ilaç içecek kadar ağğrın varsa eğer kimseye inandırmak zorunda değilsin. Bence gidip doktorunla net şekilde konuş. Ya da devlet vs demiştin o seçenekleri değerlendir.Ay sorma bi gerginimen ufak bişeyde bağırıyorum , çünkü hep bi endişe içindeyim dr ta parol iç uzan diyor bi nst falan bağlamadı rahim ağzı uzunluğuna baktı sadece , işin kötüsü eşim yalan yapma diyor başka dr gidelim diyorum ara dr’u diyor , dr ta çok rahat bazen acaba benmi abartıyorum diyorum acaba normal mi
canım sen kesinlikle bir devletin aciline git ya bu böyle olmaz, 2. görüş çok daha iyi olurAy sorma bi gerginimen ufak bişeyde bağırıyorum , çünkü hep bi endişe içindeyim dr ta parol iç uzan diyor bi nst falan bağlamadı rahim ağzı uzunluğuna baktı sadece , işin kötüsü eşim yalan yapma diyor başka dr gidelim diyorum ara dr’u diyor , dr ta çok rahat bazen acaba benmi abartıyorum diyorum acaba normal mi
Aynen o kadar haklısın ki , tekrar şimdi arayacak dr’u bakiyim ne diyor , eğer bişey yapmazsa devlete gidicem , tabi buranın özeli bu , devleti düşün artıkilaç içecek kadar ağğrın varsa eğer kimseye inandırmak zorunda değilsin. Bence gidip doktorunla net şekilde konuş. Ya da devlet vs demiştin o seçenekleri değerlendir.
katılıyorum. hem ne kaybedersin ki. için rahatlarcanım sen kesinlikle bir devletin aciline git ya bu böyle olmaz, 2. görüş çok daha iyi olur
hayır olur mu şey ben eminim ilgileneceklerdirAynen o kadar haklısın ki , tekrar şimdi arayacak dr’u bakiyim ne diyor , eğer bişey yapmazsa devlete gidicem , tabi buranın özeli bu , devleti düşün artıkkorkuyorum gidip eli boş dönücem
Aynen canım şimdi tekrar aricam dr’u bişey yapmazsa devletin yolunu tutarım tabi devlet burda bişey yaparsa hiç sanmıyorum bişey yapıcanı ama bakalımcanım sen kesinlikle bir devletin aciline git ya bu böyle olmaz, 2. görüş çok daha iyi olur
Geçmiş olsun cnm umarım önemli bir şey yokturAdet sancısı gibiydi belim de çok ağrıdı. Hastane çalıyorum zaten gözükeyim dedim geçmeyince
Aynen canımkatılıyorum. hem ne kaybedersin ki. için rahatlarkibrisss
Ay çok şükür yaAradım dr’u idrar kültürüm temiz çıktı ama benim ağrılarım geçmiyor dedim , gel bi göreyim dedi etken doğum tehliken olmasınbakalım ne yapacak
İyi hadi canım git bakalım aklımdasın geceden beri hayırlı haberlerle gel bize de yaz mutlakaAradım dr’u idrar kültürüm temiz çıktı ama benim ağrılarım geçmiyor dedim , gel bi göreyim dedi etken doğum tehliken olmasınbakalım ne yapacak
ummadık taş baş yarar hiç öyle deme bi git bakalım olumsuz düşünme hemenAynen canım şimdi tekrar aricam dr’u bişey yapmazsa devletin yolunu tutarım tabi devlet burda bişey yaparsa hiç sanmıyorum bişey yapıcanı ama bakalım
şükür çağırmış, 6 saatte 1 parol mu içilir yaAradım dr’u idrar kültürüm temiz çıktı ama benim ağrılarım geçmiyor dedim , gel bi göreyim dedi etken doğum tehliken olmasınbakalım ne yapacak
Parasıyla değil mi kardeşim NST istiyorum bakacaksın yani istediğim olmayacak olsa özele gitmemin anlamı ne bu insanlar da bi alem yaAradım dr’u idrar kültürüm temiz çıktı ama benim ağrılarım geçmiyor dedim , gel bi göreyim dedi etken doğum tehliken olmasınbakalım ne yapacak
Bencedeşükür çağırmış, 6 saatte 1 parol mu içilir ya
Mofix pure and soft un farki var sanirim molfix standart bezine göre, sleppy ile vio natural arasinda ki gibi öyle mi1 numara molfix pure and soft aldım ben. İndirimde denk gelmişti. bende ilk kullanım için prima alsam mı almasam mı onu düşünüyorum
daha yumuşak yapılı sanıyorum ki.Mofix pure and soft un farki var sanirim molfix standart bezine göre, sleppy ile vio natural arasinda ki gibi öyle mi
Ben odalarinda ki kumaşa dair herseyleri yikadim. İci kartonlu organizerler var onlari uygun olan sekilde temizleyip paklayacagim, aksi zaten icime sinmiyor. Kendimde de öyleyim.. ben ilk olarak hurç, organizerler puset örtüleri carsaflari filan yikadim kuruladim hurclara yerlestirdim mis gibi, sonra da sirayla kuyafetleri yikayip utuledik, hurca yerlestirdik, az bi ütü isi kaldi onlari da bitirip dolabi silip herseyi yerlestirecegiz. Ustlerini yine de örtülerle kapatacahim, doguma daha var Allah nasip etsin zamanlarini doldursunlar, zaman yaklasinca tekrar organizerlerde cikarip kiyafetleri dolabin tekrar bi tozunu alirim mis gibi olur.. simdi imkan ve zaman varken herseyi en iyisi olsun istiyorumGünaydın güzel anneler, bebişlerimizin herşeylerini yıkıyoruz bu valiz içi organizerleri de yıkayalim mı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?