Söyledim benim lafım bitmeden gerek yok dediCanım bu ağrıyı bu şekilde doktora tarif ettin mi? Yani gerçekten anlam veremiyorum. Belki sancı çıkacak ve sancıyı kesen ilaçlar var onlardan vermesi gerekecek neden diretiyor anlmadım. Sen söyledin mi peki nst çekmenizi istiyorum siye ısrar ettin mi?
Allah'ım ya nasıl iş bu böyleKızlar şimdi kalktım devlete gedim , dedim ihmal etmeyim , anlattım bana tamam kendi dr’un ne dediyse onu yap , nst çekelim dedim belki sancılar başlamıştır , bana dr muayene etmeden bunu yapamayız tamam muayene etsin dedim , bana arayıp randevu alın muayene etsin diyip gönderdiler , ben dedim burası değişik çalışıyor , eve gidiyorum şimdi
Vallahi bilmiyorum enteresan bişey , bi başka hastane daha var özel , orayada gidicem orası bişey yapmazsa artık bilmiyorumAllah'ım ya nasıl iş bu böyle
Anksiyetem tuttu, susuyim susuyim diyorum seni de germemek icin.. olacak is mi bu ya, ne bicim doktor bunlarVallahi bilmiyorum enteresan bişey , bi başka hastane daha var özel , orayada gidicem orası bişey yapmazsa artık bilmiyorum
Vallahi parasını verip bağlanmak istiyorum ona bile gerek yok diyor , ama benim bu kadar ağrım hiç normal değil kiAnksiyetem tuttu, susuyim susuyim diyorum seni de germemek icin.. olacak is mi bu ya, ne bicim doktor bunlarBiraz cazgirlik mi yapsan, sesini mi yükseltsen.. bi şey yap bence. Benim agrim var duramiyorum de, nst ye baglanmak istiyorum, bu benim hakkim de. Doktoruma lafimi geçiremiyorum siz bakin de
acilden giriş yapsan. muayeneyi kendileri yapsınlar. birdeVallahi parasını verip bağlanmak istiyorum ona bile gerek yok diyor , ama benim bu kadar ağrım hiç normal değil kihep kendi kendime acaba evham mı yapıyorum diyorum ama yok ayağa kalkıp tuvalete gidicem sanki karnımın altı ağır taş varmış gibi sallanmış gibi his ediyorum , şimdi yemek yiyip başka bi özel hastane var orda direk nst istiyorum dicem bakiyim orası ne diyecek
Burda dr’ların özel hakları var canım bi cazgirlık yap kolundan tuttukları gibi dışarı atarlar valla , yani bunu yaşadım eskiden , cazgırlık yapmadım dr’tan rica ettiğim halde beni öylece gönderdiler hemde 4 defa bu benim başıma geldi, bitince cazgırlık yapiyim oda bağırmadım bana odadan çık dedi bende bakmanız gerekiyor dedim , birini çağırdı çıkarın bunu dedi , zaten ondan sonra dedim bir daha devlete gitmem Buda bu günAnksiyetem tuttu, susuyim susuyim diyorum seni de germemek icin.. olacak is mi bu ya, ne bicim doktor bunlarBiraz cazgirlik mi yapsan, sesini mi yükseltsen.. bi şey yap bence. Benim agrim var duramiyorum de, nst ye baglanmak istiyorum, bu benim hakkim de. Doktoruma lafimi geçiremiyorum siz bakin de
Canım burda cazgırlık sökmez dr’ların özel hakları var , mecbur değiller bi hastaya bakmaya , yani öyle dersen kime şikayet edersen et muayene etmiyorum der üstüne seni attırıracilden giriş yapsan. muayeneyi kendileri yapsınlar. birdeBuDunyaninMukafatiOlmali haklı biraz cazgırlık yap. beni muayene etmezseniz şikayet ederim de.
Çok geçmiş olsun, inşallah geçerKızlar gittim ama nst falan bağlamadı , sadece rahim ağzına baktı ve bebeğin kalp atışını dinledi , hiç yerinden kalkma dedi ,4 tane hergün progestron fitili ve 4 tane parol hergün dedi , ağrın artarsa gel serum takıcaz dedi , bu kadarbilmiyorum artık inşallah geçer
Tamam sen sakin kal, dua et ins burda merhametli birileri çikar. Allaha emanet bebeğin her sey yoluna girer, amacimiz seni daha da germek tedirgin etmek asla degil, yazinca pişman bile oldumVallahi parasını verip bağlanmak istiyorum ona bile gerek yok diyor , ama benim bu kadar ağrım hiç normal değil kihep kendi kendime acaba evham mı yapıyorum diyorum ama yok ayağa kalkıp tuvalete gidicem sanki karnımın altı ağır taş varmış gibi sallanmış gibi his ediyorum , şimdi yemek yiyip başka bi özel hastane var orda direk nst istiyorum dicem bakiyim orası ne diyecek
İnşallah toparlar, çok geçmiş olsunKızlar çıktım acilden. Serum takıp tekrar nstye bağladılar sancı çıktı ama çatı muayenesinde açıklık yok rahim ağzı da kapalı olduğu için sadece dinlen sıvı al iş çıkışı tekrar nstye gel dedi.
Çok teşekkür ederim amin sağolÇok geçmiş olsun, inşallah geçer
Canım benim sağolTamam sen sakin kal, dua et ins burda merhametli birileri çikar. Allaha emanet bebeğin her sey yoluna girer, amacimiz seni daha da germek tedirgin etmek asla degil, yazinca pişman bile oldum
Hadi dua edicem sana
yani dr sonuçta umarım biz fazlasıyla evham yapıyoruzdurKızlar gittim ama nst falan bağlamadı , sadece rahim ağzına baktı ve bebeğin kalp atışını dinledi , hiç yerinden kalkma dedi ,4 tane hergün progestron fitili ve 4 tane parol hergün dedi , ağrın artarsa gel serum takıcaz dedi , bu kadarbilmiyorum artık inşallah geçer
acaba anlamlı mı bulmuyor zaten bebe aşağı da olduğundan ve sancıların olduğu için hayır yani insan neden gerekmediğini söyler en azındanYine söyledim gerek yok dedi , valla bu nst ne zaman çekiliyor o zaman anlamadım ki
bencede arkadaşa katılıyorumCanın ne istiyorsa ye mantıda da kızartmada da yoğurt var işte kalsiyum :))) herşeyin a dan z ye bebeğe nasıl olacak
tam onu dicektim bence zaten tüp bebek keşke burda geçirseydin süreci başından beri sorunlu geçirdin gebeliği çünküTürkiye'de doğum planlama seçeneğin yok mu canım.
Aynen inşallah ben evham yapıyorumyani dr sonuçta umarım biz fazlasıyla evham yapıyoruzdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?