor genelde doğduklarıında.. ben sleepy den ecologic aldım canım. Kahverengi paket.Ben kurutmaya attim üstünede ütüledim
Rossmanndan mi aldin canim, yarin ona göre ordan baktiracahim
İyi yapmissin canim, sleepy bio natural tamamda molfix ile pure soft arasinda fark var mi secenler molfixten hangisi secti acaba
Canım sancıların 6 saatte 1 parol alacak kadar şiddetli mi gerçekten neden nst ile bakmıyor sanaKızlar dr’umu aradım sancım geçmiyor dedim, 6 saate bir ağrı kesici al ve idrar kültür testi ver dedi banaidrar kültürün çıksın ona göre konuşalım dedi , benimde bel ağrım adet sancım geçmiyor anam napacam hiç bilmiyorum sanki dr çok rahat davranıyor gibime geliyor
O bebeğin anne karnındaki gelişimine göre değişir ama ben stoklarımı 1 den yaptım.1 numara mi almaliyim.
Canım nerde yaşıyorsun ?Kızlar dr’umu aradım sancım geçmiyor dedim, 6 saate bir ağrı kesici al ve idrar kültür testi ver dedi banaidrar kültürün çıksın ona göre konuşalım dedi , benimde bel ağrım adet sancım geçmiyor anam napacam hiç bilmiyorum sanki dr çok rahat davranıyor gibime geliyor
Neredeymiş o bizede söylesin merdiven altı prima herhaldeHaklisin canim cok pahali.. eşim bi arkadasindan duymus, prima çesitlerinde 1 bedenin fiyatini digerlerine göre uygun tutuyorlar alisilsin kullanilmaya devam edilsin diye.. dedim piyasanin bundan haberi var mi ben hic uygun prima görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?