2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kac cikti sanci canim, bi de düzenli miydi.. dün ben nst de iken alttaki bebegi tam izleyelim diye ters pozisyona girdim bekledim o ara agrim oldu nstde de sanci cikti, geciciydi yani
Tam bakamadım o ara ama düzenli olduğunu düşünmüyorum bende çıkıştaki nasıl olacak bakalım

İnş İnş cnm Rabbim şifa versin

4 tane parol mü? Doktorun uzman mı asistan mı?

Ya sancın varsa? Bunu için sancı durdurucu nidilat adalat tarzı ilaçlar var arkadaşım 32 haftada sancısi başladı 36 ya kadar bu ilaçtan kullandı. Bıraktıktan 2 gün sonra doğum yaptı .
Ve sancıyi Nst de gördü doktoru?
Çok saçma geldi bana Nst almaması. Aynı şekilde Devam ederse muhakkak başka doktora git canım . Rahim ağzında kısalmaya başlamış . Önlemi alınacak şeyler bunlar. Parol iç demek nedir ya....

Vallahi bende ne yapıcamı hiç bilmiyorum, elim kolum bağlı oturuyorum , aradım şimdi bi hastaneyi ordan dr randevusu aliyim dedim , oda 1 ay sonraya randevu veriyor acil diyorum , maalesef yer yok diyor bana , acile mi gitsem bilemedim ki , dediğiniz gibi parol ne işe yarar ki

Acile gidin Nst isteyin ağrınız devam ediyorsa.

Ağrınız varsa gidin acile en azından nstde çıkıyor bişe varsa ihmal etmeyin bence

Canım bencede bi nst çektirsen iyi olacak acile git dedikleri gibi.

Ben bugün buharda sebze haşlicam, üzerine sarımsaklı yoğurt ve salçalı sos gezdireceğim. Ağır bir şey gitmiyor gerçekten.

Canım bu ağrıyı bu şekilde doktora tarif ettin mi? Yani gerçekten anlam veremiyorum. Belki sancı çıkacak ve sancıyı kesen ilaçlar var onlardan vermesi gerekecek neden diretiyor anlmadım. Sen söyledin mi peki nst çekmenizi istiyorum siye ısrar ettin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…