2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Söyledim benim lafım bitmeden gerek yok dedi

Kızlar şimdi kalktım devlete gedim , dedim ihmal etmeyim , anlattım bana tamam kendi dr’un ne dediyse onu yap , nst çekelim dedim belki sancılar başlamıştır , bana dr muayene etmeden bunu yapamayız tamam muayene etsin dedim , bana arayıp randevu alın muayene etsin diyip gönderdiler , ben dedim burası değişik çalışıyor , eve gidiyorum şimdi

Allah'ım ya nasıl iş bu böyle

Vallahi bilmiyorum enteresan bişey , bi başka hastane daha var özel , orayada gidicem orası bişey yapmazsa artık bilmiyorum
Anksiyetem tuttu, susuyim susuyim diyorum seni de germemek icin.. olacak is mi bu ya, ne bicim doktor bunlar Biraz cazgirlik mi yapsan, sesini mi yükseltsen.. bi şey yap bence. Benim agrim var duramiyorum de, nst ye baglanmak istiyorum, bu benim hakkim de. Doktoruma lafimi geçiremiyorum siz bakin de

Vallahi parasını verip bağlanmak istiyorum ona bile gerek yok diyor , ama benim bu kadar ağrım hiç normal değil ki hep kendi kendime acaba evham mı yapıyorum diyorum ama yok ayağa kalkıp tuvalete gidicem sanki karnımın altı ağır taş varmış gibi sallanmış gibi his ediyorum , şimdi yemek yiyip başka bi özel hastane var orda direk nst istiyorum dicem bakiyim orası ne diyecek

acilden giriş yapsan. muayeneyi kendileri yapsınlar. birde BuDunyaninMukafatiOlmali haklı biraz cazgırlık yap. beni muayene etmezseniz şikayet ederim de.

Burda dr’ların özel hakları var canım bi cazgirlık yap kolundan tuttukları gibi dışarı atarlar valla , yani bunu yaşadım eskiden , cazgırlık yapmadım dr’tan rica ettiğim halde beni öylece gönderdiler hemde 4 defa bu benim başıma geldi, bitince cazgırlık yapiyim oda bağırmadım bana odadan çık dedi bende bakmanız gerekiyor dedim , birini çağırdı çıkarın bunu dedi , zaten ondan sonra dedim bir daha devlete gitmem Buda bu gün

acilden giriş yapsan. muayeneyi kendileri yapsınlar. birde BuDunyaninMukafatiOlmali haklı biraz cazgırlık yap. beni muayene etmezseniz şikayet ederim de.
Canım burda cazgırlık sökmez dr’ların özel hakları var , mecbur değiller bi hastaya bakmaya , yani öyle dersen kime şikayet edersen et muayene etmiyorum der üstüne seni attırır

Çok geçmiş olsun, inşallah geçer

Tamam sen sakin kal, dua et ins burda merhametli birileri çikar. Allaha emanet bebeğin her sey yoluna girer, amacimiz seni daha da germek tedirgin etmek asla degil, yazinca pişman bile oldum
Hadi dua edicem sana

Tamam sen sakin kal, dua et ins burda merhametli birileri çikar. Allaha emanet bebeğin her sey yoluna girer, amacimiz seni daha da germek tedirgin etmek asla degil, yazinca pişman bile oldum
Hadi dua edicem sana
Canım benim sağol inşallah geçer , şimdi yine parol içtim iyim , parol 2,3 saatliğine kesiyor ağrımı

yani dr sonuçta umarım biz fazlasıyla evham yapıyoruzdur

Canın ne istiyorsa ye mantıda da kızartmada da yoğurt var işte kalsiyum :))) herşeyin a dan z ye bebeğe nasıl olacak
bencede arkadaşa katılıyorum hem yoğurt hem sebze var işte daha ne olsun peşine fe yağ almış oluyorsun 10 numara bende bugün kızartma yanına cacık yapcam yazın en sevdiğim menü bu sanemcee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…