Yok canım zaten 32 den sonra uçak yasağı var , gelemem yani , hele bu durumda hiç izin vermezlerTürkiye'de doğum planlama seçeneğin yok mu canım.
Tam bakamadım o ara ama düzenli olduğunu düşünmüyorum bende çıkıştaki nasıl olacak bakalımKac cikti sanci canim, bi de düzenli miydi.. dün ben nst de iken alttaki bebegi tam izleyelim diye ters pozisyona girdim bekledim o ara agrim oldu nstde de sanci cikti, geciciydi yani
İnş cnm Rabbim şifa versinKızlar gittim ama nst falan bağlamadı , sadece rahim ağzına baktı ve bebeğin kalp atışını dinledi , hiç yerinden kalkma dedi ,4 tane hergün progestron fitili ve 4 tane parol hergün dedi , ağrın artarsa gel serum takıcaz dedi , bu kadarbilmiyorum artık inşallah geçer
Sağol canım benim aminİnş
İnş cnm Rabbim şifa versin
Burada ikiz gebelikte 32den sonra yasak, Kıbrıs'ta tek gebelikte mi 32den sonra yasak oluyor?Yok canım zaten 32 den sonra uçak yasağı var , gelemem yani , hele bu durumda hiç izin vermezler
4 tane parol mü? Doktorun uzman mı asistan mı?Kızlar gittim ama nst falan bağlamadı , sadece rahim ağzına baktı ve bebeğin kalp atışını dinledi , hiç yerinden kalkma dedi ,4 tane hergün progestron fitili ve 4 tane parol hergün dedi , ağrın artarsa gel serum takıcaz dedi , bu kadarbilmiyorum artık inşallah geçer
Evet 32 den sonra uçuşa izin vermiyorlarBurada ikiz gebelikte 32den sonra yasak, Kıbrıs'ta tek gebelikte mi 32den sonra yasak oluyor?
Doktorlarımız aynı kişiler olabilir mi.
Haftada 3 gün et bir iki de gün balık ye demişti bana. Ama hiç uygulayamadığım bu kadarını.
Vallahi bende ne yapıcamı hiç bilmiyorum, elim kolum bağlı oturuyorum , aradım şimdi bi hastaneyi ordan dr randevusu aliyim dedim , oda 1 ay sonraya randevu veriyor acil diyorum , maalesef yer yok diyor bana , acile mi gitsem bilemedim ki , dediğiniz gibi parol ne işe yarar ki4 tane parol mü? Doktorun uzman mı asistan mı?
Ya sancın varsa? Bunu için sancı durdurucu nidilat adalat tarzı ilaçlar var arkadaşım 32 haftada sancısi başladı 36 ya kadar bu ilaçtan kullandı. Bıraktıktan 2 gün sonra doğum yaptı .
Ve sancıyi Nst de gördü doktoru?
Çok saçma geldi bana Nst almaması. Aynı şekilde Devam ederse muhakkak başka doktora git canım . Rahim ağzında kısalmaya başlamış . Önlemi alınacak şeyler bunlar. Parol iç demek nedir ya....
Ben severim de haftada 3 gün yesem tiksinirim.Ben et sevmiyorum normalde 3 gün çok fazla benim için ya 1 yesem sevinirim yani hele bu sıcakta bide
Acile gidin Nst isteyin ağrınız devam ediyorsa.Vallahi bende ne yapıcamı hiç bilmiyorum, elim kolum bağlı oturuyorum , aradım şimdi bi hastaneyi ordan dr randevusu aliyim dedim , oda 1 ay sonraya randevu veriyor acil diyorum , maalesef yer yok diyor bana , acile mi gitsem bilemedim ki , dediğiniz gibi parol ne işe yarar ki
Ağrınız varsa gidin acile en azından nstde çıkıyor bişe varsa ihmal etmeyin benceVallahi bende ne yapıcamı hiç bilmiyorum, elim kolum bağlı oturuyorum , aradım şimdi bi hastaneyi ordan dr randevusu aliyim dedim , oda 1 ay sonraya randevu veriyor acil diyorum , maalesef yer yok diyor bana , acile mi gitsem bilemedim ki , dediğiniz gibi parol ne işe yarar ki
Ağrım gidip geliyor canım , şimdi dr nst dedim gerek yok dedi , başka yere gidicem böyle devam ederseAcile gidin Nst isteyin ağrınız devam ediyorsa.
Valla dr niye bağlamıyor nst zaten anlamış değilim ki , olmadı kalkıp gidiyim acile bakiyim ne diyecekler belki bi ümit nst bağlarAğrınız varsa gidin acile en azından nstde çıkıyor bişe varsa ihmal etmeyin bence
Canım bencede bi nst çektirsen iyi olacak acile git dedikleri gibi.Vallahi bende ne yapıcamı hiç bilmiyorum, elim kolum bağlı oturuyorum , aradım şimdi bi hastaneyi ordan dr randevusu aliyim dedim , oda 1 ay sonraya randevu veriyor acil diyorum , maalesef yer yok diyor bana , acile mi gitsem bilemedim ki , dediğiniz gibi parol ne işe yarar ki
Senin doktorunun devletteki doktorlar gibi davranması pekiAğrım gidip geliyor canım , şimdi dr nst dedim gerek yok dedi , başka yere gidicem böyle devam ederse
Ben bugün buharda sebze haşlicam, üzerine sarımsaklı yoğurt ve salçalı sos gezdireceğim. Ağır bir şey gitmiyor gerçekten.Kızlar ya bu sıcakta ne yiyeceğini şaşırıyor insan. Şöyle fresh yoğurtlu bir kızartma yiyeyim diyorum o da bebeğe faydasız, mantı desen öyle. Ne yiyeceğimi şaşırdım. Siz neler tüketiyorsunuz bu aylarda?
Vallahi ne bu rahatlık anlamadım , erken doğum tehliken varsa rahim ağzından belli olur diyor banaSenin doktorunun devletteki doktorlar gibi davranması peki
Aynen canım vallahi bende kaldım böyle napıcam bilmiyorum kiCanım bencede bi nst çektirsen iyi olacak acile git dedikleri gibi.
Canım bu ağrıyı bu şekilde doktora tarif ettin mi? Yani gerçekten anlam veremiyorum. Belki sancı çıkacak ve sancıyı kesen ilaçlar var onlardan vermesi gerekecek neden diretiyor anlmadım. Sen söyledin mi peki nst çekmenizi istiyorum siye ısrar ettin mi?Valla bende hiç anlam veremiyorum ki , fitili iyice ittir 2 saat kalkma dedi , aynı adet sancısı gibi ağrı karnımın altından başlıyor kasıkları belim bacaklarım ağrıyor, yani sabah bi yumurta kıramadım ağrıdan, ayağa kalktığım an başlıyor , bazende önce belim ağrıyor sonra bacaklarıma ve karnımın altına doğru dağlıyor ağrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?