2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim de 2 haftada o civarlarda almış çıktı. Neden acaba ? 2 hafta önce mı yanlış ölçüm yapıldı bu hafta mı? Yoksa bebekler o kadar mı kilo aldı. Kafamda deli sorular
Ben 1.5 kilo vermişim kendim bu 2 haftada.
Onunla ilgisi olur mu bilmiyorum. Ama doğru gitmeyen bir şey olsa doktor mutlaka söylerdi diye düşünüyorum.

Haklisin canim cok pahali.. eşim bi arkadasindan duymus, prima çesitlerinde 1 bedenin fiyatini digerlerine göre uygun tutuyorlar alisilsin kullanilmaya devam edilsin diye.. dedim piyasanin bundan haberi var mi ben hic uygun prima görmedim

kızlar benim memeler extra hassas şu an el süremiyorum o derece, neden birden böyle oldu acaba var mı benim gibi

hakkaten yaa aynı fiyat 2 numarayla gerçi şöyle 1 numara 70 li ile 2 numara 60 lı aynı fiyat böyle bir fark var

Arkadaslar bi sey daha danisacagim, hem çamaşır makinesinde hemde kurutma makinesinde renkler birbirine karismasin diye bezler vardi sanirim rossmannda, bilgisi olan var mi
Ben normalde kullanıyorum canım, işe yarıyor bence. Ama bebiş eşyalarında 2 makine beyazlı yıkadım bugün koymayı unutmuşum ama döken yok şükür yarın renklilere koycam sayende hatırladım.. ama kurutmaya atmadım bebek eşyalarını güneş enerjisiyle kurut yazıyorlar internette hep

Marka olarak sleeppy den mi gitsem molfix ya da prima çesitlerinden mi alsam. İva natura hic duymadim arastiracağim
Ben prima premium care aldım. En pahalısı o ama ilk doğduğunda riske atmak istemedim sleepy de aldım ama ilk premium care kullancam.. ağustosta bşr arkadaşın bebeğine sleepy pişik yapmış primayq geçmiş. Bebeğe bağlı herşey yani

Ben kurutmaya attim üstünede ütüledim
Rossmanndan mi aldin canim, yarin ona göre ordan baktiracahim
İyi yapmissin canim, sleepy bio natural tamamda molfix ile pure soft arasinda fark var mi secenler molfixten hangisi secti acaba

Bende ondan aldım canım zaten en iyi ilk 10 sling markası arasında egg baby

Bende 2 paket 64lü 1 numara, 4 paket 68li 2 numara sleepy bionatural aldım inşallah pişik yapmaz, ucuza buldum stokladım resmen

Ben kurutmaya attim üstünede ütüledim
Rossmanndan mi aldin canim, yarin ona göre ordan baktiracahim

İyi yapmissin canim, sleepy bio natural tamamda molfix ile pure soft arasinda fark var mi secenler molfixten hangisi secti acaba
Molfixin bedeni daha büyük diye biliyorum bence sen molfix ve sleepy arasında kaldıysan sleepy tercih et çünkü ikizler minnak oluyor genelde doğduklarıında.. ben sleepy den ecologic aldım canım. Kahverengi paket.

Evet rossmandan almıştım. Domol marka.

Canım sancıların 6 saatte 1 parol alacak kadar şiddetli mi gerçekten neden nst ile bakmıyor sana

Canım nerde yaşıyorsun ?
Belki başka bir doktorun fikrini alabilirsin. Tamam parol de kullanılabilir ama mutlaka baska bir çözümü ya da yolu vardır en azından bi nst bakılabilir. Ben magnezyumu arttırınca bir tık rahatladım.

Neredeymiş o bizede söylesin merdiven altı prima herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…