Sağol canım inşallah geçerİyi hadi canım git bakalım aklımdasın geceden beri hayırlı haberlerle gel bize de yaz mutlaka
Burası bi değişik o yüzdenummadık taş baş yarar hiç öyle deme bi git bakalım olumsuz düşünme hemen
rahim ağzı için ne dedi. önceki gittiğinde 3cm demişti değil miKızlar gittim ama nst falan bağlamadı , sadece rahim ağzına baktı ve bebeğin kalp atışını dinledi , hiç yerinden kalkma dedi ,4 tane hergün progestron fitili ve 4 tane parol hergün dedi , ağrın artarsa gel serum takıcaz dedi , bu kadarbilmiyorum artık inşallah geçer
Aa ne kadar enteresan , demek ki bebeler ya daha zayıf yada daha kilolularKizlar bugün perinatologum geldi izidnden muayene oldum 2 hafta önce bebeğe 1990 gram demsilrdi dedim siz hic kilo söylemiyosnz dedim oda ölçtü hayır şuan 1600 yanlış ölçmusler dedi . ben bu ysden olcmuyorun anneler kafaya takıyor dedi sadce haftasıyla uyumlu diyorum dedi .
Benim dediğim kilo bile %12 yanilma payi var + - 250 gram fark olabilir dedi diğer şeyler için takibe devam 10 gün sonra bı da gitcm. Başka bi sıkıntı olmazsa
2.89 olmuş , azalmış yani , ama problem değil bu 2,5 altına düşerse o zaman tehlikeli dedirahim ağzı için ne dedi. önceki gittiğinde 3cm demişti değil mi
Bazı Doktorlar hiç ağrı sızı yokken 32. Haftada nst alıyorlar sizin bu kadar sancınız varken bi nst yi neden çok görüyor anlamış değilim ayrıca sabah akşam progesteron alındığını duydum ama günde dört defa alındığını ilk kez duyuyorum bilemedim yaniKızlar gittim ama nst falan bağlamadı , sadece rahim ağzına baktı ve bebeğin kalp atışını dinledi , hiç yerinden kalkma dedi ,4 tane hergün progestron fitili ve 4 tane parol hergün dedi , ağrın artarsa gel serum takıcaz dedi , bu kadarbilmiyorum artık inşallah geçer
Yine söyledim gerek yok dedi , valla bu nst ne zaman çekiliyor o zaman anlamadım kiParasıyla değil mi kardeşim NST istiyorum bakacaksın yani istediğim olmayacak olsa özele gitmemin anlamı ne bu insanlar da bi alem ya
Bikaç gün izin rapor alıp dinlensenmi kuzum? Geçmiş olsun günlerimiz yaklaştı ya bizleri korkutuyor bu yaramazlar doğsunlar da şöyle bi güzel mıncıklayıp ısıralımKızlar çıktım acilden. Serum takıp tekrar nstye bağladılar sancı çıktı ama çatı muayenesinde açıklık yok rahim ağzı da kapalı olduğu için sadece dinlen sıvı al iş çıkışı tekrar nstye gel dedi.
Valla bende hiç anlam veremiyorum ki , fitili iyice ittir 2 saat kalkma dedi , aynı adet sancısı gibi ağrı karnımın altından başlıyor kasıkları belim bacaklarım ağrıyor, yani sabah bi yumurta kıramadım ağrıdan, ayağa kalktığım an başlıyor , bazende önce belim ağrıyor sonra bacaklarıma ve karnımın altına doğru dağlıyor ağrıBazı Doktorlar hiç ağrı sızı yokken 32. Haftada nst alıyorlar sizin bu kadar sancınız varken bi nst yi neden çok görüyor anlamış değilim ayrıca sabah akşam progesteron alındığını duydum ama günde dört defa alındığını ilk kez duyuyorum bilemedim yani
Günde dört de parol doğuma kadar böylemi olucakmış için dışın ağrı kesici neyse kuzum diyecek bişey yok doktor bunu söyleyince insan çokta yorum yapamıyor
İnşallah bian önce geçer bu ağrı sızıların yani bebeğin kafası rahim kanalında olduğu için mi oluyormuş bu ağrılar bide ağrını tarif edermisin nasıl oluyor
Canım keşke artık işe gitmesen uzanıp dinlensenKızlar çıktım acilden. Serum takıp tekrar nstye bağladılar sancı çıktı ama çatı muayenesinde açıklık yok rahim ağzı da kapalı olduğu için sadece dinlen sıvı al iş çıkışı tekrar nstye gel dedi.
