2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynen hatırlarsan kanamam vardı o zamanda bişey yapmadılar bana
Canım sen deniyorsun bunlar bir şey yapmıyor sistem sorunlu. Hepimiz korkuyoruz önemsemeyipte ya önemli bir durum yaşanırda Allah korusun geç kalınırsa diye ama asla seni kimse streslendirmek peşinde değil biliyorsun. En iyisi diğer özel hastanede de sonuç alamazsan artık verilen ilaçları kullanıp, dinlenip, uzanıp, bol dua ile kendini stabil tutmaya çalışman. Minnoşun inşallah bir kaç hafta daha uslu durur.

Canım benim sağol inşallah geçer , şimdi yine parol içtim iyim , parol 2,3 saatliğine kesiyor ağrımı
Ay kibriscim valla zor ya. Agrin tam olarak nasıl ve nerede? İdrar yolu falan mı oldu acaba? Yani sen yapabileceğin her şeyi yapmışsın fitilleri kullan uzan insallah gecer

Canın ne istiyorsa ye mantıda da kızartmada da yoğurt var işte kalsiyum :))) herşeyin a dan z ye bebeğe nasıl olacak
Bana bunlarla gelin, vicdanımı rahatlatayım böylece
‘’Abartma sen de ‘’ diyen doktoru gerçekten yerin dibine sokasım var. 10 yıl önce sağ yumurtalığımda kist vardı bana önemsiz geçer demişti bir doktor. Her gün ağrıdan kıvranıyordum. Her gün hastaneye gidip yalvarıyordum o dönem ıspartada okuduğumdan başka hastaneye de gidemiyordum. Sonra bana doktor ‘’ sen de çok nazlısın ya ne var bunda abartma demişti’’ sonra ne mi oldu,,doktorun önemsiz dediği kist sağ yumurtalığımı çürütmüş ve aldırmak zorunda kalmıştım. Bunlar empati yoksunu doktorlar
Doktorlarımız aynı kişiler olabilir mi.
Haftada 3 gün et bir iki de gün balık ye demişti bana. Ama hiç uygulayamadığım bu kadarını.
Doktorun etin kilosundan haberleri var mı acaba ? Belki doktor maaşıyla alabiliyorlardır kimbilir

Gercek sanci belden basliyor ,yalanci sanci alt karinda adet sancisi gibiymis

Canım biliyorum destek veriyorsunuz tam tersi aynen inşallah bakalım

Ay kibriscim valla zor ya. Agrin tam olarak nasıl ve nerede? İdrar yolu falan mı oldu acaba? Yani sen yapabileceğin her şeyi yapmışsın fitilleri kullan uzan insallah gecer
Yok idrar testi temiz , az bakteri yazmış onun içinde boş su iç dedi , ağrım tam adet sancısı gibi belim bacaklarım kasıklarım karnımın altı hepsi ağrıyor

Çok geçmiş olsun aynen öyle dr lar bazen çok kulak ardı ediyorlar herşeyi maalesef

Bence haberleri yok banada antrikot ye diyor

Gercek sanci belden basliyor ,yalanci sanci alt karinda adet sancisi gibiymis

Valla dun hastanedeydim.
Belimdeki girip cikan agridan dolayi ve baya suyum gelmis gibi islaklikla gittim.

(Bu belime giren; tam noktasi kuyruk sokumundan dort parmak yukari ve yelpaze seklinde yayilan agri agri duzenli sekilde yarim saatte bir giriyor, vuruyor, cikiyordu.)

Nst'de sanci cikmadi.

Bizzat kendi doktorum sabah 5 olmasina karsin geldi, ona sordum sanciyi.

Dogum sancisi on tarafta gobekten yayilarak, kasilarak giren bi agri dedi, anlamama sansimiz yokmus. O gelince mutlaka bilirsin rahat ol dedi.

Benim dr heralde o yüzden göndermiyor nast’ye , bu doğum sancısı değil diyor bana

Sevgili erkek bebek anne adayları
Sünnet zamanı hakkında ne düşünüyorsunuz
Ben ilk günler değilde bir ay sonra vs yaptırmak istiyorum .yenidoğan sünneti çok çabuk iyileşiyormus aradan çıkarmak istiyorum .siz nasıl yapacaksınız .sonraisnds sünnet ve bebek mevludu bir arada yaparım

Ben de öyle düşünüyorum, sonra travma olurmuş gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…