Aynen canım bende bilmiyorum , o zaman bu nst ne işe yarıyor ki nst çekilmicekseacaba anlamlı mı bulmuyor zaten bebe aşağı da olduğundan ve sancıların olduğu için hayır yani insan neden gerekmediğini söyler en azından
Aynen hatırlarsan kanamam vardı o zamanda bişey yapmadılar banatam onu dicektim bence zaten tüp bebek keşke burda geçirseydin süreci başından beri sorunlu geçirdin gebeliği çünkükibrisss
sıkma canını çok az kaldı biraz daha sabır o meraklı kuşlada konuş 3 4 hafta daha dayansın en azından burası çok sıcak şimdi gelme deAynen hatırlarsan kanamam vardı o zamanda bişey yapmadılar bana
Canım sen deniyorsun bunlar bir şey yapmıyor sistem sorunlu. Hepimiz korkuyoruz önemsemeyipte ya önemli bir durum yaşanırda Allah korusun geç kalınırsa diye ama asla seni kimse streslendirmek peşinde değil biliyorsun. En iyisi diğer özel hastanede de sonuç alamazsan artık verilen ilaçları kullanıp, dinlenip, uzanıp, bol dua ile kendini stabil tutmaya çalışman. Minnoşun inşallah bir kaç hafta daha uslu durur.Aynen hatırlarsan kanamam vardı o zamanda bişey yapmadılar bana
Ay kibriscim valla zor ya. Agrin tam olarak nasıl ve nerede? İdrar yolu falan mı oldu acaba? Yani sen yapabileceğin her şeyi yapmışsın fitilleri kullan uzan insallah gecerCanım benim sağolinşallah geçer , şimdi yine parol içtim iyim , parol 2,3 saatliğine kesiyor ağrımı
Bana bunlarla gelin, vicdanımı rahatlatayım böyleceCanın ne istiyorsa ye mantıda da kızartmada da yoğurt var işte kalsiyum :))) herşeyin a dan z ye bebeğe nasıl olacak
‘’Abartma sen de ‘’ diyen doktoru gerçekten yerin dibine sokasım var. 10 yıl önce sağ yumurtalığımda kist vardı bana önemsiz geçer demişti bir doktor. Her gün ağrıdan kıvranıyordum. Her gün hastaneye gidip yalvarıyordum o dönem ıspartada okuduğumdan başka hastaneye de gidemiyordum. Sonra bana doktor ‘’ sen de çok nazlısın ya ne var bunda abartma demişti’’ sonra ne mi oldu,,doktorun önemsiz dediği kist sağ yumurtalığımı çürütmüş ve aldırmak zorunda kalmıştım. Bunlar empati yoksunu doktorlarCanım tamam dr duydun git uzan diyorhatta bana abartma sende diyor , bana psikolojik bunlar diyor !!! Dedim ne alaka ağrım var , şaka gibi geliyor dedim sana ama suyum gelirse Allah korusun napıcaksun , tamam git uzan bişey olmaz diyor beni rahatlatmaya mı çalışıyor anlamadım ki , rahatlatmaya çalışırken sinir ediyor
Doktorun etin kilosundan haberleri var mı acaba ? Belki doktor maaşıyla alabiliyorlardır kimbilirDoktorlarımız aynı kişiler olabilir mi.
Haftada 3 gün et bir iki de gün balık ye demişti bana. Ama hiç uygulayamadığım bu kadarını.
Gercek sanci belden basliyor ,yalanci sanci alt karinda adet sancisi gibiymisKizlar dun Agustos analarinda konusuyorduk. Regl agrisi gibi agri, atiyorum girdi 3 saat cikmadi, bu duzensiz sanciymis, yani yalanci sanci.
Dogal sanci yine regl agrisi ama atıyorum girip 1-2 dk kalip cikiyor, 20 dk sonra yine girip cikiyormus.
Sonra bu araliklar azaliyormus. 5 dk arayla sanci girmeye basladiginda dogum baslamis oluyor herhalde.
O yuzden regl sancisi onemli.