Ahaha aynenBikaç gün izin rapor alıp dinlensenmi kuzum? Geçmiş olsun günlerimiz yaklaştı ya bizleri korkutuyor bu yaramazlar doğsunlar da şöyle bi güzel mıncıklayıp ısıralım
Sıcak kompres o işe yarıyor demekki sağol canım çok teşekkür ederiz. Bebiş nasıl oldu bu arada annesi? Sn nasılsınBende ilk 4 gün lansinoh çok kullandım canım ilk zamanda göğüs uçlarım çok acımıştı o yüzden çok iyi geldi. Şimdi de ara ara sıcak su torbası koyuyorum göğüslerime, ben sağım yaptığım için ara ara damar zorluyorum sanırım beze oluyor hemen sıcak su torbası koyuyorum yarım saate geçiyor rahatlatıyor size de şimdiden fikir olsun
Yani sence o ürünü almalı mıyız kuzum?Meme de mastit olusumuna karsi sicak soguk kompres yapilmasi gerekebiliyor.
Bebek yanlis kaparsa memeyi ve yanlis emerse, tam bosaltamadigi icin olusan bir tur iltihaplanma mastit ve cok tehlikeli sonuclari olabiliyor.
Benim ilk gebeligimde cok sancili gecti ilk 3ay emzirme surecim, o zaman bu urun piyasada bulunamiyordu, normal buz akusu ve sicak su torbasi kullanmistim cok rahatlatiyordu.
Sagmak mastite iyi gelen bir secenek, o arkadas sagdigi halde kullanıp ekstra onlem almis. Mastit bebegin yanlis emmesinden kaynaklaniyor.
TR'de doktor ekstra bir sorun gormezse genelde 36.haftada basliyor nst.
Yani sence o ürünü almalı mıyız kuzum?
Ne olursa olsun riske atmaya değmez, nasıl hissediyorsan öyle davran, bence de bakılması lazım yaniAy sorma bi gerginimen ufak bişeyde bağırıyorum , çünkü hep bi endişe içindeyim dr ta parol iç uzan diyor bi nst falan bağlamadı rahim ağzı uzunluğuna baktı sadece , işin kötüsü eşim yalan yapma diyor başka dr gidelim diyorum ara dr’u diyor , dr ta çok rahat bazen acaba benmi abartıyorum diyorum acaba normal mi
Canım hiç mi iyi doktor yok orada ya? Elbet vardır . Bu kadar ağrıyla durmak sana da bebeğe de eziyet .Valla bende hiç anlam veremiyorum ki , fitili iyice ittir 2 saat kalkma dedi , aynı adet sancısı gibi ağrı karnımın altından başlıyor kasıkları belim bacaklarım ağrıyor, yani sabah bi yumurta kıramadım ağrıdan, ayağa kalktığım an başlıyor , bazende önce belim ağrıyor sonra bacaklarıma ve karnımın altına doğru dağlıyor ağrı
Sebze yemeği falan tüket kuzu hafif olur, bende pek birşey yemek istemiyorum.Kızlar ya bu sıcakta ne yiyeceğini şaşırıyor insan. Şöyle fresh yoğurtlu bir kızartma yiyeyim diyorum o da bebeğe faydasız, mantı desen öyle. Ne yiyeceğimi şaşırdım. Siz neler tüketiyorsunuz bu aylarda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?