2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar gittim ama nst falan bağlamadı , sadece rahim ağzına baktı ve bebeğin kalp atışını dinledi , hiç yerinden kalkma dedi ,4 tane hergün progestron fitili ve 4 tane parol hergün dedi , ağrın artarsa gel serum takıcaz dedi , bu kadar bilmiyorum artık inşallah geçer

rahim ağzı için ne dedi. önceki gittiğinde 3cm demişti değil mi

Aa ne kadar enteresan , demek ki bebeler ya daha zayıf yada daha kilolular

Bazı Doktorlar hiç ağrı sızı yokken 32. Haftada nst alıyorlar sizin bu kadar sancınız varken bi nst yi neden çok görüyor anlamış değilim ayrıca sabah akşam progesteron alındığını duydum ama günde dört defa alındığını ilk kez duyuyorum bilemedim yani
Günde dört de parol doğuma kadar böylemi olucakmış için dışın ağrı kesici neyse kuzum diyecek bişey yok doktor bunu söyleyince insan çokta yorum yapamıyor
İnşallah bian önce geçer bu ağrı sızıların yani bebeğin kafası rahim kanalında olduğu için mi oluyormuş bu ağrılar bide ağrını tarif edermisin nasıl oluyor

Bikaç gün izin rapor alıp dinlensenmi kuzum? Geçmiş olsun günlerimiz yaklaştı ya bizleri korkutuyor bu yaramazlar doğsunlar da şöyle bi güzel mıncıklayıp ısıralım

Valla bende hiç anlam veremiyorum ki , fitili iyice ittir 2 saat kalkma dedi , aynı adet sancısı gibi ağrı karnımın altından başlıyor kasıkları belim bacaklarım ağrıyor, yani sabah bi yumurta kıramadım ağrıdan, ayağa kalktığım an başlıyor , bazende önce belim ağrıyor sonra bacaklarıma ve karnımın altına doğru dağlıyor ağrı

Canım keşke artık işe gitmesen uzanıp dinlensen

Sıcak kompres o işe yarıyor demekki sağol canım çok teşekkür ederiz. Bebiş nasıl oldu bu arada annesi? Sn nasılsın

Yani sence o ürünü almalı mıyız kuzum?

Kızlar ya bu sıcakta ne yiyeceğini şaşırıyor insan. Şöyle fresh yoğurtlu bir kızartma yiyeyim diyorum o da bebeğe faydasız, mantı desen öyle. Ne yiyeceğimi şaşırdım. Siz neler tüketiyorsunuz bu aylarda?

Ne olursa olsun riske atmaya değmez, nasıl hissediyorsan öyle davran, bence de bakılması lazım yani

Canım hiç mi iyi doktor yok orada ya? Elbet vardır . Bu kadar ağrıyla durmak sana da bebeğe de eziyet .

Sebze yemeği falan tüket kuzu hafif olur, bende pek birşey yemek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…