Ah denmiyor kiDoktorun etin kilosundan haberleri var mı acaba ? Belki doktor maaşıyla alabiliyorlardır kimbilir
Aynen valla nereye geliyor daha çok sıcak yanıyor buralarsıkma canını çok az kaldı biraz daha sabır o meraklı kuşlada konuş 3 4 hafta daha dayansın en azından burası çok sıcak şimdi gelme de
Canım biliyorum destek veriyorsunuz tam tersiCanım sen deniyorsun bunlar bir şey yapmıyor sistem sorunlu. Hepimiz korkuyoruz önemsemeyipte ya önemli bir durum yaşanırda Allah korusun geç kalınırsa diye ama asla seni kimse streslendirmek peşinde değil biliyorsun. En iyisi diğer özel hastanede de sonuç alamazsan artık verilen ilaçları kullanıp, dinlenip, uzanıp, bol dua ile kendini stabil tutmaya çalışman. Minnoşun inşallah bir kaç hafta daha uslu durur.
Yok idrar testi temiz , az bakteri yazmış onun içinde boş su iç dedi , ağrım tam adet sancısı gibi belim bacaklarım kasıklarım karnımın altı hepsi ağrıyorAy kibriscim valla zor ya. Agrin tam olarak nasıl ve nerede? İdrar yolu falan mı oldu acaba? Yani sen yapabileceğin her şeyi yapmışsın fitilleri kullan uzan insallah gecer
Çok geçmiş olsunBana bunlarla gelin, vicdanımı rahatlatayım böylece
‘’Abartma sen de ‘’ diyen doktoru gerçekten yerin dibine sokasım var. 10 yıl önce sağ yumurtalığımda kist vardı bana önemsiz geçer demişti bir doktor. Her gün ağrıdan kıvranıyordum. Her gün hastaneye gidip yalvarıyordum o dönem ıspartada okuduğumdan başka hastaneye de gidemiyordum. Sonra bana doktor ‘’ sen de çok nazlısın ya ne var bunda abartma demişti’’ sonra ne mi oldu,,doktorun önemsiz dediği kist sağ yumurtalığımı çürütmüş ve aldırmak zorunda kalmıştım. Bunlar empati yoksunu doktorlar
Doktorun etin kilosundan haberleri var mı acaba ? Belki doktor maaşıyla alabiliyorlardır kimbilir
Bence haberleri yok banada antrikot ye diyorBana bunlarla gelin, vicdanımı rahatlatayım böylece
‘’Abartma sen de ‘’ diyen doktoru gerçekten yerin dibine sokasım var. 10 yıl önce sağ yumurtalığımda kist vardı bana önemsiz geçer demişti bir doktor. Her gün ağrıdan kıvranıyordum. Her gün hastaneye gidip yalvarıyordum o dönem ıspartada okuduğumdan başka hastaneye de gidemiyordum. Sonra bana doktor ‘’ sen de çok nazlısın ya ne var bunda abartma demişti’’ sonra ne mi oldu,,doktorun önemsiz dediği kist sağ yumurtalığımı çürütmüş ve aldırmak zorunda kalmıştım. Bunlar empati yoksunu doktorlar
Doktorun etin kilosundan haberleri var mı acaba ? Belki doktor maaşıyla alabiliyorlardır kimbilir
Kg fiyati 390 nerden bulsun da yesin hamilelerBence haberleri yok banada antrikot ye diyor
Gercek sanci belden basliyor ,yalanci sanci alt karinda adet sancisi gibiymis
Merhaba,Malzemelerini nerden aldin ben de yapabilirim evde
Aynen bide bana 2 öğün ye diyorKg fiyati 390 nerden bulsun da yesin hamileler
Benim dr heralde o yüzden göndermiyor nast’ye , bu doğum sancısı değil diyor banaValla dun hastanedeydim.
Belimdeki girip cikan agridan dolayi ve baya suyum gelmis gibi islaklikla gittim.
(Bu belime giren; tam noktasi kuyruk sokumundan dort parmak yukari ve yelpaze seklinde yayilan agri agri duzenli sekilde yarim saatte bir giriyor, vuruyor, cikiyordu.)
Nst'de sanci cikmadi.
Bizzat kendi doktorum sabah 5 olmasina karsin geldi, ona sordum sanciyi.
Dogum sancisi on tarafta gobekten yayilarak, kasilarak giren bi agri dedi, anlamama sansimiz yokmus. O gelince mutlaka bilirsin rahat ol dedi.
Ben de öyle düşünüyorum, sonra travma olurmuş gibi geliyor.Sevgili erkek bebek anne adayları
Sünnet zamanı hakkında ne düşünüyorsunuz
Ben ilk günler değilde bir ay sonra vs yaptırmak istiyorum .yenidoğan sünneti çok çabuk iyileşiyormus aradan çıkarmak istiyorum .siz nasıl yapacaksınız .sonraisnds sünnet ve bebek mevludu bir arada yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?