2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
kibrisss @Mikyy38 kızlar güzel sonuçlarınızı paylaşın. Kıbrıs senin sonucun çıkmıştır miky sende hastanedesin madem görüşmedin mi canım doktorla hadi güzel haberlerle gelin
Sonuç çıktı , temiz bişey yok , gönderdim dr’a ama daha dönmedi bana , inşallah canım bu sancılar geçse rahatlicam

ilaç içecek kadar ağğrın varsa eğer kimseye inandırmak zorunda değilsin. Bence gidip doktorunla net şekilde konuş. Ya da devlet vs demiştin o seçenekleri değerlendir.

canım sen kesinlikle bir devletin aciline git ya bu böyle olmaz, 2. görüş çok daha iyi olur

ilaç içecek kadar ağğrın varsa eğer kimseye inandırmak zorunda değilsin. Bence gidip doktorunla net şekilde konuş. Ya da devlet vs demiştin o seçenekleri değerlendir.
Aynen o kadar haklısın ki , tekrar şimdi arayacak dr’u bakiyim ne diyor , eğer bişey yapmazsa devlete gidicem , tabi buranın özeli bu , devleti düşün artık korkuyorum gidip eli boş dönücem

canım sen kesinlikle bir devletin aciline git ya bu böyle olmaz, 2. görüş çok daha iyi olur
Aynen canım şimdi tekrar aricam dr’u bişey yapmazsa devletin yolunu tutarım tabi devlet burda bişey yaparsa hiç sanmıyorum bişey yapıcanı ama bakalım

Aradım dr’u idrar kültürüm temiz çıktı ama benim ağrılarım geçmiyor dedim , gel bi göreyim dedi etken doğum tehliken olmasın bakalım ne yapacak
İyi hadi canım git bakalım aklımdasın geceden beri hayırlı haberlerle gel bize de yaz mutlaka

Aradım dr’u idrar kültürüm temiz çıktı ama benim ağrılarım geçmiyor dedim , gel bi göreyim dedi etken doğum tehliken olmasın bakalım ne yapacak
Parasıyla değil mi kardeşim NST istiyorum bakacaksın yani istediğim olmayacak olsa özele gitmemin anlamı ne bu insanlar da bi alem ya

Kizlar bugün perinatologum geldi izidnden muayene oldum 2 hafta önce bebeğe 1990 gram demsilrdi dedim siz hic kilo söylemiyosnz dedim oda ölçtü hayır şuan 1600 yanlış ölçmusler dedi . ben bu ysden olcmuyorun anneler kafaya takıyor dedi sadce haftasıyla uyumlu diyorum dedi .
Benim dediğim kilo bile %12 yanilma payi var + - 250 gram fark olabilir dedi diğer şeyler için takibe devam 10 gün sonra bı da gitcm. Başka bi sıkıntı olmazsa

Günaydın güzel anneler, bebişlerimizin herşeylerini yıkıyoruz bu valiz içi organizerleri de yıkayalim mı bilemedim
Ben odalarinda ki kumaşa dair herseyleri yikadim. İci kartonlu organizerler var onlari uygun olan sekilde temizleyip paklayacagim, aksi zaten icime sinmiyor. Kendimde de öyleyim.. ben ilk olarak hurç, organizerler puset örtüleri carsaflari filan yikadim kuruladim hurclara yerlestirdim mis gibi, sonra da sirayla kuyafetleri yikayip utuledik, hurca yerlestirdik, az bi ütü isi kaldi onlari da bitirip dolabi silip herseyi yerlestirecegiz. Ustlerini yine de örtülerle kapatacahim, doguma daha var Allah nasip etsin zamanlarini doldursunlar, zaman yaklasinca tekrar organizerlerde cikarip kiyafetleri dolabin tekrar bi tozunu alirim mis gibi olur.. simdi imkan ve zaman varken herseyi en iyisi olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…