2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok geçmiş olsun. Takipte kalmaları güzel. Bu haftalar da bebek bizi yokluyor herhalde canım

Ben et yiyorum yani yanında cacık yapıyorum kefir yada ice tea içiyorum

Canınız ne istiyorsa yiyin Allah aşkına bu sıcaklarda bebeğe yarar zarar ben hiç düşünemiyorum şahsen. Şirkette makarna tavuk çorba vardı makarnanın dibini sıyırdım. Ne zaman yemek için eğilsem beybi ayağıyla ittiriyor beni bi rahat yemek yiyemiyorum zaten. Ay ben baya bıktım ya

Canım hiç mi iyi doktor yok orada ya? Elbet vardır . Bu kadar ağrıyla durmak sana da bebeğe de eziyet .
Arkadaşa katılıyorum ya ben burda stres oldum gerçekten. Başka bi hastaneye doktora mutlaka görünmelisin günlük verdiği destekler banada fazla geldi bir yıla yakındır okuyorum buraları uzanmak ok ama bu kadar takviye soru işareti oldu bende kocanıda korkut biraz :) bak sonra götürmediğine pişman olursun başka hastaneye çabuk de :) kibrisss

Sağlıklı olsun da kuzum kilo alır daha son haftalarda alıyorlar zaten takılma bence de kiloya kuzum

Bende bazen oturduğum yerden kalkamıyorum, yağını dayıyor yukarı bir yere iyice gümbür gümbur vuruyor artık maşallah bebişlere

Canın ne istiyorsa ye mantıda da kızartmada da yoğurt var işte kalsiyum :))) herşeyin a dan z ye bebeğe nasıl olacak

Canım hiç mi iyi doktor yok orada ya? Elbet vardır . Bu kadar ağrıyla durmak sana da bebeğe de eziyet .
Yani burası bi değişik , eğer yine ağrım olursa bi başka özel hastane var oraya gidicem bakiyim ne diyecekler , sabah gidince acile (özele) kendi dr kim ? Ona git diyorlar , eskiden denedim çünkü , devlet zaten şaka gibi bişey yapmıyor onuda denedim , akşam gitmem gerekiyor oda eğer nöbetçi dr varsa bakılıyor , yani burda akşam 5ten sonra hastanede nöbetçi kadın doğum dr’u olmuyor genelde , o yüzden yine gidince kendi dr’unuzu arayalım diyorlar , yani başka bi dr kendi hastası olmayan kişiye gelip bakmıyor ama yine ben denicem

Bu inat ne anlamadım yani, bı nst bağlamak bu kadar zor mu deseydin, amaaan sinir oldum valla ağrın artarsa serum takacaz ne kardeşim, nasılmış rahim ağzı bebek aşağıya mi inmiş nedir bu kadar progestan, ayy fenalık bastı bana haşlasaydın keşke

Zeytinyağlı yemekler ve ızgara tercih ediyorum genelde. Zeytinyağlılar soğuk soğuk yanına yoğurtla güzel oluyor. Bugün akşam menüde balık var. Haftada 1 gün de balık sıkıştırıyorum araya

Türkiye'de doğum planlama seçeneğin yok mu canım.

Benimde canım hep yoğurtlu şeyler çekiyo ama o tarz şeylerde bebeğe bi fayda sağlamıyo
Doktor 3 gün et 1 gün balık fln dedi bana en son ama gerçkten yenmiyo ya

Kac cikti sanci canim, bi de düzenli miydi.. dün ben nst de iken alttaki bebegi tam izleyelim diye ters pozisyona girdim bekledim o ara agrim oldu nstde de sanci cikti, geciciydi yani

Ama sancı çıkmış çikista git bakalım ne dicekler kuzum, bizim bebişler yokluyor aynen erkenci kuşlar yaa sabredin az

Canım tamam dr duydun git uzan diyor hatta bana abartma sende diyor , bana psikolojik bunlar diyor !!! Dedim ne alaka ağrım var , şaka gibi geliyor dedim sana ama suyum gelirse Allah korusun napıcaksun , tamam git uzan bişey olmaz diyor beni rahatlatmaya mı çalışıyor anlamadım ki , rahatlatmaya çalışırken sinir ediyor

Kuzum sende dinlenmeye çalış. En azından bu hafta için rapor alabilsen evde dinlensen sana da iyi gelir.

Sebze yemekleriyle de hiç aram yok canım ya . Bi ara taze fasülye ve barbunyaya çok abandım yazın başlarında şimdi onları da canım istemiyor
Sana doktor dikkat et demişti ya o yüzden birşey diyemiyorum kuzu madem az az ye istediğin şeylerden. Benimde canım birşey istemiyor bakma

Valla bilemiyorum benim düşüncem dr kendince bu ağrılar şimdi başlasa bile 34 geçirir düşüncesi , çünkü bana uzan 34 geçirelim diyor , bilmiyorum ki valla ne düşünüyor

Benimde canım hep yoğurtlu şeyler çekiyo ama o tarz şeylerde bebeğe bi fayda sağlamıyo
Doktor 3 gün et 1 gün balık fln dedi bana en son ama gerçkten yenmiyo ya
Doktorlarımız aynı kişiler olabilir mi.
Haftada 3 gün et bir iki de gün balık ye demişti bana. Ama hiç uygulayamadığım bu kadarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…